torstai 16. huhtikuuta 2020

Holy Grail Ihonhoitotuotteeni

*Saatu ilmaistuote


Tänään esittelen teille kuusi kappaletta kaikkien aikojen suosikkituotettani ihonhoitotuotteiden joukosta. Hyviä ja erinomaisia tuotteita löytyy toki kymmenittäin muitakin, mutta holy grail -tuotteet ovat jotain vielä enemmän. Niissä on jotain sellaista, mikä saa mut tarttumaan niihin kerta toisensa jälkeen uudestaan, ostamaan uuden edellisen loputtua, ja jotka vaan yksinkertaisesti toimivat omalla ihollani täydellisesti. Kaikki kuusi tuotetta ovat esiintyneet blogissa todennäköisesti useammin kuin kerran aiemmin ja ihan syystä, sillä näitä en voi kehua tarpeeksi. Näistä kuvan kuudesta tuotteesta neljä on itse asiassa vielä avaamattomia, sillä täydensin taas hiljattain kosmetiikkavarastojani ja koitan saada muutamia muita tuotteita loppumaan, jotta saan näitä ikisuosikkejani taas käyttöön.

Postauksessa mainitut hinnat ovat suuntaa antavia. Tuotteiden hinnat vaihtelevat paljon ostopaikasta riippuen.


Mossa Juicy Clean 3 in 1 Cleansing Micellar Water on ollut luottotuotteeni jo kahden ja puolen vuoden ajan. Hyviä misellivesiä toki löytyy muitakin, kuten BTB13 ja Mádara, mutta tässä Mossan misellivedessä on yhtenä suurena etuna näihin kahteen muuhun verrattuna edullinen hinta. Tärkein ominaisuus tässä kuitenkin on se, ettei misellivesi kuivata ihoa tai aiheuta kiristävää tunnetta. Tuotteen tulisi kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa sen sisältämän hyaluronihapon ja vadelmasta saatavien vitamiinien avulla. Lisäksi sen tulisi totta kai myös puhdistaa ihoa ja misellivettähän voi periaatteessa käyttää myös meikinpoistossa. Itse en niin kuitenkaan tee eikä tämä Mossan misellivesi ole siinä myöskään mielestäni paras mahdollinen. Mulle tämä on ennen kaikkea ihonpuhdistuksen viimeistelevä tuote, jota käytän ennen muun kosteuttavan ihonhoitorutiinini aloittamista, kun meikit on pesty kasvoilta pois. En edes tiedä kuinka mones pullo tämä on, sillä palaan aina vaan uudestaan ja uudestaan jossain vaiheessa tämän pariin!
Hinta: noin 12,00 €/200 ml.


Mádara SOS Hydra Repair Serum on luottoseerumini erityisesti talvisin, mutta käytän tätä kyllä ihan ympäri vuoden iltaisin aina, kun iho tuntuu erityisen kireältä ja kunnon kosteutusta vaativalta. Máradan SOS-sarja on tehty erityisesti kosteusköyhän ihon hoitoon ja tämä seerumi onkin todella kosteuttava. Sen tulisi myös suojata ihoa sekä estää kosteuden haihtumista. Seerumi sisältää mm. auringonkukka- ja jojobaöljyä, ruusuvettä sekä tyrnimarjauutetta. Tämä ei ole se kaikkein edullisin seerumivaihtoehto ja toki hyviä kosteuttavia seerumeita löytyy edullisemminkin, mutta mun oma ihoni rakastaa tätä, mistä johtuen olen valmis myös maksamaan tuotteesta hieman enemmän. Onneksi Mádaraa saa todella usein myös hyvällä alennuksella, ja olen itsekin tainnut ostaa tämän seerumin lähes joka kerta alen aikaan.
Hinta: noin 43,00 €/30 ml.


Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It on ehdottomasti ansainnut paikkansa mun holy grail -ihonhoitotuotteiden joukossa. Mikäli ihollasi on pienintäkään taipumusta kuivuuteen, suosittelen kokeilemaan tätä kasvovettä. Olen kuullut niin monien ihmisten ylistävän tätä kasvovettä ja itse ylistän tätä ihan samalla tavalla. Kasvoveden koetaan monesti olevan jokseenkin turha tai ylimääräinen tuote ihonhoitorutiinissa, mutta itse en voisi olla ilman, sillä kuiva ihoni todellakin hyötyy kasvovedestä ja nimenomaan kosteuttavista kasvovesistä. Tämä Huxleyn kasvovesi sisältää mm. kaktus- ja ruusu-uutteita. Tuotteessa on tuoksu, jota itse kuvailisin "vihreäksi", sillä en osaa sen tarkemmin selittää tuoksua. Itselleni se on kuitenkin hyvin mieluisa. Parhaiten tämän tehon huomaa mielestäni, mikäli kasvovettä jaksaa kerrostaa kasvoille edes pari kertaa, ja tästä kannattaakin ottaa ehdottomasti kaikki tehot irti ja lisätä kasvovesi vanulapun sijaan kasvoille suoraan kämmeniltä taputellen.
Hinta: noin 32,00 €/120 ml.


Senja Cosmetics Nordic Nectar Toner Essence* on tämän postauksen ainut tuote, josta mulla on vasta ensimmäinen pullo/tuubi käytössä. Uskallan kuitenkin jo nyt sanoa tämän olevan ehdoton holy grail -tuotteeni, sillä tämä on ehdottomasti paras hoitovesi, mitä olen käyttänyt. Kyseessä on ihoa ravitseva, kosteuttava, ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ja kirkastava hoitovesi. Hoitoneste on koostumukseltaan hitusen vettä paksumpaa ja se imeytyy ihoon nopeasti. Kerrostan tätä itse kasvoille yleensä pari-kolme kertaa, jolloin tuotteen kosteutustehoista saa kaiken irti. Hoitovesi sisältää mm. mustikkaa, variksenmarjaa, koivumahlaa sekä puolukkaa. Senja Cosmetics on suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja tämä on tuote, jota suosittelen ihan jokaiselle, joka kaipaa iholleen hieman lisäkosteutusta. Tuote on kaiken lisäksi hurjan riittoisaa eli ei kannata antaa 100 ml pakkauskoon hämätä. Omassa käytössäni tämä on kestänyt useamman kuukauden!
Hinta: noin 29,00 €/100 ml.


Ekopharma Tyrni Silmänympärysvoide on ehdottomasti paras silmänympärysvoide, mitä olen koskaan käyttänyt. Ekopharman Tyrni -sarja on suunnattu hieman ehkä omaa ihoani iäkkäämmille, sillä se on brändin anti age -linja, mutta tämä sy-voide on osoittautunut aivan täydelliseksi itselleni. Mulla on käytössä eri sy-voiteet aamu- ja iltakäyttöön, mutta pärjäisin kyllä varsin hyvin pelkästään tämänkin kanssa. Voide on koostumukseltaan täyteläistä ja paksuhkoa, mutta se imeytyy kuitenkin ihoon nopeasti ja kosteuttaa todella, todella tehokkaasti. Nimenomaan ne hyvät kosteutuskyvyt ovatkin tämän sy-voiteen valttikortit itselläni. Silmänympärysvoide sisältää totta kai tyrniuutetta sekä -öljyä ja näiden lisäksi myös mm. ruusunmarjauutetta sekä E- ja C-vitamiineja. Tuote lupaa ravita ja kosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaasti ja sen se myös tekee! Myös Ekopharma on suomalaista luonnonkosmetiikkaa.
Hinta: noin 27,00 €/15 ml.


Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil ansaitsi nopeasti paikkansa parhaimpana puhdistusöljynä, mitä tiedän. Periaatteessa öljyputsarit ovat aina mielestäni tehokkaita ja tekevät mitä kuuluukin, mutta tässä Coxirin tuotteessa on käytännössä kaikki kohdallaan. Ensinnäkin tämä poistaa meikit kasvoilta hyvin tehokkaasti ja nopeasti. Sen lisäksi öljy emulgoituu kasvoilta pois pelkän veden kanssa, mikä on aina itselleni iso plussa, vaikka toki yleensä teenkin iholle kaksoispuhdistuksen. Lisäksi tuote on riittoisa, herkälle ja kuivalle iholle loistavavasti soveltuva eikä sitä ole pilattu hinnalla! Whamisan öljyputsari on toinen, joka täyttää muuten nämä mainitsemani ominaisuudet, mutta on selkeästi tätä Coxiria hintavampi, ja siksi valitsen mieluummin tämän edullisemman Coxirin tuotteen. Putsari sisältää lukuisia eri öljyjä, kuten ruusunmarjaa ja kameliaa sekä mm. ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Suosittelen lämpimästi tätä, mikäli pidätte puhdistusöljyistä!
Hinta: noin 19,00 €/150 ml.

