sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Jane Iredalen syksyn meikkiuutuuksia!

*Saatu ilmaistuote


Jane Iredale nousi viime keväänä yhdeksi ehdottomaksi suosikkibrändikseni saatuani maahantuojalta testiin muutamia brändin tuotteita. Ei mennyt kauaa, kun olin jo itse täydentämässä varastojani useilla Jane Iredalen meikki- ja ihonhoitotuotteilla ja nyt sain jokunen aika sitten testiin kaksi Jane Iredalen syksyn uutuustuotetta. Jane Iredale edustaa laadukasta mineraalikosmetiikkasarjaa, jonka tuotteista iso osa on myös vegaanisia. Heiltä löytyy todella laaja valikoima erilaisia meikkituotteita sekä myös joitain ihonhoitotuotteita, joista itse olen erityisen ihastunut hyaluronihapposeerumiin. Tänään keskitytään kuitenkin Jane Iredalen syksyn 2020 meikkiuutuuksiin!

Jane Iredalen tuotteita pääsette ostamaan heidän omilta verkkosivuiltaan, josta näette myös listan Jane Iredalen jälleenmyyjistä.


Sain testiin syksyn uutuustuotteista Jane Iredalen PurePressed Eye Shadow Trio Date Nightin* sekä Beyond Matte Liquid Lipstick Longingin*. Multa löytyi jo entuudestaan yksi brändin luomiväripaletti, joten odotukset tämän luomiväritrion kohdalla olivat melko korkealla. Jane Iredalen nestemäisiä huulipunia en ollut testannut aiemmin, mutta puikkohuulipunat ovat jo kahteen otteeseen päätyneet mulla kuukauden suosikkeihin, mikä sai mut totta kai odottamaan paljon myös tältä huulipunalta! Miten kävi, lunastivatko syksyn uutuustuotteet odotukseni?


Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Trioja* on myynnissä useissa eri sävyissä ja tämän syksyn uutuutena on sävy Date Night. Date Night sisältää kolme mattaista sävyä - ruskean, mustan ja lilan/malvan. Sävymaailma toimii loistavasti tummanpuhuvien syysmeikkien kanssa ja vaikken itse saakaan tehtyä koko meikkiä pelkästään tämän trion kanssa, olen yhdistänyt tästä sävyn tai pari nyt useasti muihin paletteihin. Jane Iredalen luomivärien laatu on todella hyvä. Pigmenttisyys on kohdillaan ja luomivärit blendaantuvat helposti ja vaivattomasti. Jonkin verran nämä mattasävyt pöllyävät pannussa, mutta se ei ole koskaan ollut mulle mikään ongelma - päinvastoin monesti luomivärien pigmenttisyys on vain parempi, jos niin käy.


Tässä yksi meikki, jonka olen tehnyt käyttäen Date Nightin lilaa/malvaa ja mustaa sävyä käyttäen. Liikkuvalta luomelta löytyy muista paleteista napattuja shimmersävyjä, sillä mä en juuri koskaan tee kokomattaa silmämeikkiä. En totta puhuen edes muista koska olisin sellaisen viimeksi tehnyt ja juuri siitä syystä en tosiaan saa itse tehtyä koko silmämeikkiä vain tätä trioa käyttäen. Meikin sävymaailma on juuri sitä, mitä syksyisin monesti suosin ja tällä samalla tyylillä olen tehnyt luomiväritrion kanssa nyt useammankin meikin! Meikki sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin, sillä mustan sävyn määrää lisäämällä meikin tummuusastetta saa vaihdettua helposti ja nopeasti.
Hinta: noin 33,00 €.


Jane Iredale Beyond Matte Liquid Lipstickejä* on niin ikään myynnissä monissa eri sävyissä. Yksi tämän syksyn uutuussävyistä oli kuvassa näkyvä Longing, joka on kaunis tummanpunainen mattapuna. Nestemäiset huulipunat ovat tunnettuja kestävyydestään, mutta toisaalta myös siitä, että ne kuivattavat huulia herkästi. Olen käyttänyt tätä huulipunaa nyt ehkä viitisen kertaa ja tämä on yksi parhaimpia nestemäisiä huulipunia, mitä tällä hetkellä omistan. Puna levittyy huulille pehmeästi. Se ei kuivahda huulille välittömästi, joten mahdolliselle korjailulle on hyvin aikaa. Applikaattorin kanssa saa punan helposti kauttaaltaan huulille, mutta itse olen kokenut parhaimmaksi rajata huulet, jottei puna lähde leviämään huulten rajojen ulkopuolelle. Huulituntuma on punan kuivuttua melko miellyttävä - hitusen tahmeahko, mutta ei häiritsevästi. En ole kokenut tätä mitenkään älyttömän kuivattavaksikaan, vaikka mattapunat toki aina ovat hitusen kuivattavia eikä siitä pääse mihinkään. 

