sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Mizonin uutuustuotteita

*Saatu ilmaistuote Bearelilta

Mizon on ehdottomasti yksi suosikkibrändini korealaisen kosmetiikan joukosta ja voisin uskoa, että melko tunnettu myös yleisesti suomalaisten keskuudessa. Olen kokenut brändin tuotteet paitsi itselleni sopiviksi, myös hyvin laadukkaiksi ja hinta-laatusuhde tuotteissa on mielestäni kohdillaan. Mizonilta löytyy mm. yhdet mun suosikki sheet maskini, joita löytyy vieläpä lukuisia erilaisia. Lisäksi Mizonin Cleansing Oil on ihan mieletön, mutta tänään puhutaan kahdesta ihan erilaisesta tuotteesta, jotka näette myös ylläolevassa kuvassa. Sain Bearelilta joitain viikkoja sitten testiin kaksi uutuustuotetta - Mizon Pore Fresh Peeling Toner Pad (Calming)* & Mizon Hyaluronic Acid Hand & Foot Cream*. Bearelilla on hurjasti Mizonin tuotteita myynnissä, joten kannattaa ehdottomasti katsoa heidän valikoimansa, mikäli Mizon yhtään kiinnostaa. Nämä kaksi tuotetta olen siis saanut ilmaiseksi pr-näytteinä, mutta olen myös monet kerrat tilannut itse Bearelilta kosmetiikkaa ja voin siten myös lämpimästi suositella heidän verkkokauppaansa. Nyt tehdään kuitenkin tarkempi katsaus näihin kahteen uutuustuotteeseen!

Mizon Hyaluronic Acid Hand & Foot Cream* on erilaisia kasviuutteita, sheavoita ja hyaluronihappoa sisältävä raikkaantuoksuinen käsi- ja jalkavoide. Hyaluronihappojan tunnetaan sen kyvystä sitoa itseensä runsaasti kosteutta, joten monille kuivaihoisille hyaluronihappotuotteet ovat nykyään varmasti erittäin tunnettuja. Itse olen törmännyt hyaluronihappoon pääasiassa kasvoille lisättävissä ihonhoitotuotteissa, mutta tämän voiteen saatuani tajusin, että miksei sitä tosiaan voisi lisätä myös käsi- tai jalkavoiteisiinkin! Hyaluronihappo auttaa ihoa sitomaan itseensä kosteutta, jolloin käsien ja jalkojen iho jää joustavaksi, pehmeäksi ja ennen kaikkea kosteutetuksi. Tämä voide on mitä parhain valinta erityisesti nyt talven tehdessä tuloaan, sillä ainakin itse joudun talvisin käyttämään ihan eri tavalla käsivoiteita kuin kesällä. Lisäksi vallitseva korona-aika on varmasti suurimmalla osalla lisännyt myös käsien saippuapesua, mikä omalta osaltaan myös kuivattaa käsien ihoa, joten hyvät kosteuttavat voiteet ovat senkin puoleen tarpeellisia tällä hetkellä.

Olen käyttänyt tätä voidetta nyt useamman viikon käsivoiteena ja aina satunnaisesti myös jalkavoiteena. Voiteessa on tosiaan raikas tuoksu ja paksuhko koostumus. Voide kuitenkin imeytyy melko nopeasti jättäen ihon pehmeäksi. Tämä ei missään nimessä ole sieltä kevyimmästä päästä mitä käsivoiteisiin tulee, mutta toisaalta tästä ei myöskään jää sellaista rasvaista tunnetta iholle, joten pystyn hyvin käyttämään tätä myös aamuisin ennen töihin lähtemistä toisin kuin kaikkein rasvaisimpia voiteita. Jalkavoiteena tämä toimii myös moiteettomasti, mutta jotenkin olen silti tykästynyt tähän enemmän nimenomaan käsivoidekäytössä. Mizonilla on myynnissä myös Collagen ja Snail -sarjoista vastaavat käsi- & jalkavoiteet ja varsinkin se etanaversio kiinnostaa mua hurjasti! Tuubi on 100 ml kokoinen eli puolet suurempi kuin mihin yleensä olen käsivoiteiden kanssa tottunut. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan ja tämä tulee taatusti kulkemaan matkassa mukana myös sen jälkeen, kun saan tämän ensimmäisen tuubin joskus loppumaan.
Hinta: noin 5,00 €/100 ml.

