keskiviikko 30. syyskuuta 2020

COSRX - Laadukasta kosmetiikkaa Koreasta + ALEKOODI

*Saatu ilmaistuote


Korealainen kosmetiikka on jo jonkin aikaa ollut lähellä sydäntäni eikä ole päivääkään, kun en ihonhoitorutiineissani käyttäisi korealaisen kosmetiikan tuotteita. Hinta-laatusuhde, tuotteiden innovatiivisuus, teho ja nykyään myös verrattain hyvä saatavuus ovat syitä, miksi k-kosmetiikasta on tullut itselleni niin mieluista. Pääsin suureksi ilokseni tekemään yhteistyötä Beautykon kanssa, joka on suomalainen korealaista kosmetiikkaa maahantuova yritys, ja sain Beautykolta testiin heidän uusimman maahantuomansa brändin COSRX:n tuotteita. Beuautykon verkkokaupassa on myynnissä neljän eri korealaisen kosmetiikkabrändin tuotteita, jotka ovat kaikki Beautykon itse maahantuomia. Valikoimista löytyy COSRX:n lisäksi, Eyenlip, Dewytree ja SKINFOOD. Dewytree on näistä ainut, josta mulla itelläni ei ole kokemuksia, mutta aivan varmasti aion niitäkin jossain vaiheessa hankkia itselleni testiin. Tänään keskitytään kuitenkin COSRX:n tuotteisiin!

Sain Beautykolta jaettavaksi teille myös alekoodin, eli koodilla LINDA saatte -20% alennuksen kaikista Beautykon tuotteista 7.10.2020 asti! Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

COSRX on perustettu vuonna 2015 ja samalla se on varmasti tällä hetkellä yksi tunnetuimpia korealaisen kosmetiikan brändejä. COSRX:n valikoimista löytyy useita eri tuotesarjoja eri ihotyyppien ja iho-ongelmien tarpeisiin ja itse sain testiin kolme brändin tuotetta. Mullahan ei tosiaan ollut aiemmin minkäänlaista kokemusta COSRX:n tuotteista, joten sen puoleen olisi innolla testannut oikeastaan mitä tahansa, mutta toivoin erikseen saavani testiin Advanced Snail -sarjan tuotteita ja niitä paketistani paljastuikin kaksi kappaletta! Pakkaukset COSRX:n tuotteissa ovat hyvinkin yksinkertaisia ja pelkistettyjä, mutta tyyli on itselleni mieluinen ja pidän siitä, että tuotteiden pakkaukset noudattavat samaa yhtenäistä linjaa. COSRX ei ole sitä ihan kaikkein edullisinta korealaista kosmetiikkaa, mutta mitenkään päätähuimaavia hinnat eivät missään tapauksessa ole vaan vähintäänkin kohtuulliset. COSRX:n tuotteita maahantuo ja myy Suomessa Beautyko.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence* oli toinen niistä tuotteista, jotka mua COSRX:lta eniten kiinnostivat. Kyseessä on ihoa korjaava ja uudistava hoitoneste, jonka sisällöstä jopa 96% on etanaseerumia. Etanaseerumi on korealaisessa kosmetiikassa hyvinkin käytetty ainesosa ja se tunnetaankin ennen kaikkea sen ihoa korjaavista ja uudistavista vaikutuksista. Hoitoneste on hyvin monikäyttöinen eri ihotyypeille, sillä sen avulla voi kosteuttaa kuivaa ihoa, rauhoittaa ärtynyttä ja tulehtunutta ihoa, hoitaa ja häivyttää juonteita tai korjata erilaisten epäpuhtauksien ihoon jättämiä jälkiä. Monikäyttöisyytensä vuoksi tämä hoitoneste sopii siis hyvinkin monelle eri ihotyypille ja erilaisiin tarpeisiin. Hoitoneste levitetään kasvoille kasvoveden jälkeen ennen seerumia ja/tai kasvovoidetta.


