sunnuntai 23. elokuuta 2020

Projekti Näytepussukat | Osa 10


Näytepussukkaprojektini saa taas pitkästä aikaa jatkoa! Tässä projektissa mun on siis tarkoitus testailla erilaisia näytepussukoita, kertoa tuotteista ja omien käyttökokemusteni perusteella päättää ostaisinko tuotteen täysikokoisena pelkän näytteen perusteella. Toki näissä arvioissa täytyy aina muistaa se, ettei yhdestä näytteestä riitä testattavaa yleensä kuin 1-3 kerraksi eli mielipiteet perustuvat täysin ensivaikutelmiini tuotteista. Tänään ollan jo projektin kymmenennessä postauksessa ja vanhat postaukset löydät tagin Näytepussukat alta!


Neal's Yard Remedies Sensitive Restore + Smooth Serum. Kyseesä on herkälle iholle suunnattu seerumi, jonka tulisi korjata ihoa samalla rauhoittaen sitä ja vähentäen mm. punoitusta. Seerumi sisältää esimerkiksi E-vitamiinia, hyaluronihappoa ja kaurauutetta. Koostumukseltaan seerumi oli hieman geelimäistä, mutta kuitenkin melko vetistä ja juoksevaa. Se imeytyi kasvoille nopeasti ja antoi sen puoleen olettaa, että tuote toimisi hyvin niin aamu- kuin iltakäytössä. Toisella käyttökerralla seerumi alkoi kuitenkin rullautua kasvovoiteen alta pois, mikä todennäköisesti johtui tasan siitä, etteivät tuotteet sopineet yhteen keskenään. Mä en kuitenkaan jaksa taistella sellaisten seerumien kanssa, jotka lähtevät rullaamaan voiteiden alta pois, vaikka monesti löydänkin hyvin yhteensopivan voiteen tällaisille seerumeille. Muilta ominaisuuksiltaan tämä seerumi oli kuin tehty omalle iholleni, mutta rullaamisen takia en ostaisi täydessä koossa.
Hinta: noin 70,00 €/30 ml.

Neal's Yard Remedies Sensitive Replenish + Balance Moisturiser. Herkälle iholle suunnattu kevyt kasvovoide, jonka tulisi vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta sekä rauhoittaa ja korjata ihoa. Voide sisältää useita eri öljyjä sekä mm. hyaluronihappoa ja kaurauutetta. Voiteen koostumus oli kevyehkön maitomaista ja se soveltui omille kasvoilleni parhaiten ehkä kevyenä yövoiteena. Aamukäytössäkin voide periaatteesa toimisi, sillä se ei ole turhan rasvainen, mutta voiteella kesti kuitenkin jonkin aikaa imeytyä eikä mulla ole tavallisena arkiaamuna kovinkaan kauan aikaa odotella kasvovoiteen imeytymistä. Talvella, kun ihoni on kuivimmillaan, tämä saattaisi kyllä toimia myös aamuisin. Voiteessa oli mieto, perusvoidemainen tuoksu, joka ei ollut suosikkini mutta ei mitenkään epämiellyttäväkään. En kokenut tätä ehkä omiin tarpeisiini ja mieltymyksiini parhaimmaksi, vaikka herkälle iholle tarkoitetut tuotteet sinänsä ovatkin mulle aina mieluisia. En kuitenkaan lähtisi näytteen perusteella ostamaan voidetta täysikokoisena.
Hinta: noin 54,00 €/50 ml.


Eyenlip Snail Repair Cream. Etanaseerumia sisältävä kasvovoide, joka on tarkoitettu erityisesti ikääntyvälle ja ongelmaiholle. Etanaseerumi tunnetaan sen ihoa korjaavista, rauhoittavista, hoitavista ja uudistavista vaikutuksista. Etanaseerumin lisäksi voide sisältää mm. niasiiniamidia, joka kirkastaa ihoa häivyttäen samalla pieniä juonteita. Voiteen koostumus oli paksuhkon kermainen ja täyteläinen. Se imeytyi ihoon melko nopeasti jättäen sille hieman nahkean pinnan. Tuotekuvauksen mukaan voide sopii myös meikinalusvoiteeksi, mutta itse en tätä meikin alle testannut. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä. Tämä voide ei ehkä ole se, jota itse lähtisin ensimmäisenä Eyenlipiltä ostamaan täydessä koossa, mutta ei voiteessa sinänsä mitään vikaakaan ollut. Etanaseerumia sisältävät tuotteet ovat mulle kuitenkin mieluisia, joten periaatteessa voisin tämän kuitenkin ostaa täysikokoisena.
Hinta: noin 20,00 €/100 ml.

