lauantai 16. toukokuuta 2020

Kimalletta vartalolle Luonkosin Celebrate Vartalokakun kanssa!

*Saatu ilmaistuote


Luonkos nousi ihmisten tietoisuuteen aivan ihanien öljypuhdistuskakkujensa kanssa, mutta tiesithän, että Luonkosilta löytyy nykyään myös useampi vartalolle tarkoitettu vartalokakku? Uusimpana tulokkaana on tämä Luonkos Celebrate Sparkling Body Cake*, jonka sain iloiseksi yllätyksekseni itselleni testiin! Luonkos on suomalainen luonnonkosmetiikan brändi, joka siis tunnetaan ennen kaikkea suuren suosion saaneista öljypuhdistuskakuista, jotka on tarkoitettu kasvojen puhdistukseen ja meikinpoistoon. Brändin valikoimista löytyy neljä öljypuhdistuskakkua, joista yksi on suunniteltu erityisesti miehille. Lisäksi valikoimiin kuuluu koko vartalolle tarkoitettu saippuakakku ja kolme erilaista kosteuttavaa vartalokakkua. Tänään kerron teille tarkemmin tästä uudesta Celebrate Vartalokakusta.

Luonkosin tuotteita voit ostaa Luonkosin omilta verkkosivuilta ja tuotteita myyvät myös mm. House Of Organic ja TwistBe. Uuden Celebrate Vartalokakun hinta on noin 28,00 €.


Mikä ihmeen vartalokakku? Luonkosin vartalokakut ovat kiinteässä palamuodossa olevia vartalovoiteita. Ne on pakattu kauniisiin pahvipakkauksiin, joissa kakkuja voi myös säilyttää. Halutessaan vartalokakkua voi toki säilyttää myös muualla, mutta itse olen aina pitänyt omat kakkuni juurikin näissä pahvipakkauksissa, joissa tuotteet tulevat. Luonkosin kakut ovat ekologinen ja eettinen valinta, sillä pakkaukset eivät sisällä muovia ja tuotteet itsessään on valmistettu luonnollisista ainesosista. Jokainen kakku tehdään käsityönä Naantalissa ja senpä takia jokainen kakku on myös uniikki ja niissä saattaa olla pienenpieniä ulkonäöllisiä eroja.


Luonkos Celebrate Sparkling Body Cake* on siis uusin Luonkosin kolmesta vartalokakusta. Se sisältää mm. kaakaovoita, viinirypäleensiemenöljyä sekä A-vitamiinipitoista tyrniöljyä. A-vitamiini tunnetaan sen ihoa uudistavista vaikutuksista ja kaakaovoi sekä viinirypäleensiemenöljy puolestaan kosteuttavat ihoa. Celebrate Vartalokakusta löytyy myös ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja piparmintun eteerinen öljy antaa kakulle raikasta, mutta ei kuitenkaan liian voimakasta tuoksua. Olen aiemmin testannut Luonkosin Delicious Vartalokakkua pienemmän matkakoon verran ja tämä uusi Celebrate Vartalokakku onkin selkeästi hieman sitä kevyempi tuote. Molemmilla saa ihon kosteutetuksi, mutta sanoisin Celebraten sopivan ehdottomasti paremmin kesään kevyemmän koostumuksensa takia ja ennen kaikkea siksi, että se sisältää kauniita pieniä kimallehippuja.


Celebrate Vartalokakun salaisuus piileekin nimenomaan siinä, että kakku sisältää pieniä kultaisia kimallehippuja, jotka näkyvät kauniisti valon osuessa niihin. Kakku onkin suunniteltu erityisesti dekolteen, käsivarsien ja säärien iholle, jolloin myös mahdollista rusketusta saa korostettua kauniisti. Toki kakkua voi käyttää vartalolla ihan kauttaaltaan, mutta itse näen tämän kimallekakun nimenomaan tuotteena, jolla korostetaan kesäaikana sitä rusketusta iholla. Kimallus ei ole iholla liian voimakasta, mutta toki se vaatii totuttelua, jos ei ole ikinä käyttänyt mitään vastaavanlaisia tuotteita. Tämän kanssa ei siis tarvitse kuitenkaan pelätä, että koko kroppa säihkyy ja kimaltaa niin, että se huomattaisiin kymmenien metrien päästä. Mun ihoni on tällä hetkellä todella kalpea, mutta kesällä saan toivottavasti edes hitusen väriä iholle ja uskon, että tämä kakku tulee siinä vaiheessa olemaan mulla todella kovassa käytössä.


