lauantai 7. marraskuuta 2020

Infinity - Luonkosin uusi öljypuhdistuskakku

*Saatu ilmaistuote

Luonkosin öljypuhdistuskakut ovat olleet viime aikoina kaikkien huulilla enkä yhtään ihmettele, sillä Luonkosin kakut ovat aivan mahtavia tuotteita meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen. Öljypuhdistuskakkujen lisäksi Luonkosin valikoimiin kuuluu myös erilaisia vartalokakkuja sekä hiuksille tarkoitettu kuivashampoo. Tänään puhutaan kuitenkin Luonkosin uusimmasta öljypuhdistuskakusta Infinitystä*! Sain kunnian osallistua jokin aika sitten Luonkosin ja Twistbe:n järjestämään webinaariin, jossa kerrottiin mm. hieman tarkemmin tästä uudesta Infinity-kakusta. Sain ilokseni Luonkosilta myös pr-näytteenä tämän kakun ja otin sen totta kai heti testiin, jotta pääsen kertomaan siitä teillekin mahdollisimman pian! Mulla on tällä hetkellä myös hieman jäljellä vielä Luonkosin Rebirth -kakkua, joka on ensimmäinen testaamani tuote brändiltä ja loistavasti varsinkin kuivalle iholle sopiva öljypuhdistuskakku.

Luonkosin tuotteita voi ostaa Luonkosin omien sivujen lisäksi myös mm. Twistben, Ruohonjuuren sekä House of Organicin verkkokaupoista.

Luonkos Infinity Facial Oil Cleansing Cake* eli tuttavallisemmin öljypuhdistuskakku on toinen Luonkosin uutuustuotteista, jotka sisältävät Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature -mikrobiuutetta. Tämän mikrobiuutteen olisi tuotekuvauksen mukaan tarkoitus auttaa parantamaan elimistön vastustuskykyä. Öljypuhdistuskakku sisältää myös runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, ja kuten aina Luonkosin tuotteissa, kaikki raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää. Pakkauksessa noudatetaan Zero Waste -mallia, eli niissä ei käytetä lainkaan esimerkiksi muovia. Infinity on tarkoitettu kaikille ihotyypeille sopivaksi ja sen kanssa tulisi saada kasvoilta pois myös vedenkestävä silmämeikki. Säännöllisen käytön pitäisi myös parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasapainottaa ihoa. Luonkosin öljypuhdistuskakkuja on aina tarkoitus käsitellä kuivin käsin hieromalla kakkua käsien välissä, kunnes käsiin irtoaa riittävä määrä öljyä. Tämän jälkeen öljyisten käsien kanssa käydään hierovin, pyörivin liikkein kasvot läpi, jolloin öljy liuottaa meikin pois kasvoilta. Lopuksi kasvot puhdistetaan esimerkiksi veteen kostutetun liinan tms. kanssa.


Infinityn ainesosaluettelosta löytyy runsaasti erilaisia öljyjä, kuten tyrni-, kookos- ja viinirypäleensiemenöljyä. Lisäksi kakusta löytyy mm. kaakaovoita ja E-vitamiinia. Tähän öljypuhdistuskakkuun ei ole lisätty lainkaan hajusteita, mutta siinä on silti mieto ominaistuoksu. Olen käyttänyt kakkua nyt muutaman kerran ja todennut sen aivan yhtä hyväksi kuin Luonkosn Rebirth -kakunkin. Meikit liukenevat tämän kanssa kasvoilta helposti ja nopeasti ja kakku jättää kasvoille pehmeän ja kosteutetun tunteen. Silmämeikkejä en ole tämän kanssa poistanut, sillä käytän siihen tarkoitukseen aina erillistä silmämeikinpoistoainetta. Kasvomeikit kakku poistaa kuitenkin täydellisesti ja Luonkosin kakut ovat ehdoton valintani sellaisina iltoina, kun haluan selvitä vain yhden puhdistusaineen kanssa ja saada meikit pois kasvoilta nopeasti. 


Infinity on ehdottomasti mielenkiintoinen uutuustuote Luonkosilta. Pidän siitä ajatuksesta, että kakun kanssa halutaan auttaa ihmisiä olemaan ns. lähempänä luontoa. Tärkein ominaisuus itselleni tässä on kuitenkin ehdottomasti tuotteen teho ja helppokäyttöisyys. En tavallisesti muutenkaan koe meikinpoistoa haastavana tai vaikeana asiana, mutta Luonkosin öljypuhdistuskakuilla siitä on tullut vielä entistäkin helpompaa. Kakkuja on siis myynnissä useita erilaisia eri ihotyypeille ja mikäli öljypuhdistusaineet yhtään kiinnostavat, suosittelen kokeilemaan näitä! Luonkos edustaa suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja kaikki heidän kakkunsa tehdään Naantalissa käsityönä. Infinityn hinta on noin 40,00 € eli jonkin verran enemmän kuin muiden Luonkosin öljypuhdistuskakkujen, jotka myydään noin 30,00 € hintaan. Nämä ovat kuitenkin erittäin riittoisia ja pitkäkestoisia ihan päivittäisessäkin käytössä, joten hinta-laatusuhde on näissä kakuissa omasta mielestäni täysin kohdillaan.

Ovatko Luonkosin kakut tuttuja? :)

4 kommenttia:

 1. Mukava lukea tästä tuotteesta kirjoitus, jossa keskitytään itse tuotteen toimivuuteen meikinpoistajana sen sijaan, että hehkutettaisiin miten uute ehkäisee diabetekset sun muut. En tiedä oletko huomannut kohua, minkä Luonkosin uutuudet ovat tietyssä kanavassa saaneet, mutta kiitos sinulle tästä! Oli todella miellyttävä lukea julkaisusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen tietoinen tästä asiasta. En oikein tiedä mitä siihen kommentoisin, kun mulla ei tietämys asian suhteen riitä, jotta voisin ottaa sen enempää asiaan kantaa mihinkään suuntaan. Just sen takia pitäydyinkin tässä postauksessa pääosin nimenomaan niissä asioissa, joihin pystyn ottamaan omalla mielipiteelläni kantaa eli kertomaan omat kokemukseni tuotteesta ja jätin muut seikat kirjoituksesta pois :D Ihana kuulla, että pidit postauksesta, kiitos sinulle<3

   Poista
 2. Kuullostaa kivalta, ehkä näiden palatuotteiden kanssa pelkään aina säilytyksen tuottavan ongelmaa, mutta ainakin lushin tuotteisiin olen ollut melko tyytyväinen, mutta joskus paikka suihkussa jollekkin jätti pala saippualle vaikea löytää :) Voisin kyllä kokeilla vastaavaa putsaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää säilyy hyvin tossa samaisessa pahvipakkauksessa, missä se tuleekin :) Tätä ei siis missään nimessä pidä laittaa veden kanssa kosketuksiin, kun palaa käsitellään kuivin käsin ja kuiville kasvoille niin ei oo sitä ongelmaa, mitä esim. just suihkussa käytettävien tuotteiden säilytyksessä aina on :D

   Poista

Kiitos kommentista!