Mizon Pore Fresh Peeling Toner Pad (Calming)* puolestaan on 30:n kuorinta-/kasvovesilapun pakkaus. Laput sisältävät rauhoittavan kasvoveden lisäksi ihoa hellävaraisesti kuorivia ja kirkastavia AHA-, BHA- ja PHA-happoja. Hapot kuorivat kasvoilta kuolleen ihosolukon pois kemiallisesti ilman mekaanisesti kuorivia rakeita ja puhdistavat myös ihohuokoset tehokkaasti. Lisäksi laput sisältävät erilaisia kasviuutteita ja esimerkiksi teepuuöljyä. Hajusteita lappuihin ei ole lisätty, mutta niissä on silti melko raikas ominaistuoksu, minkä uskoisin olevan peräisin lukuisista lappuihin lisätyistä kasviuutteista. Tuoksu on melko voimakas, mutta tosiaan miellyttävän raikas. Kasvovesi-/kuorintalappua on tarkoitus käyttää muun ihonpuhdistuksen jälkeen ja säännöllisen käytön sanotaan myös ennaltaehkäisevän epäpuhtauksien syntymistä iholle. Laput sopivat kosteuttavien ainesosien vuoksi hyvin myös kuivaihoisille, mutta ennen kaikkea niitä suositellaan kuitenkin rasvoittuvan ja sekaihon hoitoon.

Laput ovat kooltaan riittävän suuria, jotta niillä saa todella hyvin ja nopeasti käytyä läpi kasvot ja myös kaulan ihon. Tarvittaessa lappuja voi käyttää myös vartalon, esimerkiksi selän, mahdollisille epäpuhtauksille, mutta itse olen käyttänyt näitä nimenomaan kasvoilla ja kaulan iholla. Kasvovettä on lapuissa hyvin runsaasti ja kasvot jäävätkin hetkeksi hieman kosteiksi lapun käytön jälkeen. Se ei kuitenkaan mua haittaa ja näiden käytön jälkeenhän iholle tulee lisätä muut hoitotuoteet. Laput kuorivat ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Omalla ihollani tuntuu pienenpientä kihelmöintiä, mutta esimerkiksi punoitusta tai muuta epätoivottua reaktiota nämä eivät ole itselläni saaneet aikaiseksi. Iho jää käytön jälkeen todella pehmeän tuntuiseksi ja olen aiemminkin sanonut, että näiden kuorintalappujen paras puoli on ehdottomasti helppokäyttöisyyden lisäksi se, että vaikutuksen huomaa välittömästi. Käytän näitä monesti työaamuisin ennen meikkaamista, jos iho tuntuu turhan karhealta, sillä näiden kanssa ei tarvitse erikseen esimerkiksi huuhdella kasvoja enää veden kanssa, vaan lapulla saa pikaisesti käytyä kasvot läpi ja iho kiittää heti. Ainoan pienen miinuksen tämä saa suurikokoisesta pakkauksesta, mikä vie yllättävän paljon tilaa meikkipöydälläni, mutta sen kanssa onneksi pystyn elämään!
Hinta: noin 20,00 €.

Ovatko Mizonin tuotteet teille tuttuja? :)

10 kommenttia:

 1. Miten määrittelet sanan "laadukas" kosmetiikan yhteydessä? Ihan vaan kysyn, koska sanaa käytetään niin useasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen vaikuttaa itselläni suurempi kokonaisuus, joka sisältää mm. tuotteen ainesosat, pakkauksen, onko se toiminut lupausten mukaisesti ja yleisesti kokonaiskuvan tuotteesta/brändistä. Toihan on tosi subjektiivinen käsitys, kun jokainen kokee sen laadun eri tavalla ja arvostaa eri asioita.

