torstai 13. elokuuta 2020

Falscara - Kissin uutuustuote

*Saatu ilmaistuote


Kiss on varmasti isolle osalle tuttu irtoripsistä ja tekokynsistä, ja nyt Kissiltä on rantautunut Suomeenkin myyntiin uutustuote - Falscara. Sain suureksi ilokseni testiin Kissin Falscara Starter Kitin*, josta kerron teille tässä postauksessa hieman enemmän. Mä rakastan Kissin irtoripsiä ja esimerkiksi Kissin Ritzyt ovat jo vuosikausia olleet yhdet ikisuosikkini. Jokin aika sitten ihastuin taas täysin Iconic-ripsiin ja parastahan Kissillä on suuri valikoima, josta löytyy sekä neutraalimpia että todella näyttäviä ripsiä, joista löytyy sopivat yksilöt niin arkeen kuin juhlaan. Mutta mikä ihme on Falscara?


Falscaran on tarkoitus tuoda ripsiin ripsienpidennystyylinen efekti helposti ja nopeasti kotona. Falscara soveltuu hyvin sellaiselle henkilölle, joka ei halua tai pysty käyttää liimattavia irtoripsiä, sillä Falscarassa irtoripset kiinnitetään omien ripsien alle käyttäen apuna paketin mukana tulevia Bond- ja Seal-aineita, jotka levitetään omiin ripsiin. Jossain vaiheessahan monet kertoivat asettavansa ihan liimattavatkin irtoripset mieluummin omien ripsien alle, mitä en tosin itse koskaan kokeillut, mutta Falscara toimii siis käytännössä samalla tavalla. Lopputuloksen tulisi olla luonnollisen näköinen ja Starter Kit sisältää kaiken, mitä ripsien asettamiseen tarvitset. Myynnissä on myös erikseen pelkkiä ripsiä sekä Bond- ja Seal-aineet, joten koko kittiä ei tarvitse ostaa aina uudelleen. 


Falscara Starter Kit sisältää totta kai ripsitupsut ja niiden lisäksi myös asettimet ripsille ja molemmat aineet, joita Falscaran käyttöön tarvitaan. Ne tulevat kaksipäisessä ripsiväriä muistuttavassa tuubissa, jossa lukee selkeästi toisella puolella Bond ja toisella Seal. Asettimet ovat hyvin laadukkaan oloiset ja ne on muotoiltu siten, että niiden kanssa yksittäiset ripsinauhat saa helposti asetettua silmiin. Falscaran ripsinauha ei tosiaan ole yksi yhteneväinen ja pitkä, vaan se koostuu useista lyhyemmistä osista, jotka helpottavat ripsien käyttöä ja paikoilleenasettamista. Olisin ehkä itse toivonut, että paketissa olisi ollut yksi tai kaksi vielä tästäkin lyhyempää ripsinauhaa, sillä se olisi helpottanut itseäni silmän sisänurkassa, mutta kyllä se näinkin meni! Miten Falscara sitten käytännössä toimii?


Falscaran käyttö on helppoa ja Kissillä sanotaankin, että jos osaat käyttää mascaraa, osaat käyttää myös Falscaraa! Ensimmäinen kerta sisälsi itsellänikin totta kai hieman harjoittelua ja pientä säätämistä, mutta toisella kerralla käyttö oli jo tuttua ja erittäin helppoa. Tässä lyhyesti ohjeet ja omat vinkkini Falscaran käyttöön:
 1. Levitä omiin luonnollisiin ripsiisi Bond-ainetta. Se on sävyltään tummaa ja antaa hitusen väriä myös omille ripsille. Bond tekee ripsistä tahmean tuntuiset, joten ripsinauha tarttuu niihin helposti.
 2. Nappaa yksittäinen ripsinauha asettimilla tai vaikkapa joillain pinseteillä, mitä suosit irtoripsien lisäämisessä, ja aseta se omien ripsien alapuolelle ripsien tyviosaan aloittaen joko ulko- tai sisänurkasta. Itse aloitan ripsien lisäämisen aina silmän ulkonurkasta.
 3. Toista, kunnes kaikki ripsinauhan osat on asetettu paikoilleen tiiviisti toistensa viereen.
 4. Käy ripset läpi Seal-aineen kanssa, joka varmistaa sen, että ripset pysyvät paikoillaan.
 5. Poista ripset päivän päättyessä joko hellästi vetämällä tai meikinpoistoainetta apuna käyttäen. Muista puhdistaa sekä omat ripsesi että ripsitupsut Falscaran käytön jälkeen meikinpoistoaineella.

