torstai 13. helmikuuta 2020

Projekti Näytepussukat | Osa 8


Taas jatketaan näytepussukkaprojektia, jossa siis esittelen ja arvostelen aina muutaman näytepussukan kerrallaan ja kerron ostaisinko tuotteen uudelleen näytteen perusteella. Näytepussukoista ei yleensä riitä tuotetta kuin yhdeksi tai korkeintaan muutamaksi kerraksi hieman tuotteesta riippuen, joten eihän näiden perusteella aina voi mitenkään saada kunnon käsitystä siitä, kuinka hyvin tuote itselle sopii. Saa näistä kuitenkin yleensä aina edes jonkinlaisen ensivaikutelman ja sen perusteella päätökseni siis teen. Tässä seuraavat kahdesan näytepussukkaa:


Four Reasons Nature Moisture Shampoo. Luonnonkosmetiikan shampoo, jonka tulisi kosteuttaa hiuksia ja puhdistaa ne hellävaraisesti. Shampoo sisältää mm. luomuavokado- ja luomumanteliuutteita sekä sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia. Shampoo on vegaaninen. Tämä yllätti mut hurjan positiivisesti! Mähän olin halunnut jo pitkään testata tätä kyseistä sarjaa Four Reasonsilta ja nämä näytepussukat olivat siis mun ensikosketukseni sarjan tuotteisiin. Shampoon pesuteho oli luonnonkosmetiikaksi yllättävänkin hyvä ja tällä sai hiukset puhtaiksi yhdellä pesukerralla. Shampoota tosin kului hitusen enemmän kuin mitä ehkä normaalisti käytän, mutta eipä se mitään haittaa, jos yksi pesukerta kuitenkin riitti. Ehdottomasti haluan tämän itselleni myös täysikokoisena.
Hinta: noin 16,90 €/250 ml.

Four Reasons Nature Moisture Conditioner. Tämä luonnonkosmetiikan hoitoaine lupaa pehmentää ja silottaa hiukset samalla vahvistaen niiden rakennetta ja kosteuttaen niitä. Hoitoaine sisältää shampoon tavoin betaiinia sekä luomuavokado- ja luomumanteliuutteita. Myös hoitoaine on vegaaninen. Luonnonkosmetiikan hoitoaineet ovat todella harvoin olleet omille kuivahkoille hiuksilleni riittävän hoitavia eikä tämäkään valitettavasti saanut mua täysin vakuutettua. Tässä näytepussukassa ei ehkä ollut ihan riittävästi tuotetta, jotta se olisi täysin riittänyt pitkille hiuksilleni, joten en ihan saanut tästä kunnon käsitystä. En kuitenkaan kokenut tätä erityisen hoitavaksi, mutta ei tämä missään nimessä ollut myöskään huonoin testaamani luonnonkosmetiikan hoitoaine. Ne eivät siis yleensäkään mun hiuksissani toimi kovin hyvin, mutta tämä tuntui kuitenkin tekevän edes jotain. Isompi määrä tuotetta olisi kertonut mulle enemmän, sillä nyt jouduin käyttämään myös toista hoitoainetta tämän kanssa enkä siis saanut kunnon käsitystä tästä tuotteesta. Periaatteessa haluaisin antaa tälle uuden mahdollisuuden, mutta toistaiseksi sanon kuitenkin, etten lähtisi ostamaan tätä täydessä koossa.
Hinta: noin 16,90 €/250 ml.


Coxir Vita C Bright Serum. Vitamiinipitoinen seerumi, jonka tulisi sekä vahvistaa että kirkastaa ihoa. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti sitä suositellaankin samean ihon kirkastamiseen. Seerumi sisältää mm. kirkastavaa niasiiniamidia ja C-vitamiinia, retinolia sekä hoitavaa E-vitamiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Seerumin koostumus oli yllättävänkin täyteläistä, mutta kuitenkin nopeasti imeytyvää eikä siis missään nimessä liian paksua. Tästä riitti mulle kahteen käyttökertaan ja mielenkiinto todella heräsi, sillä seerumi tuntui samaan aikaan sekä kosteuttavalta että tosiaan kirkastavalta. Olen toistaiseksi testannut Coxirilta vain heidän Ultra Hyaluronic -sarjaa, mutta tämän pidän ehdottomasti myös mielessä ja voisin hyvin ostaa tämän täydessä koossa.
Hinta: noin 18,90 €/50 ml.

