perjantai 10. huhtikuuta 2020

Kolme loistavaa kasvonaamioita ihon eri tarpeisiin

*Saatu ilmaistuote


Tänään esittelen teille kolme erityylistä kasvonaamiota, jotka ovat itse asissa tällä hetkellä myös mun ehdottomat suosikkini. Käytän itse kasvonaamioita noin pari kertaa viikossa ja tuote vaihtelee sen mukaan, mitä ihoni juuri sillä hetkellä tarvitsee. Ihotyyppini on kuiva ja herkkä, joten totta kai kosteuttavat kasvonaamiot ovat mulla aina kovassa käytössä, mutta käytän silloin tällöin myös syväpuhdistavia naamioita ja paljon myös esimerkiksi kirkastavia tai ravitsevia naamioita. Erilaiset yönaamiot ovat myös suosikkejani, kangasnaamioista nyt puhumattakaan, mutta nämä kaikki kolme ovat sellaisia, jotka pesen vaikutusajan jälkeen kasvoilta pois. Mulla on tämän kolmikon lisäksi useampi muukin naamio, mutta näissä kolmessa on kaikissa jotain sellaista, mistä erityisesti pidän ja minkä takia halusin valita juuri nämä tähän postaukseen!


Formula 10.0.6 Take Back Control Oil-Controlling Mud Mask* on nykyisin vakiovalitani, kun haluan kasvoille ihoa syväpuhdistavan naamion. Mutanaamio lupaa syväpuhdistaa ihon ja ihohuokoset tehokkaasti ja kontrolloida myös ihon omaa (liiallista) talintuotantoa. Mä käytän syväpuhdistavia naamioita melko harvoin, mutta silloin tällöin omakin ihoni sellaista kuitenkin tarvitsee. Tämä on hintaansa nähden aivan loistava tuote. Naamio puhdistaa ihon tehokkaasti sen sisältämän aktiivihiilen ansiosta, mutta ei kuivata jo valmiiksi kuivaa ihoani liikaa. Naamiosta löytyy nimittäin myös kosteuttavaa kaakaovoita, mutta siitä huolimatta hyvät kosteuttavat tuotteet ovat tarpeen itselläni aina näin puhdistavan naamion jälkeen. Monesti suosinkin tämän naamion jälkeen kosteuttavaa kangasnaamiota. Naamiossa on aivan ihana kaakaon tuoksu, mikä kruunaa kokonaisuuden! Käytön jälkeen iho tuntuu selkeästi pehmeämmältä ja näyttää puhtaammalta. Formula 10.0.6 tuotteita myy mm. Kicks ja Stockmann.
Hinta: noin 10,00 €/100 ml.


Elemis Superfood Vital Veggie Mask on yksi kaikkien aikojen suosikkinaamioni. Tämä tuli muistaakseni Boxycharmin mukana enkä aluksi edes uskonut tykästyväni tähän näin kovin. Ensimmäinen käyttökerta kuitenkin muutti kaiken ja nyt tuubi vetelee jo viimeisiään eikä siitä riitä varmaan enää kuin ehkä kahdeksi tai kolmeksi kerraksi. Tämä naamio sisältää ihoa kevyesti kuorivia hedelmähappoja sekä ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Pääpointti tällä naamiolla on kuitenkin sen ihoa kosteuttava ja ravitseva vaikutus, jonka saavat aikaan mm. avokado, chiansiemenet sekä nokkosuute. Tämä naamion on ollut loistava sellaisina kertoina, kun haluan kosteuttaa ihoani, mutta samalla kuitenkin myös kirkastaa sitä. Koen tämän sellaisena "tilanteeseen kuin tilanteeseen" sopivana tuotteena ja omalle ihotyypilleni tämä on ollut aivan loistava. Elemistä myy Suomessa Skincity.fi
Hinta: noin 40,00 €/75 ml.


