lauantai 15. elokuuta 2020

ARVONTA - Elokuun Beauty Box

Boksi saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta

Kirjoittelin jokin aika sitten elokuun Beauty Boxista, jonka sain itselleni yhteistyön kautta Lookfantasticilta. Satuin saamaan samaisen elokuun boksin myös toisena kappaleena ja päätin arpoa sen yhdelle lukijoistani. Arvonnan palkinnon siis sponsoroi Lookfantastic ja minä huolehdin itse paketin postituksesta voittajalle. Luethan säännöt huolellisesti ennen osallistumista!

Elokuun Beauty Boxista on liikkeellä kaksi eri versiota ja sen verran olen kurkistanut tähän arvottavaan boksiin, että tiedän sen sisällön olevan Boxi 2. Mikäli haluat etukäteen tietää mitä boksi sisältää, pääset katsomaan sen sisällön tästä. Sisältö on muuten koskematon ja avaamaton, olen vain vilkaissut boksin mukana tulevaa lehtistä, josta sen sisältö selvisi.

Arvonnan säännöt:

  1. Jätä kommentti, jossa kerrot oletko joskus tilannut LF:n Beauty Boxia vai olisiko tämä ensikosketuksesi tähän kauneusboksiin.
  2. Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen jättämistä ja suostumusta siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitetta arvonnan voitosta ilmoittamiseen. Kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä. Mikäli et halua jättää tähän sähköpostiosoitettasi, voit lähettää minulle myös sähköpostia (lipstickklove@outlook.com), jossa kerrot osallistumisestasi arvontaan.
  3. Postitan palkinnon vain Suomeen.
  4. Arvonta päättyy sunnuntaina 23.8.2020 klo 15.00.