keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Beauty Kubes - Uudenlaiset palashampoot!

*Saatu ilmaistuote 4Beauty Finland

Erilaiset palamuodossa olevat shampoot ovat olleet monien suosiossa jo useamman vuoden ajan. Itsekin olen sellaisia muutaman kappaleen testannut vähän vaihtelevin lopputuloksin, sillä osaan olen täysin ihastunut ja osa taas ei ole tuntunut sopivan omille hiuksilleni lainkaan. Tänään esittelyyn pääsee itselleni uudenlaiset palashampoot ja -hoitoaineet - 4Beauty Finlandin Beauty Kubesit*! Sain 4Beauty Finlandilta jo jokin aikaa sitten testiin nämä mielenkiintoiset shampoo- ja hoitoainekuutiot ja nyt pääsen vihdoin kertomaan näistä myös teille. Biohajoaviin pakkauksiin pakatut shampookuutiot ovat siis nimensä mukaisestikin pieniä käyttövalmiita kuutioita, jotka vievät pakkauksineen todella vähän tilaa ja jotka on erittäin helppo napata mukaan esimerkiksi matkalle! Yhdestä pakkauksesta löytyy 27 kappaletta pieniä kuutioita, mikä vastaa normaalin 250-300 ml kokoista shampoo/hoitoainepulloa.

Beauty Kubesit on valmistettu ilman palmuöljyjä, silikoneja ja sulfaatteja. Ne ovat vegaanisia ja pakkauksetkin ovat tosiaan biohajoavaa materiaalia eikä niistä synny esimerkiksi ylimääräistä muovijätettä. 4Beauty Finlandin sivuilla on tällä hetkellä myynnissä useita erilaisia Beauty Kubeseja, joiden joukosta löytyy omat shampookuutiot mm. rasvoittuville hiuksille, kuiville hiuksille ja miehille. Lisäksi valikoimista löytyy myös esimerkiksi hoitoainekuutioita sekä vartalonpesuun tarkoitettuja kuutioita. Itse sain testiin pakkauksen hoitoainekuutioita sekä kaksi pakkausta erilaisia shampookuutioita. Beauty Kubeseja voit ostaa 4Beauty Finlandin verkkosivuilta ja 27 kpl pakkaus maksaa noin 11 euroa hieman tuotteesta riippuen. Kaiken kaikkiaan Beauty Kubesit ovat kuitenkin mielestäni melko edullisia, sillä vaikka marketeista toki saa shampoita ja hoitoaineita muutamalla eurolla, suosin itse yleensä ennemmin kampaamotuotteita, joista totta kai joudun sitten myös maksamaan enemmän.

Miten Beauty Kubesit sitten toimivat? Pakkaus sisältää 27 kappaletta yksittäisiä, kertakäyttöistä shampoo/hoitoainekuutiota. Kuutio on tarkoitus murskata kämmenille, jonka jälkeen joukkoon lisätään hieman vettä. Tuote muuttuu hieman tahnamaiseksi, jonka jälkeen se levitetään hiuksiin ja esimerkiksi shampookuution kanssa pestään hiukset, jonka jälkeen vaahtoutuva tahna huuhdellaan hiuksista pois. Tarvittaessa saman voi vielä toistaa, mikäli hiukset vaativat toisen pesukerran tai esimerkiksi kovin pitkille tai paksuille hiuksille ottaa alunperinkin heti kaksi kuutiota. 

Toki kuutioiden käyttö vaatii hieman enemmän kuin nestemäisen shampoon puristamisen suoraan ulos pullosta, mutta itse olen kokenut näiden käytön kuitenkin todella helpoksi ja vaivattomaksi. Parasta näissä on ehdottomasti se, kuinka pieneen tilaan koko pakkaus menee! En välttämättä ehkä itse käyttäisi tällaisia jatkuvalla syötöllä kotioloissa, mutta matkustettaessa nämä ovat ehdottomasti näppärämpiä kuin isot tilaavievät shampoo- ja hoitoainepullot. Yksi pieni pakkaus riittää isommallekin porukalle! Näissä omissa kuutioissani on melko voimakas ominaistuoksu, joka ei ole ollenkaan epämiellyttävä, mutta tuoksu puskee kartonkipakkauksenkin läpi. Hajusteherkille löytyy valikoimista Sensitive -shampoo- ja hoitoainekuutiot, joihin ei ole lisätty hajusteita.

