torstai 23. heinäkuuta 2020

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina


Nyt esittelyyn pääsee mun uusin luomiväripalettihankintani - Anastasia Beverly Hillsin Jackie Aina Eyeshadow Palette! Mähän ostin tämän paletin itselleni Ipsyn aleista ja sain tämän heinäkuun Ipsy Glam Bag Plussan mukana. Maksoin paletista (sekä mukana tulleesta huulipunasta) vain $25,00 mikä on suurinpiirtein puolet vähemmän kuin mitä paletti normaalisti maksaa. Sain tämän siis todella hyvällä diilillä ja Jackie Aina on juuri se paletti, jota olen ABH:lta himoinnut. Voisin kotiuttaa useammankin brändin paletin, mutta Jackie Ainan perään olen kuolannut jo pitkään. Multa löytyi entuudestaan Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance, Prism ja Norvina paletit. Nyt sain Jackie Ainasta hyvän lisän kokoelmiini ja tällä hetkellä en voisi olla palettiin tyytyväisempi.


Jackie aina on todella upea neljäntoista sävyn luomiväripaletti. Paletin ulkokuori jäljittelee krokotiilinnahkaa ja poikkeaa siis muista omistamistani ABH:n paleteista, joissa ulkokuori on kaikissa samettista. En ole tästä erilaisesta pakkauksesta lainkaan pahoillani, sillä samettinen pinta kerää itseensä kaiken mahdollisen lian ja pölyn, mutta toisaalta olen myös pitänyt siitä, että ABH:n palettien ulkoasu on yhteneväinen. Tässä paletissa on tuttuun tapaan mukana myös meikkisivellin, mutta itse en ole koskaan pahemmin pitänyt näistä Anastasian siveltimistä enkä usko, että tuotakaan yksilöä otan käyttöön. Paletista löytyy totta kai myös peili ja se sulkeutuu magneettien avulla.


Sävymaailma Jackie Ainassa on aivan ihana! Paletista löytyy erittäin kattava valikoima niin kultaista, violettia, punaista, vihertävän harmaata, oranssia kuin ruskeaakin. Ensisilmäyksellä paletti on kokonaisuutena ehkä hieman sekavankin oloinen, mutta tällä saa tehtyä todella monipuolisesti meikkejä niin arkeen kuin juhlaan. Tarvittaessa paletin voi totta kai myös yhdistää jonkin toisen kanssa, jolloin mahdollisuudet kasvavat vielä entisestään. Paletti sisältää sekä mattaisia että metallinhohtoisia sävyjä. ABH:n luomivärit ovat lähes poikkeuksetta erittäin runsaspigmenttisiä eikä Jackie Aina ole siinä poikkeus. Luomivärien koostumus on pehmeää, mikä tarkoittaa valitettavasti myös sitä, että nämä sävyt kuluvat selkeästi nopeammin kuin tiukkaan pressatut luomivärit. Se ei mua itseäni haittaa, sillä mulle luomiväritkin ovat ihan kulutustavaraa ja päinvastoin pidän siitä, että näen edistymiseni saamalla luomiväreistä pannuja näkyviin. Mattasävyt ovat ABH:lla hitusen pöllyäviä, mutta näissäkin sävyissä riittää, kun siveltimellä kevyesti koskettaa luomivärinapin pintaa, jolloin siveltimeen tulee juuri sopiva määrä väriä. Metallinhohtoiset sävyt toimivat hyvin sekä siveltimellä että sormella levitettyinä. En itse koe tarvetta esimerkiksi kostuttaa sivellintä näitä käyttäessä, sillä pigmenttiä riittää yllinkyllin muutenkin.


Seuraavaksi hieman swatcheja paletin sävyistä! Swatchasin siis paletin jokaisen sävyn ja vasemmalta löytyy ylärivi ja oikealta alarivi. Paletin punertavat sävyt olivat ehdottomasti ne, jotka mua tässä eniten kiinnostivat, mutta yllättäen alarivin harmahtavan vihertävä metallinhohtoinen sävy nousi kuitenkin paletin kiinnostavimmaksi. Sävy muistuttaa mua hieman yhdestä mun ikisuosikistani, joka löytyy eräästä Alamar Cosmeticsin paletista, mutta tämä on vain hieman tummempi versio siitä. Metallinhohtoiset sävyt swatchautuvat loistavasti ja upeilta ne näyttävät myös luomilla. Mattasävyissäkään ei ole valittamista ja laatu on paletissa juurikin niin hyvä kuin Anastasia Beverly Hillsiltä voi odottaa.


Olen tehnyt paletilla muutamiakin meikkejä, mutta vain yhden olen saanut kuvattua, Tämä oli ensimmäinen tekemäni meikki Jackie Ainalla ja olen käyttänyt tässä siis totta kai juuri niitä paletin punertavia sävyjä. Liikkuvalta luomelta löytyy myös violettia, joka tosin kätkeytyy aika hyvin tuonne alle eikä ole juuri lopputuloksesta nähtävissä. Instagramin puolella tulette varmasti näkemään vielä useampiakin meikkejä Jackie Ainan kanssa tehtynä!


