lauantai 20. kesäkuuta 2020

Selfie Day + alekoodi Lookfantasticille!

*Saatu ilmaistuote


Tänä päivänä varmasti enää harva voi sanoa, ettei olisi koskaan ottanut itsestään selfietä. Huomenna 21.6. vietetään virallista Selfie Dayta, ja sen kunniaksi sain Lookfantasticilta testiin viisi tuotetta, joiden tulisi tavalla tai toisella valmistella hiuksia ja kasvoja onnistunutta selfietä varten. Esittelen ja arvostelen kaikki saamani viisi tuotetta teille tässä postauksessa ja kerron omat ajatukseni siitä, miksi tuotteet ovat tärkeitä onnistuneen selfien kannalta!

Alekoodilla LLSELFIE saatte -15% alennuksen suurimmasta osasta tämän linkin alla olevista tuotteista. Koodi on voimasas kesäkuun loppuun asti. 

Muistakaa, että käytössänne on myös toinen alennuskoodi, LL20, jolla saatte valikoitujen brändien tuotteista -20% alennuksen. Tämä koodi on voimassa tämän vuoden loppuun asti. Koodit eivät päde valmiiksi alennettuihin tuotteisiin.


Murad Essential-C Cleanser* on kasvoille tarkoitettu geelipuhdistusaine, joka lupaa poistaa kasvoilta lian, meikin ja muut epäpuhtaudet. Putsari sisältää mm. A-, E- ja C-vitamiineja, ja siinä on raikas sitruksinen tuoksu. Tehokkaasta puhdistuksesta huolimatta putsari lupaa olla kuivattamatta ihoa liikaa. Monesti geeliputsareiden ongelma näin kuivaihoisen näkökulmasta onkin se, että ne ovat liian kuivattavia ja yleensä niitä ei kuivaihoisille suositellakaan. Tämä toimii hyvin joko yksinään käytettynä tai kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Näin kesäaikaan en ole kokenut tätä liian kuivattavaksi, mutta putsari jättää ihon hieman nahkean tuntuiseksi eli esimerkiksi talvella tuskin tähän tarttuisin, kun ihoni on kuivimmillaan. Raikas tuoksu on ihanan kesäinen!


Miten puhdistusaine sitten liittyy onnistuneeseen selfieen? Ihonpuhdistus on mielestäni avainasemassa siihen, miltä iho näyttää. Huonosti puhdistettu iho näyttää kaikkea muuta kuin kauniilta ja mikään määrä kosteuttavia tai hoitavia seerumeita ja voiteita ei tilannetta muuta, mikäli ihonpuhdistus on laiminlyöty. Monet puhdistavat ihonsa myös aamuisin kunnon putsarin kanssa, mutta itselleni riittää aamuisin pelkkä misellivesi. Tämä Muradin puhdistusaine toimii hyvin myös meikittömällä iholla, sillä vaikka kasvoilla ei meikkiä olisi, on iho kuitenkin syytä muistaa puhdistaa päivittäin. En normaalisti itse suosi geeliputsareita, mutta kesähelteillä ne ovat yleensä itselleni sopivia, kuten oli tämäkin. Pyrinkin siis käyttämään tämän pois ennen kuin ilmat taas viilenevät ja ihoni kuivuu enemmän.
Hinta: noin 35,00 €/200 ml.


Grow Gorgeous Intense Thickening Shampoo* on tuuheuttava shampoo, joka lupaa puhdistaa tehokkaasti sekä hiukset että hiuspohjan. Tuuheuttavan vaikutuksen lisäksi shampoo lupaa myös hoitaa ja vahvistaa hiuksia. Shampoo sisältää mm. keratiinia, biotiinia ja kofeiinia. Shampoon tuoksu on omaan nenääni melko maskuliininen ja voimakas, mutta siihenkin olen jo aika hyvin siedättynyt. Tuuheuttavat shampoot eivät yleensä ole suosikkejani, sillä tarvitsen kuiville hiuksilleni kosteuttavia tuotteita, mutta tämän shampoon pesuteho on niin loistava, etten ole voinut olla pitämättä tästä! Saan sitä tarvittavaa kosteutusta hiuksilleni hoitoaineen kanssa eikä tämäkään totta puhuen tee hiuksista lainkaan kuivan oloisia, vaikka pesevyys ja pesuteho ovatkin hyviä. Tuuheuttavaa vaikutusta en ole itse juurikaan huomannut, sillä en ole käyttänyt tämän jälkeen tuuheuttavaa hoitoainetta vaan nimenomaan niitä kosteuttavia, mutta shampooksi tämä on suorastaan erinomainen. Vain tuoksu on itselleni hieman epämieluisa.


