tiistai 13. lokakuuta 2020

Korealaisen kosmetiikan meikkituotteet Bearelilta!

Saatuja ilmaistuotteita Bearel.fi

Olen kirjoittanut blogissani lukuisia kertoja korealaisesta kosmetiikasta, mutta postaukset ovat liittyneet lähestulkoon aina nimenomaan ihonhoitotuotteisiin. Korealaisen kosmetiikan meikit ovatkin jääneet itselleni selkeästi tuntemattomammaksi osa-alueeksi, mutta sain jokin aika sitten Bearelilta testiin k-kosmetiikan meikkejä ja nyt kerron teille niistä tässä postauksessa! Beausta ja BBIA edustavat molemmat korealaista kosmetiikkaa ja sain molemmilta brändeiltä testiin kaksi meikkituotetta. Beausta tunnetaan pusseihin pakatuista kosmetiikkatuotteista, jotka pienestä koostaan huolimatta ovat todella riittoisia. BBIA:lta taas sain testiin kaksi supersuosittua nestemäistä huulipunaa, joihin ihastuin täysin heti ensimmäisellä käyttökerralla.

BBIA on yksi Korean tunnetuimmista meikkibrändeistä ja lyhenne BBIA tulee sanoista "Blooming Beauty In Online Ocean". BBIA:n tuotteita ei ole hinnalla pilattu ja brändi on erityisen tunnettu luomiväreistään ja huulisävytteistään. Sain isekin siis testiin kaksi Last Velvet Lip Tintiä, joista toinen kuuluu Boss-sarjaan ja toinen Flower-sarjaan.  Last Velvet Lip Tintit ovat huulisävytteitä/nestemäisiä huulipunia, jotka lupaavat loistavaa pysyvyyttä, pehmeää koostumusta ja mattaista lopputulosta. Nestemäiset huulipunat ovat monesti joko hittejä tai huteja, sillä osa on esimerkiksi aivan liian kuivattavia. Nämä BBIA:n nestemäiset huulipunat ovat kuitenkin ehdottomasti miellyttävimmän tuntuisia nestemäisiä huulipunia, mitä olen ikinä kokeillut. Punat jättävät huulet pehmeiksi ja huulipuna tuntuu huulilla jopa puuterisen tai samettisen pehmeältä. Mistään kuivuuden tunteesta ei ole tietoakaan, vaikka samaan aikaan pysyvyys on näillä aivan mielettömän hyvä. Päätin poikkeuksellisesti testata näistä toista ensimmäisen kerran työpäivänä ja hehkutin työkaverillenikin kuinka huulipuna ei kulunut syömisen aikana pois käytännössä lainkaan. Kolmen tauon jälkeen työpäivän loppupuolella lisäsin punaa ihan hitusen huulten sisäosiin, mutta muuten en joutunut koskemaan siihen kahdeksan tunnin aikana lainkaan, sillä lopputulos näytti lähes yhtä virheettömän kauniilta kuin aamulla punaa lisätessä.

Huulipunien koostumus on paksuhkoa ja applikaattorissa se näyttää jopa hitusen paakkuiselta. Huulille levitettäessä kaikki ajatukset punan paakkuisuudesta ovat kuitenkin jo tipotiessään, sillä puna ikään kuin sulaa huulille levittyen paikoilleen kauniisti. Näiden kanssa ei tarvitse pelätä, että puna lähtisi levitysvaiheessa karkaamaan huulten rajojen yli, mutta toki huultenrajauskynällä saa aina varmistettua sen, että puna pysyy paremmin paikoillaan koko päivän. Tarpeen tullen huulipunaa pystyy hyvin lisäämään päivän aikana, eikä lopputulos näytä ruman paakkuiselta toisin kuin joidenkin nestemäisten huulipunien kanssa saattaa käydä. Mun on vieläkin vaikea uskoa, että nämä ihan oikeasti ovat huulilla niin miellyttävän tuntuiset, vaikka samaan aikaan pysyvyys on niin hyvä! Korealainen kosmetiikka on täynnä ihmeellisiä supertuotteita ja voin rehellisesti sanoa näiden edustavan juurikin niitä tuotteita. En olisi ikinä uskonut, että mikään nestemäinen huulipuna voi olla huulilla näin miellyttävä, vaikka toki nykyään näidenkin kanssa ollaan kehitytty ja kuivattavuudesta päästään koko ajan enemmän ja enemmän eroon. BBIA on kuitenkin ehdottomasti siinä asiassa edelläkävijä ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä.

