sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Project 10 Uses Roulette | Viides katsaus

*Saatu ilmaistuote

Tänään tehdään jo viides katsaus mun Project 10 Uses Rouletteen, jossa valitsen aina arpomalla kerraksi käyttöön kymmenen eri meikkituotetta. Näitä kymmentä tuotetta mun pitäisi saada jokaista käytettyä kymmenen kertaa kolmen kuukauden sisällä. Kun kymmenen käyttökertaa tulee täyteen, arvon tilalle uuden tuotteen ja sama alkaa alusta. Mun on tämän projektin kanssa ennen kaikkea tarkoitus saada käytettyä vähän laajemmin meikkejäni, joita on kertynyt kieltämättä jokunen kappale. Tämä projekti "pakottaa" ottamaan käyttöön myös sellaisia tuotteita, joihin ei ehkä muuten tulisi niin ahkerasti tartuttua, joten olen ollut tähän erittäin tyytyväinen.

Kymmenen käyttökertaa tuli täyteen seuraavilla tuotteilla:

  • OFRA Liquid Lipstick - Verona
  • Too Faced Natural Eyes Eyeshadow Palette - Nudie
  • theBalm Nude'tude Eyeshadow Palette - Seductive
  • Physicians Formula Murumuru Butter Lip Cream - Acai Berry*
  • Urban Decay Virgin Eyeshadow*
Olen lopputulokseen tyytyväinen, sillä en rehellisesti sanottuna uskonut saavani näin montaa tuotetta pois projektista. UD:n Virgin oli ehdottomasti helpoin, se tuli täyteen heti ensimmäisten kymmenen meikkauskerran aikana, sillä käytin sävyä kulmaluulla korostussävynä. OFRA:n ruskean nestemäisen huulipunan karsin todennäköisesti piakkoin pois, sillä puna alkaa olla jo aika vanha ja sävy oli hitusen turhan viileä omaan makuuni noin tummanruskeassa huulipunassa. Seuraavaksi tuotteet, jotka jäävät projektiin ja niiden perässä uudet arvotut tuotteet:


1. Urban Decay Vice Lipstick - Anarchy
Tämä huulipuna on ollut käytössä kuusi kertaa. Nyt startattiin viimeinen kuukausi tämän tuotteen kanssa, sillä joulukuun jälkeen kolme kuukautta on täynnä ja tämä pitää siis saada projektista pois! Mä yritin marraskuussa tosiaan keskittyä pariin muuhun projektissa olleeseen huulipunaan, joten tämä jäi sen takia vähemmälle huomiolle. Uskoisin kuitenkin saavani puuttuvat neljä käyttökertaa tämän kanssa helposti.


2. Appeal Cosmetics Luxurious Lipstick - Vamp
Tämä huulipuna päätyi mun huulilleni vain yhden kerran. Nyt täytyy myöntää, että hitusen jopa hävettää, mutta toisaalta mun silmämeikkieni sävyt ovat painottuneet aika voimakkaasti oranssin ja ruskean sävyihin, joihin en itse osaa tätä Vampia yhdistää. Nyt täytyy kuitenkin petrata tämän kanssa! Olen kuitenkin melko varma, että tämän huulipunan kanssa mennään kolmannelle kuukaudelle.


3. Violet Voss Essentials Vol 2. Palette - Chocolate Brown
Tämä tummanruskea mattasävy on ollut mulla käytössä kahdeksan kertaa. Paljosta ei siis jäänyt kiinni, että olisin saanut tämän pois projektista! Kaksi puuttuvaa käyttökertaa saavutetaan varmasti helposti jo joulukuun alkupuolella. Tämä on todella hyvä sävy tuomaan syvyyttä ja tummuutta ruskeansävyisiin silmämeikkeihin. 


4. Too Faced Natural Eyes Eyeshadow Palette - Cashmere Bunny
Tätä luomiväriä olen käyttänyt seitsemän kertaa. Olisin taatusti pienellä lisäyrityksellä saanut tämänkin projektista pois jo nyt marraskuussa, mutta ei mua toisaalta haittaa, että tämän kanssa mennään toiselle kuukaudelle. Sävy on hyvin helppo eikä mulle tule tuottamaan minkäänlaisia vaikeuksia saada vielä kolmea käyttökertaa tämän sävyn kanssa.


5. Dose Of Colors Liquid Matte Lipstick - Date Night
Tätä ihanaa marjaisan punaista huulipunaa mä olen käyttänyt pyöreät nolla kertaa. En oikeastaan edes tiedä mitä tapahtui. Kai mä keskityin niin kovin noihin pariin nyt projektista poistuneeseen huulipunaan, etten tätä muistanut käyttää ollenkaan. Kyllä mä tämän olemassaolon toki muistin, mutta en sitten niin pitkälle asti kuitenkaan päässyt, että olisin laittanut tätä huuliini. Nyt tavoittelen vähintään kuutta käyttökertaa joulukuun aikana, sillä muuten tämän kanssa alkaa tulla kiire! Onneksi sävy on hyvin tähän vuodenaikaan sopiva ja muutenkin huulipuna on laadukas, eli mulla ei pitäisi enää seuraavassa katsauksessa olla mitään syitä sille, ettei tätä ole käytetty.

