torstai 27. elokuuta 2020

Kauneusboksien turhakkeet ja pettymykset | Osa 2

Moikka! Kirjoittelin jokin aika sitten postauksen kauneusboksien turhakkeista ja pettymyksen aiheuttaneista tuotteista. Se sai teiltä hyvän vastaanoton ja myös pyynnön tehdä vastaavia postauksia enemmänkin, joten Osa 2 tulee tässä! Kauneusbokseja tilatessa on totta kai aina ymmärrettävä, etteivät kaikki tuotteet mitenkään voi aina olla itselle mieluisia. Mä ymmärrän sen mielestäni aika hyvin enkä esimerkiksi blogissa lyttää täysin kaikkia tuotteita, jotka ei satu olemaan mulle itselleni mieluisia. Toki kerron sen, ettei nyt mennyt mun kohdallani ihan nappiin, mutta pyrin näkemään myös sen kokonaisuuden ja miettimään kenelle tuote saattaisi olla sopiva tai tuoda iloa. Jotkin tuotteet herättävät kuitenkin niin suurta ihmetystä tai pettymystä, että ne otan mukaan myös tähän postaukseen. Edellisen postauksen tuotteet olivat kaikki valittu Goodieboxista, Ipsy Plussasta ja Boxycharmista - bokseista, jotka olin saanut itselleni suunnilleen edeltävän vuoden aikana. Nyt mennään ajassa vielä hieman taaksepäin ja otetaan mukaan myös muut aiemmin tilaamani kauneusboksit, joten tässä postauksessa edustettuina ovat Boxycharmin lisäksi myös Glossybox ja Bette Box.

Popup Beauty Peel Off Glitter Gel Mask on ehdottomasti yksi kamalimpia "kosmetiikka"tuotteita, mitä olen ikinä kauneusbokseista saanut, ja tämä tuli siis Glossyboxista. Glitteriset naamiot olivat suosittuja vuosi tai pari sitten ja tämäkin naamio edustaa juuri sellaista. Valitettavasti tässä ei kuitenkaan ollut mitään ihoa hoitavia ainesosia, enkä tällaista muovihöttöä olisi voinut kuvitellakaan laittavani omille kasvoilleni. Hauskintahan tässä on, että kun googlasin tuotteen ja päädyin Glossyboxin sivuille, tuote oli saanut erittäin huonoja arvosteluja niiltä henkilöiltä, jotka Glossybox oli varmistanut boksin tilaajksi. Viiden tähden arviot taas oli selkeästi saman kirjoittajan tekemiä eikä yksikään tainnut olla boksin tilaaja, mikäli ymmärsin oikein Glossyboxin idean arvostelujen jättämisessä. Näyttäähän se nyt pahalta, jos jokin tuote on saanut keskimääräiseksi arvioksi vain yhden tai kaksi tähteä. Syytäkin siinä kohtaa tehdä asialle jotain ja vääristellä mielipiteitä! Nojoo siis mistäänhän mä en voi tietää kuka ne arviot on kirjoittanut, mutta sattuipa sopivasti, että yksikään hyvä arvio ei ole "varmistetun ostajan" kirjoittama ja ne on kirjoitettu kaikki yli puoli vuotta sen jälkeen, kun tuote on Glossyboxista tullut ja muut arviot jätetty. Mun on vaikea uskoa, että kovinkaan moni oikeasti suosittelisi tätä naamiota kenellekään muuten kuin ehkä siksi, että glitter näyttää kivalta iholla, mutta voin totta kai olla väärässäkin. Itse en siis edes uskaltanut tätä kasvoilleni laittaa, vaikken todellakaan ole se henkilö, joka karttaa vaikkapa tiettyjä ainesosia kosmetiikassa tai käyttää muuten vain jotain tietyntyylistä kosmetiikkaa. 


Happy Smile Adults Hiilikuituhammasharja on Bette Boxin sisältöä ja edustaa hyvin niitä kaikkia lukuisia hammastahnoja, suuvesiä ym. mitä Bette Boxeista ja sitä ennen LivBoxeista tuli. Mulle suuhygieniatuotteet eivät ole sellaisia, joita haluan kauneusbokseista saada ja Bettehän oli tunnettu siitä, että niitä aina silloin tällöin bokseista tuli. Kauneusboksien idea on ilahduttaa ja tutustuttaa uusiin ihaniin kosmetiikkatuotteisiin, joita yksikään hammastahna tai -harja ei mun silmissäni ole. Ne ovat toki perushygieniatarvikkeisiin kuuluvia tuotteita, joita aina tarvitsee, mutta voi luoja minkä pettymyksen ne aiheuttivat joka ikinen kerta. Varsinkin, jos niitä tungettiin bokseihin ihan oikeina tuotteina eikä extratuotteina.

