tiistai 15. syyskuuta 2020

Lookfantastic Advent Calendar 2020

*Kalenteri saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta.

Tässä se nyt on, mun tämän vuoden kosmetiikan joulukalenterini - Lookfantasticin Advent Calendar! Sain kalenterin täysin yllättäen itselleni pr-näytteenä ettekä voi uskoa kuinka iloinen olin, kun hain paketin postista ja tajusin mitä se sisältää. Mähän kirjoitin vasta vähän aikaa sitten postauksen, jossa pohdin tilaanko tänä vuonna itselleni joulukalenterin vai en. LF:n joulukalenteri oli yhdessä Glossyboxin ja The Body Shopin kanssa vahvana vaihtoehtona, mutta nythän mun ei siis enää tarvitse miettiä kalenteria jouluksi, kun Lookfantasticilta päätettiin lähettää kalenteri mulle. Mulla on ollut Lookfantasticin joulukalenteri kahdesti aiemmin ja sisällöiltään nämä ovat aina olleet ihan mahtavia. Olen nopeasti vilkaissut myös tämän vuoden 2020 kalenterin sisällön, mutten muista siitä onneksi puoliakaan, eli kalenteri tulee suurimmaksi osaksi olemaan sisällöltään mulle yllätys.

Lookfantaticin Joulukalenterin voi nyt ennakkotilata heidän omilta sivuiltaan. Kalenterin julkaisupäivämäärä on 12.10.2020 ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, kalenteri saatetaan myydä loppuun nopeastikin, eli kannattaa pitää kiirettä, mikäli kalenterin haluat itsellesi! Kalenterin sisällön arvo on yli 500 euroa, mutta se myydään vain 95 euron hintaan. Huomioithan, että uudet LF:n Beauty BOoxin tilaajat saavat kalenterista koodilla ADVENTNEWSUBS vielä viidentoista euron alennuksen, jolloin kalenterille jää hintaa vain 80 euroa! Voin sanoa, että se on todella vähän, jos muistelee kuinka laadukkaat sisällöt näissä Lookfantasticin kalentereissa on aiempina vuosina ollut. Kalenterin pitäisi sisältää laajalti erityylistä kosmetiikkaa ja googlaamalla sisällön saa myös selville, mikäli haluaa varmistua siitä, että sisältö on itselle mieluinen. 

Tilaa kalenteri itsellesi tästä!

Aion ehdottomasti jakaa kalenterin sisällön myös teille sitten joulukuussa, joten pysykäähän kuulolla, mikäli kalenterin sisältö kiinnostaa, mutta ette itse kuitenkaan päätä sitä hankkia. Kirjoittelen sisällöstä todennäköisesti tuttuun tapaan aina neljän tai viiden luukun välein ja toivottavasti olen siinä vaiheessa ehtinyt edes joitain tuotteita myös testaamaan. 

Nyt haluaisin tietää aiotteko te hankkia tätä Lookfantasticin joulukalenteria tai jonkin muun kalenterin? :)

8 kommenttia:

 1. Tilasin tämän ja TBS kalleimman. TBS:n sisällön katsoin läpi ennen tilaamista, että pääosin olisi tuotteita jotka käytän ja jotka kattavat kalenterin hinnan. Osa lähtee eteenpäin kun en esim. ripsaria käytä. Sisältöhän siinä on aika perinteinen mutta kiva kyllä :) en tiedä viitsiikö sitä joka jouluksi kun ei ehdi tuotteita käyttää.
  LF sisältöä en tiedä, en tiedä onko sitä paljastettu jossain vai ei mutta olin niin vakuuttunut viime vuodesta etten uskaltanut jäädä ilman ;DD olis kyllä kiva pitää sisältö ihan yllätyksenä niin olisi kiva ilahtua joulukuun aamuina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh pitäisiköhän munkin hankkia vielä se TBS:n kallein :D En oo koskaan sitä ostanut ja se olisi kyllä huippu! Joo netistä googlaamalla löytyy tän LF:n kalenterin sisältö myös, mutta mulla oli myös kova luotto tähän kalenteriin jo ennen kuin sisältöä vilkaisin :D Ihanaa että sulla on toinen kalenteri täysin yllätys, vaikka toisen sisällön olet jo nähnyt<3

   Poista
 2. Mulla on ollut kaikki LF joulukalenterit eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Toiseksi mulle on tulossa myös Glossyboxin kalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glossyboxin kalenteri näytti ihan hurjan hyvältä! Se olisi kieltämättä itsellenikin hyvä valinta toiseksi kalenteriksi<3

   Poista
 3. Tätä mietin mutta tilasin halvan kalenterin tänävuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan niin innolla, että pääsen seuraamaan muidenkin kalenterien availua! Toivottavasti siis kirjoittelet siitä blogiinkin :)

   Poista
 4. Olisi ollut mukava jos olisit kertonut, että LF-kalenteri kannattaa ennakkotilata eikä odottaa julkaisupäivää. Meni kalenteri ohi, koska ajattelin, että niitä tulee 12.10. sitten suurempi erä. Ennakkotilaus kun meni loppuunmyydyksi jo ennen tuota julkaisupäivää eikä 12.10. jälkeen ollut kuin loppuunmyyty teksti verkkokaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole Lookfantasticilla töissä enkä siis mistään voinut tietää millä tavalla heidän kalenterinsa tulevat myyntiin, eli ovatko kaikki jo ennakkotilattavissa vai tuleeko osa vasta julkaisupäivänä myyntiin. Mainitsin postauksessa selkeästi ennakkotilausmahdollisuudesta sekä myös sen, että aiemmin kalenteri on myyty loppuun nopeasti. Kannattaa antaa palaute suoraan Lookfantasticille, mikäli olisit kaivannut parempia ohjeistuksia kalenterin saatavuudesta heidän sivuillaan, kun mä en blogissani tosiaan mitään sen tarkempaa infoa olisi edes pystynyt tarjoamaan. Harmi ettet kalenteria itsellesi saanut!

   Poista

Kiitos kommentista!