lauantai 19. joulukuuta 2020

Kissin magneettiripset + ripsitupsut

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Tänään puhutaan Kissistä, joka on mun ehdoton suosikkibrändini, mitä tulee irtoripsiin. Olen joitain kertoja tässä parin vuoden aikana saanut Kissin maahantuojalta testiin heidän irtoripsiään, ja nytkin sain jokunen viikko sitten testiin Kissin uuden magneettisen eyelinerin ja ripset sekä kasan ripsitupsuja ja niiden kiinnittämiseen/poistamiseen tarkoitetut aineet. Kissin tuotteissa parasta on todella laaja ja monipuolinen valikoima sekä se, että ripsien saatavuus on hyvä. Näitä voi ostaa niin Sokokselta kuin Citymarketeista, Prismoista ja Tokmanniltakin. Toki ripsiä pystyy myös tilaamaan netistä, sillä Kissin tuotteet kuuluvat useiden kosmetiikkaa myyvien verkkokauppojenkin valikoimiin. Ripsien lisäksi Kissiltä löytyy valikoimista erilaisia tekokynsiä, mutta niistä mulla ei ole kokemusta. Tänäänkin keskitytään siis nimenomaan Kissin ripsiin!

Kiss Magnetic Lashes* & Magnetic Eyeliner* ovat Kissin uusimpia tuotteita ja kyseessä on siis magneettiripset sekä niiden kanssa käytettävä magneettinen eyeliner. Mähän olen kokeillut tavallisia ilman eyelineria käytettäviä magneettiripsiä, mutta todella huonolla menestyksellä. Koen ne vaikeakäyttöisiksi enkä ole kertaakaan saanut niitä silmiini siten, että ne tuntuisivat mukavilta. Tämä magneettiliner oli mulle kaiken pelastus! Eyelineria on siis tarkoitus levittää ripsirajaan tavallisen nestemäisen eyelinerin tavoin ja asetella sen jälkeen magneettiripset rajausjäljen päälle. Ripset asettuvat paikoilleen ja pysyvät omien kokemusteni mukaan silmissä hyvin koko päivän. Jopa paremmin kuin liiman kanssa!

Kissin magneettiliner on koostumukseltaan hyvin nestemäistä ja juoksevaa. Olen itse rajannut aina ennen sen käyttöä silmät ensin tavallisella eyelinerilla, sillä en halua esimerkiksi rajausten siipiosaa  tehdä tämän magneettisen eyelinerin kanssa, jottei se kulu turhaan. Jos silmien rajaaminen ei tuota vaikeuksia, suosittelen magneettista eyelineria ja magneettiripsiä todella lämpimästi. Tämän helpompaa tapaa en ole itse löytänyt irtoripsien kiinnittämiseen, sillä rajaukset saa nopeasti tehtyä ja sen jälkeen tulee enää asettaa ripset rajausjäljen päälle. Kissin Tempt-ripset ovat todella kauniit ja niillä saa mukavasti näyttävyyttä ja pituutta ripsiin ilman, että volyymiä tulee kuitenkaan liikaa. Juuri tällaisista ripsistä pidän! Ainut pieni miinus näissä on se, että ripsinauha on omiin silmiini ihan hitusen turhan pitkä, mutten ole uskaltanut leikata ripsinauhaa lyhyemmäksi magneettien takia. Saan ripset kuitenkin aseteltua silmiini siten, etteivät ne paina mistään, mutta "tavallisten" ripsien kohdalla olisin leikannut ripsinauhaa ihan hitusen lyhyemmäksi.

Tässä kaksi meikkiä, joissa olen käyttänyt Tempt ripsiä sekä magneettilineria. Ripset näyttävät silmissä omasta mielestäni hyvinkin luonnollisilta suoraan edestäpäin katsottuna, mutta sivummalta näkee, että niissä riittää todella mukavasti pituutta! Kissillä on myynnissä muutamia erilaisia magneettiripsiä ja myös eyeliner myydään erikseen. Aion itse ehdottomasti hankkia lisää näitä magneettiripsiä itselleni, sillä kuten sanoin, tämä on ollut itselleni ehdottomasti helpoin tapa kiinnittää irtoripset. En koe liimankaan käyttöä mitenkään turhan haastavaksi, mutta siinä on kuitenkin aina sitä omaa pientä säätämistään, mitä magneettilinerin kanssa ei ole. Iso suositus Kissin magneettiripsille ja -eyelinerille!

