maanantai 9. maaliskuuta 2020

Essencen kevät- ja kesäuutuuksia!

*Affiliate- eli mainoslinkki
Postauksen kaikki tuotteet on saatu ilmaiseksi maahantuojalta


On taas se aika vuodesta, kun Essence julkaisee kevät- ja kesäuutuuksiaan! Mä sain essencen maahantuojalta ihanan paketillisen näitä uutuustuotteita pr-näytteenä, mutta totta kai kokoelma on huomattavasti näitä tuotteita laajempi. Uutuuksien joukosta löytyy kattavasti niin kasvomeikkituotteita ja silmämeikkituotteita kuin myös huulipunia ja kynsille tarkoitettuja tuotteita. Uutuudet ovat myös myynnissä ja kivijalkakaupoistahan Essenceä myy mm. Tokmanni ja Citymarket. Verkkokaupoista taas esimerkiksi *Lyko ja Lalalipstick.


Pr-pakettini sisältö näytti tältä, eli sain testiin todella kattavasti eri uutuustuotteita. Eniten innostusta herättivät huulipuna sekä paketin kaksi luomiväripalettia! Olen nyt ehtinyt testaamaan lähes jokaisen boksin tuotteen ja nyt kerron niistä teille hieman tarkemmin. Essencessähän ehdottomasti parasta on tuotteiden edullisuus, sillä suurin osa tuotteista maksaa vain muutaman hassun euron. Isommat luomiväripaletit ovat hitusen arvokkaampia, mutta nekin saa jo reilulla kympillä, mikä on todella edullinen hinta kuitenkin laadukkaista luomiväreistä.


Uutuuksien joukossa oli *Essence Jelly Nail Polish, joka on ananakselta tuoksuva geelimäinen kynsilakanpoistoaine. Mun oli pakko lakata poikkeuksellisesti kynnet edellisviikonloppuna vain, jotta pääsen heti testaamaan tätä tuotetta! Kynsilakanpoistoaine toimi moitteettomasti ja siinä tosiaan oli miellyttävä ananaksen tuoksu. Ei se ananas sitä asetonin tuoksua täysin peittänyt, mutta oli tuoksu kuitenkin huomattavasti parempi kuin monissa muissa kynsilakanpoistoaineissa. Paketista tuli myös *Essence Anti-Split File, joka on kaksipuolinen kynsiviila. Toisella puolella on tarkoitus viilata kynsiä lyhyemmäksi ja toisella taas muotoilla niitä. Olen tuota muotoilupuolta käyttänyt ja se ainakin toimi oikein hyvin.
Hinta kynsilakanpoistoaine: noin 3,50 €
Hinta kynsiviila: noin 2,20 €.

*Essence Nail & Cuticle Cream on mm. kookosöljyä sisältävä voide kynsinaihoille ja kynsille. Voide tuoksuu kookokselta, joka on mulle itselleni hurjan mieluisa tuoksu kosmetiikassa! Tuubista on helppo puristaa pieni määrä tuotetta kohdistetusti juuri kynsinauhoille ja voide imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Mä olen aina ollut huono hoitamaan kynsiäni ja kynsinauhojani, mutta nyt täytyy koittaa skarpata tämän tuotteen kanssa! *Essence Coconut Kiss Caring Lip Peeling on kookoshippuja, sokeria ja manteliöljyä sisältävä huultenkuorinta-aine. Kuorinta on hellävarainen eikä raavi huulia liikaa, mutta kuorii ne silti tehokkaasti. Manteliöljy puolestaan kosteuttaa huulia tehokkaasti, mutta tekee toisaalta myös sen, ettei ainetta ole helppo saada pois pelkän veden kanssa. Jokin pehmeä lina tai miksei vaikka vanulappu toimii siinä paremmin, jolloin kuorivat hiput lähtevät huulilta pois, mutta kosteutettu tunne manteliöljystä jää vielä huulille.
Hinta kynsinauhavoide: noin 2,50 €.
Hinta huultenkuorinta: noin 2,90 €.


