torstai 6. helmikuuta 2020

Loistava puhdistusaine kasvoille - Mizon Great Pure Cleansing Oil

*Affiliate- eli mainoslinkki


Tänään puhutaan hieman korealaisesta kosmetiikasta ja tarkemmin sanottuna korealaisen kosmetiikan ihonhoitotuotteesta. Korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu kaksoispuhdistus, jossa ensimmäisessä vaiheessa kasvot pestään öljypohjaisella puhdistusaineella ja toisessa taas vesipohjaisella. Tämä *Mizonin Great Pure Cleansing Oil edustaa juurikin sitä ensimmäiseen vaiheen puhdistustuotetta. Itse olen nyt jo jonkin aikaa suosinut meikinpoistossa nimenomaan kaksoispuhdistusta. Olen todennut sen olevan huomattavasti tehokkaampi kuin yhden puhdistusaineen käytön, ja tekemällä kaksoispuhdistuksen voin olla varma siitä, että kaikki meikkirippeet ja kasvoilla muuten oleva lika on kunnolla saatu pois. Hyvin puhdistettu iho on myös vastaanottavaisempi muille ihonhoitotuotteille, joten suosittelenkin panostamaan hyviin ihonpuhdistustuotteisiin, jotta saat kaikki tehot irti sitä seuraavien seerumien ja voiteiden tehosta. Tämä Mizonin puhdistusaine on hyvä esimerkki tehokkaasta ja oikeasti toimivasta ihonpuhdistusaineesta.


*Mizon Great Pure Cleansin Oil on useita eri öljyjä, kuten oliivi-, auringonkukka- ja viinirypäleensiemenöljyä sisältä kasvojen puhdistusöljy. Tuote on suunniteltu erityisesti meikinpoistoon ja se lupaa poistaa kasvoilta tehokkaasti meikin sekä muut kasvojen epäpuhtaudet. Puhdistusöljyt tulisi levittää aina kuivien käsien kanssa kuivalle iholle ja hieroa öljyä kevyesti kasvoille, jolloin se liuottaa mm. öljypohjaiset meikkituotteet kasvoilta pois. Tämän jälkeen kasvot voi joko huuhdella veden kanssa tai käydä läpi musliiniliinan tai vastaavan kanssa, jolloin öljy ja meikki liukenevat kasvoilta pois. Omien kokemusten perusteella tämä Mizonin putsari ei emulgoidu kasvoilta täysin pois pelkän veden kanssa. Näin ollen tuote vaatii joko toisen puhdistusaineen peräänsä tai nimenomaan vaikkapa sen musliiniliinan, jolla öljyn saa vettä paremmin kasvoilta pois. Mä pidän itse ehkä henkilökohtaisesti hieman enemmän öljyputsareista, jotka emulgoituvat täysin vesipesussa pois, sillä kiireisinä ja laiskoina iltoina saatan tarttua joskus pelkkään öljyputsariin ja siinä vaiheessa olisi suotavaa, että sen saa kasvoilta pois pelkän veden kanssa.


Tämä Mizonin puhdistusöljy on kuitenkin muuten ollut tehoiltaan aivan loistava. Meikit liukenevat kasvoilta pois hyvin nopeasti jo keyvyen hieromisen jälkeen ja tätä ei kerralla tarvitse kovinkaan paljon. Tästäkin löytyy myös ihoa suojaavia ja kosteuttavia aineosia, kuten öljyputsareista yleensäkin, sillä samalla kun viinirypäleensiemenöljy ja oliviiöljy liuottavat kasvoilta meikit ja epäpuhtaudet pois, huolehtivat ne myös ihon kosteuttamisesta. Suurin osahan toki liukenee sitten välittömästi pois seuraavan putsarin kanssa, mutta öljyputsareiden yksi parhaimpia puolia heti tehokkuuden jälkeen onkin se, että ne eivät kuivata ihoa. Mä en rehellisesti sanottuna tiedä kuinka hyvin nämä toimivat oikein rasvoittuvalla iholla, mutta ainakin kuivaihoisille voin puhdistusöljyjä suositella todella lämpimästi! Mua kiinnostaisikin kuulla teidän kokemuksianne - millaiselle ihotyypille öljyputsarit teidän mielestänne sopivat vai sopivatko ne kaikille?


Mizonin Great Pure Cleansing Oilia voi ostaa monista korealaista kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista, kuten *eleven, *Oletkaunis ja *Bearel. Puhdistusaine tulee riittoisassa 145 ml pumppupullossa ja se maksaa hieman ostopaikasta riippuen noin 28,00 €. Hinta on mielestäni varsin kohtuullinen ottaen huomioon tuotteen tehon sekä riittoisuuden. Ei tämä halvin mahdollinen puhdistusöljy ole, mutta ei missään nimessä myöskään sieltä kalleimmasta päästä. Puhdistusöljyt harvemmin saavat multa kovin paljon moitteita, kuten ei tämäkään saanut, mutta pienen miinuksen annan kuitenkin siitä, ettei tämä tosiaan emulgoidu pois pelkän veden kanssa. Kaikkia se ei toki haittaa ja itsekin teen yleensä kaksoispuhdistuksen, jolloin tällä seikalla ei ole mitään väliä, mutta tiedän monien valitsevan puhdistusöljyistä nimenomaan ne, jotka saa kasvoilta pois vain veden kanssa.

Käytättekö te puhdistusöljyjä? Jos käytätte, mikä ihotyyppi teillä on?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta, mäkin oon ihastunut kaksoinpuhdistukseen ja puhdistusöljyihin ihan täysin.
  Tuntuu, ettei enää muu riitä. Välillä kokeilen yksistään vaikka puhdistusvaahtoa ja heti tulee ikävä öljyä, hassua:)
  Mulla on sekaiho, kesällä rasvoittuva ja talvella pintakuiva mutta aika helppo hoitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Kun kaksoispuhdistuksen otti käyttöön, on kaikki yhdellä putsarilla tehdyt ihonpuhdistukset jotenkin vajaan tuntuisia. Vaikka periaatteessa kyllä monet putsarit riittävät ihan yksinäänkin käytettyinä :) Ja öljyjä ei voita mikään, jos ykkösvaiheen putsarista puhutaan!

   Poista
 2. Mulla on tästä öljystä ihan samantyyppiset kokemukset. Ihanan tehokas ja toimiva, mutta ei emulgoidu pois pelkän veden kanssa joten ei jatkoon. Käytän puhdistusöljyjä ja teen kaksoispuhdistusta ja mulla on kesällä rasvoittuva sekaiho ja talvella herkkä sekaiho. Edelleen mun listan kärkipaikkaa öljyissä pitää Elizabeth Ardenin puhdistusöljy joka toimii just niinku pitää. On hinnaltaan järkevää ja riittoisaa. Korealaisia haluan vielä testailla lisää ja luonnonkosmetiikan tuotteita. Avril on nyt käytössä ja se on ihan toimivaa mutta ei putsaa niin tehokkaasti kuin tämä Mizon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella miten hyvää toi Elizabeth Ardenin öljy on! Öljyjen tehoissa on selkeesti eroja, vaikka käytännössä kaikki kyllä saa ainakin melko hyvin ne meikit poistettua kasvoilta. Kaksoispuhdistuksessa onneksi se toinen putsari sitten viimeistelee, mikäli sille on tarvetta. Mä tosiaan suosin myös mieluummin niitä öljyjä, jotka emulgoituu vedellä pois, mutta esimerkiksi Senja Cosmeticsin öljy ei niin tee, mutta se on silti yksi mun suosikkejani ikinä!

   Poista

Kiitos kommentista!