lauantai 18. heinäkuuta 2020

Goodiebox | Heinäkuu 2020


Sain heinäkuun Goodieboxin käsiini eilen ja nyt olisi aika käydä sen sisältö läpi! Mulla on boksin suhteen hieman ristiriitaiset fiilikset, sillä viime kuun boksi oli itselleni iso pettymys ja sai mut jälleen kerran harkitsemaan tilauksen lopettamista. Ei yksi huonompi boksi vielä toki ole välttämättä syy lopettaa koko tilausta, mutta mulle tulee tällä hetkellä myös Ipsy Plus ja Boxycharm, joiden kautta saan ihan riittävästi tuotteita joka kuukausi. Sitten toisaalta alan taas miettiä, että vanhana Bette Boxin tilaajana saan Goodieboxin alle 16 eurolla, joten jos nyt tilauksestani luovun, joutuisin jatkossa maksamaan siitä melkein kymmenen euroa enemmän, jos tilauksen haluaisinkin taas uusia. Enkä rehellisesti sanottuna ole valmis maksamaan Goodieboxista enemmän kuin mitä maksan Boxycharmista tai Ipsy Plussasta (ilman toimitusmaksuja). Toistaiseksi siis pidän tilaukseni käynnissä, mutta katsotaan josko siitä jossain vaiheessa luopuisin. 


Nyt mennään kuitenkin itse boksin pariin! Tässä kuussa teemana oli "Staycation", mikä viittaa siis totta kai koronaan ja siihen, että ihmiset joutuvat pääasiassa viettämään lomansa kotona tai korkeintaan kotimaassa matkaillen, kun ulkomaille ei ihan joka puolelle nyt lähdetä. Sisältö näytti ensisilmäyksellä hyvältä ja ennen kaikkea todella runsaalta.

Tuote-esittelykortin kanssa on vaan jälleen kerran ongelma, sillä en saa itse digitaalista korttia Goodieboxin etusivulta auki eikä omissa tiedoissani lue vielä mitään heinäkuun boksista, eli en pääse sisältöä katsomaan sitäkään kautta. En myöskään ole kertaakaan saanut sähköpostiini linkkiä tuote-esittelykorttiin, vaikka ilmeisesti osa saa? En tosin saa enää muutenkaan mitään sähköposteja Goodieboxilta, mikä johtunee varmaankin siitä, että aiemmin sain heiltä ei-tilaajille tarkoitettuja viestejä tyylillä "tilaa ensimmäinen boksisi" ja ottaessani aspaan yhteyttä he käskivät lopettaa kyseisen uutiskirjen tilaamisen. Se taisi vaan sitten samalla blokata kaikki uutiskirjeet - myös ne tuote-esittelyistä kertovat. En ymmärrä miten joka kuukausi voi olla ongelmia sen digitaalisen tuote-esittelykortin kanssa, ja miksei voida palata vanhaan paperiseen korttiin, jos on kerran ylitsepääsemättömän vaikeaa saada digitaalista toimimaan kaikilla samanaikaisesti. Lisäksi boksin mukana tulee joka tapauksessa pahvinen lappu, eli miksei siinä sitten voi lukea tuotteista mitään? En ihan ymmärrä pointtia olla laittamatta tuote-esittelykorttia mukaan boksiin, jos sinne kuitenkin jonkinlaisia kortteja aina heitetään joukkoon. Mutta mennään katsomaan mitä boksi sisälsi:


Ensimmäisenä silmääni osui tämä Lavish Caren Rescue Me Leave-In Conditioner, joka on hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Suihke lupaa auttaa takkujen selvittämisessä sekä kosteuttaa ja lisätä kiiltoa hiuksiin. Hiussuihkeet ovat mulle tarpeellisia ja näitä kuluu mulla aina hiustenpesun jälkeen, eli olen innoissani tästä. Brändi on itselleni täysin vieras, mutta sehän onkin yksi näiden boksien parhaimpia puolia, kun pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin ja brändeihin. Innolla odotan riittävätkö tämän hoitosuihkeen tehot omille kuivahkoille hiuksilleni. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 8,00 €/300 ml.


Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanser on voidemainen puhdistustuote kasvoille, joka muuttuu maitomaiseksi päästyään kosketuksiin veden kanssa. Kasvoille tarkoitettuja putsareita mulla kuluu tasaiseen tahtiin ja tämä vaikutttaa hyvältä meikittömän ihon puhdistamiseen tai kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Kasvoputsareita ei turhan usein bokseista tulekaan, joten tämä oli senkin takia hauska saada ja tuote pääsee itselläni ihan varmasti käyttöön. Putsari on vegaaninen ja se tuli boksista 75 ml koossa.
Hinta: noin 16,00 €/100 ml.


