sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Blood Lust - Jeffree Starin uutuuspaletti!


Jeffree Star lanseerasi uuden Blood Lust -kokoelmansa ja se tuli myös Suomeen myyntiin nyt perjantaina. Kokoelmaan kuuluu totta kai suuri luomiväripaletti, mutta sen lisäksi myös highlighter, huulimeikkejä sekä muita oheistuotteita kuten peilejä. Itse kävin perjantaina töiden jälkeen hakemassa Sokokselta Blood Lust Paletten ja nyt kerron teille tässä postauksessa ensifiilikseni paletista ja lopusta löytyy myös yksi meikkilook, jonka tein tänään paletin sävyjä käyttäen!


Blood Lust on myynnissä Suomessa Sokoksella sekä Oletkaunis.fi verkkokaupassa. Ostin itse oman palettini tosiaan Sokoksella, jossa se maksoi 68,90 €. Oletkaunis.fi:stä paletin saa itselleen muutaman euron edullisemmin, kuten saa myös esimerkiksi Beautybaysta, josta paletti on tosin jo loppuunmyyty. Itse sain näppärästi käytettyä paletin ostossa joululahjaksi saamaani Sokoksen lahjakorttia, joten omaa rahaa en palettiin joutunut tällä kertaa käyttämään euroakaan! Paletin hinta on Suomessa melkoinen, sillä Jeffreen omilla sivuillahan paletti ei maksa kuin 54 dollaria, joka on euroiksi muutettuna vain 50 euroa. Suomessa paletista joutuu siis maksamaan melkein 20 euroa enemmän, mikä on mielestäni aivan liikaa, mutta toisaalta kyllä ihmiset näistä ovat ilmeisesti myös valmiita maksamaan. Ja niin olin itsekin, sillä olisin tämän ostanut joka tapauksessa, vaikkei mulla olisi sitä lahjakorttia ollut!


Blood Lustin pakkaus on kulmikas, kookas ja tummanlilalla sametilla päällystetty. Paletin ulkonäkö on valtavirrasta hyvinkin poikkeava, mikä on pelkästään tyypillistä Jeffreen paleteille. Mä itse pidän enemmän ohuista, neliskulmaisista ja simppeleistä paleteista, sillä näin valtavankokoiset paletit vievät todella paljon tilaa ja ovat siten melko epäkäytännöllisiä sekä käytön että säilytyksen suhteen. Mutta onhan tuo pakkaus valtavan kaunis, se on pakko myöntää! Paletista löytyy kultaisina yksityiskohtina Jeffree Star Cosmeticsin logo sekä paletin "avausnappi". Sisältä paljastuu totta kai lähes koko kannen kokoinen suuri peili.


Paletti sisältää 18 suurikokoista luomivärinappia. Hieman yli puolet sävyistä on mattaisia ja loput enemmän tai vähemmän shimmerisiä aina metallinhohtoon asti. Sävymaailma on omaan silmääni kaunis ja paletissa mua itseäni kiinnostivatkin juuri kaikki lilat, violetit ja vaaleanpunaiset sävyt. Paletista löytyy muutama omasta mielestäni hieman irralliseksi jäävä sävy, kuten kirkkaapunainen Bleeding Heart, mutta toisaalta ne tekevät paletista hieman monipuolisemman. Itse ostin paletin kuitenkin nimenomaan niiden edellä mainitsemieni lilojen ja violettien sävyjen vuoksi, joten mua ei olisi lainkaan haitannut, vaikka koko paletti olisi ollut uskollinen tälle sävymaailmalle. Itse asiassa se olisi omasta mielestäni ollut jopa toivottavaa, mutta menee tämä näinkin!


Blood Lust on laadullisesti mielestäni samaa hyvää laatua kuin Jeffreen muutkin paletit. Mattasävyt ovat hitusen jauhoisia pannusta otettaessa, mutta ne levittyvät luomille kauniisti ja niiden häivyttäminen on helppoa. Pigmenttisyys on niissä mielestäni erinomainen ja Jeffreen mattasävyt ovatkin yksiä omia suosikkejani. Shimmeriset ja metallinhohtoiset sävyt ovat myös pääasiassa todella pigmenttisiä ja myös kermaisia. Paletista löytyy kaksi "extreme wet" koostumuksen omaavaa sävyä, Wet Jewel ja Pink Magic, joista vaaleampi Wet Jewel ei toimi mielestäni kuivana käytettynä oikeastaan lainkaan. Sävystä jää luomille lähinnä pelkkää glitterhippua, mutta kostena siveltimen tai sormen kanssa käytettynä sävy on huomattavasti intensiivisempi ja myös käyttökelpoinen. Tämä kyseinen sävy onkin mielestäni ainut, joka on laadullisesti paletissa hieman huonompi. Muuten olen swatchien ja yhden meikkauskerran perusteella ollut paletin laatuun hyvin tyytyväinen.


Tässä swatcheja muutamista paletin sävyistä. Kuten kuva kertoo, pigmenttisyys on suurimmassa osasta swatchatuista sävyistä oikein hyvä. Keskeltä löytyy kuitenkin selkeästi haaleammin näkyvä sävy ja kyseessä on juurikin se edellä mainitsemani Wet Jewel, joka vaatii ehdottomasti kostean siveltimen/sormen näkyäkseen kunnolla. Rivin toiseksi viimeinen sävy taas on Pink Magic, joka on koostumukseltaan siis samaa Wet Jewelin kanssa, mutta joka toimii kuivanakin loistavasti.


