lauantai 7. maaliskuuta 2020

Boxycharm | Helmikuu 2020


Sain helmikuun Boxycharmin itselleni jo reilu viikko sitten, mutta koska kuukauden vaihde tietää aina useampia postauksia mm. loppuneista ja suosikeista, venähti tämän boksin sisällön esittely jonkin verran. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Boxycharm on kokonaan luopunut pahvisista tuote-esittelykorteistaan ja niiden tilalle jokainen tilaaja saa sähköpostiinsa samat tiedot, jotka ennen tulivat vasta boksin mukana. Tämä muutos on itselleni sen puoleen hyvinkin mieluinen, että nyt saan tietää koko boksini sisällön jo useita viikkoja ennen kuin boksi mulla itselläni on. Kaikkia tämä muutos ei varmasti toki miellytä, mutta itse näen tämän pelkästään hyvänä asiana.


Helmikuun Boxycharm oli siitä hieman erikoinen, että tämä oli ensimmäinen boksi, joka sisälsi meikkivoiteen. Meikkivoide oli siis itse valittavissa muutamien tuotteiden joukosta, ja vaikka valittavana olisi ollut sen tilalle mm. eräs todella upea luomiväripaletti, halusin testata tuotea Beccan meikkivoidetta. Bokseissa oli muutenkin jonkin verran taas variaatioita ja olen itse ihan tyytyväinen omaan sisältööni. Siveltimet kruunasivat kokonaisuuden, sillä pelkäsin saavani noiden tilalle paketillisen meikkisieniä, joille mulla ei tällä hetkellä olisi tarvetta. Seuraavaksi katsotaan vielä hieman tarkemmin mitä kaikkea boksista paljastui:


Aloitetaan esittely tällä Becca Cosmeticsin Ultimate Coverage 24-Hour Foundationilla. Kyseessä on täysin peittäväksi ja vedenkestäväksi kuvailtu meikkivoide, jonka tulisi kuitenkin näyttää iholla luonnolliselta. Tästä oli siis valittavana lukuisia eri sävyjä ja melkoista arpapeliähän se on, kun koittaa pelkkien netistä löytyvien kuvien perusteella valita oikeaa sävyään itselle, mutta tällä kertaa meni täysin nappiin! Valitsin siis sävyn 1N1 Linen, joka osoittautui täydelliseksi omalle iholleni. Meikkivoide on koostumukseltaan paksuhkoa ja koen itse, että se levittyy paremmin meikkisienen kuin siveltimen kanssa. Paksu koostumus tekee herkästi sen, että meikkivoide jämähtää paikoilleen ennen kuin sen saa siveltimen kanssa levitettyä ja häivytettyä tasaiseksi, mutta kostea meikkisieni antaa enemmän armoa ja sen kanssa saan yleensä muutenkin levitettyä meikkivoiteen nopeammin.

Peittokyky tällä oli hyvä, mutta kuivalle iholle en välttämättä lähtisi tätä suosittelemaan. Meikkivoide kasautuu todella herkästi ihon kuiviin kohtiin ja vaikka mulla nyt on, kiitos hyvien ihonhoitotuotteiden, aika hyvässä kunnossa iho, ei tämä meikkivoide näyttänyt niin kauniilta omalla ihollani kuin olisin toivonut. Meikin päälle suihkittu kasvosuihke tosin auttoi asiaan paljon! Kyllä mä tämän pois käytän, mutta ainakaan näiden kokemusten perusteella en ostaisi enää uudestaan enkä kyllä myöskään kuvailisi tätä itse luonnollisen näköiseksi, sillä meikkivoide on todella peittävä.
Hinta: noin $44,00.


