tiistai 28. heinäkuuta 2020

Project 10 Uses Roulette | Ensimmäinen katsaus

*Saatu ilmaistuote


Nyt on mennyt kuukausi siitä, kun aloitin blogissa uuden projektin - Project 10 Uses Rouletten. Projektin tarkoituksena on arpoa omasta meikkikokoelmasta tuotteita, joita tulee käyttää kymmenen kertaa ennen seuraavan tuotteen arpomista. Tällä tavalla projektissa olevat tuotteet siis kiertävät koko ajan ja arvon uudet tuotteet aina kerran kuussa tämän katsauksen yhteydessä. Takarajana mulla on kolme kuukautta, eli siinä ajassa mun pitäisi olla saanut ne kymmenen käyttökertaa jokaisen tuotteen kanssa. Oli totta kai itsestään selvää, etten tulisi saamaan kaikkien tuotteiden kanssa kymmentä käyttökertaa heti ensimmäisen kuukauden aikana, mutta yllätyin kuinka monen kanssa se onnistui! Seuraavaksi käydään läpi mitkä tuotteet poistuvat projektista, mitkä jäävät ja mitkä arvoin poistuvien tilalle.


Kymmenen käyttökertaa tuli täyteen seuraavien tuotteiden kanssa:
 • Jane Iredale Tripleluxe Lipstick - Stephanie*
 • Tarte Clay Play Palette - Solstice
 • Too Faced Sweet Peach Glow Palette - Highlighter
 • theBalm Voyage Vol 2. - Fáilte
 • theBalm In theBalm Of Your Hand  - Mary-Lou Manizer
 • Wet n Wild Color Icon Bronzer*
Näistä mm. bronzer ja highlighterit olivat sellaisia tuotteita, joita en epäillytkään saavani projektista pois jo ensimmäisen kuukauden jälkeen. Sen sijaan theBalmin musta Fáilte luomiväri oli todellinen yllättäjä, sillä oletin sen olevan koko kymmenikön vaikein tuote! No eipä se lopulta ollut, kun sain sen näppärästi yhdistettyä ruskeansävyisiin silmämeikkeihin. Olen todella iloinen siitä, että sain kuukaudessa jopa kuusi tuotetta pois projektista!

Meikkikokoelmani on kasvanut muutamalla tuotteella sitten kesäkuun, kiitos kauneusboksien, joten totta kai olen listannut myös uudet tuotteet mukaan arvontaan. Seuraavaksi tehdään katsaus niihin neljään tuotteeseen, jotka projektiin vielä jäivät ja lopuksi vielä kuusi uutta arvottua tuotetta:


1. Huda Beauty Faux Filter Foundation
Tämä meikkivoide on ollut mulla käytössä viisi kertaa ensimmäisen kuukauden aikana. Meikkivoide on sävyltään itselleni liian vaalea, joten joudun aina käyttämään tätä yhdessä jonkin toisen meikkivoiteen kanssa. Siitä johtuen tämä ei missään nimessä ole mulle arkikäyttöön soveltuva. Toivon, että saisin loput viisi käyttökertaa kuitenkin nyt seuraavan kuukauden aikana, sillä haluaisin tämän projektista pois mahdollisimman pian.


2. IDUN Minerals Matte Lipstick - Jordgubb*
Tätä huulipunaa olen käyttänyt viidesti. Olisin halutessani saanut tälle ne kymmenen käyttökertaa, mutta koska projektiin arpoutui myös toinen huulipuna, päätin keskittyä enemmän siihen, jolloin tämä jäi väistämättä taka-alalle. Sävy on itselleni mieluinen ja uskon, että seuraavan kuun katsauksessa kymmenen käyttökertaa on jo täynnä.