Onko teillä sellaisia ihonhoitotuotteita, joita voisitte kutsua omiksi holy grail -tuotteiksenne? :)

10 kommenttia:

 1. Hhmm, mitään varsinaista HG-tuotetta ei ole, mutta puhdistusöljy on kyllä sellainen, että en luovu siitä enää. Antiperspiranteista Rexonan Maximum Protection voide on kyllä HG. Se ei ole vielä ollut toimimaton.

  Cosxr puhdistusöljyä ja Huxleyn kasvovettä olen kyllä halunnut testata, nyt ei vain voi hankkia yhtään enempää tuotteita ennen kuin vanhat loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en enää voisi kuvitella luopuvani puhdistusöljyistä tai kaksoispuhdistuksesta ylipäätään. Öljyputsarit on ehdottomasti parhaimpia, mitä meikkien poistamiseen voi käyttää! Toi Rexonan dödö on kyllä hyvä, sitä oon joskus testaillut ja toimi kuin unelma<3

   Huxleyta voin suositella todella lämpimästi! Ja toi postauksessa mainittu puhdistusöljy ei itse asiassa ole Cosxr:n vaan Coxirin. Heillä on vähän turhankin samantyylinen nimi sekä myös pakkaukset niin aika monet on menneet noissa sekaisin, kun Coxir on ilmeisesti ottanut vähän liikaakin mallia Cosrx:n pakkauksista ym. :/

   Poista
 2. Huxleyn kasvovedelle täydet pisteet! Mahtava tuote ja tuoksu on yleellinen. Plus kosteustehot kyllä oikeasti iholla huomaa jos tuotetta vain malttaa ahkerasti käytellä.

  Mä rakastan myös yli kaiken sitä Huxleyn seerumia. Todella kosteuttava ja nopeasti imeytyvä. Ja muutenkin hyaluronihappo tuotteet on itselle niitä must have ihonhoitotuotteita kun oma pintakuiva iho sitä kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huxleyn toner on kyllä oikeesti kaiken hehkutuksen arvoinen<3 Harva testaamani kasvovesi tekee iholle noin hyvää kuin toi! Mun on pitänyt hankkia Huxleylta niitä muitakin ihonhoitotuotteita testiin, mutta koska kaapit pursuaa jo valmiiksi tuotteita, en oo vielä ostanut kuin yhden kasvovoiteen. Kiva kuulla, että oot tykännyt siitä seerumista! Hyaluronihapposeerumit on munkin iholleni tosi hyviä ja niitä tulee käytettyä päivittäin :)

   Poista
 3. Madaran SOS ja Senja tuttuja, rakastan molempia, joten ei ollenkaan huonot suosikit. Muutenkin oon huomannut, et tykätään paljon samanlaisista ihonhoitotuotteista, joten pitää varmaan vihdoin viimein itsekin kokeilla Huxleyta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi molemmat on kyllä loistavia tuotteita! Suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan Huxleyta. Mulla ei tosiaan ole vielä kokemusta kuin kahdesta tuotteesta - tosta tonerista ja yhdestä kasvovoiteesta, mutta varsinkin toi kasvovesi on aivan loistava<3

   Poista
 4. Kiinnostavia tuotteita! :)

  VastaaPoista
 5. Huxleyn kasvovesi on niin loistava! ♥ Mulla on sitä laatikossa odottamassa täysi pullo, mutta en viitsisi vielä avata, kun mulla on nyt muutama muu kasvovesi avattuna. Kovasti kyllä houkuttelisi :D Toinen kasvovesi, johon olen aivan valtavan ihastunut on Bybin Mega Mist :) Nyt kun aloin miettimään noita HG-tuotteita, niin seerumiosastolta täytyy nostaa Novexpertin hyaluronihapposeerumi. Mulla ei ole sitä tällä hetkellä, kun käyttelen muita tuotteita pois, mutta sitä on jäänyt todella kova ikävä. Se oli aivan loistava ja sitä tulee ehdottomasti ostettua uudestaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin siis tilasin Huxleyn kasvovettä just lisää, mutta odottelen myös että saan yhden toisen käytettyä ensin loppuun ennen kuin korkkaan ton! Bybin Mega Mistiä mun on pitänyt testata jo pitkään, hyvä kun muistutit siitä - täytyy varmaan seuraavaksi ostaa se :) Ja pidän kyllä mielessä tuon seeruminkin!

   Poista

Kiitos kommentista!