   Poista
 2. On tuttuja, varsinkin kaikki seerumit ovat lemppareita. Ihan loistava hinta/laatusuhde. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä<3 Se hyaluronihapposeerumi varsinkin on ihana!

   Poista
 3. Mä oon tainnut Mizonin tuotteita kokeilla naamion muodossa ja positiivinen kuva niistä jäi. Tilasin usein Bearelilta kasvonaamioita, "nenälaastareita" ja joitain ihonpuhdistusaineita. Joskus nuorempana taisin myös jonkun yhteistyön tehdä heidän kanssaan. En ole aikoihin mitään enää sieltä tilannut, ja nyt itse asiassa kysyin itseltäni miksi, sillä olin aina tyytyväinen tuotteiden lopputulokseen. :D

  Taidan tilata sieltä itselleni joululahjaksi muutamia naamioita JA MUN ON SAATAVA EHDOTTOMASTI NUITA KASVOVESIKUORINTALAPPUJA! Anteeksi tuo jäätävä capslockki lause, mutta nuo vaikuttaa ihan täydellisiltä ja mun on niin saatava nuita! :'D Palaan tammikuussa töihin ja lähden kouluttautumaan uusiin juttuihin, joten aamuisin nuilla olisi varmasti ihanaa käydä kasvot läpi, kun alkuvuosi alkaa varmasti hyvin hyvin kiireisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bearelilla on tosi hyvä valikoima korealaista kosmetiikkaa, ehdottomasti lähdet sieltä siis tilailemaan jatkossakin, jos vaan löytyy tuotteita mille on tarvetta! Muistan muuten miten joskus kehuit jotain mustapäälappuja, oliskohan ne olleet just noita mistä kommentissakin mainitsit? :)

   Haha joo siis noi laput on kyllä taivaan lahja kiireisille aamuille! Mulla on First Aid Beautylta myös vastaavia lappuja ja niitäkin tilasin jokin aika sitten jo lisää varastoon<3 Nää Mizonin laput ainakin vissiin sopii myös ihan päivittäiseen käyttöön, mutta mä en kuiva- ja herkkäihoisena joka päivä näitä käyttäisi. Silloin tällöin nää tekee kyllä niin hyvää iholle, joten suosittelen!

   Poista
 4. Tuo käsivoide vaikuttaa tosi hyvältä! Ja tuon kokoiseksi pakkaukseksi ei ollenkaan pahan hintainen. Täytyy ehdottomasti lisätä wishlistille :) Mä oon testannut muutamia Mizonin tuotteita ja ainakaan toistaiseksi ei ole tarvinnut mihinkään pettyä. Suosikkeina on hyaluronihapposeerumi ja Watermax Moisture BB-voide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä yllätyin ton voiteen hinnasta! Olisin kuvitellut sen olevan helposti kymmenisen euroa, varsinkin kun Mizonilta löytyy kuitenkin vähän hintavampiakin tuotteita. Mutta siis joo, hinta-laatusuhde tossa oli enemmän kuin kohdillaan ja mä ostan seuraavan Bearelin tilauksen yhteydessä varmasti sen Snail-version :D Tota BB-voidetta on kyllä kehuttu ja Mizonin hyaluronihapposeerumi oli aivan ihana munkin mielestä<3

   Poista
 5. En ole käyttänyt aiemmin Mizonia mutta nämä näyttää ja kuullostaa hyviltä. Pitäisi kyllä kokeila enemmän korealaista kosmetiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korealaisesta kosmetiikasta löytyy ihan huippuhyviä tuotteita, vaikka toki ne on pitkälti ihan makuasioita :) Mizonia voin kuitenkin suositella erittäin lämpimästi<3

   Poista

Kiitos kommentista!