lauantai 25. heinäkuuta 2020

Testissä ripsiä hellivät Finlashin tuotteet

*Saatu ilmaistuote


Käytäkö ripsienpidennyksiä? Tai onko sinulla muuten vain tarvetta tai halua vahvistaa omia ripsiä? Sain Finlashilta testiin heidän Puhdistusvaahdon ja Ripsiseerumin, jotka on molemmat suunniteltu sopimaan erityisen hyvin ripsienpidennysten käyttäjille, mutta toki niitä voi käyttää myös henkilöt, joilla ei pidennyksiä ole. Finlashin tavoitteena on kuitenkin tuoda markkinoille kosmetiikkatuotteita, jotka sopivat nimenomaan ripsienpidennysten käyttäjille, sillä ripsienpidennyksetkän aiheuttavat muutamiakin rajoitteita kosmetiikan ainesosien suhteen, eikä kaikkia tuotteita siis suositella käytettäväksi pidennysten kanssa. Itsellänihän ei ole koskaan ollut ripsienpidennyksiä, mutta olen lukuisat kerrat kuullut ja nähnyt netin keskustelupalstoilla, kuinka ihmiset pohtivat esimerkiksi sitä, sopiiko jokin puhdistusaine ripsienpidennyksille vai ei. Finlash tuo tähänkin ongelmaan ratkaisun!


Tuotteita voit ostaa Finlashin omasta verkkokaupasta. Sivustolta löytyy myös lista Finlashin muista jälleenmyyjistä, joita on tällä hetkellä muutama kappale. Vielä toistaiseksi Finlashin valikoimiin kuuluu siis kaksi tuotetta - puhdistusvaahto ja ripsiseerumi. Molemmat ovat vegaanisia ja tuotteet on sekä valmistettu että pakattu Suomessa. Sain tuotteet itselleni testiin muutama viikko sitten, ja seuraavaksi kerron tästä kaksikosta teille vielä hieman tarkemmin!


Finlash Cleansing Foam* on vegaaninen, luonnollisia ainesosia sisältävä puhdistusvaahto kasvoille, silmille ja ripsille. Tuote on kehitetty nimenomaan sopimaan ripsienpidennysten käyttäjille, mutta totta kai sitä voi myös käyttää henkilö, jolla pidennyksiä ei ole. Puhdistusvaahto on öljytön, mikä on ehdoton vaatimus ripsienpidennysten kannalta. Se lupaa poistaa vesiliukoisen meikin ihoa kuivattamatta tai silmiä ärsyttämättä. Toki herkkyysreaktiot ovat aina yksilöllisiä, mutta tämä puhdistusaine on lähtökohtaisesti kuitenkin turvallinen silmille ja silmänympärysiholle toisin kuin vaikkapa jotkin puhdistusöljyt, joita ei suositella käytettävän silmien lähellä. Puhditusvaahto tulee 100 ml kokoisessa pelkistetyssä, mutta klassisen kauniissa pumppupullossa. 


Finlash Puhdistusvaahto on miedosti hajustettu ja tuoksu on omaan nenääni mieluinen. Käytän itse puhdistusvaahtoja yleensä nimenomaan osana kaksoispuhdistusta ja sen jälkimmäisessä vaiheessa öljyputsarin jälkeen. Kaikki puhdistusvaahdot eivät ole omaan makuuni riittävän tehokkaita varsinaiseen meikinpoistoon, ja koska mulla on yleensä meikkiä kasvoilla melko paljon, koen parhaaksi tehdä nimenomaan sen kaksoispuhdistuksen. Poistan itse silmämeikkini aina erillisellä aineella, ja koska tämäkin tuote lupaa poistaa vain vesiliukoisen meikin, en ole nähnyt syytä edes yrittää poistaa tällä omia silmämeikkejäni. Kasvojen ihon puhdistuksessa ja meikinpoistossa tämä toimii kuitenkin todella hyvin, ehdottomasti paremmin kuin jotkin muut testaamani puhdistusvaahdot, jotka eivät tunnu poistavan meikkejä juuri lainkaan. Puhdistusvaahtoa on ollut miellyttävä käyttää ja vaikken valitettavasti voikaan kertoa teille miten hyvin nämä toimivat ripsienpidennysten kanssa, omat silmäni tai ihoni eivät ole reagoineet mitenkään tähän aineeseen. Sen puoleen uskallan siis suositella tätä myös ripsienpidennysten ja kevyemmän silmämeikin puhdistukseen!
Hinta: 29,90 €.