Hoitonesteen koostumus on geelimäistä eikä siis täysin juoksevaa. Kämmeniä/sormia yhteenhieroessa huomaa jo hyvin selkeästi sen, että tuote sisältää etanaseerumia, sillä hoitoneste on hieman venyvää. Kasvoille se kuitenkin levittyy helposti ja imeytyy myös nopeasti. Omasta ihostani hoitoneste tekee pehmeän tuntuisen ja sen jälkeen iholle on helppo levittää muut ihonhoitotuotteet. Olen monesti kerrostanut tätä kasvoille pariin otteeseen, jotta saan hoitonesteen tehosta kaiken irti. Tuote soveltuu hyvin käytettäväksi meikin alla, sillä se ei lähde rullaamaan kasvoilta pois, mutta itse suosin tätä kuitenkin tällä hetkellä enemmän iltakäytössä. Pumppu annostelee hoitonestettä kerralla maltillisesti, mikä on vain hyvä asia, sillä näin jokainen saa pullosta helposti haluamansa määrän eikä mitään mene hukkaan. Tästä tuli suosikkituotteeni koko kolmikosta ja tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia hoitonesteitä, mitä olen käyttänyt!
Hinta: noin 27,00 €/100 ml.


COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream* puolestaan on hoitonesteen kanssa samaan sarjaan kuuluva kasvovoide. Voide sisältää jopa 92% etanaseerumia ja sen tulisi sopia hyvin kaikille ihotyypeille. Etanaseerumin ansiosta voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti rauhoittaen samalla ihon mahdollisia tulehdusreaktioita ja korjaten ihoa. Hyödyt tällä voiteella ovat siis yhtä monipuoliset kuin hoitonesteelläkin, eli tämäkin tuote tosiaan sopii hyvin monelaisiin iho-ongelmiin. Toki voide sopii hyvin kosteuttamaan myös ihoa, jolla ei ole mitään sen suurempia erikoistarpeita. Voide on pakattu kierrekorkilliseen pyöreään rasiaan, josta löytyy myös välikansi.


Voide on koostumukseltaan geelimäistä eli melko kevyehköä. Etanaseerumin tuovan venyvyyden huomaa hoitonestettäkin paremmin tämän voiteen koostumuksessa ja joku saattaisi ehkä kuvailla voidetta sen puoleen hituisen "limaiseksi", mutta todellisuudessa se ei ole millään tavalla sitkeän limaista, vaikka sormissa hieman venyykin. Voide kosteuttaa kasvoja todella tehokkaasti ollakseen kuitenkin koostumukseltaan nimenomaan geelivoidetyylinen. Tämä on ollut itselläni aivan riittävä iltakäytössä, mutta toisaalta voide imeytyy myös sen verran nopeati, että pystyn tätä käyttämään myös aamuisin meikin alla. Olen aiemminkin testannut joitain etanaseerumia sisältäviä tuotteita, mutta siitä huolimatta tämä kaksikko ylitti mun odotukseni täysin. Käytän hoitonestettä ja kasvovoidetta todella usein yhdessä ja iho jää niiden jäljiltä erittäin kosteutetuksi ja pehmeän tuntuiseksi. Iso suositus näille molemmille!
Hinta: noin 31,00/100g.


COSRX Two In One Poreless Power Liquid* oli niin ikään hurjan mielenkiintoinen uutuustuote itselleni! Kyseessä on kasvovetenä tai hoitonesteenä käytettävä ihohuokosia supistava, epäpuhtauksia ehkäisevä ja kuollutta ihosolukkoa poistava tuote. Tuotteen teho perustuu BHA-happoihin ja tämä onkin tehty sopimaan erityisen hyvin henkilölle, jolta löytyy kasvoilta laajentuneita ihohuokosia tai joiden iho muuten on herkästi rasvoittuva. Hoitoneste sisältää myös ihoa kirkastavaa pajunkuoriuutetta sekä rauhoittavaa mentoluutetta. Tuotetta voi käyttää halutessaan vaikka ihan päivittäin ja se soveltuu yhteen myös muiden happoja (AHA tai BHA) sisältävien tuotteiden kanssa. Hoitonesteen voi levittää kasvoille joko suoraan kämmenillä ja sormilla taputellen tai vanulapun kautta, mikäli kokee sen itselleen mieluisammaksi tavaksi.


