lauantai 21. maaliskuuta 2020

Goodiebox | Maaliskuu 2020Tänään kurkistetaan mitä maaliskuun Goodiebox piti sisällään! Bette Boxin yhdistyminen Goodieboxin kanssa tapahtui pari kuukautta sitten ja samalla tammikuun jälkeen munkin Bette tilaukseni vaihtui Goodieboxiksi. Tämä on siis toinen saamani Goodiebox ja odotin tältä maaliskuun boksilta paljon, sillä helmikuun boksikin oli aivan huippuhyvä! Miten kävi maaliskuun boksin kanssa, oliko se yhtä hyvä tai jopa parempi kuin helmikuun boksi?


Boksin sisältö näytti runsaalta, monipuoliselta ja mielenkiintoiselta. Suurin osa boksin tuotteista oli erilaisia ihonhoitotuotteita, mutta mahtui joukkoon myös yksi tuote vartalolle ja huulille. Yhä edelleen kaipailisin niitä meikkituotteita näihin bokseihin, mutta onneksi niitä tulee muista tilaamistani kauneusbokseista ihan riittävästi. Tämä sisältö ei missään nimessä jäänyt helmikuun boksin jalkoihin vaan oli vähintäänkin yhtä kiinnostavan oloinen! Seuraavaksi tehdään tuttuun tapaan katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Human+Kind Body Souffé on kuivalle ja herkälle iholle suunnattu vartalovoide, joka lupaa tehdä ihosta pehmeän ja imeytyä ihoon nopeasti. Voiteessa on miellyttävä hedelmäinen tuoksu ja se tosiaan imeytyi ihoon käytännössä heti voidetta levittäessä. Koostumus oli siis kevyehköä ja ohutta, mikä ei mua itseäni haittaa, sillä tämäntyyliset vartalovoiteet ovat loistavia erityisesti kesäisin, kun paksummat vartalovoityyliset voiteet jäävät laatikkoon odottelemaan kylmempiä kelejä. Kiva tuote, vaikka mulla ei varsinaisesti tällä hetkellä olekaan tarvetta uusille vartalovoiteille. Eiköhän tätä silti tule käytettyä viimeistään sitten kesällä. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 16,45 €/200 ml.


Comme Deuxilta tuli #Liplove Lip Oil, joita oli bokseissa ilmeisesti muutamassa eri sävyssä. Itse sain huuliöljyn sävyssä Rose, joka on käytännössä aika pitkälti täysin väritön. En tiedä onko kahdessa muussa sävyssä enemmän sitä väriä, joka tarttuisi myös huulille, mutta tämä ei siis tuonut ainakaan mun mielestäni huulille minkäänlaista sävyä. Tuote sisältää erilaisia öljyjä ja vitamiineja, ja sitä voi käyttää huulilla joko sellaisenaan tai huulipunan päällä. Huuliöljy lupaa ravita ja suojata huulia ilman tahmeuden tunnetta. Öljy tuntuu huulilla miellyttävältä eikä lainkaan tahmealta, joten tämä tulee varmasti käytettyä loppuun. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 18,00 €.


Yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli tämä Ivy Aïan Micellar Water, joka tuli 50 ml matkakoossa. Kyseessä on siis misellivesi, jolla tulisi saada kasvoilta pois meikit ja muut epäpuhtaudet. Itse käytän misellivettä ihonpuhdistuksen viimeistelyssä ja silloin, kun haluan käyttää hitusen kasvovettä tehokkaampaa tuotetta. Tuote lupaa myös rauhoitaa ärtynyttä ihoa, mistä voisi ainakin olettaa, että tämä sopii hyvin herkälle iholle. Vielä en ole tätä kokeillut ja vaikka kyseessä on periaatteessa melkoisen "tylsä perustuote", olen silti tästä hurjan innoissani!
Hinta: noin 10,89 €/200 ml.


Vitamasquesin Crystal Glow Hydrogel Eye Mask on silmänympärysalueelle tarkoitettu hydrogeelinaamio, jonka tulisi auttaa rauhoittamaan silmänympärysihon turvotusta. Mulla ei turvotus ole ikinä ollut ongelma sy-alueella, toisin kuin silmänympärysalueen tummuus, mutta tykkään silti käyttää silloin tällöin nimenomaan silmänympärysiholle tarkoitettuja naamioita. Tämäkin tulee siis taatusti käytettyä pois. Olen joskus aiemmin testannut Vitamasquesin kangasnaamion, josta pidin kovasti, eli toivottavasti tämäkin on mulle yhtä mieluinen.
Hinta: noin 10,50 €.Tämä Niré Beautyn Face Prep Tool on pehmeäharjaksinen kasvoharja, jota on tarkoitus käyttää apuna ihonpuhdistuksessa yhdessä puhdistustuotteiden kanssa. Tämä toimii siis samoin kuin Foreot ja muut kasvoharjat, mutta tietysti ilman mitään värinää. Harjakset paitsi puhdistavat ihoa, myös kuorivat sitä hellävaraisesti. Mielenkiintoinen tuote, mutta mä olen ehkä maailman laiskin käyttämään tällaisia. Kyllä mä tätä aion testata ja toivottavasti muistan vielä kuukaudenkin päästä tämän olemassaolon, mutta tunnen itseni sen verran hyvin, ettei mun edes kannata innostua tästä nyt turhan paljon. Oon kuitenkin iloinen, että Goodieboxista tuli tällainenkin tuote!
Hinta: noin 5,00 €.


Viimeisenä vielä Aurelia Revitalise & Glow Serum, joka tuli 15 ml koossa (täysikoinen on 30 ml). Ihon sävyä tasoittava ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva seerumi lupaa myös kosteuttaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Multa löytyy tälläkin hetkellä melko monta seerumia avattuna, mutta tämä oli sen verran kiinnostava tuote, että mun on varmaankin pakko ottaa tämäkin testiin mahdollisimman pian. Kuivalle iholle seerumit ovat ihan ehdottomia tuotteita, joten mielenkiinnolla lähden kokeilemaan kuinka hyvin tämä omalla ihollani toimii. 
Hinta: noin 78,50 €/30 ml.

Boksin kaikki tuotteet pääsevät omaan käyttööni ja olen sisältöön oikein tyytyväinen. Tämä ei muistuttanut mua lainkaan niistä monista Bette Boxien sisällöistä, joihin jouduin varsinkin viimeisen vuoden aikana niin usein pettymään, ja oli taas kiva saada testiin uusia tuotemerkkejä. Goodiebox ei todellakaan pettänyt tälläkään kertaa! Innolla jään odottelemaan huhtikuun boksia.

Mitä mieltä te olette tästä maaliskuun Goodieboxista? :)

4 kommenttia:

 1. Todella hyvin onnistunut boksi ja mullakin kaikki tulee käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sisältö oli kyllä erinomainen<3 :)

   Poista
 2. Sisältö vaikuttaa oikein kivalta juurikin, että tässä ei ole niitä loppuun kulutettuja brändejä. Lisäksi tuosta löytyi heti sikana uudenlaisia tuotteita kuten huuliöljy ja lätty kasvojen puhdistukseen. Mielenkiintoista ja todella kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bettessä alkoi suomalaisilla olemaan varmaan just se ongelma, että niissä bokseissa pyöri niin paljon ne samat brändit, jotka oli muutenkin iso osa tuttuja suomalaisille. Goodiebox tuo ainakin sen puoleen paljon vaihtelua, kun brändit on niin erilaisia ja "uusia" tavallaan!

   Poista

Kiitos kommentista!