Tuuheuttava shampoo oli mielestäni loistava valinta Selfie Dayta ajatellen, sillä kukapa ei haluaisi hiustenkin näyttävän kauniilta ja puhtailta selfiessä? Tuuheuttavaa shampoota en itse lähtisi kaupasta ensisijaisesti ostamaan, mutta tämä Grow Gorgeousin tuote oli erittäin positiivinen yllätys nimenomaan loistavan pesutehon vuoksi. Olen muistaakseni joskus aiemmin testannut jotain Grow Gorgeousin hiustenhoitotuotetta, mutta en kuollaksenikaan muista mitä. Brändi on siis käytännössä mulle melko tuntematon, mutta pidän kyllä ehdottomasti jatkossakin mielessä tämän shampoon ja brändin Repair-sarjan tuotteet alkoivat erityisesti kiinnostaa, sillä ne olisivat varmasti loistavia omille hiuksilleni! 
Hinta: noin 18,00 €/250 ml.


REN Perfect Canvas Clean Primer* on nestemäinen ihoa tasoittava primer. Primer lupaa pidentää meikin kestoa ja hoitaa ihoa. Sen tulisi häivyttää iholta pieniä juonteita ja laajentuneita ihohuokosia saaden ihon näyttämään kauniilta ja tasaiselta. Tuote ei sisällä silikoneja. Itsehän suosin monesti nimeomaan silikonisia primereita, sillä ne tasoittavat ihoa todella tehokkaasti, mutta itse asiassa tämäkin toimi siinä paremmin kuin odotin. Ihon pinta jäi tasaiseksi ja sileäksi, mutta parasta tässä on ehdottomasti se, kuinka hyvin primer pidentää meikin kestoa. Kesähelteilläkään iho ei ala kovin herkästi kiiltää, kun meikkivoiteen alla on tämä primer. Pipettipullo on myös todella kaunis ja sen kanssa tuotetta on helppo annostella haluttu määrä. Tykkään!


Hyvä primer on avainasemassa kauniin meikkipohjan luomisessa. Ja kaunis meikkipohja taas luo perustan koko meikille. Ymmärrän siis erittäin hyvin, miksi Lookfantasticilla valittiin yhdeksi Selfie Dayn tuotteeksi nimeonmaan primer, olisin niin todennäköisesti tehnyt itsekin! Mulle hyvä primer on ensiarvoisen tärkeä osa meikkiä ja vaihtelenkin käyttämääni primeria todella usein. Tällä hetkellä mulla on itse asiassa vähän turhankin monta primeria avattuna, mutta ilmankaan en osaisi olla. Tiedän, että monet jättävät primerin kokonaan pois, mutta itseltäni löytyy esimerkiksi poskista laajentuneita ihohuokosia, joita mielelläni häivytän piiloon. Toinen tärkeä syy sille, että käytän primeria aina meikkivoiteen alla on se, että hyvä primer todellakin saa koko meikkipohjan näyttämään kauniilta ja se ennen kaikkea pidentää sen kestoa. Tämä REN:n primer onnistuu siinä erinomaisen hyvin.
Hinta: noin 46,00 €/30 ml.


Illamasqua Beyond Powder Highlighter OMG Burst* on limited edition tuote ja todella, todella upea highlighter! Kaunis marmorikuvioitu highlighter on sävyltään vaalean pinkki ja se sopii mitä loistavimmin käytettäväksi yhdessä vaaleanpunaisen poskipunan päässä korostamaan poskiluuta. Tuotetta voi halutessaan käyttää kevyesti myös viimeistelypuuterina koko kasvoilla, mutta itse olen suosinut tätä nimenomaan highlighterin tavoin poskipäillä. Illamasquan highlighterit ovat aivan loistavia ja tälläkin saa halutessaan hyvinkin näyttävän ja voimakkaan kimalluksen kasvoille. Yhdellä kerroksella lopputulos on kuitenkin vain kevyen hohtava, joten tämä soveltuu hyvin myös vähän hennompaa hohtoa kaipaavalle meikkaajalle. Vaaleanpunainen sävy on upea ja olikin ihan mahtavaa, ettei tämä tullut siinä perinteisessä vaaleassa shampanjan sävyssä. Kesällä varsinkin highlightereissakin saa olla kunnolla väriä!