Tässä tämänpäiväinen silmämeikkini, jonka tein Blood Lustin sävyjä käyttäen! Halusin tehdä hyvin arkeenkin sopivan vaaleahkon silmämeikin keskittyen nimenomaan niihin paletin liloihin ja violetteihin sävyihin. Tein meikin halotyyliin ja käytin siinä sävyjä Take The Crown, Deviant, Beauty Sleep, Vivid Mood ja Blood Queen. Tämä on tosiaan toistaiseksi ainut silmämeikki, jonka olen Blood Lustilla tehnyt, mutta vähintään Instagramin puolella tulette varmasti näkemään tulevaisuudessa useampiakin lookeja!


Onko Blood Lust sitten hintansa arvoinen? Omasta mielestäni kyllä, sillä sävyt ovat itselleni niin mieluisat ja Jeffreen luomiväreissä laatu on todella, todella hyvä. Multa löytyi entuudestaan Jeffreen Blood Sugar ja Jawbreaker paletit, joten tämä täydensi kokoelmaa mielestäni oikein mukavasti. Jawbreaker on jäänyt mulla hitusen vähemmälle käytölle, sillä mun on ollut hankala tehdä meikkejä pelkästään kyseistä palettia käyttäen, mutta näen mielessäni jo useampia lookeja, joissa yhdistän nämä kaksi palettia. Olen varma, että Blood Lustista tulee yksi kevään suosikkipaleteistani, sillä tällä hetkellä ainakin olen aivan ihastunut tähän!

Mitä mieltä olette tästä uudesta Blood Lust paletista? :)

14 kommenttia:

 1. Tää on niin kaunis, en malta odottaa että saan oman palettini! :) Ja vitsit miten upea tuo sun silmämeikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aivan ihana! Yksi parhaimpia ostoksia pitkiin, pitkiin aikoihin :) Kiitos hurjasti<3

   Poista
 2. Uskomattoman kaunis paletti ja nuo sinun silmät, kauniit nekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää paletti on kyllä todella kaunis :)

   Poista
 3. Olisin voinut ostaa ulkokuoren perusteella, mutta sävyt ei oikein ole miun makuun :)

  Joillakin oli muuten s-mobiilissa alekuponki (-20%), jolla olisi saanut lisäalennusta, miulla oli vaan astioista ja hajuvesistä kupongit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt tosiaan varmasti jakaa mielipiteitä, mulle tää oli sen suhteen taas ihan täydellinen<3 Joo mäkin kuulin noista alekupongeista, mutta mä en mitään s-mobiileja tms. omista, kun en s-ryhmän kauppoja normaalisti käytä niin meni multakin alet ohi :D

   Poista
 4. Ihana!! Haluan tämän sitten kun on rahaa ;DD Jawbreakeria himoitsin mutta varmaan jätän ostamatta ja hankin tämän. Onneks nämä on niin kalliita niin joutuu vähän harkitsemaan. Tosi nätin meikin teit ja on tämä vaan niin upea paltti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mun pitäisi valita tämän ja Jawbreakerin väliltä niin tämän mäkin ostaisin :) Jawbreaker on monipuolisempi, mutta mun on tosi hankala tehdä yksin sen kanssa meikkejä. Tai pari-kolme erilaista ehkä syntyy, mutta muuten joudun nappaamaan aina mukaan jonkun toisen paletin. Kiitos paljon<3 :)

   Poista
 5. Tosi kaunis meikki <3

  Mä ostin myös tän paletin ja tää on upea! Jotenkin vielä upeampi oikeasti kuin kuvissa :) Pakkaus ei tosiaan ole mikään kaikkein kätevin säilytettävä, mutta muuten tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janita! ♥ Joo kuvat ei mun mielestä anna tälle kunnolla oikeutta. Ja oikeestaan vasta kotona tajusin, että tässähän on tosi kivasti myös niitä tummempia sävyjä, kun jossain kohtaa joku taisi kritisoida palettia siitä, ettei niitä tummanliloja/violetteja sävyjä löytyisi. Pakkaus voisi tosiaan omaan makuun olla vähän simppelimpi, mutta onhan toi kyllä upea :D

   Poista
 6. En ollutkaan vissiin kommentoinut tähän? Näin siinä käypi kun lukee välillä phonella ja sit välillä kiireen keskellä koneella ja ei kommentoi... :'D Eniwei, mäkin toivoisin että toi olis toistanut suurimmaksi osaksi tuota violettia värimaailmaa. Voisin jopa ostaa pelkkien violettien sävyjen vuoksi koko paletin, mutta 70 euroa niiden takia en oo tällä hetkellä valmis uhraamaan, koska on kuitenkin äitiyslomalla ja en ehdi muutenkaan leikkiä luomivärien kanssa nyt paljoa (niisk). Ehkä sitten joskus, ellei nyt vastaan tule muuta palettia, jossa olisi enemmän violetteja sävyjä ;) Onhan tossa nyt muitakin kauniita värejä, mutta suurinosa vaikuttaa tosi irtonaisilta, kuten mainitsemasi punainen. Kokonaisuus on kuitenkin tässä paletissa aivan UPEA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mä myös monesti luen postauksia puhelimella, mutta en sen kanssa jaksa oikein koskaan kommentoida niin sitten joskus unohtuu se kommentointi kokonaan, kun pääsee koneelle! 70 euroa on kyllä mullekin liikaa luomiväripaletista, ja sen takia oonkin onneksi saanut mun kaikki kolme Jeffreen palettia ostettua lahjakorteilla :D Kun onhan nää kuitenkin laadultaan ihan mahtavia<3 Punainen sävy on tosi irtonainen tässä, samoin muutama muu, mutta eiköhän niillekin käyttöä löydy, jos vaan antaa mielikuvituksen juosta ;D

   Poista

Kiitos kommentista!