Ei ole Essencen uutuuksia ilman kasvomeikkituotteita! *Essence My Skin Perfector Loose Fixing Powder on ihon kiiltoa ehkäisevä mattaisen lopputuloksen jättävä sävytetty irtopuuteri, jonka sain sävyssä 20 Nude. Luonnolista lopputulosta kaipaava voi käyttää tätä ihan sellaisenaan iholla, mutta yhtä hyvin tämä soveltuu tuotekuvauksen mukaan myös muun meikkipohjan kiinnittämiseen. Saamani sävy on hieman turhan tumma omalle iholleni nyt, kun en ole lainkaan ruskettunut, joten en ole tätä puuteria vielä päässyt testaamaan. Toivotaan, että kesällä saan sen verran väriä kasvoilleni, että puuterin sävy on omalle iholleni sopiva! Tästä on myynnissä myös vaaleampi sävy 10 Light.
Hinta: noin 4,70 €.

*Essence My Skin Perfector Tinted Primerista sain sävyn 20 Nude Beige, joka on kolmesta sävyvaihtoehdoista keskimmäinen eli tästä löytyy niin tummempi kuin vaaleampikin versio. Tämän sävytetyn meikinpohjustusvoiteen pitäisi tasoittaa ihoa ja se sopii käytettäväksi myös yksinään ilman meikkivoidetta. Tämäkin on sävyltään hitusen liian tumma itselleni, mutta olen silti pystynyt testaamaan tämän meikkivoiteen alla, sillä sävy sulautuu yllättävänkin hyvin ihoni omaan sävyyn, vaikka hieman liian tumma onkin. Primer tasoitti ihoa mukavasti ja jätti sen todella sileän tuntuiseksi. Meikkivoide liukui sen päälle todella kauniisti ja lopputulos miellytti omaa silmääni.
Hinta: noin 5,00 €.


Pr-pakettini sisälsi kaksi luomiväripalettia, joista tämä Essence The Nude Edition Eyeshadow Palette on hyvin kompaktin kokoinen yhdeksän sävyn luomiväripaletti. Paletti on sävymaailmaltaan nimensä mukainen eli nude. Tässä on todella kaunis kattaus vaaleita, nudeja ja ruskeita sävyjä. Paletista löytyy niin mattaa kuin shimmeriä ja yhden tekemäni meikin perusteella paletin laatu on hintaansa nähden suorastaan loistava. Shimmersävyt ovat ihanan kermaisia ja vaikka mattasävyt ovat hieman kuivempia, kuten ne yleensä aina ovat, ei niidenkään laadussa tai pigmenttisyydessä ole valitettavaa. Paletin sävymaailma on sellainen, mitä uskoisin aika monienkin suosivan erityisesti arkimeikeissään ja mä voisin itse kuvitella ottavani tämän mukaan vaikkapa jollekin matkalle!
Hinta: noin 5,00 €.


Uutuuksien ehdoton helmi oli tämä *Essence Witch Side Eyeshadow Palette! Tämä toi ensivilkaisulla mun mieleeni Huda Beautyn The New Nude paletin johtuen ihan noista neljästä kauniista metallinhohtoisesta luomivärinapista, sillä Hudan paletti sisältää ulkonäöllisesti hyvinkin samantyylisiä sävyjä. Tästä paletista löytyy sävyt niin tummemman kuin vaaleammankin meikin tekoon ja pidän siitä, kuinka paletti on ikään kuin jaettu kahteen osaan. Vaaleat sävyt tulevat mulla varmasti olemaan enemmän käytössä kuin tummat, mutta olen silti iloinen siitä, että paletista löytyy monipuolisesti myös niitä tummempia sävyjä. Laatu on tässäkin paletissa ihan omaa luokkaansa eikä Essence pettänyt tälläkään kertaa! Luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja helposti työstettäviä. Neljä metallinhohtoista sävyä toimii parhaiten sormella käytettyinä, mutta kostean luomivärisiveltimen kanssa ne saa toimimaan myös melkein yhtä hyvin. Olen aivan ihastunut tähän palettiin ja tämä tulee taatusti olemaan yksi huhtikuun luomiväripaleteistani.
Hinta: noin 12,50 €.


Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara on lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri, joka lupaa ripsille dramaattista näyttävyyttä. Mun suosikkiripsarihan on nimenomaan essenceltä, mutta brändillä on ollut myös monia sellaisia ripsivärejä, jotka eivät mun ripsissäni toimi. Tämä uutuusripsiväri yllätti mut kuitenkin ihan positiivisesti. Ei tästä uutta suosikkiani tule, mutta tällä saa helposti lisää näyttävyyttä ja volyymia ripsiin. Joudun lisäämään tätä pari kerrosta, jotta lopputulos on omaan makuuni riittävän näyttävä, mutta se ei ole mulle mikään ongelma. Harja oli suurehko, mutta ei kuitenkaan sutannut tai sotkenut ripsiväriä luomille.
Hinta: noin 4,40 €.

Witch Side luomiväripaletin lisäksi kokoelmasta ehdoton suosikkini oli tämä *Essence Stay 8h Matte Liquid Lipstick, jonka sain sävyssä 05 Date Proof. Tämä nestemäinen huulipuna lupaa pysyä huulilla virheettömänä jopa kahdeksan tunnin ajan. Sen koostumusta kuvaillaan kevyeksi ja valikoimissa on jopa yhdeksän erilaista sävyä. Koostumus on mielestäni tosiaankin hyvin kevyttä. Puna on helppo levittää huulille, sillä se ei jämähdä heti paikoilleen vaan tuntuu huulilla ensin hyvinkin sileältä ja miellyttävältä. Hetken päästä puna kuivahtaa, mutta ei edelleenkään tunnu liian kuivalta tai muuten epämiellyttävältä. Kahdeksan tunnin pysyvyyttä en ihan allekirjoita, sillä puna lähtee kyllä päivän mittaa kulumaan huulten keskiosasta pois, erityisesti syödessä ja juodessa, mutta pysyyvyys on silti omasta mielestäni hyvä. Mä en ole viime kuukausina juurikaan suosinut nestemäisiä huulipunia, sillä koen ne lähes aina melko kuivattaviksi, mutta tähän olen tarttunut nyt jo neljä tai viisi kertaa alle parin viikon sisällä, mikä kertoo jo aika paljon. Olen tästä siis pitänyt todella paljon ja veikkaan, että käyn jossain vaiheessa hankkimassa tästä ainakin yhden toisen sävyn!
Hinta: noin 3,70 €.

Kovaan käyttöön on myös päässyt tämä Essence 24Ever Ink Liner, joka on tussipäinen musta nestemäinen eyeliner. Mä olen viime aikoina saanut vähän liiaksikin näitä nestemäisiä eyelinereita, joten sen puoleen mun olisi ehkä ollut kannattavaa jättää tämä yksilö odottamaan käyttöönottoa, mutta en malttanut. Ja tässähän kävi sitten niin, että ihastuin tuotteeseen täysin! Eyelinerin kärki on jämäkkä ja melko lyhyt, mutta kuitenkin terävä ja ohut, mikä mahdollistaa rajausten teon helposti ja nopeasti. Tällä saa tehtyä helposti superohuen rajausjäljen tai halutessaan myös paksumpaa ja näyttävämpää. Mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa ja olen kokenut tämän käytön vaivattomaksi ja miellyttäväksi.
Hinta: noin 3,50 €.

Näiden esittelemieni tuotteiden lisäksi Essencen kevät- ja kesäuutuuksiin mahtuu myös mm. highlighterpaletti, poskipunia, meikkisiveltimiä, kynsitarroja ja huulivoiteita. Poskipunat ja meikkisiveltimet aion ainakin itse käydä katsastamassa, samoin kuin muut sävyt tuosta saamastani nestemäisestä huulipunasta!