Korostukset ja varjostukset ovat itselleni hyvin tärkeä osa meikkiä. Teen aina varjostukset vähintään poskiluiden alapuolelle ja nenänvarteen. Korostukset taas teen higlighterilla joka kerta meikatessani poskiluiden yläpuolelle, nenävarteen ja amorinkaareen. Selfien kannalta highlighter tuo kasvoille tervettä, upeaa hehkua ja valon osuessa highlighteriin kasvojen korkeimmat kohdat korostuvat erittäin kauniisti. Illamasquan highlighterit ovat itselleni mieluisia ihan jo siitäkin syystä, että niillä saa halutessaan hyvinkin voimakasta hohtoa, mutta highlighterit eivät kuitenkaan ole liian glitterisiä. Isot glitterhiput highlightereissa eivät yleensä ole itselleni kovinkaan mieluisia. Tämä tuote on tällä hetkellä myynnissä puoleen hintaan Lookfantasticilla, eli kannattaa ehdottomasti käydä nappaamassa tuote pikaisesti ennen kuin se poistuu myynnistä!
Hinta: noin 40,00 €. Tällä hetkellä alennuksessa noin 20,00 €.


Eyeko Skinny Brush Mascara* on ripsille runsasta pituutta, volyymia ja erottelevuutta antava musta ripsiväri. Ripsivärin harja on ohut ja kapea, jolloin sillä pitäisi saada väriä helposti lyhyempiinkin ripsiin luomia tahrimatta. Olen testannut aiemmin Eyekolta jotain toista ripsiväriä, joka ei mua kuitenkaan saanut vakuuttuneeksi. Lähdinkin testaamaan tätä pienoisella varauksella, sillä olen muutenkin todella, todella nirso käyttämieni ripsivärien suhteen. Yllätys oli kuitenkin tämän kohdalla pelkästään positiivinen! Värin tarttuminen tai tarttumattomuus ripsiini on suurin ongelma, minkä yleensä ripsivärien kanssa kohtaan. Tämän Eyekon ripsivärin kanssa sitä ei kuitenkaan ollut, sillä väri tarttui ripsiin helposti ja ripsiväri myös pidensi ja tuuheutti ripsiä hyvin. En kuitenkaan sanoisi tämän olevan mikään paras mahdollinen ripsien erottelevuudessa, sillä varsinkin väriä kerrostaessa ripset saa tämän kanssa aika herkästikin jopa paakkuisen näköisiksi, mikäli ei ole varovainen. Itse en toisaalta kyllä edes pidä siitä, että ripset ovat kaikki yksitellen rivissä kauniisti eroteltuina, joten tämä oli senkin suhteen erinomainen ripsiväri itselleni. Ei tämä suosikkini essencen lash princessin ohi mene, mutta olen erittäin iloinen siitä, että sain itselleni mieluisan ja omissa ripsissäni toimivan ripsivärin! Eyekolta mun pitäisi testata myös heidän nestemäistä eyelineria, jota mulle jokin aika sitten kehuttiin.


Ripsivärin tärkeyttä selfiessä tuskin tarvitsee kovin paljon avata. Ripset kehystävät silmiä ja silmät ovat yleensä ne, mihin monien ihmisten katse selfieissä ensimmäisenä kiinnittyy. Ripsienpidennykset, kestotaivutukset sun muut ovat toki tuoneet helpotusta monille, sillä niiden avulla ripset ovat aina hyvännäköiset. Itselläni ei sellaisia kuitenkaan ole koskaan ollut, eli arkena mennään ihan perinteisen ripsivärin kanssa. Juhlahetkinä käytän usein irtoripsiä, sillä niillä saa kunnolla näyttävyyttä ripsiin ja koko meikkiin, mutta arkena hyvä ripsiväri on yksi avaintekijä meikissäni. Eyekolta löytyy useampikin ripsiväri, joilla on erilaiset tarkoitukset, lupaukset ja harjat. Tämän Skinny Brush Mascaran ohuempi harja on mitä mainioin erityisesti alaripsille!
Hinta: noin 24,00 €.


Mitä muuta kuuluu itselläni osaksi onnistunutta selfietä kosmetiikkatuotteiden osalta? Kauniisti meikatut kulmat, silmämeikki kokonaisuudessaan ja huulet! Sain tämän yhteistyön kautta itselleni viisi loistavaa kosmetiikkatuotetta, joista suosikeikseni nousivat Illamasquan higlighter, REN:n primer ja Eyekon ripsiväri. Myös shampoo ja geeliputsari toimivat loistavasti, mutta niistä kumpikaan ei ole ensisijaisesti paras mahdollinen tuote omalle hius- ja ihotyypilleni, mutta nekin tulee ehdottomasti käytettyä loppuun.

Muistakaa hyödyntää postauksessa mainittu alekoodit Lookfantasticilla!
 • LLSELFIE | -15% alennus kesäkuun loppuun asti valikoiduilta brändeiltä.
 • LL20 | -20% alennus vuoden loppuun asti valikoiduilta brändeiltä.