Butter London Stroke Of Wow Roll On Line on Boxycharmista tullut rajauskynä ja tämä pyörivällä rullalla varustettu eyeliner oli mitä suurin pettymys. Siis ensinnäkin tuon rullan kanssa oli mahdoton saada aikaan suoraa rajausviivaa, ainakin siis mun taidoillani, eikä rajausjälki todellakaan näyttänyt millään muullakaan tavalla hyvältä. Se ei ollut musta vaan rajauksen läpi kuulsi ihon oma sävy todella rumasti. Mahdoinkohan mä kahdesti tätä kokeilla ennen kuin laitoin pois. Mun mielestä on ihanaa, että markkinoille tuodaan tällaisia innovatiivisia uusia tuotteita, mutta mun taitoni eivät riittäneet tämän kanssa. Eiköhän tällekin tuotteelle kuitenkin oma käyttäjäkuntansa löydy!

Muumi Hiuslenkkejä tuli taannoin paketillinen Bette Boxista ja nämä hiuslenkit edustavat ylipäätään niitä turhakkeita, joita kauneusbokseihin, erityisesti Bette Boxeihin, laitetaan. Hiuslenkit itsessään eivät olisi hullumpi idea boksiin, mutta ehkä aikuisille suunnattuun boksiin voitaisiin laittaa jotain muuta kuin muumiaiheisia hiuslenkkejä. Ei sillä, mä tykkään muumeista ja mielelläni vielä aikuisiälläkin niitä katson, jos tilaisuus tulee, mutta en silti halua saada itselleni muumiaiheisia tavaroita tai tilpehööriä. Muistaakseni koko boksi, jossa nämä hiuslenkit tulivat, oli enemmän tai vähemmän floppi omasta mielestäni, mutta nämä hiuslenkit ovat jääneet päällimmäisenä mieleeni ja tuottivat mulle pettymyksen lisäksi myös suurta hämmennystä.

The Beauty Crop GRLPWR Liquid Lipstick tuli taannoin Glossyboxista ja niin hyvältä kuin tämä nestemäinen huulipuna aluksi vaikuttikin, karsin tämän hyvin nopeasti pois kokoelmistani. Tässä tuotteessa pettymyksen aiheutti ensisijassa pakkaus, joka ei laadullisesti ollut kovinkaan hyvä. Muistan vieläkin miten vaikea huulipunaa oli edes saada kierrettyä kiinni, kun jokin kinnasi koko ajan vastaan. Itse huulipuna oli todella kauniin värinen ja muistaakseni pidin tästä muuten, mutta pakkaus on jäänyt elävästi mieleeni, sillä näin hempuloita huulipunahylsyjä harvoin tulee vastaan.

PYT Mini Hair Straightener on Boxycharmin saldoa ja tuolla paketin sisällä on siis minikokoinen suoristusrauta. Boxycharmeissa on silloin tällöin tullut näitä hiustenmuotoiluun tarkoitettuja välineitä, mutta itse olen onneksi saanut vain tämän yhden. Kaikki varmasti tietävät, että suomalaisessa ja yhdysvaltalaisessa sähköpistokkeessa on omat eronsa enkä muutenkaan näe järkeväksi käyttää tällaisia edes adapterin kanssa. Mä en tiedä sähköasioista ja esimerkiksi jännite-eroista suomalaisen/eurooppalaisen ja yhdysvaltalaisen sähkölaitteen välillä mitään ja ehkä juuri sen takia en tätä olisi ikinä uskaltanut käyttää. Vein tuotteen lopulta kierrätyskeskukseen, sillä en myöskään nähnyt järkeväksi antaa tätä kenellekään eteenpäin. Multa onneksi löytyy varsin hyvin toimiva suoristusrauta ihan omasta takaa, joten menetys ei ollut suuri, vaikken tätä käyttöön saanutkaan. Lähinnä olin pettynyt siihen, että tämä useita kymmeniä dollareja maksanut tuote laitettiin mulle, kun tälle ei tosiaan ollut käyttöä. Mä en totta puhuen välittäisi saada tällaisia edes suomalaisista kauneusbokseista, saati sitten Boxycharmista.