Bio2You Nutritive Face Mask for Sensitive Skin* on vastaus jokaiselle kuivalle iholle! Tämä naamio on koostumukseltaan ihanan paksua ja kermaista, ja tämä jos mikä tekee hyvää kuivalle iholle. Naamiosta löytyy mm. pantenolia ja hartsia, joiden tulisi suojata, rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ja kiristävää ihoa. Tätä suosin silloin, kun ihoni vaatii extrahyvää kosteutusta. Suositellun 15 minuutin vaikutusajan jälkeen iso osa naamiosta on imeytynyt itselläni ihoon, mutta loput putsaan pois. Iho tulee todella kosteutetuksi tämän käytön jälkeen ja tällä hetkellä tämä onkin ehdoton suosikkini nimenomaan kosteuttavista naamioista. Bio2You:n tuotteet ovat muutenkin olleet itselleni todella mieluisia ja olen kokenut ne omalle iholleni todella hyviksi. Bio2You:ta myy mm. Life.
Hinta: noin 24,00 €/75 ml.

Käytättekö te kasvonaamioita? Mitkä ovat suosikkejanne? :)

8 kommenttia:

 1. Mä rakastan tuota Bio2you naamiota! Erityisesti talvella kun iho tarvii extra kosteutusta ja hemmottelua tuo toimi aivan loistavasti. Käytän naamiota yleensä iltaisin koska sen tuhti rasvainen koostumus ei välttämättä toimisi meikin alla, mutta yöksi naamion voi jättää hyvin kasvoille kun ylimääräiset pyyhkiin ensin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo toi on kyllä niin hyvä tuote kuivalle iholle<3 Tekee oikeesti tosi hyvää iholle! Tolleen ilta/yökäytössä se munkin mielestä toimii parhaiten. En itsekään välttämättä meikkiä lähtisi laittamaan kasvoille tuon naamion käytön jälkeen!

   Poista
 2. Mä tykkään kuorivista naamioista, kaikki hedelmähappotuotteet on ihania. En oikein pidä paksuista voidemaisista naamioista enkä yönaamioista. Kangasnaamiot on suosikkeja ja kaikki muta/turvemaskit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset on kyllä mullekin mieluisia, vaikken niitä tässä listannutkaan :) Just ne paksut ja voidemaiset naamiot on monesti mun suosikkeja :D Kangasnaamiot on ihania<3

   Poista
 3. Naamio-rakastaja ilmoittautuu :) Näistä mitään en ole vielä kokeillutkaan. Viime yöksi laitoin yönaamion ja se kosteutti niin, että nyt tuntuu ettei iho pysty vastaanottamaan edes päivävoidetta:)
  Mä tykkään ehkä eniten hygrogel naamioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehokkaat yönaamiot on kyllä ihan parhaita<3 Aamulla iho todellakin kiittää :) Hydrogel naamiot ei taas oikein oo mun mieleen. Luulen, että se johtuu just siitä koostumuksesta/tuntumasta mikä niissä on :D Mulla meni siis kauan tottua ihan tavallisiin kangasnaamioihin niin jotenkin se hydrogeelin paksumpi koostumus inhottaa mua kasvoilla. Silmänympärysnaamioissa se menee, kun alue on niin pieni, mutta koko kasvoille tarkoitetut ei oo mun suosikkeja :)

   Poista
 4. Tuntuu että mun iho niin kuivana että vaan kosteuttavat naamiot maistuu mun kasvoille, mutta välillä haluaisin jotain voimakkaampaa kuorintaa jotta tuntuisi siltä että ne pintatalit ja liat lähtisi kunnolla pois. Pitää varmaan nyt tehdä kotikasvohoidot tänään kun tämä tuli luettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulla on just ton sun mainitseman asian takia aina satunnaisesti syväpuhdistava naamio käytössä! Iho tuntuu ihan erilaiselta, kun sen on saanut kunnolla puhdistettua naamion kanssa ja sen päällehän on hyvä laittaa sitten joku kosteuttava naamio vielä :)

   Poista

Kiitos kommentista!