Alamar Cosmeticsilta tuli Complexion Brush Trio, joka oli mulle todella mieluinen yllätys. Alamar Cosmetics on tullut mulle tutuksi nimenomaan Boxycharmin kautta enkä ole vielä yhteenkään huonoon tuotteeseen brändiltä törmännyt. Tämä setti sisältää siis kolme kasvomeikkisivellintä, joilla saa levitettyä kasvoille niin poskipunan, aurinkopuuterin kuin highlighterinkin. Ja toki tyyli on ihan vapaa, kuten meikkisiveltimien kanssa yleensäkin, sillä ihmisten sivellinmieltymykset ovat todella erilaisia. Itse sain tästä setistä itselleni loistavan poskipuna- ja highlightersiveltimen (kuvan ylin ja alin sivellin) ja eiköhän kuvan keskimmäinenkin sivellin pääse käyttöön. Helmikuun Ipsy Plussassa sivellinsetti oli mun suosikkini ja niin taisi käydä myös Boxycharmin kanssa. Siveltimien karva on todella pehmeää ja nämä ovat omaan silmääni myös kauniita. Siveltimet ovat vegaanisia eli niiden karva on synteettistä.
Hinta: noin $36,00.


Nämä Evio Skin Refreshing Cleansing Hemp Wipesit olivat tämän boksin tylsin tuote. Nämä ovat siis kaikessa yksinkertaisuudessaan meikinpuhdistusliinoja, joiden tulisi poistaa kasvoilta myös vedenkestävä meikki. Mä en puhdista kasvojani meikinpuhdistusliinojen kanssa muuten kuin ihan äärimmäisessä hädässä, joten nykyään mulla kuluu tällaiset lähinnä meikkiswatchien pyyhkimiseen. Toki puhdistusliinat ovat käteviä esimerkiksi matkoilla, mutta tavallisessa arjessa en tällaisilla halua ihoani puhdistaa meikeistä ja senkin takia koen nämä hitusen tylsiksi tuotteiksi. Mutta tosiaan, swatchien pyyhkimiseen mä tulen näitä varmasti käyttämään eli ei paketti hukkaan mene!
Hinta: noin $10,00.


Ciaté London Everyday Vacay Coconut Setting Powder on tuotekuvauksen mukaan miedosti kookoksen tuoksuinen irtopuuteri. Puuteri on koostumukseltaan kevyttä ja se lupaa tehdä meikkipohjasta pitkäkestoisen. Mulla on tällä hetkellä käytössä yksi toinen Ciatén irtopuuteri, joten tämä kookosversio saa jäädä odottelemaan sen loppumista. Ciatén pakkaukset ovat mun mielestäni todella kauniita ja niin ovat nämä puuterirasiatkin. Kookosen tuoksu kuulostaa myös erittäin hyvältä, sillä mä rakastan kookosen tuoksua kosmetiikassa! Se kuitenkin jakaa varmasti aika paljonkin mielipiteitä, mutta odotan innolla, että pääsen testaamaan tämän puuterin.
Hinta: noin $22,00.


Viimeisenä vielä First Aid Beautyn Facial Radiance Padsit, jotka ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihoa kevyesti kuorivia ja kirkastavia lappuja. Kuorintateho perustuu lapuissa happoihin, joten laput eivät ole mekaanisesti ihoa kuorivia. Säännöllisen käytön tulisi tasoittaa ja silottaa ihoa, ja näitä siis suositellaan tosiaan käytettäväksi ihonpuhdistuksen jälkeen ihan päivittäin tai jopa kahdesti päivässä. Itse en kuiva- ja herkkäihoisena käyttäisi ikimaailmassa mitään kuorivia tuotteita päivittäin, en edes näitä, mutta silloin tällöin käytettynä nämä tulee varmasti käytettyä pois. Olen yhden lapun testannut ja kokemus oli oikein positiivinen. Lappu oli riittävän kostea, sillä sai hyvin käytyä läpi kasvot ja kaulan ihon eivätkä hapot aiheuttaneet omalla ihollani kuin pienenpientä kihelmöintiä. Ei siis punoitusta tai mitään muutakaan. Koin tämän todella nopea- ja helppokäyttöiseksi tavaksi kuoria iho ennen muita ihonhoitotuotteita. Boxycharmista tulleessa pakkauksessa on 28 lappua.
Hinta: noin $16,00.

