perjantai 3. huhtikuuta 2020

Smashbox Photo Finish Primer


Tänään esittelyyn pääsee yksi uusimmista primersuosikeistani - Smashbox The Original Photo Finish Smooth & Blur Primer. Smashbox tuli itselleni tutuksi muutamia vuosia sitten USA:n reissullani, kun hankin brändiltä testiin highlighterin. Sen jälkeen olen saanut Boxycharmin mukana yhden brändin huulipunan, mutta näitä paljon kehuttuja Smashboxin primereita en ollut vielä muutama kuukausi sitten testannut. Primerit olivat toki kiinnostaneet mua jo aiemmin, mutta koska multa löytyi varastoista useampikin primer, en ollut nähnyt tarpeelliseksi ostaa uusia. Nyt alkuvuodesta päädyin kuitenkin tilaamaan Feeluniquelta itselleni tämän Smashboxin primerin, eikä ole tarvinnut katua!

Suomessa Smashboxin meikkejä myy Kicks, mutta tämän lisäksi brändin tuotteita voi ostaa monista ulkomaalaisista verkkokaupoista, kuten Feeluniquesta. Primerin hinta on ostopaikasta hieman riippuen noin 32,00 €.


Smashboxin The Original Photo Finish Primer on kaikille ihotyypeille soveltuva geelimäinen meikinpohjustusvoide. Primer lupaa häivyttää laajentuneita ihohuokosia, pieniä juonteita ja ihon epäpuhtauksia, tasoittaa ihoa, helpottaa meikkivoiteen levittämistä ja pidentää meikkipohjan kestoa. Primer sisältää runsaasti erilaisia silikoneja, jotka saavat aikaan sen ihanan silkkisen sileän tunteen iholla. Tuote tasoittaa ihoa mukavasti, mutta värittömänä tuotteena se ei varsinaisesti tasoita ihon sävyä tai mielestäni juurikaan peitä niitä laajentuneita ihohuokosia näkyvistä. Primer kuitenkin auttaa selkeästi niiden häivyttämisessä tasoittamalla ihon pintaa, jolloin meikkivoide levittyy sen päälle kauniisti ja jolloin juuri sen meikkivoiteen kanssa saa ne ihohuokoset blurrattua piiloon.


Silikoniprimereiden paras ominaisuus onkin nimenomaan se silkkisen sileä pinta, jonka ne iholle tekevät. Meikkivoide liukuu primerin päälle helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Ihon hieman tahmeaksi jättävät primerit ehkä pitävät meikkipohjan vähän paremmin paikoillaan, mutta ei mulla ole ainakaan vielä toistaiseksi ollut tämän Smashboxin primerin kanssa kertaakaan sitä ongelmaa, ettei meikkipohja olisi pysynyt kauniina koko päivää. Pieni nokare primeria riittää yhdeksi kerraksi oikein hyvin eikä tätä välttämättä tarvitse edes levittää koko kasvoille. Itse käytän tätä monesti vain niillä "ongelmakohdillani" eli T-alueella ja poskien laajentuneiden ihohuokosten päällä, ja muualle kasvoja levitän sitten jonkin toisen, yleensä kosteuttavamman, primerin. Kiireisinä aamuina levitän tämän kuitenkin kasvoille kauttaaltaan ja hyvin tämä on toiminut myös ihon kuivemmissa kohdissa, vaikka primer ei varsinaisesti ihoa kosteuttava olekaan.


Pidän primerin kevyestä ja geelimäisestä koostumuksesta. Tuote on tosiaan väritön, kuten ylempää sanoinkin ja kuten kuvastakin näkee, minkä ansiosta tämän tulisi sopia hyvin kaikille ihonsävyille. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia primereita, mitä olen ikinä testannut ja mikäli pidät silikoniprimereista, voin lämpimästi suositella tätä. Mun on kuitenkin sanottava, että välillä tuotteen reilu 30 euron hinta hirvittää. Hyviä silikoniprimereita saa nimittäin myös paljon edullisemmin. Esimerkiksi huomattavasti edullisempi The Ordinaryn primer on todella hyvä ja ajaa asiansa lähes yhtä hyvin kuin tämä Smashboxin primer. Periaatteessa pidän tätä kuitenkin niin hyvänä tuotteena, että se 30 euron hinta on täysin ymmärrettävä ja olen sen tuotteesta valmis myös maksamaan. Yksi tuubi myös kestää ainakin omassa käytössäni todella pitkään, jolloin se hintakaan ei enää tunnu ollenkaan pahalta! Smashboxilta haluan testata ehdottomasti myös Photo Finish Primerizeria, joka on tätä primeria kosteuttavampi meikinpohjustusvoide, mutta se sisältää kuitenkin myös ihoa silottavaa silikonia.

Ovatko Smashboxin primerit tai meikit ylipäätään tuttuja? Mitä suosittelette? :)

4 kommenttia:

 1. Tää kuulostaa tosi hyvältä :) Olisi joskus kiva testata, jos vaikka löytyisi minikoko tai omat primervarastot hieman pienenisivät :D Olen kokeillut Smashboxilta vain sitä monen kehumaa Primerizeria ja mä en sille lämmennyt. Jotenkin se ei vaan vastannut ihan odotuksia enkä kokenut sitä tarpeeksi kosteuttavaksi. Mutta tosi moni on sitä tosiaan kehunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on vissiin myynnissä myös pienempi versio, mutta olis kyllä kiva jos Smashboxia tulis enemmänkin jostain kauneusbokseista vaikka! Okei ihan kiva kuulla vähän toisenlaistakin mielipidettä tosta Primerizerista, kun aiemmin oon tosiaan lukenut lähinnä niitä ylistyssanoja :D Mä en sinänsä kyllä välttämättä kaipaa primerilta mitään supertehokasta kosteuttavuutta, eli se voisi olla mulle kuitenkin ihan hyvä :)

   Poista
 2. Mulla tämä sama, on nyt vähän yli vuoden yksi tuubi ja säästelen sitä siis aina parhaisiin tapauksiin käytettäväksi joten riittää melko hyvin jos joka toinen viikonloppu kerran sitä levittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti riittää<3 Tää on kyllä hyvä ja muistelinkin, että sä tykkäsit tästä! :)

   Poista

Kiitos kommentista!