Miten tuotetta sitten käytetään? Kakkua on tarkoitus lämmittää kämmenten välissä, jolloin siitä irtoaa kämmeniin öljyä. Öljy levitetään käsillä vartalolle ja sen annetaan hetken aikaa imeytyä ennen vaatteiden pukemista. Imeytyminen ei kestä kovinkaan kauaa, mutta tuotteesta jää joksikin aikaa hitusen öljyinen tunne iholle, mikä on ihan oletettavaakin, kun kakusta löytyy niin monia eri öljyjä. Maltillisesti käytettynä öljy ei kuitenkaan tahmaa tai tahri vaatteita lainkaan vaan se tekee ihosta lähinnä pehmeän tuntuisen. Pienellä määrällä pääseekin jo pitkälle ja nämä kakut ovat todella riittoisia. En ole yhtään täysikokoista vartalokakkua käyttänyt, mutta ainakin ihonpuhdistukseen tarkoitetusta öljypuhdistuskakusta riittää todella moneksi käyttökerraksi, joten voisin kuvitella että sama pätee myös näihin vartalokakkuihin. Celebraten kosteutustehot ovat hyvät ja omalle iholleni aivan riittävät tähän aikaan vuodesta. Itse kuitenkin lähtisin käyttämään tätä ennen kaikkea sellaisina kertoina, kun haluan vartalolleni sen kauniin hohteen ja kimalluksen, minkä kakku antaa. Ihon kosteutus on totta kai myös tärkeä ominaisuus vartalovoiteissa, mutta tämän vartalokakun näen siis ennen kaikkea tuotteena, jolla saan kauniisti korostettua ihoani kesäaikaan. Mikäli haluan iholleni vain kosteutusta, en tarttuisi juuri tähän tuotteeseen.

Suosittelen Celebrate Vartalokakkua ensisijaisesti henkilöille, jotka pitävät hohdetta antavista vartalovoiteista, joilla saa kauniin kimalluksen lisäksi vartalon myös kosteutettua hyvin. Mikäli kimaltavat voiteet eivät ole sinun juttusi, kannattaa harkita ennemmin Delicious tai Innocent Vartalokakkuja, joista jälkimmäiseen ei ole lisätty lainkaan hajusteita.

Ovatko Luonkosin kakut teille tuttuja? :)

6 kommenttia:

 1. Ei oo tuttuja! Sitä puhdistuskakkua olen himoinnut, ehkä jossain vaiheessa hankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, mulla on tosiaan se kuivalle iholle soveltuva Rebirth kakku enkä voisi olla tyytyväisempi siihen<3 :)

   Poista
 2. Oi miten ihanalta tää kuulostaakaan! Etenkin jos sen luvataan korostavan vartalon rusketusta, niin haluaisin ehdottomasti kokeilla tätä käsivarsiin ja sääriin kesällä 8) Miksei tietty dekolteellekin, mutta siis niin, ihana tuote <3 Voisin kuvitella kuinka kivalta tuo näyttäisi iholla lämpöisenä kesäiltana, kun aurinko laskee ja ois joku ihana mekko yllä 8) Mä en tiedä miksi, mut jotenkin innostuin enemmän kun mainitsit, että tää nimenomaan korostaa sitä rusketusta :D

  Ennen oon käyttänyt vain kimalletta sisältäviä vartalorasvoja TBS:ltä ja nimenomaan joulun ja uudenvuoden aikaan, kun ne ovat olleet niitä kausituotteita ja on ollut juhlakausi (sain niitä silloin ensimmäisistä TBS:n joulukalentereista). Ne ei jotenkin yhtään iskenyt muhun, kun taas nämä vartalokakut kimalteella kiinnostaa. Ehkä oon vaan kesäihminen, että toi kimalle + ruskettunut iho kuulostaa niin ihanalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että tää voisi olla ihan sun juttu! Ja nimenomaan kesäaikaan näkisin itse tän parhaimmaksi ja silloin aion ottaa tän itsekin kunnolla käyttöön<3 Kieltämättä tollaset voiteet sopii kyllä hyvin myös uudenvuoden juhlakauteen, mutta tän Luonkosin kakun oon tosiaan mieltänyt ennen kaikkea kesätuotteeksi sitä rusketusta korostamaan :) Kannattaa ehdottomasti harkita tän ostamista, jos yhtään siltä tuntuu!

   Poista
 3. Tuttuja on ja niin ihania ♥ Tuo kimalteleva kakku houkuttelee kyllä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania<3 Suosittelen lämpimästi tätä, jos kimaltelevat vartalovoiteet miellyttää :)

   Poista

Kiitos kommentista!