Beauty Kubes Shampoo For Oily Hair* on erityisesti rasvoittuville hiuksille ja päänahalle suunniteltu shampookuutio. Kuutioiden tulisi paitsi pestä hiukset puhtaaksi tehokkaasti, myös jättää ne raikkaan tuntuisiksi. Kuutiot sisältävät päänahan talineritystä tasapainottavaa nokkosjauhetta ja saflooriöljyä, mikä tekee juuri näistä kuutioista loistavan vaihtoehdon henkilöille, joilla on taipumusta nopeaan hiusten tai päänahan rasvoittuvuuteen. Olen koko kesän ajan testannut näitä shampookuutioita aina säännöllisen epäsäännöllisesti ja todennut nämä Oily Hair -versiot itselleni hyviksi, vaikken koekaan päänahan rasvoittumista itselläni varsinaisesti mitenkään ongelmaksi. Shampookuutioiden teho yllätti erittäin positiivisesti ja näiden kanssa on lähes aina riittänyt yksi pesukerta - joskus harvoin olen tarvinnut toisen kuution puhdistamaan hiukset täysin. Shampookuutio tekee hiukset puhtaiksi, muttei kuitenkaan narskuviksi tai kuivan tuntuisiksi. Tykkään!
Hinta: noin 10,90 €.

Beauty Kubes Shampoo For Normal To Dry Hair* shampookuutiot on suunniteltu sopimaan normaalin sekä kuivan hiuspohjan ja hiusten tarpeisiin. Kuutiot sisältävät mm. kookosmaitoa, B5- ja E-vitamiinia, ruusu-uutetta ja erilaisia eteerisiä öljyjä. Shampoon tulisi tehdä hiuksista paitsi puhtaat, myös pehmeät ja kauniin kiiltävät. Nämä shampookuutiot ovat ehkä lähtökohtaisesti enemmän sitä, mitä omat hiukseni ja hiuspohjani kaipaavat ja näitä olenkin käyttänyt selkeästi enemmän kuin vihreässä pakkauksessa olevia rasvoittuvalle päänahalle tarkoitettuja kuutioita. Molempien kuutioiden pesuteho on mielestäni yhtä hyvä, mutta olen silti kokenut nämä itselleni mieluisammiksi. Nämä jättävät hiukset pehmeiksi ja näitä kuutioita käyttäessäni ymmärrän hyvin sen, miksi tuotekuvauksessa mainitaan ettei näiden shampookuutioiden kanssa välttämättä tarvitse lainkaan hoitoainetta. Itse käytän hoitoainetta kyllä joka kerta, myös näiden kuutioiden käytön jälkeen, mutta nämä vaaleanpunaisessa pakkauksessa olevat kuutiot ovat jättäneet hiukset jo itsessään todella pehmeän tuntuisiksi.
Hinta: noin 10,90 €.

Beauty Kubes Conditioning Hair Mask* puolestaan on normaalien ja kuivien hiuksien tarpeeseen suunniteltu hoitoainekuutio. Hoitoainekuutiot sisältävät mm. kauraa sekä jojoba- ja macadamiapähkinäöljyä, joiden tulisi kosteuttaa ja ravita hiuksia antaen niille samalla kiiltoa. Hoitoainekuutiot on suunniteltu sopimaan hyvin yhteen shampookuutioiden kanssa eivätkä ne sisällä lainkaan esimerkiksi silikoneja, joita monet synteettiset hoitoaineet sisältävät ja jotka silottavat hiuksen pintaa. Nämä hoitoainekuutiot eivät ole päässeet mun suosiooni ihan samalla tavalla kuin shampookuutiot, mutta ihan mukiinmeneviä nämäkin ovat. Mulla oli koko kesän ajan ongelmana hiusten huono kunto, kun venytin kampaajalla käyntiä vähän turhan pitkäksi enkä kokenut näitä hoitoainekuutioita silloin riittävän tehokkaiksi omille kärsineille hiuksilleni. 

