keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Meikkipohja Too Facedin persikkatuotteilla


Too Faced on jo usean vuoden ajan lukeutunut yhdeksi suosikkibrändikseni meikkien saralta. Viimeiseen pariin vuoteen en ole tosin brändin tuotteita hankkinut lisää, mutta esimerkiksi Too Facedin luomiväripaletit ovat mulla olleet siitä huolimatta kovassa käytössä. Nyt sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tialta Too Facedia itselleni Lookfantasticilta, joka on ottanut brändin valikoimiinsa jo jokin aika sitten! Aiemminhan Too Facedilla oli pienenpientä saatavuusongelmaa Suomeen ja itse tilailinkin TF:n meikkejä milloin Sephorasta, milloin Selfridgesiltä. Lookfantasticilta tilaaminen on kuitenkin huomattavasti helpompaa ja toimituskulujen kannalta myös edullisempaa. Esittelin nämä Too Facedin persikkatuotteet nopeasti jo edellisen ostospostaukseni yhteydessä ja tänään kerron teille tarkemmin kokemuksiani tästä kaksikosta.

Too Facedia myy mm. Lookfantastic.fi. Saat koodilla LL20 -20% alennuksen brändin tuotteista!


Too Facedin persikkasarjaan kuuluu kuvassa näkyvän meikkivoiteen ja primerin lisäksi lukuisia muita tuotteita, kuten luomiväri- ja kasvopaletteja, puutereita ja huulimeikkejä. Too Facedin tuotteille on tyypillistä jokin tietynlainen tuoksu ja näissä persikkasarjan tuotteissa se on totta kai persikka. Muistan miten ihastuin täysin TF:n Chocolate Bar -luomiväripalein ihanaan suklaiseen tuoksuun eikä tämä persikkainen tuoksu näissä tuotteissa jää kyllä kakkoseksi. Myös Too Facedin pakkaukset ovat aina miellyttäneet itseäni ja myös tämä hempeän vaaleanpunertava kaksikko on mieleeni. Sitten mennään tutustumaan tarkemmin itse tuotteisiin ja aloitetaan primerista!


Too Faced Primed & Peachy Cooling Matte Skin Perfecting Primer on sarjan meikinpohjustusvoide. Meikinpohjustusvoiteen eli primerin tarkoitus on ennen kaikkea pidentää meikkipohjan kestoa ja vaikuttaa muutenkin siihen, miltä lopullinen meikkipohja näyttää. Primerilla voi saada blurrattua iholta pieniä virheitä, juonteita ja mm. laajentuneita ihohuokosia piiloon. Se voi myös kosteuttaa tai kirkastaa ihoa ja jättää sen mattapintaiseksi tai kauniin hehkuvaksi. Mä käytän itse todella monenlaisia primereita vähän fiiliksen mukaan, mutta yleisesti ottaen suosin primereita, joiden tulisi blurrata niitä ihohuokosia piiloon. Tämä Too Facedin primer lupaa tasoittaa ihon sävyä, silottaa ihoa ja pidentää meikkipohjan kestoa. Primer sisältää häivähdyksen persikkaista sävyä, joka tasoittaa iholta esimerkiksi punakkuutta, mutta sävy kyllä häivyttyy iholta pois niin että sitä ei pahemmin huomaa. Tuotteessa on totta kai myös se ihana persikkainen tuoksu, mistä itse pidän!


Primerin koostumus on melko paksua, mutta se levittyy kasvoille kauniisti. Iho jää primerin jäljiltä hitusen nahkean tuntuiseksi ja omien kokemusteni mukaan meikkipohjan kesto on yleensä kaikkein paras juuri tällaisilla primereilla, vaikka silikoniprimerit ovatkin mun ikisuosikkejani. Tässäkin primerissa on silikonia, joka auttaa blurraamaan ihon virheitä pois, mutta tästä ei siis jää kasvoille samanlaista silkkisen sileää tunnetta kuin monista silikoniprimereista. Olen kokeillut primeria useiden eri meikkivoiteiden kanssa ja se on toiminut hyvin jokaisen kanssa. Tämä primer ei blurraa ihohuokosia piiloon ihan niin hyvin kuin olisin ehkä toivonut, mutta muuten primer on osoittautunut todella hyväksi eikä se esimerkiksi kuivata ihoa lainkaan. Pidän erityisesti siitä, että tuote pitää kuumallakin säällä ihon kiiltelyn kurissa todella hyvin ja tätä riittää kerralla todella pieni määrä koko kasvoille. Tämä oli erittäin hyvä ostos nimenomaan nyt kesän kynnyksellä, kun meikkipohjalta vaaditaan extrahyvää pysyvyyttä.
Hinta: noin 30,45 €.