Eyenlip Collagen Power Lifting Cream. Hyaluronihappoa ja kollageenia sisältävä kasvovoide, jonka tulisi ennaltaehkäistä ihon veltostumista sekä ryppyjen syntymistä. Kyseessä on anti-age voide, joka lupaa myös häivyttää kasvojen pieniä juonteita, ylläpitää iholle optimaalista kosteustasapainoa sekä kiinteyttää ja virkistää sitä. Voide on suunnattu ensisijaisesti ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Voiteen koostumus oli miellyttävän kermaista. Se levittyi iholle helposti ja imeytyi myös yllättävänkin nopeasti tehden ihosta hurjan pehmeän. Tarvittaessa pystyisin käyttämään tätä siis myös aamuisin. Muuten voide vaikutti kuitenkin sen verran tehokkaalta kosteuspommilta, että suosisin tätä varmasti enemmän iltakäytössä. Ensinuuhkaisulla voiteen tuoksu toi mieleen jonkin pesuaineen, mutta tuoksu hälveni nopeasti eikä siis sinänsä kuitenkaan ollut epämiellyttävä. Tällä hetkellä en ehkä koe tätä kyseistä voidetta itselleni tarpeelliseksi, mutta ehdottomasti voisin tämän käyttökokemuksen perusteella ostaa voiteen täysikokoisena.
Hinta: noin 20,00 €/100 ml. 


Urtekram Green Matcha Cellulite Scrub. Vegaaninen luonnonkosmetiikan vartalonkuorinta-aine, joka on tarkoitettu erityisesti selluliittia sisältäville ihoalueille, esimerkiksi reisille. Kuorinnan sisältämä paprikauute lupaa poistaa iholta kuolleen ihosolukon samalla, kun antioksidanttinen vihreä tee sekä mikroleväuute suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Kuorinta saa tuoksunsa raikkaasta limestä. Käytin kuorintaa ihan kauttaaltaan vartalon iholle ja pidin hurjasti sen pehmeästä ja kermaisesta koostumuksesta. Kuorintateho oli omaan makuuni sellaista keskiluokkaa - ei siis liian karkeaa, muttei olematontakaan. Juuri tämäntyylisistä kuorinnoista pidän, sillä tämäkin tuntui enemmän kosteuttavan ihoa kuin tekevän siitä kuivan nahkean. En itse jaksa uskoa, että tämän kanssa saisi mystisesti selluliitin katoamaan, mutta tuote herätti kiinnostukseni ja voisin ehdottomasti ostaa tämän täysikokoisena.
Hinta: noin 7,00 €/150 ml.

Urtekram Coconut Shampoo. Luonnonkosmetiikan shampoo, joka lupaa puhdistaa hiukset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti jättäen ne kiiltäviksi ja ilmaviksi. Shampoo sisältää hiuksia hoitavaa ja kosteuttavaa luomukookosnektaria sekä päivänkakkarauutetta. Näiden lisäksi shampoo sisältää myös merileväuutetta. Tuoksunsa se saa kookoksesta ja omaan nenääni tuoksu oli oikein miellyttävä, joskin aika mieto. Shampoon pesuteho yllätti, sillä oletin sen olevan heikompi kuin mitä se lopulta oli. Mun hiukseni olivat todella likaiset ja rasvaiset tätä testatessani enkä ihan täysin saanut hiuksiani yhdellä pesukerralla puhtaiksi, mutta ns. normaalitilanteessa yksi vaahdotuskerta olisi varmasti riittänyt. Tämä yllätti siis hyvin positiivisesti! Voisin ja todennäköisesti myös aion ostaa tämän täydessä koossa.
Hinta: noin 4,00 €/250 ml.


