torstai 20. helmikuuta 2020

The Body Shopin Vitamin E -tuotesarja!


Viime perjantaina oli ystävänpäivä ja mun mies yllätti mut iloisesti antamalla mulle The Body Shopin Keep Me Hydrated Vitamin E -sarjan lahjapakkauksen. Mies tietää, että The Body Shopin tuotteet on aina mulle varmoja lahjavalintoja, sillä mähän käytän brändin tuotteita ihan jatkuvasti ja ne ovat pääasiassa aina olleet mulle hurjan mieluisia. Tänään kerron teille mitä tämä lahjapakkaus piti sisällään ja mitä mieltä olen sen sisällöstä ollut!


Lahjapakkauksesta löytyy täysikokoinen kasvoputsari, kaksi kangasnaamiota sekä täysikokoinen päivävoide. Vitamin E -sarjasta löytyy erikseen myös kuivalle tai sekaiholle suunnattuja tuotteita, mutta nämä tuotteet on tehty sopimaan kaikille ihotyypeille. Vitamin E -sarja on tullut itselleni tutuksi erilaisten kasvovoiteiden ja hoitoveden muodossa, mutta en ole ainakaan pariin vuoteen käyttänyt tätä tuotesarjaa. Erityisesti paketista paljastuneet kangasnaamiot herättivät huomioni, sillä mähän olen tällä hetkellä aivan hulluna kangasnaamioihin ja oli ihan mahtavaa päästä testaamaan myös The Body Shopin kangasnaamioita!


Lahjapakkaus oli mulle hurjan mieluisa ja sen sisältämät tuotteet käyttökelpoisia varmasti monenlaisille kosmetiikankäyttäjille. Miehen mukaan pakkauksen hinta oli jotain 33 euron luokkaa, eli lahjapakkaus tuli siis myös selkeästi edullisemmaksi kuin kaikki tuotteet yksittäin ostettuina. En tiedä oliko pakkaus jokin ystävänpäivän erikoisuus, sillä ainakaan tällä hetkellä en löytänyt sitä TBS:n verkkokaupasta, mutta jokainen tuote siellä toki on yksittäin myynnissä. Seuraavaksi vielä tarkempi kuvaus jokaisesta tuotteesta:


The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash on E-vitamiinipitoista ja antioksidanttista vehnänalkioöljyä sekä mm. soijaöljyä sisältävä kasvojen puhdistusvoide. Putsari on suunnattu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle, mutta sen tulisi toimia silti ihan kaikilla ihotyypeillä. Tuote lupaa poistaa meikit tehokkaasti sekä meikeistä että muista epäpuhtauksista. Koostumukseltaan tämä puhdistusvoide on oikein miellyttävää, sillä se ei ole paksua jankkia, mutta ei myöskään turhan lirua. Meikit puhdistuvat kasvoilta tämän kanssa melko tehokkaasti, mutta olen käyttänyt tämän jälkeen aina myös toista puhdistusainetta, jolla olen saanut loputkin meikkirippeet kasvoilta pois. Putsari ei jätä ihoa nahkean tuntuiseksi, mutta ei toisaalta myöskään turhan kosteutetun tuntuiseksi. Sanoisin tämän olevan ihan perushyvä puhdistustuote kasvoille, mutta näin kaksoispuhdistusta suosivana tarvitsen tämän kanssa kyllä myös sen toisen puhdistustuotteen.
Hinta: noin 16,50 €/125 ml.