Mitä mieltä olette näistä uutuuksista? Oliko mielenkiintoisia tuotteita tai oletteko jo hankkineet näitä itsellenne? :)

8 kommenttia:

 1. Mie kirjoittelin just näistä itsekin. Tuo Witch Side paletti on ihana mutta nude on toiminut arkena hyvin. Lineri on hyvä, ripsiväri yllätti kun oli niin helppo pestä pois <3 Kivoja uutuuksia taas kerran vähän aikuisempaan makuunkin, mukava kun essence ei mainosta itseään vain nuorille käyttäjille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Nude on todella hyvä arkipaletiksi! Ja kuten tossa kirjoittelinkin niin myös matkalle voisin kuvitella ottavani ton mukaan, mikäli tarkoitus ei ole tehdä mitään sen ihmeellisempiä bilemeikkejä :D Mun mielestä on myös mahtavaa, että valikoimista löytyy tuotteita myös aikuisempaan makuun<3

   Poista
 2. Ei vitsi, mulla tuli tuosta luomiväripaletista kans ihan mieleen se Hudan paletti ennen kuin ehdin edes lukea sun samanlaiset ajatukset asiasta :D Mutta monet meikkibrändit taitaa vähän kopioida toistensa tyylejä ja onkin tullut usein vastaan hyvin saman tyylisiä kopioita jostain kuuluisista paleteista tai muista meikeistä. Ei taida olla siis kovin harvinaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo mulle tuli se myös välittömästi mieleen, kun ton paletin avasin :D Jep, jotkut brändithän keskittyy lähes täysin siihen, että tekevät dupeja kalliimmista paleteista eli ei toi missään nimessä ole uutta :) Ja mun mielestä toi on täysin ok niin kauan kuin tuotteesta kuitenkin selkeästi näkee, ettei se ole se (yleensä) kalliimpi versio eli pakkaukset on erilaisia eikä sävyt ihan tismalleen samanlaisia!

   Poista
 3. Apua, toi Nude-paletti on ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Muistan kun ensimmäisen kerran näin kuvan tuosta Witch Side -paletin kannesta Instagramissa ja luulin kyseessä olevan Hudan uusi paletti :D Jotenkin toi kansikuva muistutti mun mielestä niin paljon Desert Duskia, että luulin ton olevan "jatkopaletti" sille. Sitten näin kuvan sisältä ja ihmettelin että miksi ne on tehneet siitä sisällöstä noin samankaltaisen New Nuden kanssa! :D Onneksi jossain vaiheessa tajusin, ettei nyt kyse ollutkaan Hudan paletista, ennen kuin ehdin asiaa ääneen ihmettelemään missään :D Toi paletti on kyllä tosi kaunis ja jos mulla ei New Nudea olisi, niin varmaan olisin tuon hankkinut :)

  Mä hankin näistä uutuuksista vain tuon pandaripsarin ja kynsilakanpoistoaineen. Tuo huulipuna vaikuttaa kans tosi hyvältä! Olivat vain jo loppuneet lalalipstickistä, kun tilauksen maanantaina tein :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep toi paletti muistuttaa kyllä monellakin tapaa Hudan paletteja :D Ei siis mikään ihme, että säkin ajattelit aluksi ton olevan nimenomaan Hudaa! Sävyt on tosiaan isolta osin samantyyliset kuin New Nudessa, mutta on tässä onneksi sitten toi toinen "tummempikin" puoli, joka eroaa ihan selkeesti siitä ja tekee tästä paletista mukavan monipuolisen<3

   Oon kuullut monilta samaa, että noi huulipunat on olleet loppuunmyytyjä :/ Toivottavasti niitä tulisi lisää niin mahdollisimman moni halukas pääsisi testaamaan! Ja mä ehkä hamstraamaan lisää niitä :D

   Poista

Kiitos kommentista!