Kueshin Aloe Vera Gel on hyvinkin ajankohtainen tuote, sillä kesäisin aloe veraa sisältävä geelit toimivat loistavasti ihon rauhoittamisessa, jos sen on saanut vaikkapa hieman ärtymään auringossa. Tuotteen sisällöstä suurin osa on siis nimenomaan sitä aloe veraa ja uskoisin tämän olevan mieluinen ja tarpeellinen tuote monille boksin tilaajille. Mulla itselläni on entuudestaan jo lähes täysi tuubi vastaavaa tavaraa, mutta onneksi tämäkin säilyy avaamattomana ja pääsee varmasti käyttöön vielä jossain vaiheessa. Jos ei tänä kesänä niin ehkä sitten seuraavana! Tuote tuli 100 ml kokoisena.
Hinta: noin 16,00 €/250 ml.


Yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli tämä Ritualsin The Ritual Of Ayurveda Nurturing Shower Oil. Ritualsin tuotteet ovat aivan ihania ja pidän hurjasti nimenomaan näistä suihkuöljyistä! Tätä sarjaa en ole koskaan itse käyttänyt, mutta tuoksu vaikutti olevan omaan nenääni oikein mieluinen. Tuotetta käytetään siis suihkugeelin tavoin vartalolle ja huuhdellaan lopulta pois. Omien kokemusteni mukaan Ritualsin suihkuöljyt lähtevät iholta helposti pois veden kanssa ja toivottavasti tämäkin toimii siten. Boksista tuli 75 ml koko.
Hinta: noin 9,50 €/200 ml.


Masque Me Up Heel Mask on siis kantapäille tarkoitettu naamio, jonka tulisi pehmentää ja kosteuttaa kuivia kantapäitä. Mulla suurin ongelma jaloissa onkin nimenomaan se, että kantapäät kuivuvat, joten tällaiselle on ainakin itselleni oikeasti jopa tarvetta. En ole aiemmin kuullutkaan tällaisista naamioista, jotka on tarkoitettu pelkästään kantapäille. Koko jaloille tarkoitettuja olen kyllä käyttänyt ja ne ovat olleet aivan ihania. Toivottavasti nämä naamiot ajavat asiansa ja saan pehmeämmät kantapäät!
Hinta: noin 7,50 €.


Boksista tuli myös Fulgent Worldin Glass Nail File, joka on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan lasinen kynsiviila. Nyt täytyy myöntää, etten ole koskaan aiemmin omistanut lasista kynsiviilaa ja vaikka kynsiviila itsessään tuntuukin melko tylsältä tuotteelta, tästä olin jopa hieman innoissani. Vielä en ole viilaa kokeillut, mutta odotan innolla toimiiko tämä paremmin ja tykästynkö tähän enemmän kuin ns. normaaliin ei-lasiseen kynsiviilaan.
Hinta: noin 8,00 €.


Favora Kirkastava Kuorintavoide Kasvoille on siis nimensä mukaisesti kasvoille tarkoitettu kuorinta-aine. Tuote lupaa kuoria kasvoilta pois kuolleen ihosolukon ja se sisältää myös ihoa kosteuttavia ainesosia, joten voisin kuvitella, ettei tämä tee ihosta nahkean ja kuivan tuntuista. Mulla olikin itse asiassa juuri sopivasti tarvekin uudelle kasvojen kuorinta-aineelle, kun suosikkini Dermalogican Daily Microfoliant loppui enkä ole uutta vielä ostanut, joten tämä pääsee käyttöön heti. Toivottavasti kuorintateho on tässä riittävä omaan makuuni! Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 11,00 €/75 ml.


Viimeisenä vielä Paesen Silky Kiss Lipgloss, joka tuli hurjan kauniissa vaaleanpunaisessa sävyssä. Paesen meikit ovat olleet itselleni pääasiassa mieluisia ja tämä huulikiiltokin tulee varmasti pääsemään käyttöön. Sävy näyttää loistavalta nimenomaan kesäksi ja kevyet huulikiillot sopivat loistavasti kesäisiin meikkeihin. Olen myös hurjan iloinen siitä, että Goodieboxeistakin on alkanut tulla meikkejä ja Paese on tosiaan itselleni myös mieluinen brändi.
Hinta: noin 21,00 €.

Boksi oli tosiaan erittäin runsas tällä kertaa. En missään nimessä odottanut, että tavaraa olisi näin paljon! Täysikokoisia tuotteita oli toki sitten ehkä keskivertoa vähemmän, mutta kaikki tuotteet tulivat kuitenkin ihan reilun kokoisina eli mitään 10 ml minituubeja boksi ei sisältänyt. Itseäni boksissa kiinnostivat eniten Paesen huulikiilto, Ritualsin suihkuöljy ja Favoran kuorinta.