Parasta tässä on kuitenkin pysyvyys, sillä tämä kestää todella hyvin paitsi juomisen, myös syömisen. Hitusen puna saattaa huulten keskiosalta liueta pois, varsinkin jos syöty ruoka on vähänkin rasvaisempaa, mutta muuten puna on ja pysyy paikoillaan eikä lasin reunoille esimerkiksi jää huulipunatahroja. Tämä todellakin lunasti kaikki odotukseni ja vielä enemmänkin! Harvoin törmää näin hyvään nestemäiseen huulipunaan, sillä yleensä ne parhaiten pysyvät myös kuivattavat huulet niin, etten itse ainakaan pysty koko huulipunaa edes käyttämään. Tämän kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa, mikä oli toki ihan odotettavaakin, kun miettii Jane Iredalen tuotteiden laatua.
Hinta: noin 40,00 €.


Tässä vielä swatchit sekä huulipunasta että luomiväreistä. Mattamusta ei swatchissa ihan pääse täysiin oikeuksiinsa, mutta sillä saa vähintäänkin kerrostamalla kyllä täysin peittävän ja musta lopputuloksen luomille. Molemmat syksyn uutuustuotteet olivat toimivia ja mulle mieluisia, mutta huulipuna vei voiton. Luomiväritrion sävymaailma on kaunis, mutta joudun tosiaan yhdistämään siihen jonkin toisen paletin, sillä kaipaan niitä shimmersävyjä, joten se ei yksittäin käytettynä mulla oikein toimi. Huulipuna taas on kaiken saamansa hehkutuksen arvoinen ja olen todella iloinen, että pääsin sitä testaamaan!

Ovatko Jane Iredalen meikit teille tuttuja? Mitä mieltä olette näiden syksyn uutuuksien sävymaailmasta? :)

8 kommenttia:

 1. Apua miten ihana tuo trio <3 just mun värit, ihan hirveen nätti!! Jane Iredale on itselle hieman vieras, haluaisin kyllä kokeilla. Ostin muutamia tuotteita Oriolan ystävämyynnistä mutta en ole vielä kokeillut niitä. Vähän harmitti kun en tajunnut ostaa enemmän...toivotaan että tulee vastaavia ystävämyyntejä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin<3 Joo ne ystävämyynnit kesällä oli ihan huippujuttu! Mä oon niin tyytyväinen, että hamstrasin esim. sitä rasvoittuvan ihon primeria kaksi tuubia heti kättelyssä, kun siitähän tuli heti mun suosikkini :)

   Poista
 2. Meikit ei ole tuttuja, mutta sävyt on tosiaan kauniit. Nuo luomivärit sopivat mielestäni hyvin arkeen tai juhlaan ja saa juuri vaikka lisättyä tummempaa enemmän iltameikkiin. Huulipuna on kauniin sävyinen, tollanen tulis tarpeeseen nyt joulukaudella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just se tossa onkin ihanaa, kun mustan kanssa saa koko meikkiä syvennettyä ja sen sopimaan paremmin iltameikkiinkin! Ja huulipuna tosiaan on sävyltään tosi hyvin jouluun sopiva :)

   Poista
 3. Mä rakastan brändin meikkejä! Varsinkin huulituotteet on tosi kivoja ja mulla löytyykin monta kauniin sävyistä huulipunaa🥰 myös puuterimainen kulmatuote on hyvä. Tykkään heidän kauniista pakkauksista, joihin on selkeästi panostettu ja ne saa jo heti arvokkaan fiiliksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jane Iredalen huulipunat on kyllä ihan omaa luokkaansa! Mulla on niitä neljä + nyt tämä nestemäinen ja ne on vaan ihan uskomattoman hyviä<3 Jep, pakkaukset saa multakin pisteitä, ihanaa kun niissä noudatetaan kaikissa tota samaa ylellisen tuntuista linjaa :)

   Poista
 4. Longing on niin täydellinen joulupuna, ettei mitään rajaa! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!