tiistai 12. toukokuuta 2020

Maailman paras eyeliner!


Mun meikkaustyylini on muuttunut vuosien saatossa aika paljonkin, mutta nestemäisellä eyelinerilla tehdyt siipirajaukset ovat olleet osa silmämeikkejäni jo yli viiden vuoden ajan. Ne kuuluvat niin arki- kuin juhlameikkiini, ja vaikka silloin tällöin jätänkin rajaukset tekemättä, varmasti 99% meikkauskerroistani teen myös ne rajaukset. Näiden vuosien aikana on tullut testattua yhtä jos toistakin eyelineria, mutta viimeiset pari vuotta olen käyttänyt lähes pelkästään näitä NYX Vinyl ja Matte Liquid Linereita. Ja kuten otsikko kertoo, nämä ovat ehdottomasti parhaimmat nestemäiset eyelinerit, mitä tiedän!


Miten nämä kaksi tuotetta sitten eroavat toisistaan? NYX Vinyl ja Matte Liquid Linerit ovat periaatteessa melkein sama tuote, mutta Vinyl Liquid Linerilla rajausjälki jää hieman valoa heijastavaksi ja Matte Liquid Linerilla jälki taas on täysin mattainen. Eyelinerien muotoilu ja ulkonäkö on kuitenkin molemmissa täysin samanlainen ja ainut ero minkä näissä tosiaan itse olen huomannut on siis se, miltä rajausjälki näyttää - eikä sekään totta puhuen ole mikään kovin suuri. Itse asiassa esimerkiksi omista meikkikuvistani en pysty enää jälkikäteen sanomaan kummalla versiolla rajaukset on tehty. Aineosaluettelo on näissä kahdessa hieman erilainen, mutta molemmat eyelinerit toimivat ja käyttäytyvät omasta mielestäni täysin samalla tavalla.


Eyelinereiden sivellinosa on kapea, mutta melko pitkä ja joustava. Se joustavuus on ominaisuus, mikä koetaan monesti hieman hankalana, sillä mikäli käsi hiemankin tärisee tai heilahtaa, on eyeliner taatusti jossain ihan muualla kuin mihin se oli tarkoitus laittaa. En välttämättä suosittelisi tätä tuotetta aloitteleville eyelinerien käyttäjille, sillä esimerkiksi jämäkämmät tussilinerit ovat huomattavasti tätä helpompikäyttöisiä. Itse olen kuitenkin käyttänyt näitä NYX:n eyelinereita kymmeniä, joten olen totta kai itse jo tottunut tuohon sivellinosaan ja osaan sen kanssa toimia. Mulla on näiden lisäksi koko ajan käytössä pari erilaista tussipäistä eyelineria, mutta vaikka ne ovatkin hurjan helppokäyttöisiä, on niissäkin omat ongelmansa. Suurin ongelma on ehdottomasti se, että ne kuivahtavat melko nopeasti eivätkä yleensä ikinä kestä käytössä puoliksikaan yhtä kauan kuin nämä NYX:n eyelinerit.


Mikä näistä sitten tekee niin erinomaisen, että sanon näitä parhaimmaksi eyelinereiksi ikinä? Kokonaisuus. Nämä eyelinerit tekevät jo yhdellä vedolla pikimustan ja intensiivisen jäljen, joka pysyy paikoillaan hievahtamatta koko päivän. Aiemmin mainitsemani tussilinerit leviävät lähes kaikki mulla silmän sisänurkasta alaluomelle ja vesirajalle, mutta näiden kahden kanssa sitä ongelmaa ei juurikaan ole. Näiden käyttö on todella nopeaa ja vaivatonta, sillä sen yhden vedon kanssa saa rajauksen tehtyä koko luomen leveydelle. Siipiosan teen toki sen jälkeen vielä erikseen, mutta inhoan sellaisia eyelinereita, joita pitää dippailla koko ajan eyelinermassaan tai joiden kanssa rajaukset pitää tehdä pienillä yksittäisillä vedoilla. Toki aloittelijan kannattaakin aina suosia yhden nopean ja pitkän vedon sijaan niitä lyhyitä vetoja, mutta mä arvostan sitä, että saan yhdellä nopealla vedolla täydellisen rajausjäljen luomelleni. Nämä myös kestävät käytössä kiitettävän pitkään eikä alle 10 euron kappalehinta todellakaan ole paha siihen nähden, kuinka laadukkaita nämä ovat.


Lisäsin tähän loppuun vielä muutamat meikkikuvani, joissa kaikissa rajaukset on tehty näiden NYX:n Matte ja Vinyl Liquid Linerien kanssa. Kuten postauksessa aiemmin kirjoitin, mä en edes itse erota kummalla eyelinerilla rajaukset on tehty, sillä lopputulos näyttää varsinkin kameran linssin läpi todella samanlaiselta. Mulle ei itselleni juuri olekaan väliä kumpi näistä mulla on käytössä, sillä kumpikin toimii aivan yhtä hyvin ja molempien kanssa saan omaa silmääni miellyttävät rajaukset. Tällä hetkellä mulla on avattuna Vinyl Liquid Liner ja varastoista löytyy itse asiassa niitä vielä kaksi avaamattomana ja yksi Matte Liquid Liner odottamassa käyttöönottoa.