Helmikuun Boxycharmin kokonaisarvoksi tuli noin $128,00, mikä on ihan hyvin taas kerran, varsinkin kun kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön!

Mikä näistä tuotteista olisi ollut teille mieluisin? Entä oliko joukossa tuttuja tuotteita? :)

14 kommenttia:

 1. Miun Boxy ei ole vieläkään tullut...
  Jotkut ovat saaneet sen sisältölapun boxista, tosin ainakin esim. Kathleen Lights taitaa saada sen pr-näytteenä, niin hällä se lappunen oli.

  Mutta siellä olisi ainakin tuo Ciatén puuteri, First Aidin laput, ja itse valitsin sen luomiväripaletin, taisi jotkut siveltimetkin olla? :D Joku puuttuu, en kyllä muista mikä se viimeinen tuote on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sunkin boksi tulisi pian perille! Okei, no en toisaalta ihmettelisi, vaikka pr-näytteinä saavat saisivat sen lappusen ja muut eivät :D Mä pärjään onneksi hyvin ilmankin, oikeestaan parempi näin kun näkee sisällön jo niin paljon ennen paketin saapumista :)

   Se luomiväripaletti oli kyllä kaunis<3 Mutta jotenkin ajattelin, että niitä mulla on jo ihan hirveästi, kun taas meikkivoiteita ei ja Beccaa halusin päästä testaamaan :D

   Poista
  2. Se viimeinen tuote oli Pur Cosmeticsin primer, piti siltikin vielä miettiä tovi, kun ei meinannut tulla mieleen :D

   Maaliskuun boksista ei ole vielä sitä sisältölappua tullut s-postiin, niin mietin onkohan nyt sitten boksissa sittenkin mukana se lappu?

   Poista
  3. Vissiin he luopui aika nopeasti niistä spostitse lähetetyistä lapuista. Harmi, olisin meinaan mieluusti nähnyt boksien sisällön jo etukäteen :D

   Poista
 2. Mä meinasin valita tuon Beccan meikkivoiteen, mutta lopulta peräännyin kun luin arvosteluista ettei se ole välttämättä kovin toimiva kuivalla iholla. Harmi, sillä en ole Beccan tuotteita ihan hirveästi päässyt testaamaan ja tuo olisi muuten ollut mielenkiintoinen testattava! Toivottavasti saadaan jossain vaiheessa jokin kosteuttava meikkivoide vaihtoehdoksi :) Katselin muuten sävyvaihtoehtoja silloin ja olisin myös päätynyt tuohon Linen-sävyyn :D

  Mulla oli samoina tuotteina kuorintalaput, puuteri ja siveltimet. Tuota puuteria piti päästä heti testaamaan ja siinä tosiaan on ihana kookostuoksu! Ei onneksi mikään kovin voimakas eikä se jää myöskään iholle leijailemaan, mutta levittäessä tuoksuu ihanalta :) Toivottavasti se tuoksu vaan pysyy siinä eikä haihdu samalla tavalla kuin Beccan puuterin kosteus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se ei tosiaan oo kuivalle iholle paras mahdollinen. Eniten mua huvittaa toi luonnollisen näköinen lopputulos, kun omaan silmään oli luonnollisuus aika kaukana, kun siveltimen kanssa tota ensimmäisen kerran levitin ja meikkivoide jämähti paikalleen todella nopeasti ja oikein hakeutui niihin muutamiin kuivempiin kohtiin iholla :D Sienellä toi onneksi toimii paljon paremmin, mutten siltikään kuivaihoisena ostaisi tota uudestaan. Mä pähkäilin muistaakseni parin eri sävyn välillä, mutta tää Linen oli kyllä ihan nappivalinta :)

   Oo ihan mahtava kuulla, että toi tosiaan tuoksuu kookokselta<3 Otan ton siis heti käyttöön, kun saan tällä hetkellä avattuna olevan Ciatén toisen irtopuuterin loppumaan :D Toivon samaa, se Becca oli oikeesti hyvä puuteri, mutta harmittaa vieläkin, ettei se kosteus pysynyt siinä :/