BBIA Last Velvet Lip Tint More Dazzling* on kaunis vadelmanpunainen nestemäinen huulipuna, joka kuuluu Flower-sarjaan. Sarjaan kuuluu yhteensä viisi eri punertavaa sävyä, jotka ovat kaikki ainakin kuvissa hempeitä ja hurjan kauniin näköisiä. Tämä puna on sävyltään ehkä enemmänkin kevääseen tai talveen kuin syksyyn sopiva, sillä puna on pohjasävyltään viileä ja syksyisin suosin enemmän lämpimän sävyisiä huulipunia. Sävy on yhtä kaikki todella kaunis ja näyttää mielestäni todella hyvältä omaa hyvinkin vaaleaa ihonsävyäni vasten. Näistä kahdesta huulipunasta tämä on ehkä sävynsä puolesta hieman enemmän omaan makuuni, mutta olen kuitenkin käyttänyt tätä vähemmän, sillä miellän tämän tosiaan enemmän muihin vuodenaikoihin sopivaksi. En malta odottaa, että pääsen tekemään keväällä raikkaita meikkejä, joihin saan yhdistää tämän huulipunan! 
Hinta: noin 15,00 €.

BBIA Last Velvet Lip Tint Sweet Boss* puolestaan kuuluu Boss-sarjaan, joka sisältää neljä eri huulipunasävyä. Boss-sarjan sävyt ovat selkeästi tummempia ja syvempiä kuin Flower-sarjassa ja testiin saamani Sweet Boss on mitä täydellisin sävy syksyyn! Sävy on oranssihtavan punainen, hieman ruskeaan taittava huulipuna, joka näyttää syksyisten meikkien kanssa ihan mielettömän hyvältä. Tällaiset sävyt päätyvät mulla syksyisin huulille todella usein enkä aiemmin omistanutkaan mitään vastaavaa sävyä. Multa löytyy ruskeita ja oransseja sävyjä, mutta tällainen sävy uupui ja tätä olen käyttänyt tuotteet saatuani keskimäärin pari kertaa viikossa. Boss-sarjan muutkin sävyt näyttävät täydellisiltä syysmeikkeihin ja mua jopa hieman harmittaa, etten tilannut niitä itselleni lisää, kun tein vähän aikaa sitten Bearelille tilauksen. Nämä kaksi eivät missään tapauksessa tule jäämään ainoiksi BBIA:n meikkituotteikseni, se on aivan varmaa!
Hinta: noin 15,00 €.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Beausta, joka on tosiaan erityisen tunnettu ympäristöystävällisistä pussipakkauksistaan. Ekologiset pussipakkaukset takaavat myös sen, että tuotteiden hintataso voidaan pitää todella, todella matalana, sillä kuluttajan ei tarvitse maksaa erikseen hienoista ja kalliimmista pakkauksista vaan pelkästään pakkauksen sisällöstä. Pussipakkaukset eivät suinkaan ole kertakäyttöisiä vaan niistä riittää tuotteesta riippuen kymmeniksi käyttökerroiksi. Beaustalta löytyy monia erilaisia ihonhoitotuotteita sekä muutamia meikkituotteita, joista sain itse testiin Shine Gloss Lip Tintin sekä Pink Tone Up Creamin, joka on ilmeisesti periaatteessa sekä primer että kasvovoide, mutta olen itse käyttänyt tuotetta primerina. Beaustan valikoimiin kuuluu mm. monia erilaisia kasvonaamioita sekä ihonpuhdistustuotteita, ja Bearelilla kaikkien myynnissä olevien tuotteiden hinta on tällä hetkellä vain 3,99 €!

Beausta Pink Tone-Up Cream* on kasvojen sävyeroja tasoittava ja kirkastava kasvovoide, jota voi käyttää myös primerin asemasta. Voiteen pitäisi hillitä esimerkiksi ihon punoitusta, pidentää meikin kestoa ja antaa kasvoille kaunista hehkua. Tällaiset tuotteet toimivat mulla nimenomaan primerina ja olenkin käyttänyt tätä kevyen kasvovoiteen päällä. Tuote kosteuttaa ihoa mukavasti ja jättää sen todella kuulaaksi ja heleäksi. Täysin mattaisan meikkipohjan ystäville en tätä suosittelisi, mutta kun olen itsekin vihdoin ja viimein oppinut pois siitä täysmatasta meikkipohjasta, olen ollut tälle tuotteelle aivan myyty. Mulla ei turhan montaa heleyttävää primeria ole ja varsinkin vähän kevyemmän meikkivoiteen alla tämä pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Iho näyttää tämän kanssa kauniilta ja hehkuvalta, mutta kuitenkin hillityllä tavalla, eli kasvoille ei jää tämän kanssa mitään kimaltavia shimmerhippuja. Tämä on ollut ihan loistava tuote ja pienellä määrällä pääsee pitkälle. Uudelleensuljettava pakkaus on todella kätevä ja se mahtuu pieneen tilaan. Suosittelen!
Hinta: noin 4,00 €/15 ml.

