tiistai 7. huhtikuuta 2020

Biloun ihoa hellivät vartalovoidevaahdot


Tilasin Sokoksen 3+1 päiviltä muutamia kosmetiikkatuotteita varastoon, ja tilaukseni ehdottomasti mielenkiintoisimmat tuotteet olivat nämä Biloun Gentle Cream Foam -vartalovoidevaahdot! Mä törmäsin Biloun tuotteisiin ensimmäisen kerran Instagramin puolella ehkä pari-kolme viikkoa sitten ja nyt pääsin vihdoin itsekin näitä sitten testaamaan. Biloun valikoimista löytyy näiden vartalovoidevaahtojen lisäksi myös mm. suihkuvaahtoja, jotka ovat seuraavana testauslistallani!


Saksasta lähtöisin oleva Biloun tuotteet ovat kaikki vegaanisia ja verrattain myös todella, todella edullisia. Brändiä kuvastaa mielestäni hyvin mm. sanat soma ja suloinen, sillä tuotteiden pakkaukset ovat hempeän tyttömäisiä ja ainakin näiden kahden kokeilemani tuotteen perusteella myös tuoksut karkkisen makeita. Bilouta myy Suomessa Sokoksen lisäksi ainakin Stockmann, tosin valikoima näyttäisi Suomessa olevan vielä hitusen suppea, eikä näiden kahden yrityksen verkkokaupoissa ole ainakan vielä myynnissä kuin murto-osa Biloun tuotteista. Näiden vartalovoidevaahtojen hinta Stockmannilla on 6,50 €/150 ml, eli mistään kovin hintavista tuotteista ei siis tosiaan ole kysymys. Itse maksoin näistä alennuksessa 4,50 €/kpl.


Biloun vartalovoidevaahdot ovat nimensä mukaisesti siis vaahtomuodossa olevaa vartalovoidetta. Pulloa tulee ravistaa kunnolla ennen tuotteen annostelua, ja tuotteen voi suihkia pullosta joko suoraan vartalon iholle tai kämmenelle, josta sen saa näppärästi levitettyä joka puolelle vartaloa. Vaahto on hyvin pehmeää ja silkkisen tuntuista. Se sulaa iholle ja voide myös imeytyy hyvin nopeasti eikä jätä iholle lainkaan rasvaista tunnetta. Tämän perusteella voisin ainakin kuvitella näiden olevan hyviä myös kesällä, jolloin arvostan nimenomaan nopeasti imeytyviä, hieman kevyempiä voiteita. Kosteutustehoja näistä kuitenkin löytyy oikein mukavasti, vaikka totta puhuen ostin nämä itselleni pääasiassa herkullisten tuoksujen ja söpöjen pakkausten vuoksi. Oma herkkä, atooppinen ihoni ei siedä näitä päivittäisessä käytössä, kuten ei lähes mitään muutakaan vartalovoidetta, mutta silloin tällöin käytettynä ihoni taatusti sietää nämä voiteet hyvin. Enkä tiedä haluanko välttämättä ihan päivittäin muutenkaan tuoksua karkkisen makealta, joten senkään puoleen ihoni odotettavissa oleva reaktio ei haitannut itseäni.


Bilou Fizzy Berry Gentle Cream Foam on tämän kaksikon marjaisampi versio. Voide saa tuoksunsa marjoista sekä sitruunasoodasta, joka kuitenkin peittyy mielestäni melko täydellisesti makean marjaisen tuoksun alle. Molemmat voiteet sisältävät ihoa kosteuttavina ainesosina mm. sheavoita sekä manteli- ja avokadoöljyä. Tämä on näistä kahdesta tuoksusta ehkä itselleni hitusen mieluisampi, sillä rakastan marjojen tuoksua vartalonhoitotuotteissa. Makeahan tämä on eikä siis suinkaan mikään marjaisan tai hedelmäisen raikas, kuten tuotekuvaus kertoo, mutta tässä on tosiaan myös selkeästi sitä marjaisuutta tuoksussa. 


Bilou Cotton Candy Gentle Cream Foam puolestaan on makean sokerisen hattaran tuoksuinen. Tuoksu on myös tässä hyvin makea ja tästä kaksikosta voin suositella ihan kumpaa tahansa, mikäli todella makeantuoksuiset vartalovoiteet ovat mieluisia. Näiden molempien tuoksu on selkeästi voimakkain levityshetkellä, mutta molemmissa voiteissa tuoksu säilyy iholla melko pitkään. Ei kuitenkaan mun mielestäni häiritsevän voimakkaana tai ympäristössä leijailevana, mutta mikäli ihoa sattuu nuuhkimaan niin kyllä se hattaran tai marjojen makea tuoksu on iholta tuoksuteltavissa. Näistä molemmista sarjoista on myynnissä myös ne postauksen alussa mainistemani suihkuvaahdot, joita haluan ehdottomasti myös hankkia jossain vaiheessa testiin.

Onko Bilou tuttu brändi? Millaiset tuoksut vartalovoiteissa ovat teidän suosikkejanne? :)

6 kommenttia:

 1. Oi mun täytyy kans testata näitä! Vaikuttavat aivan superihanilta <3 Mä tykkään monenlaisista tuoksuista, mutta ehkä eniten mieleen on kaikki marjaisat, hedelmäiset, raikkaat ja makeat tuoksut, joten varmasti näistä molemmat olisivat mun mieleen :D Todella mielenkiintoisia tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli ihania<3 Ja mä odotan itse, että pääsen testaamaan niitä suihkuvaahtoja :D Näistä on myynnissä myös kookossarja, mikä on varmasti mulle mieleen, kun rakastan kaikkea kookoksen tuoksuista kosmetiikkaa!

   Poista
 2. Kuulostaapa jännältä, mutta varmasti ihania varsinkin kesällä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuoksujenkin puolesta nää on aivan ihania nimenomaan kesällä käytettäväksi<3 :)

   Poista
 3. Pakko ostaa näitä testiin. Rakastuin siihen suihkuvaahtoon joka tuli Goodieboxin mukana ja sen tuoksu oli niin hyvä 😍 tuollaiset vaahtomaiset vartalovoiteet on varmasti aika ihania käyttää ja imeytyy just nopeammin kuin perus voiteet. Pakkauksetkin on kivan raikkaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne suihkuvaahdot kuulostaa kyllä ihan superhyviltä, niitä haluun ehdottomasti testiin! No just se, kun noiden ehdoton valttikortti on nimenomaan se nopea imeytyminen :) Ja Biloun pakkaukset on munkin mielestäni tosi ihania<3

   Poista

Kiitos kommentista!