tiistai 4. elokuuta 2020

Puuterinen SPF-suoja Jane Iredalelta

*Saatu ilmaistuote


Muistatteko, kuinka jokin aika sitten kirjoittelin suurehkosta Jane Iredalen tilauksesta, jonka tein Oriola Shopiin heidän ystävämyyntiensä aikana? Tilasin samalla Keyword: Love -blogin Jonnan hehkuttaman Jane Iredale Powder-Me SPF:n, joka on siis lyhyesti sanottuna puuterinen aurinkosuoja. Vain hetkeä myöhemmin sain kuulla, että tuotteen pakkaus on uudistunut ja sain maahantuojalta testiin myös tämän uudistuneen Jane Iredale Powder-Me SPF Refillable Brushin*! Nyt mulla on siis kaksi pakkausta tätä aivan ihanaa tuotetta - sekä uusi että vanha. Ja koska kesä ei todellakaan ole vielä oli ja hellekelit kolkuttelevat ovella, halusin tulla teille vielä näin elokuun ensimmäisinä päivinä kertomaan tästä tuotteesta.


Jane Iredale Powder-Me SPF on suojakertoimella SPF-30 varustettu puuterinen, fysikaalinen aurinkosuoja. Tuote sisältää sekä UVA- että UVB-suojan, ja se soveltuu käytettäväksi niin kasvoille, vartalolle kuin hiuspohjallekin. Tuote on myynnissä neljässä eri sävyssä, joista yksi on Translucent-sävy eli käytännössä se ei jätä kasvoille minkäänlaista väripigmenttiä ja soveltuu siten laajalti eri ihonsävyille. Itselläni on vanha versio tuotteesta nimenomaan tässä värittömässä sävyssä ja uuden sain itselleni sävyssä Nude. Tuotetta on tarkoitus levittää joko paljaalle iholle tai vaikkapa valmiin meikin päälle ihan sellaisenaan. Halutessaan puuteria voi myös ripotella suoraan kasvovoiteen joukkoon, jolloin voiteesta saa kätevästi aurinkosuojavoiteen, mikäli voidemuotoinen aurinkosuoja on puuterista mieluisampi.


Vanha pakkaus on kuvassa vasemmalla ja uudempi taas oikealla. Kuten kuva kertoo, ne eroavat toisistaan merkittävästi ja käyttäjälle suurin ero on varmasti se, että vanhassa tuotteessa puuterin annostelu tapahtui eräänlaisen sienen avulla ja uudessa taas kabukityylisen siveltimen kanssa. Vaikka vanhan pakkauksen sieni olikin kovin näppärä, pidän itse enemmän uuden pakkauksen siveltimestä, eli uudistus oli omaan makuuni enemmän kuin onnistunut. Uuden Powder-Me SPF Refillable Brush pakkauksen mukana tulee kaksi 5 g kokoista täyttöpatruunaa, eli tuotetta ei tarvitse aina ostaa uutta pakkauksineen päivineen vaan riittää, kun ostaa uusia täyttöpatruunoita! Tämä säästää sekä rahaa että luontoa, kun ylimääräisen roskan määrä vähenee. Pakkaus vaikuttaa omasta mielestäni sen verran vankalta teolta, ettei se myöskään ihan heti rikkoudu, eli uskoisin saman pakkauksen toimivan käytössä helposti useita vuosia. Sivellinosa on pakkauksessa kiinni magneetin avulla, eli se on helposti irrotettavissa siveltimen pesua varten.


Aurinkosuoja itsessään on todella nopea- ja helppokäyttöinen. Puuterisen suojan saa levitettyä iholle vaivattomasti ja sekä uusi että vanha pakkaus ovat näppärän kokoisia myös mukaan otettaviksi. Olen testannut tuotetta niin meikin päälle kuin meikittömällekin iholle ja joka kerta se on toiminut aivan yhtä hyvin. Puuterin koostumus on todella hienojakoinen ja se on silkkisen sileää. Kerralla sitä ei tarvitse kovinkaan paljon lisätä, joten sanoisin näiden muutamien viikkojen kokemuksen jälkeen tuotteen olevan myös erittäin riittoisaa. Eniten pidän kuitenkin nimeomaan tuotteen vaivattomuudesta! Mikään ei ole helpompaa kuin sutia puuterista aurinkosuojaa iholle, tarkastaa ettei siitä jäänyt mitään rumia rajoja tai kasaumia ja lähteä ulos ovesta. Voidemaisissa aurinkosuojatuotteissa on aina enemmän työtä ja ne vievät yleensä myös huomattavasti enemmän tilaa laukussa kuin nämä pienet, näppäränkokoiset purnukat. Toki on ihan makukysymys kummasta pitää enemmän ja kumman tavan kokee itselleen helpommaksi, mutta itse olen todella tyytyväinen saatuani käyttöön puuterisen aurinkosuojan.


Uuden pakkauksen kabukisivellin on hyvin toimiva ja aurinkosuoja siis tulee pakkauksen alaosasta suoraan siveltimeen, kun sitä töpöttelee ihoa vasten. Täyttöpatruuna on helppo lisätä ja myös poistaa pakkauksesta, ja pakkauksen mukana tulee totta kai myös kuvalliset käyttöohjeet. Jane Iredalen tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan, josta löytyy myös lista Jane Iredalen jälleenmyyjistä. Tämän aurinkosuojatuotteen hinta on noin 68,00 €.

Jane Iredale on ehdottomasti ollut yksi tämän vuoden kiinnostavimpia kosmetiikkabrändejä, jos ei jopa se kaikkein kiinnostavin. Olin niin pitkään lukenut ja kuullut puhuttavan näistä tuotteista, mutten oikeasti osannut edes kuvitella kuinka hyviä ja laadukkaita brändin tuotteet loppupeleissä ovat. Jane Iredalesta kuulette varmasti vielä lisää!

Millaisia aurinkosuojatuotteita te suositte? :)

6 kommenttia:

 1. Onpas kivanoloinen tuote ja uniikki ratkaisu aurinkosuojalle. Varmasti toimiikin paljon paremmin meikin kanssa kuin monet voidemaiset aurinkosuojat, joten tää olis kyllä ihan ehdoton hankinta itselle kesää varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä onkin yksi paras puoli, kun tuotteen voi ripotella valmiin meikin päälle! Kaikki aurinkosuojavoiteet kun ei todellakaan toimi meikin alla :D Suosittelen ehdottomasti hankkimaan tämän!

   Poista
 2. Tää kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Voidemaisissa tuotteissa on ne omat haasteensa, kun kaikki tuotteet eivät tykkää toimia kaikkien kanssa :D Tällainen puuterinen tuote vaikuttaa todella kätevältä juurikin vaikka meikatessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mikään ei ole niin turhauttavaa kuin yrittää saada aurinkosuojavoide toimimaan muun meikin kanssa :D Kun kaikki ei todellakaan toimi meikinalusvoiteina, mutta tää puuterinen suoja toimii onneksi aina, eikä tarvitse miettiä tuotteiden yhteensopivuuksia ollenkaan :)

   Poista
 3. Mä oon niin iloinen, että oot löytänyt tän sarjan. Olin tainnut aika usein jopa sun kommenttilootaan höpötellä näistä, koska joka päivä useampikin Jane Iredale -tuote käytössä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen mäkin<3 En yhtään ihmettele, että käytät Jane Iredalea päivittäin, nää tuotteet on niin hyviä!

   Poista

Kiitos kommentista!