The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Maskeja pakkaus sisälsi tosiaan kaksi kappaletta ja näistä olen käyttänyt nyt toisen. Kangasnaamiot sisältävät vehnänalkioöljyä, hyaluronihappoa sekä aloe veraa. Niiden tulisi kosteuttaa kasvojen ihoa tehokkaasti ja naamiot itsessään ovat biohajoavia. Mä en ollut tosiaan aiemmin testannut TBS:n kangasnaamioita, joten senkin puoleen lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan näitä. Kangasnaamion istuvuus ei ollut ihan paras mahdollinen, sillä se oli kooltaan hieman pienempi kuin kangasnaamiot yleensä, ja esimerkiksi silmien aukot olivat itselleni vähän turhan pienet. Kosteutustehot tällä olivat kuitenkin oikein hyvät ja naamion jälkeen iho tuntui pehmeältä ja sileältä. Ja sehän näissä onkin tärkeintä! Istuvuus ei tosiaan ollut omille kasvoilleni paras mahdollinen, mutta ehdottomasti haluan testata näiden lisäksi myös TBS:n muita kangasnaamioita, sillä mielenkiintoni todella heräsi näitä kohtaan. Näissä on vaan hitusen korkeampi hinta kuin mihin olen korealaisen kosmetiikan naamioiden kanssa tottunut, mutta varmasti näitäkin voisi silloin tällöin kuvitella ostavansa.
Hinta: noin 5,50 €/kpl.


The Body Shop Vitamin E Moisture Cream oli ainut tuote, joka mulle oli tuttu jo entuudestaan. Tämä kevyt kasvovoide sisältää samaa vehnänalkioöljyä kuin muut edellä mainitut tuotteet ja tuotekuvauksen mukaan myös hyaluronihappoa, aloe veraa ja sheavoita. Inciä katsoessa näitä kolmea viimeksi mainittua ei voiteessa kuitenkaan pahemmin taida olla, sillä ne on kaikki listattu vasta hajusteen jälkeen. No joka tapauksessa voide lupaa pehmentää ja kosteuttaa kasvojen ihoa sekä imeytyä nopeasti. Melko nopeasti voide imeytyykin ja se sopii siten hyvin myös meikinalusvoiteeksi itselleni. Voide on koostumukseltaan miellyttävän kevyttä ja tuoksu näissä Vitamin E -sarjan tuotteissa on itselleni hurjan mieluinen. Voide on suunnattu erityisesti normaalille ja sekaiholle, mutta tästähän löytyy myös oma versionsa kuivalle iholle. En ehkä ihan sanoisi voiteen olevan hintansa arvoinen, mutta kyllä tämä päivävoidekäytössä itselleni on ihan tarpeeksi kosteuttava ja pois tämä tulee varmasti käytettyä.
Hinta: noin 22,50 €/50 ml.

Onko The Body Shopin Vitamin E -sarja teille tuttu? :)

6 kommenttia:

 1. Mulla on tän sarjan kasvoöljy ja se on ollut kyllä aika kiva! :) Sarjan tuotteissa on tosi kiva tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se öljy kuulostaa kyllä ihanalta! Täytyy pitää se mielessä. Tuoksu on mullekin hurjan mieluinen<3 :)

   Poista
 2. Oi, olipa kiva lahja ja muistaminen mieheltä! :) Sisältö vaikuttaa tosi kivalta ja sellaiselta, jolle löytyy varmasti monella käyttöä. Kiva kun mukaan oli laitettu kangasnaamioitakin! Mä en ole koskaan testannut The Body Shopin kangasnaamioita enkä hirveästi ihonhoitotuotteitakaan, mutta kuulostavat kyllä kiinnostavilta ja hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mies onnistui kyllä yllättämään, kun en todellakaan odottanut saavani mitään tällaista :D Noi kangasnaamiot oli tosi kiva yllätys! Ja varmasti monille mieluisia myös, kun ne on kuitenkin tällä hetkellä niin "in". Mulla on myös TBS:n tuotteet pääasiassa aina olleet niitä vartalonhoitotuotteita, joten oli senkin puoleen tosi kiva saada testiin myös ihonhoitoa :)

   Poista
 3. Näin välipäivä aleissa jo näitä TBS:n kasvonaamioita kassalla ja mietin vähän että viitsinkö niitä sotaa vai ei, mutta olisi siis tosi kiva toki päästä niitä joskus kokeilemaan vaikka nyt ei niitä tullut ostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kiinnostus heräsi niitä kohtaan, vaikka istuvuus ei tosiaan ollutkaan ihan paras mahdollinen :) Kosteutustehot oli kuitenkin hyvät ja se on mulle se pääasia näissä kangasnaamioissa!

   Poista

Kiitos kommentista!