NYX:n meikkejä myy mm. Sokos, Kicks sekä Lookfantastic. Nämä eyelinerit maksavat hieman ostopaikasta riippuen noin 9-10 euroa.

Käytättekö te nestemäisiä eyelinereita? Mikä on suosikkinne? :)

10 kommenttia:

 1. Mä käytän aika harvoin enää linereita kun aina tahtoo silmät vuotaa ja sitten on rajaukset pitkin naamaa levällään. Mutta tykkään tosi paljon Mellow precision pen eyelinerista. Se pysyy hyvin ja kärki on terävä eikä kynä kuivahda helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mellow Cosmeticsin eyeliner oli ihan huippu! Se on tyylii ainut tussiliner, johon oon ollut täysin tyytyväinen, jos siis puhutaan samasta tuotteesta :) Harmi että sun silmät vuotaa niin herkästi, mutta tosiaan joo siinä tapauksessa kannattaa jättää ne rajaukset varmasti suosiolla tekemättä!

   Poista
 2. Ootko kokeillut Eyeko black magic -eyelineriä? Ihan huippu ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillut, mutta kiitos paljon vinkistä! Täytyy ehdottomasti pitää toi mielessä, kun tilailen Eyekoa myyvistä verkkokaupoista seuraavaksi jotain<3 :)

   Poista
 3. Mä en muistanutkaan kuinka mun silmät vuotaa siitepölyaikaan ja linereita ei voi käyttää, niisk. Mut kiva postaus ja noita voisin kesällä kokeillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitepölykausi on kyllä inhottava :/ Mulla alkaa allergiaoireet vasta kesällä, kun heinät alkaa kukkia.. Toivottavasti tykkäät näistä, jos päädyt kokeilemaan :)

   Poista
 4. Kylläpä tekisi mieli kokeilla näitä, mut nää taitanee sisältää öljyä, joten en kehtaa kokeilla. Mä itse samaistuin tähän postaukseen sen verran, että ennen volyymiripsiä käytin AINA kissarajauksia, ihan juhla- kuin arkimeikissäkin ja tästähän meillä on ollutkin usein puhe. :)
  Nykyään en aina tee, mutta silloin tällöin tulee edelleen tehtyä rajaukset nestemäisellä linerilla :) Käytössäni onkin yksi L'Oréalin öljytön eyeliner ja koen sen oikein hyväksi :) Tosin Sokoksella käydessä pyysin öljyttömän ja siellä sitten etsittiin se mulle, mutta myöhemmin oon lukenut netissä sen tuotekuvauksista, että se jotain öljyä kyllä sisältää... No ei ripset tipu päästä sen käytön jälkeen, tiedä sitten..

  Eniwei pakko muuten sanoa, et kun ei oo meikannut paljoa ja kun oli aika pitkä väli myös rajauksien teossa nyt viime keväästä asti, niin kyllä on vaikeeta tehdä! Ihan kun se taito ois jotenkin hävinnyt :< Noo onneks nyt on ennättänyt taas enempi meikata, kyllä se taito jostain syvältä löytyy 8)

  Anteeks sekava kommenttini taas, pistän taas väsyn piikkiin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on yks syy, miksi ripsienpidennykset olis mulle aika hankalat, kun niiden kanssa pitäisi varoa öljyä sisältäviä meikkejä ja putsareita. Ja mun silmämeikinpoistoainehan on öljypohjainen, samoin pesen kasvotkin öljyputsarilla lähes aina :D Tokihan ripsien kanssa tulisi varmasti hankittua sitten toiset putsarit, mutta mun silmät varsinkin on sellaiset, ettei ne kestä kovinkaan monia puhdistusaineita niin en haluaisi senkään takia tästä nykyisestä luopua.

   Toi on kyllä vähän jopa outoa, jos olet varta vasten pyytänyt kaupassa apua öljyttömän linerin löytämiseen ja sieltä on annettu tuote, joka sisältää öljyä :o Toki vahinkoja sattuu, mutta INCI-listojen tulkinnan ei luulisi olevan kovin suuri ongelma esim. juuri Sokoksella työskenteleville. Hyvä kuitenkin, ettei sun ripsille ole käynyt mitään, vaikka olet sitä tuotetta käyttänyt :)

   Ihan varmasti se sieltä jostain vielä löytyy, kun pääset meikkailemaan ahkerammin! <3

   Poista
 5. Kuulostaa tosi hyvältä :) Mä en vaan osaa yhtään käyttää tällaisia nestemäisiä linereita, joissa on tuo sivellin :D Jos rajaukset teen, niin yleensä käytän tussimaisia linereita tai sitten ihan kyniä :) Mutta aika usein jätän rajaukset ihan kokonaan tekemättä, koska mulla on vuotavat silmät ja rajaukset saattavat sen vuoksi levitä :/ Aina välillä on kuitenkin kiva tehdä myös rajaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää sivellinlinerit on varmasti niitä "hankalimpia" käyttää, jos vertaa vaikka tussilinereihin! Tussilinereissa onkin ihanaa just se niiden helppokäyttöisyys<3 Vuotavat silmät tuntuu olevan tosi monella ongelma. Tosi kurjaa jos se rajoittaa meikkaamista, mutta toisaalta eipä kaunis meikki mitään rajauksia edes tarvitse<3 :)

   Poista

Kiitos kommentista!