Sain testiin myös Kissin Lash Couture Lash Adhesive & Remover Kitin* sekä paketin Lash Couture Faux Lash Extensioneja* eli tuttavallisemmin ripsitupsuja. Kissin ripsitupsut ovat mulle entuudestaan jo tuttuja ja nehän ovat todella käteviä jos haluaa saada lisää tuuheutta esimerkiksi silmän ulkonurkkaan. Ripsitupsut ovat nopea- ja helppokäyttöisiä, vaikka itse suosinkin ehdottomasti enemmän kokonaisia ripsinauhoja, kuten esimerkiksi edellä mainittuja magneettiripsiä. Uutuutena tässä mulle oli Lash Adhesive & Remover Kit, joka sisältää ripsitupsuille tarkoitetun liiman sekä poistoaineen. Mikä tässä sitten on erilaista verrattuna normaaleihin ripsiliimoihin? Se, että tämän liiman kanssa ripsien pitäisi pysyä paikoillaan useita päiviä.

Käytännössä liima toimii kuin mikä tahansa muukin ripsiliima. Se on väriltään mustaa ja sitä voi puristaa pienen määrän esimerkiksi talouspaperipalan tai vanulapun päälle, jonka jälkeen ripsitupsun kiinnitysosa dipataan liimassa ja asetetaan mahdollisimman lähelle omia ripsiä. Liima on kuitenkin niin tehokasta, että sen pitäisi pitää ripsitupsut paikoillaan useita päiviä ja tuotekuvauksessa luvataan jopa viikon pysyvyyttä. Todellinen aika riippuu paljon siitä miten ripsiä käsittelee ja silmiä esimerkiksi putsaa, sillä tokikaan lima ei kaikkea kestä. Pakkauksen mukana tulee myös erillinen aine, jolla ripset saa poistettua helposti esimerkiksi vanupuikkoa apuna käyttäen ja ilman kovaa hankausta. 

Liima on melko voimakkaan hajuista ja jo siitä tulee mielikuva, että se on myös selkeästi muita Kissin ripsiliimoja tehokkaampaa. Ripsitupsut jämähtävätkin hyvin paikoilleen ja myös pysyvät loistavasti paikoillaan, vaikka niitä koittaisi hieman venytellä ja liikutella. En ole kuitenkaan kertaakaan pitänyt ripsiä silmissäni yön yli, sillä en yksinkertaisesti koe sitä tarpeelliseksi. En siis osaa sanoa kuinka kauan liima pystyy ripset pitämään paikoillaan, mutta pakkauksen mukana tuleva poistoaine liuottaa liiman ja irrottaa ripset helposti ja nopeasti. Liimaa ei saa käyttää tavallisten, pitkien ripsinauhojen kanssa vaan se on tarkoitettu ainoastaan ripsitupsuille, mikä ehkä sekin kielii siitä, kuinka hyvän pidon yksittäiset tupsut sen kanssa saavat. Pärjään itse ihan tavallisenkin ripsiliiman kanssa, mutta tämä setti on valintani, kun haluan extrahyvän pidon ja pysyvyyden ripsiin. Voisin kuvitella, että esimerkiksi ensi kesän häissä tarttuisin tähän liimaan, jos valitsen meikkiini nimenomaan ripsitupsut enkä kokonaisia irtoripsiä.

Tässä yksi meikki, jossa olen käyttänyt sekä Lash Couture ripsitupsuja että Lash Couture Lash Adhesivea. Näitä ilmeisesti myös suositellaan käytettäväksi yhdessä, mutta toki liima toimii muidenkin ripsitupsujen kanssa. Mulla on tässä meikissä ripsitupsuja nimenomaan silmän ulkonurkassa ja keskellä, vaikka näin jälkeenpäin ajateltuna olisi ehkä ollut hyvä lisätä niitä myös enemmän silmän sisänurkkaan. Lash Couture Faux Lash Extensions -paketissa on kahdenpituisia ripsiä - lyhyempiä kaksi riviä ja pitempiä yksi. Tässä meikissä multa löytyy molempia pituuksia ja ne ovat omaan makuuni ihan riittävän pitkät. Yhdessä ripsitupsussa on jopa 20 eri pituista ripsikuitua eli näillä saa jo muutaman ripsitupsun kanssa lisää näyttävyyttä meikkiin!