3. UD Naked Reloaded Eyeshadow Palette - Dreamweaver
Tällä luomivärillä on käyttökertoja vasta kolme. Odotuksistani poiketen tämä osoittautui vaikeimmaksi ja tylsimmäksi tuotteeksi niiden ensimmäisten kymmenen arvotun tuotteen joukossa. Ja miksi? Koska tämä ei ole laadullisesti kovinkaan hyvä luomiväri. Sävystä irtoaa lähinnä glitterhippuja eikä nimeksikään riittävästi tummanharmaata väriä. Glitterhiput karisevat luomilta alas poskille enkä yksinkertaisesti pidä tästä yhtään. En usko, että ensi katsauksessa on vielä kymmentä käyttökertaa, kun se kolmen kuukauden takarajakin saattaa tehdä tiukkaa.


4. Ace Beaute French Vanilla Eyeshadow
Tätä luomiväriä olen käyttänyt neljä kertaa. Odotin saavani tällä helposti ne kymmenen käyttökertaa täyteen, mutta toisin kävi. Tämä on niin intensiivinen ja pigmenttinen sävy, etten ole saanut tätä "ujutettua" kovinkaan helposti osaksi arkimeikkejäni. Hopeinen sävy on todella viileä ja hurjan metallinhohtoinen. Täytyy kehitellä elokuussa meikkejä, joihin tämä sävy sopii, sillä haluan tämän pois projektista seuraavassa katsauksessa.

Seuraavaksi 28.7.2020 arvotut tuotteet:


5. Essence Matt Liquid Lipstick Date Proof*
Tästä nestemäisestä essencen huulipunasta olen hurjan innoissani, sillä olen aivan ihastunut tähän! Puna päätyi itse asiassa myös kuukauden suosikkeihini, joista kuulette lisää myöhemmin tällä viikolla, mutta en usko, että kymmenen käyttökertaa tämän huulipunan kanssa tulee olemaan kovinkaan vaikeaa. Tämä on yksi mun suosikkipunani ja ehdottomasti yksi parhaimpia nestemäisiä punia, mitä omistan tällä hetkellä.


6. Appeal Cosmetics Liquid Eyeshadow - Rose Gold
Mä käytän todella vähän nestemäisiä luomivärejä, joten tämä tulee tuottamaan haastetta. Luomiväri on kultainen ja metallinhohtoinen, periaatteessa hyvinkin kaunis, mutta mun arkimeikkiini ei tosiaan kuulu nestemäinen luomiväri. Toisaalta nyt aloitan neljän viikon kesäloman, mikä saattaa olla mun pelastukseni tämän kanssa. Täytyy koittaa elokuussa tehdä useampikin meikki tätä käyttäen, jotta saan kolmessa kuukaudessa ne kymmenen käyttökertaa täyteen! Tämä on ehdottomasti tällä hetkellä projektin haastavin tuote.


7. Appeal Cosmetics Luxurious Lipstick - Vamp
Tämä kermainen huulipuna on mulle hurjan mieluinen, mutta nyt en ole tainnut käyttää tätä huulipunaa ainakaan vuoteen. Sävy sopii kuitenkin loistavasti kesään ja täytyykin yrittää käyttää tätä tehokkaasti nyt ennen kuin syksy tulee ja huulipunani vaihtuvat selkeästi lämpimämpiin sävyihin. Tämän voisin kuvitella olevani itselleni suhteellisen helppo tuote, mutta katsotaan miten käy.


8. Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sun Dipped - Moonstone
Jes yksi highlighter projektiin! Moonstone on ympyröity paletista ja se on siis sävyltään kaunis vaalea persikka. Kuten kuva kertoo, mä olen tätä pannutellut joskus aiemmin ja pannu onkin jo ihan mukavan kokoinen. Tämän kanssa saan varmasti helposti ne kymmenen käyttökertaa täyteen, vaikka kesällä en välttämättä persikkaista poskipunaa ja highlighteria yleensä suosikaan. Uskon, että ensi katsauksessa saan tämän jo pois projektista.


9. Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick - 18 Summer Bouquet
Kaunis viininpunainen huulipuna, joka on niin ikään yksi suosikeistani. Sattuipa nyt sopivasti, että valinnat osuivat juuri sellaisiin huulipuniin, jotka ovat mulle todella mieluisia. Toisaalta olen niin paljon karsinut huulipuniani viime aikoina, ettei mulla mitään kovin "epämieluisia" olekaan, mutta kuitenkin. Tämä huulipuna on ihanan kermainen ja sopii loistavasti syksyyn. Voisin veikata, että otan tämän elokuun loppupuolella käyttöön ja keskityn tähän enemmän sitten syyskuun puolella. Kymmenen käyttökertaa tuskin tulee silti olemaan mikään kovin suuri haaste, vaikken niitä ensimmäisen kuukauden aikana täyteen saakaan.


10. PÜR Cosmetics Festival Palette -  Peace
Ah ihanaa saada edes yksi "normaali" luomiväri tähän projektiin! Peace sävy on siis ympyröity kuvassa ja se on todella kaunis shimmerinen suklaanruskea sävy. Tällaiset sävyt ovat mulle erittäin helppokäyttöisiä enkä usko kymmenen käyttökerran tuottavan mitään ongelmia. Tämä ei kyllä sovellu mitenkään päin yhteen muiden projektissa olevien luomivärien kanssa, mutta eipä se haittaa, kun saan tämän niin hyvin yhdistettyä ihan perinteiseen arkimeikkiini.

Arpaonni ei ollut tällä kertaa kovin suopea ihan siitä syystä, että mulla on nyt projektissa mukana jopa neljä huulipunaa. Onneksi kaikki ovat mulle kuitenkin mieluisia ja myös ihan käyttökelpoisia sävyjä, mutta en kuitenkaan halua olla vain neljän huulipunan varassa, joten näiden kanssa saattaa kestää tovi. Sain mä onneksi helppojakin tuotteita nyt arvottua mukaan, kuten ABH:n highlighterin ja PÜR:n luomivärin, jotka toivottavasti saan pois projektista jo heti seuraavassa katsauksessa.

Mitä luulette, kuinka monella tuotteella olen saanut sen kymmenen käyttökertaa täyteen ensi kuun loppuun mennessä? :)

4 kommenttia:

 1. Appealin (nestemäinen luomiväri) kohdalla taitaa olla pieni ajatuskatkos, kun siellä lukee toukokuu? Oletan, että et sentään puhu ensi vuoden toukokuusta :D

  Siehän sait jo yli puolet käytettyä tästä projektista, se on aika hyvin!
  Veikkaan, että huulituotteista varmasti saat ainakin muutaman käytettyä pois projektista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ajatuskatkopa hyvinkin :D Oon muutenkin "sekoillut" koko kesän näiden kuukausien kanssa, kun oon kirjoitellut jotain kauneusboksipostauksia ja kuukauden suosikkeja. Ei siis ihme, että joku virhe meni myös seulasta läpi ja päätyi julkaistuunkin postaukseen :'D Kiitos kun huomautit :)

   Mä toivon, että saan noista huulimeikeistä ainakin pari pois :) IDUN Minerals ja Appeal on listalla ensimmäisenä, kun noi kaksi muuta sopii niin hyvin myös syksyyn!

   Poista
 2. Kiva lukea sun päivitystä tähän projektiin! :) Ikävä kuulla, ettei UD:n luomiväri ole paras laatuaan, koska väri olisi tosi nätti. UD:n palettien shimmmersävyjen laatu kyllä heittelehtii. Ja onpas hyvänkokoinen pannu sulla näkyvissä tuossa ABH:n highlighterissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla<3 :) Joo UD:n paleteissa laatu ei aina oo ihan kaikkein tasaisin, toi on tosiaan ärsyttävän glitterinen ja sitä itse väripigmenttiä lähtee kuivalla siveltimellä varsinkin tosi kehnosti. Pannuttelin viime vuonna tota ABH:n highlighterpalettia ja sainkin ihan hyvät pannut noihin kahteen sävyyn! :)

   Poista

Kiitos kommentista!