   Poista
 3. Apua miten ihana sisältö <3 käytän meikinpuhdistusliinoja myös siveltimien putsailuun eli päivittäin pyyhin niihin siveltimet, on aika sitten seuraavana päivänä puhtaat eikä niitä tarvii pestä niin usein. Jos sulla muuten joskus jää ylimääräisiä siveltimiä Boxycharmeista niin olisin voinut ostaa..jos raaskit luopua. Tykkään testailla erilaisia hyviä siveltimiä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä vinkki! Mä en oo tainnut koskaan käyttää meikinpuhdistusliinoja siveltimille, mutta voisin kyllä joskus kokeilla. Ei se niiden peseminen meinaan mitään herkkua ole :D Hei pidän ehdottomasti sut mielessä noiden siveltimien suhteen! Ihan varmasti jossain vaiheessa tulee taas sellaisia, joille ei oo itsellä käyttöä niin laittelen viestiä jos ja kun näin tapahtuu<3

   Poista
 4. Irtopuuteri kuulostaa tuoksuineen ihastuttavalta ♥ First Aid Beautyn Facial Radiance Padseja on mullakin tuo rasia ja just sain LF:n maaliskuun boksista pari yksittäistä lisää, enkä itsekään käyttäisi mitään kuorintaa päivittäin mutta viikottain kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuulostaa, en malta odottaa että saan sen avattua! Viikottain käytettyinä noi varmasti meneekin, päivittäin en voisi kyllä suositella tollasia tuotteita millekään ihotyypile, kun tuskin rasvoittuva ihokaan kuorintaa tarvitsee päivittäin. Saati sitten kahdesti päivässä! Mutta toisaalta ainahan noissa miedommissa kuorinnoissa lukee, että ne on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Kai se on yritykselle kannattavampaakin siten, kun mitä useammin ihmiset käyttää niin sitä nopeammin tuote loppuu ja se ostetaan uudestaan :D

   Poista
 5. Tosi hyvä sisältö paitsi nuo kosteusliinat :D Mäkin harkitsin Beccan meikkivoidetta, mutta luin arvosteluista ettei se sovi kuivalle iholle ja jotain muutakin huonoa siitä oli muistaakseni kirjoitettua, joten valitsin sitten toisen tuotteen. Nuo kuorintahappolaput on käytössä tosi käteviä, kun niillä voi aina välillä helposti ja nopeasti vain pyyhkiä kasvot. Jokapäiväiseen käyttöön en kyllä itse niitä uskaltaisi ottaa.

  En muuten tiennytkään, että Alamar cosmeticsilla on myös siveltimiä. Kivan näköiset, miellyttää ainakin minua kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi liinat oli kyllä melkoisen turhia.. :D Becca oli mulle ihan ehdoton valinta, vaikka niitä arvosteluja luinkin. Silti halusin päästä sen testaamaan, mutta lopputuloshan tosiaan on se, ettei se omalle iholleni sovi mitenkään täydellisesti :D Ei silti harmita, tulipahan testattua! Joo siis noi Alamar Cosmeticsin siveltimet on jotain niin ihanaa<3 Noi on kaiketi uutuuksia eli eivät ole olleet kovin kauaa heillä vielä valikoimissa :)

   Poista
 6. Ihanat noi meikkisiveltimet, kun esittelit tätä instassa niin ne olikin mun suosikit. MYös ciate alkaa kiinnostamaan, nyt kun se tänne suomeen erilaisten boksien kautta rantautuu. Ehdottomasti tota irtopuuteria myös olisin valmis kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi siveltimet on osoittautuneet aivan loistaviksi<3 Mulla ei oo mitään huonoa sanottavaa niistä! Ciatélla on tosi kivoja ja hyviä tuotteita ja mäkin oon iloinen siitä, että niitä on tullut myös suomalaisista/helposti Suomeen tilattavissa olevista bokseista :)

   Poista

Kiitos kommentista!