Beausta Shine Gloss Lip Tintejä* on Bearelilla myynnissä kolmessa eri sävyssä ja itse sain testiin sävyn Purple Pink. Kyseessä on nestemäinen huulisävyte ja sävy Purple Pink on kauniin viileän punainen. Pussiin pakatussa huulisävytteessä on totta kai mukana applikaattori, jonka toinen pää toimii siis pakkauksen kierrekorkkina. Sävyte muistuttaa paljon huulikiiltoa, mutta on pigmenttisyydeltään ehdottomasti perinteisiä huulikiiltoja jonkin verran voimakkaampi ja myös huulilla hitusen pysyvämpi. Mä olen ollut niin ihastunut BBIA:n huulimeikkeihin, että tämä on totta puhuen jäänyt hieman niiden varjoon, mutta tällä saa todella helposti ja nopeasti kauniin värin ja kiillon huulille. Tällainen viileähkö sävy menee mulla paremmin, kun päästään talveen ja kevääseen, mutta tuotteesta on myynnissä myös esimerkiksi sävy Peach Orange, joka olisi varmasti kuin tehty syysmeikkeihin! Ikimaailmassa en tämän huulisävytteen laadusta uskoisi, että kyseessä on vain muutaman euron maksava tuote, mutta korealaisessa kosmetiikassa toisaalta aika monesti saa hyvinkin edullisesti todella laadukasta kosmetiikkaa. Beausta on siitä erinomainen esimerkki.
Hinta: noin 4,00 €.

Korealainen kosmetiikka jaksaa yllättää mut aina vaan uudestaan ja uudestaan. En tosiaan aiemmin ollut juurikaan k-kosmetiikan meikkejä testaillut, mutta nyt jopa hieman kaduttaa, että testaaminen venyi näinkin pitkälle. Hinta-laatusuhde on näiden neljän tuotteen perusteella todellakin kohdillaan sekä BBIA:n että Beaustan tuotteiden kanssa. Pitäkää ehdottomasti BBIA mielessä, jos etsitte uusia nestemäisiä huulipunia. En todellakaan yhtään liioittele sanoessani, etten ole koskaan pitänyt huulillani mitään yhtä miellyttävän tuntuista nestemäistä mattapunaa kuin nuo kaksi! Bearelilta löytyy ihan oma kategoriansakin k-kosmetiikan meikeille, joten käykäähän ehdottomasti tutustumassa heidän valikoimiinsa.

Ovatko korealaisen kosmetiikan meikit tuttuja? :)

8 kommenttia:

 1. Mulla on tuo Tone-up Cream ja tykkään siitä myös. Kasvojen iholla on taipumusta punoittaa, joten tuo tasoittaa kyllä väriä. Aluksi laitoin liikaa, mutta tässä vähemmän tuntuisi olevan enemmän.
  Ja tuollaisista samettisista punista tykkään älyttömästi, juuri näistä kyseisistä ei ole kokemusta mutta muilta merkeiltä löytyy kans vastaavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin itsekin, että pienellä määrällä tota primeria pääsee jo todella pitkälle! Ja parempi toki niin päin :) Noi punat oli aivan ihanat<3

   Poista
 2. Tone-up Crema löytyy täältä, en vain pidä sen ruusuisesta tuoksusta :/ On lisäksi riittoisaa, pieni nokare tuota on yllättävän riittoisa määrä, jos käyttää koko kasvoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en normaalisti oo niin ruusuisten tuoksujen ystävä, mutta toi ei jostain syystä oo häirinnyt :D Mun piti ihan käydä tuoksuttelemassa se, kun en edes ollut kiinnittänyt huomiota koko tuoksuun! Jep, pienellä määrällä pääsee jo tosi pitkälle :)

   Poista
 3. Mä en ole tainnut käyttää pahemmin mitään muuta meikkiä, kuin Misshan BB-voidetta korealaisilta brändeiltä ja toki Cushion -meikkivoiteita, joista varmasti parhaiten korealainen meikkipuoli tunnetaan. Joten ihan aloittelija. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se BB-voide on mulla edelleen testaamatta, vaikka oon sitä miettinyt lukuisia kertoja :D No ehkä ensi kesäksi saan sen hankittua! Cushion-meikkivoiteitakaan mä en ole kokeillut, joten meillä on siis ihan erilaisista meikkituotteista kokemusta k-kosmetiikkaan liittyen :)

   Poista
 4. Nämä näyttävät kaikki tosi kivoilta! :) Etenkin noi BBIA:n huulipunat kuulostavat aivan loistavilta ja kauniit sävytkin vielä <3 Täytyy ehdottomasti laittaa muistiin!

  Nuo pussipakkaukset on jotenkin tosi hauskoja :D Eivätkä näköjään ollenkaan pahan hintaisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, noi on ihan älyttömän hyviä<3 Ja joo noi pussipakkaukset on tosi kivan näköisiäkin, eikä niitä todellakaan ole pilattu hinnalla :)

   Poista

Kiitos kommentista!