Seuraavaksi 28.11.2020 projektiin arvotut tuotteet:


6. GOSH LUMIlips 001 BFF*
GOSHin ihana huulikiilto, jonka pakkauksesta löytyy myös pieni peili ja avatessa myös pienet valot! Tämä on hyvinkin perinteinen vaalea huulikiilto, joka sopii hyvin käytettäväksi joko yksinään tai värillisen huulipunan päällä. Mulla on kaksi kappaletta näitä GOSH:n kiiltoja ja itse asiassa juuri tämä onkin ollut mulla vähemmän käytössä, eli sen puoleen oli kiva saada juuri tämä projektiin. Luulen, että saan jo ensimmäisen kuukauden aikana tämän pois, mutta en pety, vaikka menisi toisellekin kuukaudelle. Tämä on kuitenkin itselleni helppo tuote.


7. Anastasia Beverly Hills Jackie Aina - Lituation
Sain tästä  ihanasta Jackie Aina -paletista projektiin mukaan harmahtavan ruskean metallinhohtoisen sävyn Lituation. Ostin paletin itselleni kesällä ja tämä on ollut luvattoman vähällä käytöllä. Sen takia oonkin innoissani, että sain tästä yhden sävyn mukaan projektiin! Mä "joudun" keskittymään vielä joulukuun mun ABH:n Modern Renaissanceen, joka on mulla pannutettavana, joten tämä tulee varmasti ainakin pari kuukautta pysymään projektissa.


8. Urban Decay Born To Run - Riff
Mun tekee joka kerta pahaa, kun avaan tämän paletin ja näen miltä tämä näyttää. Mä siis onnistuin pudottamaan tämän jo jokin aika sitten ja osa sävyistä murskaantui. Mä en ole viitsinyt alkoholin kanssa näitä palauttaa takaisin ennalleen vaan olen vain painellut sormen kanssa luomivärit takaisin pannuihin. Paletin ulkonäkö on kuitenkin "pilalla", mutta innolla otan tästä silti ympyröidyn sävyn Riff käyttöön! Uskon, että saan tuon lämpimän ruskean sävyn yhdistettyä myös mun Pan That Paletteeni, mutta tämä tulee siitä huolimatta varmasti olemaan projektissa ainakin parin kuukauden ajan.


9. Huda Beauty The New Nude - Fantasy
Tämä Hudan nudepaletti oli jossain kohtaa yksi mun ehdottomia suosikkipaletteja. Nyt sen käyttö on jäänyt huomattavasti vähemmälle, mutta paletti on silti ihana ja sen sävyt upeita. Sain projektiin sävyn Fantasy, joka on ympyröity kuvasta. Nämä Hudan shimmersävyt eivät toimi kunnolla siveltimen kanssa, mutta sormen kanssa käytettynä ne ovat mitä upeimpia luomilla. Tämän saatan saada pois projektista jo ensimmäisen kuukauden aikana, riippuen vähän siitä millaisiin sävyihin keskityn ABH:n Modern Renaissancen kanssa. 


10. Estate Cosmetics X Bailey Sarian Venice Fling - Venice Fling
Ja taas luomiväri! Viimeinen projektiin arpoutunut tuote oli yhden uusimman luomiväripalettini tummin sävy Venice Fling. Tämä on shimmerinen, todella tummanharmaa sävy jota mä en totta puhuen ole tainnut käyttää kertaakaan, vaikka paletti muuten onkin käytössä ollut. Tämä sopisi varmasti loistavasti esimerkiksi uudenvuoden meikkeihin, jos silloin nyt jotain erikoisempaa meikkiä tulee tehtyä. Veikkaan, että tämän kanssa saatetaan mennä jopa kolmannelle kuukaudelle, sillä sävy on sen verran tummanpuhuva, ettei mulle välttämättä ole arkimeikeissä käyttöä tälle.

Olipas mielenkiintoinen arpaonni tällä kertaa. Yleensä tuotteet jakautuvat edes hieman tasaisemmin eri kategorioiden välillä, mutta nyt jopa neljä viidestä arvotusta tuotteesta oli luomivärejä. Tällä hetkellä luomivärit eivät ole mulle myöskään niitä kaikkein helpoimpia, sillä kuten pitkin postausta mainitsin, on mulla käynnissä Pan That Palette vielä joulukuun ajan ja yritän siis käyttää mahdollisimman paljon Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissancea. Nyt täytyy myös yrittää petrata noiden huulipunien kanssa, sillä tilanne näyttää tällä hetkellä jokseenkin huolestuttavalta. Mutta enköhän mä selviä!
 
Mitä luulette, saanko yhtään uusista luomiväreistä pois projektista ensimmäisen kuukauden aikana? Entä oliko tässä teille mieluisia tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!