BTB13 Medical Serum. Ikääntymisen merkkejä sekä erilaisia iho-ongelmia vastaan taisteleva seerumi, joka on BTB13 Medical-tuotelinjan ns. päätuote. Seerumin tulisi rauhoittaa ihoa, edistää ihon paranemista, kosteuttaa ja toimia antioksidanttina. INCI-listan kärjessä komeilee aloe vera, jonka lisäksi seerumi sisältää mm. prebiootteja, mustaherukansiemenöljyä ja hyaluronihappoa. Seerumia tulisi käyttää aamuin illoin ennen kasvovoidetta, mutta itse testasin tämän nimeonomaan iltakäytössä ennen yövoidetta. Seerumin koostumus oli juoksevaa, jonkin verran vettä paksumpaa. Se imeytyi ihoon nopeasti kosteuttaen sitä hyvin. Seerumi ei lähtenyt rullautumaan kasvovoiteen alta pois eli tämä toimisi varmasti sen puoleen loistavasti myös aamukäytössä. Mun omassa ihossani ei muita varsinaisia ongelmia ole kuin kuivuus, joten en tiedä olisiko tämä välttämättä mulle paras mahdollinen vaihtoehto BTB13 valikoimista, mutta pidin tästä ja voisin näytteen perusteella ehdottomasti kuvitella ostavani tämän myös täydessä koossa joskus, mikäli ihoni tarpeet muuttuvat.
Hinta: noin 48,00 €/30 ml.

BTB13 Pro-Age Serum. Ihoa kiinteyttävä ja sen kollageenintuotantoa stimuloiva seerumi, jonka tulisi myös kosteuttaa ja suojata ihoa sekä ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä. Seerumi sisältää mm. prebiootteja, hyaluronihappoa, BTB13-yhdistettä sekä ruusuvettä. Seerumi oli koostumukseltaan vetistä ja juoksevaa. Se imeytyi ihoon nopeasti eika lähtenyt rullaamaan kasvovoiteen alta pois, mikä on itselleni erittäin tärkeä ominaisuus seerumeissa. Kosteutustehot tuntuivat olevan oikein hyvät eikä mulla ole seerumista itsestään mitään huonoa sanottavaa. Tämänkin kohdalla täytyy kuitenkin sanoa, etten tiedä olenko vielä ihan tuotteen varsinaista kohderyhmää. Myös seerumin hinta hitusen hirvittää, sillä en rehellisesti sanottuna tämän näytteen perusteella kokenut tämän olevan kuitenkaan ihan niin hyvä tuote, että maksaisin tästä sata euroa. Nyt en tosin saanut testattua tätä kuin kahdesti eli en mitenkään voi tietää kuinka tämä ihooni vaikuttasi pitemmällä aikavälillä. Voi siis hyvin olla, että tuote oikeasti on täysin hintansa arvoinen, mutta tällä hetkellä en lähtisi ostamaan tätä täydessä koossa.
Hinta: noin 98,00 €/30 ml.

Tällä kertaa edullisemmat tuotteet veivät voiton kalliimmista! Mulle on kertynyt taas viime kuukausina melkoinen määrä erilaisia näytepussukoita, joten palaillaan tämän projektin kanssa taas syksymmällä.

Käytättekö te säännöllisesti näytepussukoita vai lentävätkö ne suoraan roskiin tai jäävät kaappeihin pölyttymään?