Multa itseltäni löytyy laajentuneita ihohuokosia poskilta ja mustapäitä jonkin verran nenästä ja leuasta, vaikka ihoni onkin enemmän taipuvainen kuivuuteen. Otin tämän tuotteen siis erittäin mielelläni kokeiluun ja olenkin käyttänyt tätä nyt säännöllisesti muutamien viikkojen ajan. Päivittäin en ole tätä käyttänyt enkä koe päivittäistä käyttöä itselleni tarpeelliseksikaan, sillä ihoni tuntui paikoitellen kuivuvan entisestään liian tiheän käytön seurauksena. Olen käyttänyt tätä nyt 2-3 kertaa viikossa ja nenän epäpuhtaudet ovat selkeästi vähentyneet jonkin verran. Poskien laajentuneissa ihohuokosissa en ole huomannut mitään silminnähtävää eroa, mutta ne eivät mun suurin murheeni olleetkaan. Käytän tätä nykyään pääasiassa kohdistetusti ihon ongelma-alueisiin ja vain satunnaisesti kauttaaltaan koko kasvoille. Tämä on tuote, mitä ilmankin varmasti pärjäisin, mutta joka on kuitenkin saanut mut vakuuttuneeksi tehostaan ja jonka käyttöä jatkan enemmän kuin mielelläni. Beautykolla on myynnissä myös COSRX:n supersuosittu BHA Blackhead Power Liquid, joka on niin ikään mustapäiden ehkäisyyn ja poistamiseen tehty tehotuote. Olisi joskus hauska kokeilla kumpi näistä toimii itselläni paremmin! 100 ml kokoinen pullo on erittäin reilu ja omassa käytössäni se tulee varmasti riittämään hyvin pitkään, sillä tuotetta ei kerralla kulu kovinkaan paljon.
Hinta: noin 31,00 €/100 ml. 

COSRX oli juuri niin positiivinen yllätys kuin ajattelinkin sen olevan. Kaikki kolme tuotetta olivat itselleni mieluisia, vaikka voiton veikin etanaseerumia sisältävä hoitoneste, joka on ollut mulla tuotteet saatuani lähes päivittäisessä käytössä. Muistattehan hyödyntää Beautykolla -20% alennuksen koodilla LINDA. Alennus on tosiaan voimassa 7.10.2020 asti ja se koskee koko verkkokaupan valikoimaa. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Onko COSRX tuttu? :)

6 kommenttia:

 1. Hih, mulla on tismalleen sama kolmikko niissä ostoksissa :D menee kyllä tovi että saan käyttöön kun täytyy käyttää vanhoja alta pois. Vaikuttavat kyllä hyviltä tuotteilta koska itse olen kokenut etanatuotteiden olevan tehokkaita ja mun iholle sopivia <3 vähän vaan allergiat estää käyttämästä korealaista kosmetiikkaa niin paljon kuin haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noniin! Toivottavasti ihastut näihin, kun saat tuotteet joskus otettua käyttöön :) Etanatuotteet on loistavia ja nää oli ihan huippuluokkaa! Toi on kyllä tylsä, kun sulla on niin paljon niitä allergioita ja joudut aina varomaan mitä voit käyttää ja mitä et :(

   Poista
 2. Nää on tosi mielenkiintoisen oloisia! Mulla on ollut COSRX testauslistalla jo pitkään, mutta en osaa päättää mitä haluaisin testata ensimmäisenä :D

  Mä pääsin itse sisään etanatuotteisiin vasta viime vuonna, sillä jotenkin ne ällöttivät aivan liikaa ennen sitä :D Nämä kuulostavat kyllä tosi hyviltä niin ominaisuuksiltaan kuin koostumuksiltaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen :D Mullakin on ollut ongelmana just se, etten ole tiennyt mitä testaisin, mutta nyt onneksi tuli kolme loistavaa tuotetta testattua<3 Etanaseerumi on varmasti monille vähän sellainen "ällötys", mutta onhan toi aine ihan supertehokasta iholle :) Kiva että säkin pääsit siitä fiiliksestä lopulta eroon! Näitä voin tosiaan suositella erittäin lämpimästi ♥

   Poista
 3. Tuote on minulle täysin tuntematon, ei jotenkin osaisi edes haaveilla tai haluta näistä kun ei ole vielä täällä suomen markkinoilla niinsanotusti menestynyt tai mainetta saanut brändi. Varmasti kokeilun arvoinen, kauko-aasian uutuudet tuo hyvää vaihtelua vanhoille tutuille merkeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo COSRX on tosiaan yksi ehdottomasti tunnetuimpia k-kosmetiikan brändejä ja nyt löytyy onneksi myös Suomesta maahantuoja niin tulee suomalaisillekin brändi paremmin tutuksi<3 Mä rakastan korealaisessa kosmetiikassa just sitä innovatiivisuutta, jota ne tuo tullessaan!

   Poista

Kiitos kommentista!