Miltä heinäkuun Goodiebox vaikuttaa?

14 kommenttia:

 1. Lasiviilaa kyllä kannattaa kokeilla, itse en enää perinteiseen ihan helposti vaihda ;) sulla oli erilainen sisältö kuin meitsillä:
  https://charmingnails.blogspot.com/2020/07/goodiebox-heinakuu-2020.html
  Olisin pitänyt sinunkin boksistasi mutta omakin ihan jees. Oli ainakin paljon kaikkea erilaista vaikka osa lähteekin kiertoon. Mutta paljon jäi vielä kokeiltavaksi :) maksamasi hinta ei kyllä paha ole, mullahan se olis se 24,95 e vaan pisteillä tuli tämä boksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan sen testiin pikimmiten, toivottavasti se on yhtä hyvä kuin sun kehuista voi päätellä ;D Mä olisin tosiaan mieluummin ottanut sen käsivoiteen, minkä sä sait, mutta nyt oli kaikki versiot mun mielestä aika tasapuolisen hyviä :) Joo mulle tekisi tiukkaa maksaa tästä se kymppi enemmän, kun vertaan väkisin tätä Ipsy Plussaan ja Boxycharmiin, vaikkei toki pitäisi, kun kyseessä on ihan erilaiset ja eri maasta tulevat boksit.

   Poista
  2. Yhdyn tähän kyllä. Joskus mun manikyyrin tekijä suositteli lasista kynsiviilaa varsinkin mulle kun aika ajoin tuppaa omat kynnet liuskostumaan. Lasiviila on hellävaraisempi ja ehkäisee juurikin esimerkiksi tuota kynsien liuskostumista. Itse en enää lasiviilasta pois vaihda ja tämä tulikin tarpeeseen kun onnistuin edellisen viilani hajottamaan 😅

   Poista
  3. Hei ihan mahtava kuulla! Mun täytyy kuitenkin töiden takia pitää kynnet lyhyinä niin totta kai sitten haluaa myös käyttää tuotteita, jotka on kynsille hellävaraisia :)

   Poista
 2. Tää näyttää tosi hyvältä mun mielestä! :) Kivan monipuolinen ja runsas kokonaisuus. Kivoimmilta tuotteilta näyttää huulikiilto ja Ritualsin suihkuöljy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kokonaisuus oli kyllä tosi kiva! Ihanaa, että boksissa oli näin paljon tuotteita :) Toi Ritualsin suihkuöljy oli aivan ihanaa<3

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoinen boksi, ainoastaan yksi tuttu merkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekaan tässä ei ollut kovin montaa tuttua brändiä! :)

   Poista
 4. Mulla oli sama sisältö ja tykkäsin kovasti. Uudet brändit on aina plussaa! Purnasin omassa postauksessa myös tota tuotekorttiasiaa, eli mä en ole vielä kertaakaan onnistunut saamaan sitä toimimaan, enkä myöskään saa esim. tietoa boksien lähetyksestä tai linkkejä tuotekorttiin. Huoh. Jotenkin uuvuttavaa, että näin basic-jutut ei toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yleensä jossain vaiheessa saanut sen tuotekortin näkyville, mutta siis nytkin sain boksin niin nopeasti, ettei ollut pelkoa, että se olisi siellä ollut nähtävillä.. Jep, noi sähköpostienkin puuttumiset turhauttaa! Toivottavasti saisivat nää jutut pikkuhiljaa kuntoon, kun ainakin mulla toi vaikuttaa ihan hirveesti siihen "kokemukseen", jonka boksista saan.

   Poista
 5. Mä kävin sun blogista katsomassa boksin sisällön etukäteen kun posti oli jo kiinni ja nyt kun hain boksin niin petyin karvaasti. Mä en saanut tuota kynsiviilaa vaan toisen kynsinauhojen hoitoon tarkoitetun välineen ja se oli ihan kauhea pettymys mulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Toi on nimenomaan tylsää, kun on vaihtoehtoisia tuotteita ja toiset saa sitten sen, minkä olisi itse halunnut :/ Mulle olisi kelvannut noista kahdesta kumpi tahansa, mutta viilalle on kyllä enemmän käyttöä.

   Poista
 6. Voi kun mua nyt taas harmittaa :( Olisin niin tykännyt tästä boxista taas, miks ihmeessä en vaan tilannut näitä kesäksi.. Olis ollut kyllä nyt niin hemmotteluboxi kyseessä kun olla ja voi :D Kaikki tuotteet olis nimittäin päässyt mulla käyttöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! No ensi kesäksi laitat sitten tilauksen menemään<3 Ja toivotaan, että silloin tulee vähintään yhtä hyviä bokseja ;)

   Poista

Kiitos kommentista!