Coxir Vita C Bright Cream. Kasvovoide, jonka tulisi suojata, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Voide sisältää mm. ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevaa retinolia, juonteita silottavaa niasiiniamidia, hoitavaa ja suojaavaa E-vitamiinia sekä kirkastavaa C-vitamiinia. Voide oli koostumukseltaan paksua ja täyteläistä, mikä ilahdutti mua suuresti. Odotin sen nimittäin olevan kevyempää, kuten brändin Ultra Hyaluronic -linjankin voide on, mutta ehei. Tämä oli todella kermaista ja täyteläistä! Voide toimi loistavasti yövoiteena ja mulle tuli heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen sellainen olo, että tätä haluan vielä lisää itselleni. Nyt toistaiseksi koitan käytellä muita kasvovoiteita pois, mutta tämä oli sen verran kosteuttavan ja muutenkin miellyttävän oloinen tuote, että aion ehdottomasti ostaa tämän täysikokoisena.
Hinta: noin 19,90 €/50 ml.


Joik Organic Skin Perfecting BB-Cream. Tämä on kevyen ja mattaisen lopputuloksen antava BB-voide, joka lupaa myös kirkastaa ihoa ja häivyttää mahdollisia epäpuhtauksia. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa kehäkukkauutetta sekä mm. virkistävää tyrniöljyä. BB-voiteet eivät koskaan ole päässeet mun suosiooni, sillä omaan makuuni ne eivät ole riittävän peittäviä ja  monien kanssa tuntuu, ettei kasvoilla olisi yhtään mitään. Tämä vaikutti kuitenkin yllättävänkin lupaavalta! Peittokyky ei missään nimessä ollut hyvän meikkivoiteen tasolla, kuten ei BB-voiteessa kuulukaan olla, mutta tämä sentään teki kasvoille edes jotain ja tasoitti ainakin mukavasti ihon sävyä. Mä kuulun siihen kastiin, joka tekee joko kunnon meikkipohjan alusta loppuun tai jättää sen kokonaan tekemättä, mutta nyt mua alkoi kyllä oikeasti kiinnostaa tämä Joikin BB-voide. Voisin siis ostaa tämän myös täysikokoisena tämän näytteen perusteella.
Hinta: noin 34,90 €/50 ml.

Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Cream. Tämä voide oli ensikosketukseni Charlotte Tilburyn kosmetiikkatuotteisiin. Tuotetta kuvaillaan ihoa kirkastavaksi ja kosteuttavaksi kasvovoiteeksi, jonka tulisi myös häivyttää ihon pieniä juonteita. Voide sisältää tuotekuvauksen mukaan mm. hyaluronihappoa, vitamiineja ja erilaisia öljyjä. Tuotekuvaus ja tuotteen hinta antavat odottaa, että tässä on todellakin jotain maagista, mutta todellisuudessahan voiteessa on esimerkiksi silikonia enemmän kuin sitä hyaluronihappoa, joka on pitkähkön INCI-listan ihan loppupäässä. En sano, etteikö sisältö muuten voisi olla täyttä timanttia, mutta tuohon kiinnitin itse vain huomiota nopealla vilkaisulla. Voiteessa oli omaan nenääni todella voimakas ja hitusen tunkkaisen oloinen tuoksu. Se imeytyi ihoon kuitenkin nopeasti ja toimi mukavasti päivävoiteena eikä lähtenyt esimerkiksi rullautumaan meikin alla pois. Siitä plussaa! En kuitenkaan tämän käyttökerran perusteella näe mitään syytä sille, miksi voide on näin arvokas. Mä en kyseisestä brändistä sen tarkemmin tiedä ja voihan se hyvin olla, että tuote ihan oikeasti on jokaisen euron arvoinen, mutta itse en tälle lämmennyt lupauksista huolimatta. En ostaisi täysikokoisena.
Hinta: noin 90,00 €/50 ml.