Kuten aiemmin jo sanoin, olen kokenut Falscaran käytön pääasiassa helpoksi. Ainut mikä tuotti pieniä ongelmia oli viimeisen ripsinauhan asettaminen ihan silmän sisänurkkaan. Sen kanssa olen muutamia kertoja joutunut taistelemaan, jotta saan ripsinauhan asettumaan samaan riviin muiden kanssa. Sen takia olisin itse kaivannut hieman lyhyempiä ripsinauhaosia Falscaraan, mutta toisaalta näitähän pystyy leikkaamaan halutessaan myös itse lyhyemmiksi. Omat silmäni ovat melko isot, joten tarvitsin itse kaikki ripsinauhan palaset omiin silmiini, mutta pienemmille silmille tässä saattaa olla yksi ylimääräinen nauha - tai ainakin se viimeinen saattaa olla liian leveä, jolloin suosittelen leikkaamaan ripsinauhan lyhyemmäksi.


Tässä kuva ensikokeilustani Falscaran kanssa! Halusin pitää muun silmämeikin mahdollisimman simppelinä, jotta ripset näkyvät kunnolla ja omaan silmääni lopputulos näyttää ihan hyvältä. En täysin saumattomaksi saanut ripsilinjaa vedettyä, mutta tämä oli tosiaan ensimmäinen kokeiluni ja siihen nähden olin lopputulokseen itse tyytyväinen. Falscaran paras puoli oli ehdottomasti se, etteivät ripset tuntuneet käytännössä miltään. Omien ripsien yläpuolelle aseteltavat irtoripset tuntee yleensä aina edes jotenkin silmissä, mutta näitä en rehellisesti sanottuna tuntenut lainkaan. Ripset ovat myös pysyneet paikoillaan hyvin enkä muutaman käytön jälkeen ole kertaakaan ollut tilanteessa, jossa ripset olisivat alkaneet repsottaa tai muuta. Falscaran kanssa omiin ripsiin ei tule laittaa ollenkaan ripsiväriä ja mietinkin aluksi miltä lopputulos näyttää, kun omissa ripsissä ei ole lainkaan ripsiväriä, mutta eipä sitä niihin olisi kaivattu. Falscaran ripset ovat niin näyttävät, että ne peittävät täysin alleen omat ripseni.

Kumman sitten jatkossa valitsen useammin - Falscaran vai ns. perinteiset irtoripset? Todennäköisesti perinteiset irtoripset, sillä ne ovat vuosien harjoittelun jälkeen mulle hieman helpompikäyttöiset ja niistä löytyy myös enemmän variaatioita. Falscara saa pisteitä siitä, että ripset ovat silmissä todella miellyttävän tuntuiset ja ne pysyvät paikoillaan loistavasti. Molemmissa on puolensa, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Falscaraa, mikäli ette esimerkiksi pidä siitä, miltä irtoripset silmissä tuntuvat tei teillä on vaikeuksia saada niitä aseteltua kauniisti tai pysymään paikoillaan!

Suositko irtoripsiä? Mitkä ovat suosikkisi? :)

4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kauniilta siun silmissä nuo ripset :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyviltä, mutta itse kokisin melko vaikeakäyttöisiksi nuo joten tyydyn normiliimaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut mikä näissä oli mun mielestä vaikeempaa oli se silmän sisänurkkaan laitettava ripsinauha, mutta koen ehkä itsekin nopeammaksi ja näppärämmäksi laittaa yhden kokonaisen ripsinauhan kerralla kuin tällaisia paloja, joita Falscarassa on! :)

   Poista

Kiitos kommentista!