Mitkä tuotteet ovat teillä avainasemassa onnistuneen selfien luomisessa? :)

8 kommenttia:

 1. Illamasquan puuteriset tuotteet on ihania, pakkaukset kauniita ja laatu kohdillaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä! Illamasquan tuotteet on ihania<3

   Poista
 2. Mä oon harvemmin enää ottanut selfieitä, yleensä pyydän jonkun muun ottamaan musta kuvan. En tiedä miksi, mut se tuntuu musta ihan tosi oudolle ja hassulle nykyään ottaa selfie. Jotenkin tulee sellanen nuoruus mieleen, jos itse otan itsestäni, mutta muiden selfieitä katsellessa ei oo sellasta fiilistä, vaan katson vaan että "onpa nätti kuva ja meikki/hiusket" tms. Tosi vaikee selittää tota fiilistä :'D

  Sama on vähän näissä peilin kautta otetuissa kuvissa, niistä tulee kans se nuoruus mieleen...:D Vaikka itse haluaisin kans ottaa niitä peilin kautta otettuja vartalokuvia instaan, koska niin sais otettua just instaan sellasia huolettomia asukuvia, mitkä ei välttämättä blogiin päädy. Mut meille ei oo kokovartalopeiliä (noloa) - mikä pitäs varmaan joka asunnosta löytyä (etenkin tällasten jotka tyylilyyleilee paljon niinku minä).

  En tiijä, pitäis kai taas kokeilla ottaa selfieitäkin pitkästä aikaa :D Kivan kattavan postauksen oot kirjotellut ja erittäin kaunis oot jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä taas en ikinä pyydä ketään ottamaan itsestäni kuvia, sillä inhoan kameran edessä olemista :D Panikoin jo nyt ensi kesän häitä, kun tiedän että joudun olemaan kuvattavana.. Ja siis ongelmahan on siinä, että näytän omasta mielestäni aina aivan kamalalta kuvissa, joten sen takia välttelen niissä olemista mahdollisuuksien mukaan :D Ymmärrän hyvin mitä meinaat tolla, se on jännä miten sitä voikin itsesään ajatella niin eri tavalla kuin muista :)

   Heh tiedätkö, ei löydy meiltäkään kokovartalopeiliä! Mun meikkipeili on sen verran iso, että näen kyllä siitä itseni lähes kokonaan, mutta kunnon kokovartalopeiliä meiltä ei löydy. Miehellä oli vanhassa asunnossaan sellainen, mutta se oli rikki enkä sitä sen takia halunnut meidän yhteiseen kotiin. Olisihan sellainen kuitenkin oikeesti tosi kätevä ja hyvä olla olemassa :D

   Kiitos Kata<3

   Poista
  2. Luin tän kommentin ja monilta osin tutkittua, että kun näet kasvot peilin kautta totut näkemään itsesi tietyllä tavalla sillä näet omakuvasi väärinpäin, siis peilikuvan. Muut ihmiset näkevät sinusta sen oikean kuvan, miltä kasvosi näyttävät, kuten ne on muiden ottamissa valokuvissa. Tästä syystä selfiet saattavat miellyttää enemmän omaa silmää kuin muiden ottamat kuvat (toki poseeraaminen voi olla vaikeaa). Paljastatko miten otat sun meikkikuvat blogiin, kameralla vai kännykällä? Mulla on niin suuria haasteita ottaa kameralla, ei oikein onnistu siis mitenkään ja jos otan kännykällä niin kuvat on niin ylivalottuneita ettei niistä luomiväreistä saa enää mitään selvää vaikka ne olisi todella hienot!

   Poista
  3. Toi on muuten ihan totta! Mulla ainakin on varmasti vääristynyt käsitys siitä, miltä oikeasti näytän. Harmi vaan, että se peilikuva miellyttää enemmän kuin muiden ottamat valokuvat eli todellisuus on "rumempi" kuin mitä luulen :'D Kameralla ota meikkikuvat, kännykällä en oo koskaan edes koittanut. Toivottavasti löytäisit kamerasta sellaiset asetukset, joilla saisit kuvat onnistumaan!

   Poista
 3. Nuo Muradin ja RENin tuotteet vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta, pitääkin googletella vähän tuota pohjustajaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itse asiassa toi putsari ollut nyt päivittäin käytössä ja iho tykkää kyllä, kunhan muistaa kosteuttaa sen hyvin sitten muilla tuotteilla :) Koitan käyttää sen pois ennen talven tuloa, kun silloin kuiva iho ei välttämättä tota enää "kestäisi" samalla tavalla :D

   Poista

Kiitos kommentista!