keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Pan That Palette Summer Edition


Moikka! Aurinkoinen kesäkuu starttasi maanantaina ja samalla aloitin pienimuotoisen Pan That Palette -haasteen. Mietin pitkään jonkinlaisen pienen, kesänpituisen haasteen aloittamista pannuprojektin merkeissä, mutta koska mulla on tässä samalla menossa jo vuoden mittainen projekti, päätin lopulta keskittyä pelkän meikkipaletin pannuttamiseen useampien tuotteiden sijasta. Näin siis syntyi Kesän 2020 Pan That Palette Summer Edition!


Valitsin pannutettavaksi paletiksi theBalmin Voyage Vol. II paletin, joka on ihana matkateemainen monitoimipaletti. Paletista löytyy yhdeksän luomiväriä, highlighter, mattainen aurinkopuuteri, kaksi poskipunaa sekä kaksi voidemaista sävyä poskille ja huulille. Paletilla on ikää useampi vuosi ja itse asiassa en ole tähän koskenut ainakaan pariin vuoteen. Paletin korkeahkon iän takia jätän suosiolla voidemaiset tuotteet käyttämättä, sillä vaikka puuteriset tuotteet säilyvätkin hyvinä pitkään, voidemaisien kohdalla en itse välttämättä usko ihan näin pitkään säilyvyyteen.


Mitä sitten tavoittelen? Totta kai olisi ihan mahtavaa saada niitä pannuja tästä paletista näkyville useampikin kappale, mutta kolme kuukautta on loppujen lopuksi hyvin lyhyt aika. Varsinkin, kun mikään näistä sävyistä ei ole vielä edes kuopalla, sillä palettia ei ole käytetty turhan montaa kertaa. Toivoisin saavani edes pari sävyä pannutettua, mutta ennen kaikkea haluaisin vain saada sävyihin kunnon kuoppia ja käytönjälkiä. En siis pety, mikäli niitä pannuja ei synny, jos käytönjälkiä tulee muuten palettiin kuitenkin runsaasti useisiin eri sävyihin.


Teen katsaukset projektiin joka kuukauden alussa ja syyskuun alkupuolella siis nähdään projektin lopputulos. Mulla on toki samaan aikaan pannutettavana myös ABH:n Norvina, joka kuuluu siis osaksi vuodenkestävää pannuprojektiani, mutta uskon pystyväni myös yhdistämään näitä kahta palettia toisiinsa! Totta kai käytän näiden ohella myös muita luomiväripaletteja ja mm. poskipunia, mutta pyrin mahdollisuuksien mukaan tekemään esimerkiksi varjostukset kasvoille nimenomaan tämän theBalmin paletin aurinkopuuterin kanssa.

Mitä luulette, saanko yhtä ainutta pannua kolmessa kuukaudessa näkyviin? Entä onko teillä menossa pienempiä tai suurempia pannuprojekteja luomiväreihin tai muihin meikkeihin liittyen? :)

12 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kesäpaletti. Kova urakka tuon kanssa kuitenkin on, mutta uskon että saat varmasti muutamia pannuja ainakin noista luomiväreistä aikaan. Isot kasvopannut voikin olla hankalia, koska niissä sitä tavaraa on paljon enemmän. Tsemppiä projektiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo töitä tässä kyllä riittää! Noi vaaleimmat luomivärisävyt on munkin mielestä potentiaalisimpia sävyjä pannuttaa tänä aikana. Highlighterkin voi olla mahdollinen, jos käytän sitä ahkerasti, mutta esimerkiksi noi poskipunat on niin runsaspigmenttisiä, ettei taida olla toivoakaan niiden kanssa :D Kiitos paljon!

   Poista
 2. Mä taas uskon että saat pannut näkyviin joko highlighterista tai bronzerista :) ja voi olla että pannua näkyisi jostain luomivärisävystäkin :) onnea projektiin, tosi kiva ja kesäinen paletti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Highlighterit on mulle bronzereita helpompia, joten mä uskon itse ennemmin siihen, että tosta highlighetrista saattaisi tulla pannu näkyviin! Tää paletti on kyllä ihana<3

   Poista
 3. Bronzer ja vaalea luomiväri on kyllä hyvin potentiaalisia pannutettavia :D mulla ei ole mitään luomiväriprojekteja menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vaalein luomiväri on siitä helppo, kun asetan aina silmämeikinpohjustusvoiteen jonkin vaalean luomivärin kanssa paikoilleen ja nyt voin käyttää koko kesän siihen juuri tuota sävyä :D Bronzerin kanssa tuleekin enemmän haastetta!

   Poista
 4. Onpa jotenkin söpö paletti :) Ja mielenkiintoinen haaste! Mä veikkaan, että pannu tulee näkyviin jostain noista vaaleammista luomiväreistä ja kunnon kuoppia tulee useampia :) Tsemppiä projektiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin<3 :) Mulla on vähän samat veikkaukset kuin sulla, myös highlighteria pidän itse mahdollisena! Kiitos paljon Janita ♥

   Poista
 5. Mä uskon kyllä, että saat ainakin yhden värin pannutettua! Nuo pannut ovat loppujen lopuksi aika pieniä ja esimerkiksi tuo valkoinen mattaväri on todella monipuolinen käyttää! Onnea haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden luomivärien pannut on tosi pieniä ja higlighteria mulla kuluu niin paljon, että uskon saavani jonkin niistä edes pannutettua :) Jep, toi valkoinen mattasävy on tosi hyvä ja erittäin varteenotettava sävy pannutettavaksi :D Kiitos<3

   Poista
 6. Toivottavasti onnistut, ainakin nuo punat on tosi kauniit. Ihana paletti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!