8 kommenttia:

 1. Näitä postauksia on aina kiinnostava lukea. Näytepussukat on tosi hauska tapa tutustua uusiin tuotteisiin ja yllättyä. Itsekin jemmaan aina kaikki näytepussit, pitäisi vaan muistaa myös käyttää niitä :D

  Mä tykkään kaikista etanatuotteista tosi paljon. Niissä on jotenkin ihanan kevyt koostumus yleensä ja etanaseerumi ainakin omalla iholla parantaa arvet ja ruhjeet tosi nopeasti. Urtekram on jännä brändi. Mullakin nimittäin oli mielikuva ettei se olisi kovin hyvä ja tehokas, mutta merkin suihkugeeli oli aivan ihana. Se ei kuivattanut yhtään, päin vastoin tuntui jopa kosteuttavan ja myös vaahtosi tosi mahtavasti. Täytyykin joskus testailla brändiltä myös muita tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se meni ennen just niin, että säilytin kaikki mutten koskaan muistanut käyttää niit :D Enkä nytkään kyllä käytä, jos en varta vasten taas muista napsia kuvia tätä projektia varten blogiin!

   Etanaseerumia sisältävät tuotteet on munkin mieleeni<3 Urtekramilla on mun mielestä hintaansa nähden tosi hyviä tuotteita! En mäkään ihan kaikkien fani ole, mutta nää kaksi esimerkiksi oli tosi positiivisia yllätyksiä :)

   Poista
 2. Jee mun lempisarja. :D BTB13 se anti-age sarjan hoitovesi on huippu, tota seerumia en kokeillut. Mut tohon hintaan pitää olla jo hyvä. Olin miettinyt ton Neal'sin seerumin ostoa, mut muutin kyllä tän perusteella mielipiteeni. Rullaava seerumi, ei kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että vieläkin tykkäät näistä postauksista<3 :D Se hoitovesi kuulostaa tosi hyvältä, pitää ehdottomasti harkita sen ostamista jossain vaiheessa! Mulla toi seerumi tosiaan lähti rullaamaan toisella käyttökerralla. Ensimmäisellä kerralla mukana oli eri kasvovoide eikä se rullannut, mutta toisella kyllä, valitettavasti :/

   Poista
 3. Mulla näytepussukat menee aina ns kiertoon eli vien äitille ne, kun en itse jaksa käyttää / harvoin jaksan käyttää niitä. Mutta kyllä tuoksunäytteet on semmosia että niihin tulee kyllä tutustuttua useimmiten. Ja jotkut pienet 5-15ml testerit jotka on ns tuubina eikä pussina käytän myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi hyvä, että kierrättää tuotteita joita ei itse tuu käytettyä<3 Tollaset mini- ja matkakoot on tosi näppäriä! Pussukat on vähän tylsiä ihan jo sen pussin takia, mutta jos tuote on tuubissa niin siitä kuitenkin riittää yleensä useammaksi kerraksi testattavaa ja ne tuubit on mun mielestä myös helpompikäyttöisiä kuin tällaiset pussit :D

   Poista
 4. Näitä miniarvosteluja ensivaikutelmasta on aina tosi kiva lukea :) Näistä olen testannut ainoastaan nuo Neal's Yard Remediesin tuotteet samanlaisina näytepusseina ja mulle tuli niistä ihan järkyttävä kuumotus ja punotus iholle :/ Testasin ne samaan aikaan, mikä vähän jälkikäteen harmittaa, kun nyt en tiedä kummasta reaktio johtui vai tuliko molemmista.

  Tuo Urtekramin vartalokuorinta on itseasiassa mulla tän kuukauden käytettävien kasassa ja nyt kyllä odotan innolla testausta :) Jotenkin tuo ei aluksi kuulostanut niin kovin kiinnostavalta tuotteelta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollaset reaktiot kosmetiikkatuotteista on kamalia! Mähän sain joskus nuorempana jatkuvasti tollasia yliherkkyysreaktioita, mutta nykyään onneksi enää tosi harvoin. En tiedä onko iho iän myötä muuttunut sitten sen verran, ettei se reagoi enää ihan niin herkästi kaikkeen kuin aiemmin vai mikä kausi mulla silloin oli menoillaan :D Toi on tosiaan sääli, ettet nyt voi mitenkään tietää kumpi tuotteista sen reaktion aiheutti vai oliko molemmilla osuutta asiaan :(

   Toivottavasti kuorinta on sulle yhtä mieluisa kuin se oli mullekin! ♥

   Poista

Kiitos kommentista!