Finlash Eyelash Serum* on ripsille ja kulmakarvoille tarkoitettu seerumi. Seerumi lupaa, vahvistaa, suojata, ravita ja kosteuttaa ripsiä sen sisältämän betaiinin sekä soija- ja riisiproteiinin avulla. Seerumin koostumus on täysin öljytön, joten se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi myös ripsienpidennysten kanssa, mutta yhtä hyvin tuotetta voi käyttää vahvistamaan omia luonnollisia ripsiä, vaikkei pidennyksiä olisi. Voisin kuvitella, että tällainen seerumi on hyvä ennen kaikkea siinä vaiheessa, jos pidennyksistä pitää taukoa, jolloin omat luonnolliset ripset saavat kunnolla kosteutta itseensä. Seerumi ei siis sisällä esimerkiksi paljon puhuttua risiiniöljyä, joka on viime aikoina ollut suuressa suosiossa ripsiä vahvistavana ja pidentävänä tuotteena. Seerumi on vegaaninen ja se soveltuu käytettäväksi päivittäin sekä ripsille että halutessaan myös kulmakarvoille. Sitä tulisi levittää iltaisin puhtaille ripsille ja kulmille eikä tuotetta tarvitse huuhdella pois.


Mä en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt ripsiini minkäänlaista seerumia, sillä omat ripseni ovat aina olleet verrattain hyvässä kunnossa. Oli kuitenkin erittäin mielenkiintoista päästä testaamaan tätä Finlashin tuotetta, sillä totta kai hyväkuntoisetkin ripset voivat hyötyä kosteuttavista ja ravitsevista ainesosista! Seerumin käyttö on helppoa ja siveltimellä saa helposti ripset ja kulmat käytyä läpi. Aine ei ole aiheuttanut omissa silmissäni mitään ikäviä reaktioita, kuten kirvelyä tai kutinaa, ja olenkin käyttänyt tätä nyt lähes joka ilta kolmen viikon ajan. En varsinaisesti ole mitään eroa ripsissäni tai kulmissani huomannut, mutta ei tämä mitään huonoakaan siis ole saanut aikaan. Mulla tosiaan on sekä ripset että kulmat melko hyvässä kunnossa, joten voisin uskoa, että eniten tästä hyötyy sellainen henkilö, jonka omat ripset ovat vaikkapa hieman vaurioituneet tai esimerkiksi rasittuneet ripsienpidennysten käytöstä. Tokikaan ripsienpidennystenkään ei pitäisi omia ripsiä vaurioittaa, mutta ainahan asiat eivät mene kuten pitäisi. Ja vaikken varsinaista eroa ole kulmissani tai ripsissäni huomannutkaan, aion silti jatkaa tämän käyttöä. Voihan olla, että eron vielä huomaan ennen tuotteen loppumista!
Hinta: noin 39,90 €.

Puhdistusvaahto oli tästä kaksikosta siis itselleni ehkä hieman "tarpeellisempi" tuote, mutta ei seerumikaan huonoa ole tehnyt. Jos sinulta löytyy ripsienpidennykset tai kaipaat muuten ripsiä hoitavia tuotteita, suosittelen pitämään tämän Finlashin kaksikon mielessä!

Käytättekö te ripsiseerumeita tai muita vastaavia tuotteita? Entä onko teillä ripsienpidennykset? :)

2 kommenttia:

  1. Mä olen käyttänyt, mut kaikki ärsyttää mun luomia enemmän tai vähemmän. Sit ripsiä alkaa kasvaan outoihin paikkoihin, vaikka levitän seerumia vaan ylös ripsirajaan. Kerrankin yksi ripsi alkoi töröttään suoraan silmään ja jouduin repiin sen pinseteillä irti. Toki tuuheuttaa, kun ripsiä tulee lisää, mut ikävää, et niitä alkaa tuppaan paikoista, joista ei haluaisi. Nytkin odottaisi yksi seerumi käyttöönottoa, mutta näiden entisten kokemusten vuoksi olen lykkäillyt asiaa muutaman kuukauden. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! Nojoo tossa tapauksessa välttelisin varmasti itsekin ripsiseerumeita :D Ei kuulosta kovin hyvältä, jos ripset törröttää mihin sattuu ja niitä kasvaa vääriin paikkoihin. Heh joo tavallaanhan toi on just se, mitä halutaan eli vahvempia ja tuuheampia ripsiä, mutta samalla noilla saattaa näköjään olla vähän väärät vaikutukset, jos niitä ripsiä alkaa kasvaa mihin sattuu :D

      Poista

Kiitos kommentista!