Too Faced Peach Perfect Comfort Matte Foundation on toinen meikkivoide, jota olen Too Facedilta testannut. Käytin aikoinaan pari-kolme pulloa TF:n Born This Way Foundationia, joten osasin tästä Peach Perfect -meikkivoiteesta valita sen perusteella itselleni juuri oikean sävyn, joka on Swan. Sävyvalinta osui nappiin ja olin erittäin iloinen, että näissä kahdessa meikkivoiteessa käytetään ainakin osittain samoja sävyjä, jolloin oikean sävyn valinta oli itselleni helppoa ilman swatchailuakin. Meikkivoiteiden tilaaminen netistä kun sisältää aina sävyn suhteen pienen riskin, jos tuote ei ole entuudestaan tuttu. Peach Perfect Foundation on puolipeittävä mattaisen lopputuloksen iholle jättävä meikkivoide, joka lupaa jopa jopa 14 tunnin pysyvyyden. Meikkivoide sopii tuotekuvauksen mukaan hyvin myös rasvoittuvammalle iholle, sillä sen pitäisi hillitä ylimääräisen öljyn kertymistä iholle. En kuitenkaan ole kokenut tätä lainkaan kuivattavaksi, eli ainakin itse kuivaihoisena uskallan suositella tätä muillekin kuivaihoisille, jotka haluavat nimenomaan mattameikkivoiteen.


Meikkivoiteen koostumus on omaan makuuni täydellistä, sillä se ei ole liian juoksevaa mutta ei myöskään paksua jankkia. Tällä saa todella kauniin puolipeittävän ja mattaisen lopputuloksen, mutta kerrostamalla peittoa saa myös enemmän ja itsehän suosin yleensä nimenomaan melko peittäviä meikkvoiteita. Omaan makuuni tämän peittokyky on täysin riittävä! Ainut iso miinus, jonka meikkivoide multa saa on se, etten saa tätä levittymään kasvoille kauniisti meikkivoidesiveltimen kanssa. Jotkin meikkivoiteet eivät jostain syystä toimi kunnolla siveltimen kanssa, mutta meikkisienellä lopputuloksesta saa kuitenkin kauniin. Tämä on juuri sellainen meikkivoide. Periaatteessa mua ei haittaa joutua käyttämään meikkisientä meikkivoiteen levityksessä, mutta suosin kuitenkin enemmän meikkivoidesivellintä eli siitä tämä saa pientä miinusta. Meikkisieni kun yleensä vie jonkin verran sitä peittävyyttä meikkivoiteelta, mikä on monien mielestä varmasti ihan toivottukin asia, mutta onneksi tätä saa kuitenkin kerrostettua, mikäli yhdellä kerroksella ei tule riittävän peittävää lopputulosta. Pysyvyys tällä on todella hyvä ja varsinkin yhdistettynä samaisen sarjan primerin kanssa lopputuloksena on todella pitkäkestoinen ja kaunis meikkipohja, joka ei kuitenkaan näytä luonnottomalta.
Hinta: noin 31,45 €.

Ovatko Too Facedin meikkipohjan tuotteet tuttuja? :)

4 kommenttia:

 1. Molemmat kuulostavat tosi hyviltä :) Ja tosi nätit pakkauksetkin! Täytyykin pitää mielessä nämä, koska kuulostavat kyllä sellaisilta, että haluaisin itsekin testata :) Ja kiva, että tosiaan sävyt matchaavat eri tuotesarjojen välillä noin hyvin! Meikkivoiteiden ostaminen netistä on niin vaikeaa ja kaikilla brändeillä ei tosiaankaan ole yhteneväiset sävynimet/numerot eri tuotteidensa välillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olin tosi positiivisesti yllättynyt, että Too Facedilla ainakin tää vaalea sävy Swan mätsää tosi hyvin sen Born This Wayn Swan sävyn kanssa. Ja tosiaan mitä katsoin niin monilla sävyilä on noissa meikkivoiteissa sama nimi ja ainakin kuvien perusteella ne myös näyttää samoilta! Kannattaa pitää nämä mielessä, mä oon tykännyt tästä kaksikosta tosi paljon<3

   Poista
 2. Ihanat pakkaukset ja tuotteet itsessäänkin kuulostaa todella hyville ;) Meikipohjustusvoide kuulostais sellaiselta, mitä haluaisin testata. Toi tuoksu kiinnostaisi, koska cc-voide mitä itse käytän, tuoksuu vähän hassulle mun nenääni, joten tosta primeristä vois olla plussaa ihan sen tuoksunkin takia :') Tosin tiedä sitten kannattaisko meikinpohjustusvoiteen olla samaa merkkiä kun meikkivoiteen, mitä käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niiden välttämättä tarvitse olla samaa merkkiä! Itse asissa mulla ei taidakaan olla kuin tämä kaksikko ns. samaa paria, eli saman brändin saman sarjan tuotteita :D Suosittelen siis pitämään ton primerin mielessä, jos uudelle on tarvetta<3

   Poista

Kiitos kommentista!