Ovatko Kissin ripset tuttuja? Entä oletteko kokeilleet magneettiripsiä ja/tai magnettilineria? :)

10 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt testata tuollaista magneettilineria vaikka kuinka kauan, mutta en ole saanut aikaiseksi :D Nää vaikuttaa niin käteviltä! Irtoripsiä tulee käytettyä tosi harvoin ja ylipäätään olen viime aikoina meikannutkin tosi vähän, mutta aika usein kun käytän niin valintana on juuri Kissin ripset :)

  Todella kauniit meikit oot taas tehnyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä yllätyin niin positiivisesti tosta linerista! Perusmagneettiripset ilman lineria on mulle selkeesti todella vaikeakäyttöisiä, mutta toi eyeliner helpotti hommaa ihan älyttömästi ja nyt haluaisinkin aina vaan laittaa magneettiripset, kun irtoripsiä käytän :D Kiva kuulla, että oot tykännyt Kissin irtoripsistä<3 Ja kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Kiva lukea nyt tarkemmin tästä magneetti-eyelinerista ja ripsistä. Ehkä joskus tuota voisi kokeilla, mutta nyt tuli taas tilattua ripsiliimaa reilusti että pärjää :D Tupsuja olen kerran ostanut eikä ne ollut mun juttu, liima ei pysynyt kiinni ollenkaan ihossa eli oli jotain tosi surkeaa kamaa. Tosin jos on noin voimakkaan tai tymäkän tuoksunen ripisliima niin miettisin kyllä laittaisinko silmäni lähellekään sellaista. Nykyinen ripsiliima lähtee kumimassan tavoin pois raaputtamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, jos joskus sattuu tulemaan vastaan kun on tarve uusille ripsille! Ne ripsien mukana tulevat liimat ei aina oo parhaimpia mahdollisia, mutta onneksi aina voi ostaa omat liimat ja tupsuillekin käy samat kuin "normiripsillekin" :) Joo siis tää kyseinen liima on varmasti hyvinkin tujua tavaraa, kun eihän sen kanssa muuten ripset pysyisi paikoillaan useampaa päivää putkeen! Mun ihoani se ei ole kuitenkaan ärsyttänyt ollenkaan tai aiheuttanut silmissä mitään muutakaan reaktiota. Mutta ymmärrän sun pointin täysin, mä en itse oo uskaltanut esimerkiksi ripsienpidennyksiä koskaan ottaa sen liiman takia, kun pelkään miten omat silmät siihen reagoi :D Näissä irtoripsien liimoissa on onneksi se hyvä puoli, että sen saa putsattua pois vaikka heti, mutta ripsienpidennyksiä ei niin nopeasti irroitetakaan.

   Poista
 3. Moi! Saatko tämän magneettieyelinerin hyvin poistettua? Minulla on ongelmana se, etten meinaa saada rajausta poistettua edes öljypohjaisella meikinpoistoaineella. Mikä silmämeikin poistoaine sinulla on käytössä, jos linerin poisto ei tuota hankaluuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä laitan tämän tosiaan aina toisen eyelinerin päälle, eli mulla tää itse tuote ei ole koskaan suorassa ihokosketuksessa, kun välissä on ihan tavallinen nestemäinen eyeliner. Poistan silmämeikkini Garnierin Eye Make-up Remover 2in1:lla ja sillä lähtee tää eyelinerkin tosi hyvin :) En huomaa itse siis juuri mitään eroa siihen, jos käytössä olisi vain tavallinen eyeliner tämän magneettilinerin sijaan. Oon kuitenkin kuullut, että monilla muillakin on ollut vaikeuksia saada tää silmistä pois :/ Mutta suosittelen itse kokeilemaan tota tavallista nestemäistä eyelineria siellä alla, jos et ole jo kokeillut! Toki se vähän syö ton tuotteen ideaa, kun tolla saisi niin näppärästi ne rajaukset samalla, mutta kuitenkin :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Pitääkin testata vielä tuota meikinpoistoainetta. Itse olen myös käyttänyt tätä normaalin eyelinerin päälle. Saanko vielä kysyä, mikä normi eyeliner sinulla on käytössä, tai mikä noin muuten on lempparisi? Kiitos. :)

   Poista
  3. Okei, harmi jos se ei ole yhtään sulla helpottanut linerin poistoon :/ Mä käytän pääasiassa NYX:n Vinyl Liquid Lineria, se on mun ehdoton suosikki! :)

   Poista
 4. Moikka. Ovatko ripset kertakäyttöiset, vai uudelleen käytettävissä kuten useimmat liimattavat. Itsen on pakko testata hyvissä ajoin (allergioiden takia) ennen juhlia. Ja jos ei sovikaan niin kahden pakkauksen ostaminen ei houkuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Magneettiripset on uudelleenkäytettävät ja mun mielestä noi säilyy hyvänä paremmin ja pitempään kuin liimattavat ripset, kun noihin ei jää mitään liimatahroja :) Ripsitupsut on toki kertakäyttöiset.

   Poista

Kiitos kommentista!