The Skin House Wrinke Away Fermented Essence. Erityisesti ikääntyvälle iholle suunnattu hoitovesi, jonka teho perustuu fermentoituun Galactomyces-hiivauutteeseen. Uutteen tulisi mm. uudistaa ja vahvistaa ihoa sekä parantaa sen aineenvaihduntaa. Hoitovesi lupaa myös häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä. Koostumus oli hieman vettä paksumpaa, mutta kuitenkin selkeästi juoksevaa ja nopeasti imeytyvää. Kaikin puolin tämä vaikutti ihan hyvältä hoitovedeltä, mutta oma ihoni ei taida ihan vielä olla kohderyhmää tällaiselle anti-age tuotteelle. Olen testannut myös muita The Skin Housen essencejä, joista osa on mielestäni ollut selkeästi tätä parempia. En ostaisi täydessä koossa.
Hinta: noin 36,90 €/150 ml.

The Skin House Dr. Clear Magic Serum. Erityisesti ongelmaiholle suunnattu epäpuhtauksia ja ihon ärtyisyyttä ehkäisevä seerumi. Seerumi sisältää ihoa rauhoittavaa teepuuöljyä sekä erityisesti akneiholle hyvin sopivaa savi-mineraaliuutetta. En itse asiassa ollut tutustunut tähän tuotteeseen ennen kuin lätkäisin seerumin naamaani. Seerumi oli koostumukseltaan kevyttä, kuten olettaa saattaa eikä se ollut omalle kuivalle iholleni riittävän kosteuttava. Ei ainakaan näin talviaikaan. Lähtökohtaisesti en muutenkaan ostaisi akneiholle suunnattuja tuotteita, kun oma ihoni tosiaan on nimenomaan taipuvainen kuivuuteen, mutta hauska tällaisia on silti testata ja katsoa mitä oma iho tykkää. Voisin hyvin uskoa, että tämä sopii nimenomaan rasvoittuvammalle iholle, mutta omalle iholleni tämä ei ollut sopiva enkä siis ostaisi luonnollisestikaan tätä täysikokoisena.
Hinta: noin 24,90 €/50 ml.

Oletteko kokeilleet näitä tuotteita? :)

4 kommenttia:

 1. Jee, mun suosikkisarja. En ollut itseasiassa kokeillut näistä mitään. Monet BB-voiteet on muuten yllättävänkin peittäviä, eivätkä häviä meikkivoiteille yhtään. Tää on musta jotenkin yllättävää joka kerta, että tosi luonnollisesta jäljestä tykkäävänä, voin pitää niitä jopa liian peittävinä. Esim. Misshan BB on huonojen ihopäivien pelastus, koska se peittää niin hyvin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tää vieläkin jaksaa sua kiinnostaa! :) Okei, mä olen ilmeisesti sitten vaan kokeillut niitä, jotka ei tunnu tekevän iholle mitään :D No en kyllä oo pitkiin aikoihin edes koittanut mitään muuta kuin jotain Lumenea, joka nyt ei muutenkaan ole ehkä paras mahdollinen brändi itselleni, jos mietitään meikkipohjan tuotteita.. Misshan BB:stä oon kuullut tosi paljon kehuja<3 Kiva kun palautit vähän mun uskoa noihin BB-voiteisiin! Uskallan siis oikeasti ehkä hankkia ton Joikin testiin :)

   Poista
 2. Mistä olet Coxirin näytteitä saanut? Tuttuja merkkejä, muttei tuttuja tuotteita. Yllätyin noista Tigin tuotenäytteistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan Bearelista tullut jonkun tilauksen mukana, kun he Coxiria ainakin myy! Tigit taas on tulleet varmaan Feeluniquelta joskus kauan sitten, kun tilailin paljon Tigin shampoita ja hoitsikoita sieltä<3

   Poista

Kiitos kommentista!