sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Pan That Palette Summer Edition | Ensimmäinen Katsaus


Aloitin kesäkuun alussa kolmen kuukauden pituisen Pan That Paletten ja pannutettavaksi paletiksi valikoitui theBalmin Voyage Vol. II. Paletti on ollut mulle ennen kaikkea matkapaletti, sillä se sisältää pienessä paketissa highlighterin, aurinkopuuterin, poskipunia ja kasan luomivärejä. Nappaan mielelläni reissuille mukaan tällaisen monitoimipaletin, jottei mun tarvitse erikseen kantaa mukana esimerkiksi poskipunia ja highlightereita. Mä en kuitenkaan matkusta mitenkään turhan usein, joten hyvähän se on näitä paletteja käyttää joskus kotonakin! Valitsin tämän paletin projektiini kuitenkin pääasiasssa ihan siitä syystä, etten halunnut pelkästään luomivärejä sisältävää palettia, koska mullahan on tällä hetkellä pannuprojektissa myös Anastasia Beverly Hillsin Norvina.

Vasemmalla tilanne kesäkuun alussa, oikealla heinäkuun puolessavälissä.

Alunperin ajattelin tehdä katsauksen tähän projektiin kerran kuukaudessa eli yhteensä kahdesti ennen lopputulosta, mutta nyt näitä välikatsauksia tuleekin vain yksi. Tällä hetkellä ollaan siis projektin puolessavälissä ja yllä näette miltä paletti näytti kesäkuun alussa ja miltä se näytti 15.7. eli kuvat on otettu tosiaan muutama päivä sitten. Paletin highlighternappi on pannutettu ja toinen suurempi muutos on tapahtunut paletin valkoiseen mattaluomiväriin, jossa on jo syvä painauma. Esimerkiksi paletin aurinkopuuteri on ollut mulla käytössä aina, kun olen meikannut, mutta tiedän etten siitä huolimatta tule saamaan siihen pannua näkyviin. Mulla kuluu aurinkopuuteria kerralla niin vähän (teen tuon kanssa siis varjostukset), etten tule näin lyhyessä ajassa saamaan pannua siitä näkyviin. Poskipunia ja paletin vaaleimpia luomivärejä on tullut myös käytettyä, mutta en usko että tulen tässä ajassa saamaan niistäkään pannuja näkyviin, mutta pienoiset painaumat löytyy kuitenkin parista sävystä.


Olen yllättävänkin tyytyväinen edistymiseeni, vaikka sitä ei turhan paljon olekaan paletissa nähtävissä. theBalmin puuteriset tuotteet ovat kuitenkin haasteellisia pannuttaa, sillä sävyt on pressattu tiukasti eivätkä esimerkiksi luomivärit ole koostumukseltaan lainkaan samanlaisia kuin vaikkapa ABH:lla, jotka taas ovat huomattavasti helpommin pannutettavissa. Toivon, että saisin tuosta ylärivin mattavalkoisesta Welcome sävystä myös pannun näkyviin ja selkeämpiä kuoppia pariin muuhun luomivärisävyyn elokuun loppuun mennessä. Mähän en asettanut projektin alkaessa mitään varsinaisia tavoitteita muuten kuin, että toivoin saavani palettiin kunnolla käytönjälkiä. Nyt on yksi sävy pannutettu ja toivottavasti saan vielä toisenkin!

Mitä luulette, saanko Welcome sävyn pannutettua tai mahdollisesti vaikka jonkun ihan muunkin? :)

12 kommenttia:

 1. Mie veikkaan, että ihan pienen pieni pannu sieltä voi pilkistää! Hyvinkin mahdollista siis :D

  VastaaPoista
 2. The Balmin luomivärit on hankalia pannuttaa. Mulla meni 49 käyttökertaa, että sain pannun näkyviin yhdestä The Balmin luomiväristä ja toista olen käyttänyt yli 60 kertaa, eikä pannua vielä näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi ei tosiaan ole sieltä helpoimmasta tai nopeimmasta päästä pannuttaa :D Täytyy toivoa, että saisin kuitenkin Welcomesta pannun näkyville<3

   Poista
 3. Apua lasketteko niitä kertoja! En ole muuten ikinä miettinyt montako kertaa jotain luomiväriä pitäisi käyttää pannuttaakseen sen. Todella mielenkiintoista! Mä olen käyttänyt yhtä MACin poskipunaa bronzerina/varjostuksina taukoamatta joka päivä keväästä asti ja vasta nyt sain pannun näkyviin. Siitä se lähti sitten kulumaan. Mutta muistaakseni se on ollut mulla joku kymmenisen vuotta ja olen käyttänyt sitä todella paljon. Nyt haluan sen pois koska se ei ole enää hygieenisen tuntuinen. Mutta MACin tuotteita ei kannata ottaa pannuprojektiin, niissä menee ikä ja terveyss. essencet on melko helppoja, siitä highlighterista ja poskipunasta on hyvät pannut näkyvissä :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan laskenut pannuttaessa käyttökertoja, mutta toisaalta se olisi kyllä mielenkiintoista! Tällä hetkellä lasken toki käyttökertoja mun Project 10 Uses Roulettessa, mutta siinä ei olekaan tarkoitus saada pannua näkyviin tuotteesta vaan nimenomaan käyttää tuotetta sen kymmenen kertaa :) Bronzerit kestää pienen ikuisuuden! Mähän yritin jonain vuonna pannuttaa yhtä Too Facedin minikokoista aurinkopuuteria enkä onnistunut :D Luot mulle uskoa sanomalla, että essencet on helppoja, sillä mullahan on tällä hetkellä pannutettavana yksi essencen poskipuna. Toivottavasti saan siitä pannun näkyviin ;)

   Poista
 4. Ooh ootpa hyviny saanu noin nopeassa ajassa pannua näkyviin ja luomiväreistäkin selkeästi näkee että niistä on pientä kuoppaa tuloillaan. Näistä tulee aina tosi inspiroiva fiilis kun näkee, että oikeasti ne meikit kuluukin joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pannuja tuun tuskin saamaan esille muista kuin tosta Welcome-sävystä, toivottavasti :D Mutta on ihan kiva, että parissa muussakin sävyssä on kuitenkin pienet painaumat jo<3 Jep, mä tykkään myös katsoa muiden kuvia pannutetuista/pannutettavista tuotteista!

   Poista
 5. Huippua, että highlighterissa on jo pannu näkyvillä! Kyllä mä veikkaan, että toi valkoinen luomivärinappikin onnistuu sulla pannuttaa! Sen verran syvältä toi kuoppa siinä minusta kyllä näyttää :D Tsemppiä, hauska seurata näitä sun pannuprojekteja ja mukava kun on tällanen lyhyempikin projekti sulla meneillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa on kyllä jo tosi hyvän kokoinen kuoppa ja haluan ainakin uskoa, että saan siitä edes pienen pannun vielä näkyviin<3 Kiva kuulla, että nää projektit kiinnostaa sua! :)

   Poista
 6. Hyvin näkyy jo yksi pannu, onneksi on monta kaunista ja vaaelaa sävyä jotka saa varmasti käytettyä monet kerrat :) Hauska huomata että tässä on suomeksikin tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleat sävyt on tosi käytännöllisiä ja niitä voi yhdistellä tostakin paletista hyvin myös muihin :) Joo siis tää paletti on ihan mahtava, kun sävyjen nimet tarkoittaa kaikki tervetuloa eri kielillä! Ja ihanaa, että se suomenkielinenkin sana tuolta löytyy<3 :)

   Poista

Kiitos kommentista!