Tällä hetkellä tilanne on onneksi hieman toinen ja olen päässyt nauttimaan näistä ihan eri tavalla kuin kesällä! Hoitoainekuutoiden hoitavuus ei ole edelleenkään mielestäni paras mahdollinen enkä suosittelisi näitä erityisen kärsineille hiuksille, mutta hoitavuus on kuitenkin tällä hetkellä pääasiassa ollut riittävä omille hiuksilleni. Mulle ei ole mitenkään turhan selvää, että olen tyytyväinen silikonittomien hoitoaineiden tehoon, sillä pidän siitä tunteesta minkä silikonit hiuksille tekevät, joten siihen nähden olen pitänyt näistä kuutioista yllättävänkin paljon. Parempikuntoisilla hiuksilla voisin kuitenkin uskoa näiden toimivan oikeinkin hyvin, ja itsekin käytän paketin mielelläni loppuun, vaikken uusia tuskin tulekaan ostamaan.
Hinta: noin 11,10 €.

Shampookuutiot ovat olleet erityisesti mun mieleeni ja niitä tulee varmasti hankittua jossain vaiheessa vielä lisää. Ylipäätään oli ihana päästä tutustumaan näihin tuotteisiin ja saada taas hieman uudenlaisia hiustenhoitotuotteita testiin. Beauty Kubesit ovat siis myynnissä 4Beauty Finlandin sivuilla, jossa osa kuutioista on tällä hetkellä itse asiassa alennuksessa!

Käytättekö te palamuodossa olevia shampoita tai hoitoaineita? :)

6 kommenttia:

 1. Olipas jännä tuote. Mä suhtaudun aina vähän skeptisesti tällaisiin palatuotteisiin, jotka on tarkoitettu hiuksille. Mutta ihanaa jos ne toimi. Reissuissa just tosi käteviä tuollaiset, kun ei tarvi pelätä että korkki vuotaa ja vie paljon vähemmän tilaa. Mä luulen että omille kuiville hiuksille nuo ei ole riittävän kosteuttavia, mutta voisin kyllä kuitenkin hyvin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palatuotteet ei tosiaan oo varmasti kaikille mieleen eivätkä ne automaattisesti tosiaan ole aina hyviä myöskään kaikille hiustyypeille :) Mun mielestä noi kuiville ja normaaleille hiuksille tarkoitetut kuutiot on olleet tosi hyviä omille kuiville hiuksilleni, mutta sulla tosin on luonnonkiharat hiukset ja mulla taas piikkisuorat eli toki siinä on oma eronsa :D

   Poista
 2. Kuulostaa jännältä. En oo käyttänyt palashampoita kuin Lushilta ja niistä olen pitänyt paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushin palashampoot on ihania<3 Ne taisi olla ensimmäisiä mitä ikinä testasin :)

   Poista
 3. Onpa mielenkiintoisia! Tällaisiin pikkukuutioihin en olekaan ennen törmännyt :) Jotenkin vaikea kuvitella tällaisia ihan arkikäyttöön, mutta reissukäyttöön nämä olisivat varmasti todella käteviä! Jos lähdetään vaikka viikonloppureissulle kaverin luokse toiseen kaupunkiin, niin mulla on aina ongelmana se, että mitä hiusjuttuja pakkaan mukaan kun ei viitsisi isoja pulloja aina ottaa mukaan. Täytyykin tutustua näihin paremmin :) Etenkin toi kuiville ja normaaleille hiuksille tarkoitettu shampoo kuulostaa näistä parhaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan reissun päällä nää toimisi ihan älyttömän hyvin! Ja totta kai arkikäytössäkin tällaiset on hyviä, jos vaikkapa haluaa minimoida muovijätteen määrää tms. ja suosii muutenkin tällaisia palatuotteita :) Joo muistan sen ajan, kun asuttiin miehen kanssa erikseen ja oli tarkoitus mennä hänen luo yöksi ja käydä saunassa. Sitä hiustenhoitopurkkia oli mukana aina jos jonkinlaista, kun ei mullakaan mitään matkakokoja turhan paljon ole :D Nää olis siinä kohtaa olleet tosi käteviä!

   Poista

Kiitos kommentista!