Onko teillä mielessä kauneusbokseista tulleita tuotteita, jotka olisivat tuottaneet pettymyksen? :)

20 kommenttia:

 1. Nuo Muumi-hiuslenkit oli kyllä tosi random. Tuotteessa pitäisi olla joku hyttysiä karkottava ominaisuus, mutta mulla on nuo omat edelleen avaamattomina pakkauksessaan ja tarkistin blogista, että olen saanut ne toukokuussa 2018:D
  Glitternaamio näyttää purkissa ihan kauhealta ja minisuoristusraudoilla ei kyllä tee mitään. Kiinnostava postaussarja, joten toivottavasti tälle tulee jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en jaksa uskoa, että yhdessä ponnarissa olisi niin paljon tehoa, että se pitäisi hyttyset poissa mun luota :D Ne syö meinaan mut ihan täysin aina tilaisuuden tullen.. Toi glitternaamio oli jopa hieman pelottavakin tuote. En tiedä olenko koskaan ennen törmännyt kosmetiikkatuotteeseen, jota en uskalla laittaa kasvoilleni, mutta tota en uskaltanut. Mulla on kuitenkin sen verran herkkä ja kuiva iho, etten tiedä mitä toi olisi sille tehnyt! Kiva kuulla että tykkäät tästä postaussarjasta<3 :)

   Poista
 2. Mulla on yksi itse ostettu minisuoristusrauta ja käytin sitä silloin, kun tukka oli niin lyhyt ettei mahtunut tavan raudan väliin :) pahimpia floppeja Bettestä tullut liukuvoide ja Tena käsirasva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minisuoristusraudoissahan ei mitään vikaa munkaan mielestä ole, mutta kun kyseinen tuote ei ollut tarkoitettu käyttöön Eurooppaan/Suomeen, koin sen hyvin turhaksi :D Bettestä tuli kyllä ties mitä tuotteita..

   Poista
 3. Tuo liner näyttääkin sellaiselta, etten kykenis sillä itsekään saamaan suoraa rajausta.
  Härpäkkeistä mullakin jäänyt parhaiten mieleen nuo Muumilenksut jotka eivät siis olleen mitä tahansa, vaan toimivat hyttysenkarkottimina :D Joo, en todella usko että toimis enkä edes kokeillut :)

  Aina ei voi onnistua mutta mustakin kaikki suuhygieniajutut ja henkilökohtaiset hygieniatuotteet on kyseenalaisia.

  Kiva postausaihe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi eyeliner oli todella hankalakäyttöinen, harmi ettei se toiminut sillä onhan toi ihan hauskan näköinen kuitenkin! Kaikki tollaset hygieniatuotteet on mun mielestä sellasta niin "peruskauraa", että jokainen saa hankittua mieluisensa varmasti itse. Kauneusboksien pääajatus mulle on tuoda arkeen sitä pientä luksusta ja saada testiin uusia kiinnostavia tuotteita, joihin yksikään hammastahna ei mun silmissä yletä :D Kiitos :)

   Poista
 4. Hyi toi glitterinaamio on kyllä hirvein ikinä! :D Apua! Toivottavasti kukaan ei laita tollasta moskaa iholleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös toivon, että mahdollisimman moni kiersi ton kaukaa. Mä en todellakaan ole tosiaan se tarkin ihminen, mitä inci-listoihin ja tuotteiden sisältöihin tulee, mutta tota en olisi ikinä suostunut laittamaan lähellekään kasvojani :D

   Poista
 5. Apua, mulla menee vilunväreet tosta glitternaamiosta. En voisi kuunaan pistää sitä kasvoilleni, sehän on kuin haluaisi tappaa ihonsa omaehtoisesti. :D Järkyttävä tuote. :o Saisi lailla kieltää noiden glitternaamioiden teon, vaikka kuinka olisi luontoystävällistä glitteriä, niin hei nyt oikeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat mun suusta! Mun on vaikea uskoa, että tolla sisällöllä kenenkään iho reagoi mitenkään muuten kuin korkeintaan erittäin negatiivisesti. Eihän tossa ollut mitään, mikä edes voisi tehdä iholle mitään hyvää :D Glitternaamiot on munkin mielestä turhia nimenomaan sen glitterin takia. Onneksi suurin osa kuitenkin on sentään peel-off naamioita ja se glitter lentää roskiin eikä päädy vesistöihin, mutta mieluummin mä otan "tylsän" näköisen naamion, joka oikeasti tehoaa kuin nätin glitternaamion, joka ei välttämättä tee muuta kuin näyttää kivalta naamassa :D