Olen tämän vuoden aikana ostanut itse vain kaksi luomiväripalettia - tämän ABH:n Jackie Ainan sekä Jeffreen Blood Lustin. Aiemmin muutama vuosi sitten saatoin ostaa paletin kerran kuussa tai jopa useamminkin, mutta nyt olen pyrkinyt himmailemaan uusien palettihankintojen kanssa ja ostan vain ne, jotka ihan oikeasti koen sellaisiksi, jotka mun on pakko saada. Jackie Aina on loistava lisä luomivärikokoelmaani ja uskonpa, että tämä tulee vielä jonain päivänä päätymään mulla osaksi jotain pannuprojektia! Paletti on loistava ja mikäli pidät ABH:n luomivärien laadusta, voin lämpimästi suositella Jackie Ainaa. Se on juuri niin hyvä, kuin muutkin Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletit. Suomessa ABH:ta myy Kicks ja brändin tuotteita voi toki ostaa myös monista verkkokaupoista.

Löytyykö teiltä Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletteja? :)

10 kommenttia:

 1. Mä ostin tän myös Ipsyltä. :) Hyvännäköinen meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tarjous oli niin loistava! Kiitos Kata<3

   Poista
 2. Ellen ole väärässä, tämä on LE ja mulla oli kiire hankkia tämä :D käytin aikani mutta nyt on kyllä ollut unholassa, kieltämättä joistain sävyistä tulee sekava fiilis ja kun 90% ajasta arkimeikkaa niin tämä ei ole kiireaamun paletti. Mutta tykkään kyllä kaikista sävyistä, erityisesti violeteista, pinkeistä, kultaisista, harmaista...ihana paletti kokonaisuudessaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin käsittääkseni tää on LE-paletti, mutta melkoisen kauanhan tää on kuitenkin ollut myynnissä :) Joo kiireaamuihin tää ei oo se paras vaihtoehto, mutta jos on vähänkin enemmän aikaa niin ai että mitä sävyjä tää paletti on täynnä! ♥

   Poista
 3. Tuo sun tekemä meikki on niin kaunis ♥ Jackie Aina on varmaankin mun lempparipaletti Anastasialta. Se on niin upea ja vaikka Anastasian laatu on muutenkin huippu, niin tämä tuntuu olevan jotenkin vielä parempi ja pigmenttisempi paletti :) Tykkään myös tuosta ulkokuoresta kovasti, koska kuten säkin tuossa sanoit, niin ne samettiset paletit ottavat kyllä kaiken lian itseensä :D Tää sun bongaama diili oli myös aivan loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 :) Mulla ei oo ABH:n laadusta oikein muuta huonoa sanottavaa kuin se, että Prism-paletissa jotkut sävyt on selkeesti vähän heikompia. Mutta tässä ei tuntunut olevan yhtään oikeesti "huonoa" sävyä, mitä nyt toi vaalea metallinhohto on vähän sellanen, ettei siitä välttämättä irtoa kuin sitä glitterhippua jos ei ota sitä väriä kunnolla, mutta muuten! Joo siis voi vitsit noi samettiset paletit on ärsyttäviä sen pölyn keräämisen kanssa! Mulla kun on vielä Jeffreen Blood Lust koko ajan pöydällä ja se kerryttää ihan mukavasti pölyä koko ajan itseensä :'D

   Poista
 4. Tää näyttää tosi kivan värikkäältä, mutta tällä näyttäis saavan tehtyä myös neutraalin meikin. Huomaa kyllä, et mä oon täysin pudonnut näistä julkaisuista kelkasta, kun en oo tätä Jackie Ainan yhteistyöstäkään huomannut mitään. Varmaan johtuu siitä, et katselen enemmän ihonhoitoguruja youtubesta. :D Niistä harva edes meikkaa lainkaan, niin tipahtaa näistä meikeistä täysin kelkasta. LOL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas koko Jackie Aina on aivan vieras henkilö, huomaa siis etten mä tunne noita ulkomaalaisia vaikuttajia kovinkaan hyvin :'D Mä katselen kyllä muutenkin taas niin vähän Youtubea, pitäisi petrata sen kanssa niin pysyisi paremmin itsekin kärryillä.

   Poista
 5. Mitä teet noille palettien mukana olleille siveltimille? Itse vien paikalliseen kierrätyskeskukseen ja näyttää, että kaupaksi menee, ei siis tarvitse laittaa roskiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annan yleensä eteenpäin jollekulle, just viikko sitten vein siskolle ja hänen lapsille kasan meikkisiveltimiä, joita en käytä! Roskiin en itsekään heitä mitään, minkä voi antaa eteenpäin :)

   Poista

Kiitos kommentista!