   Poista
 6. Kaiken maailman arvotonta krääsää näissä bokseissa välillä on niin kuin tämä glitterinaamio ! Kuin näitä tulee jatkuvasti jostakin niin kaapit täyttyvät ääriä myöten ja siksi lopetin näiden eri boksien tilauksen kokonaan, ei kerta kaikkiaan enää kiinnosta vaikka alussa oli niin kivaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja ton naamion kohdalla aloin jo oikeesti miettiä tuotteen turvallisuutta iholla.. Varmasti monilla tulee nopeasti mitta täyteen näiden boksien kanssa - varsinkin jos kaapit alkaa pursuta kosmetiikkaa, jota ei ehdi kaikkea välttämättä edes käyttää. Päätös oli sun kohdalla varmasti oikea ja ainahan tilaamisen voi aloittaa uudestaan, jos joskus mieli taas muuttuu :)

   Poista
 7. Uskomattomia tuotteita kyllä näistä bokseista joskus tulee :D Pahimpina kyllä muistan ne Bette ajat ja sen jälkeen mikään muu boksi ei ole samalle tasolle näiden floppien kanssa yltänyt. Betten kohdalla itse asiassa aina kauhulla odotti sitä boksia että mitä ne ovat taas keksineet. Mutta joo, tuo glitterinaamio on ihan kauhea enkä voi käsittää miten tuollainen on edes myyntiin asti päätynyt. Samaten nuo muumilenkit :D Ja tuo lineri hahha ai kauhiata, näyttää ihan pitsaleikkurilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bettestä tuli ehdottomasti eniten kaikkea turhaa "krääsää", mutta toisaalta kun selailin noita vanhoja Bettepostauksia, iso osa tuotteista oli kuitenkin ihan käyttökelpoisia. Ei niissä välttämättä mitään erikoista ollut, mutta mä oikeestaan yllätyin siitä, kuinka paljon sellaista ihan käyttöön päässyttä kosmetiikkaa niistä tuli! Ehkä munkin koko ajatusmaailma alkoi Betteä kohtaan olla vähän liiankin negatiivinen, mutta joo faktahan se on, ettei Bette enää pysynyt samalla tasolla mitä se joskus ehkä oli.

   Toi naamio puistattaa mua vieläkin. Hahah apua niinhän toi eyeliner muuten muistuttaakin pizzaleikkuria :'D

   Poista
 8. Niin uskomattomia repäisyjä että huhuh :D Tuon peel of maskin käytin vähän väkisin mutta sama kun levittäis erikeepperiä kasvoille oikeastaan. Yksi tommonen muumi hyttys-ponnari vielä kuule tallessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha apua :D Voin kuvitella ton vertauskuvan pitävän kyllä ihan paikkaansa, just ton takia päätin kiertää kyseisen naamion kaukaa! Hyvä että sulla pääsi ponnarit käyttöön<3

   Poista
 9. Välillä tulee kyllä niin ihmeellisiä tuotteita, mutta onneksi enimmäkseen on tullut kivoja juttuja :D Muistan tuon glitternaamion ja hyi että se oli kyllä kamala tuote. En itsekään sitä uskaltanut käyttää, kun moni sanoi sen tarttuneen niin tiukasti ihoon, että piti oikein repiä irti. Se on kyllä varmasti pahin floppi, mikä bokseista on tullut.

  The Beauty Cropin puna on myös jäänyt mieleen, kun tosiaan toi pakkaus oli aivan kamala! Tykkäsin punan sävystä, mutta muistaakseni puna halkeili mulla huulilla tosi pahasti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin sun sanoneen, ettet tota glitternaamiota käyttänyt ja varmaan hyvä niin. Ei tollasta höttöä kannata iholleen laittaa! Ja toi kertoo mun mielestä ihan tarpeeksi, ettei sitä ole meinannut saada kasvoilta edes irti.. Mä olisin niin halunnut pitää tosta The Beauty Cropin huulipunasta, mutta ei niin ei. Onneksi kauneusbokseista on tullut niitä hyviäkin huulimeikkejä<3

   Poista
 10. Nuo rullalinerit oli ihan ihme villitys yhteen aikaan, en vain näe miten ne voisi olla käteviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en myöskään ymmärrä :D Toi oli niin epäkäytännöllinen kuin olla voi!

   Poista

Kiitos kommentista!