lauantai 4. tammikuuta 2020

Vuoden 2019 pannuprojektin lopputulos

*Saatu ilmaistuote


Noniin nyt olisi vihdoin ja viimein aika katsastaa kuinka vuoden 2019 pannuprojektini lopulta päättyi! Periaatteessahan tuloksen on pystynyt päättelemään jo loppuneet-postauksistani sekä aiemmista katsauksista, mutta koska kukaan teistä ei varmasti niitä muista ainakaan kovin tarkkaan, tässä vielä lopputulos ja postauksen lopussa vielä fiilikset projektin jälkeen. Uusi pannuprojektihan mulla on jo alkanut - tuotteet siihen on jo valittu ja isoa osaa olen myös käyttänyt jo, mutta siitä kerron teille ensi viikolla ihan omassa postauksessa.


Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream. Tuote oli loppunut jo edellisessä katsauksessa.

Four Reasons Black Edition Shimmering Spray*. Tämäkin oli loppu jo edellisessä katsauksessa.


Oriflame Sparkling Collection Bubble Bath. Suihkugeeli loppui jo edelliseen katsaukseen mennessä.

Cocoa Brown Tough Stuff*. Tämä kuorintakin oli loppunut jo ennen edellistä katsausta.


Rituals... Ritual Of Sakura Blossoming Hand Lotion. Tämä oli pieni ikuisuusprojekti, mutta sain lopulta syksyn aikana käsivoiteen loppumaan. Hitusen sitä onkin jo ikävä, kun tuoksu on mulle niin mieluinen.

Lemon Juice & Glycerine Käsikuorinta*. Tuote loppui juuri ja juuri ennen joulua! En käyttänyt tätä lopulta kovinkaan aktiivisesti, sillä eihän tämän kanssa varsinaisesti koonsa puolesta olisi ollut mitään vaikeuksia. Mutta pääasia, että loppui kuitenkin.


Mossa Vitamin Coctail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Cream*. Tämä loppui joskus marraskuun lopulla, kuten vähän ajattelinkin.

Mossa Vitamin Coctail Facial Oil. Tämä öljy riitti lopulta ihan vuoden viimeisiin päiviin asti, mutta sain kuin sainkin sen lopulta tyhjäksi. Jes!

Ziaja Acai Berry Face Toner*. Sain tämän loppumaan joskus marraskuun loppupuolella, hyvä minä!


IDUN Minerals Mineral Blush Havtorn*. Pienen pieni pannu oli nähtävissä jo viime katsauksessa, mutta nyt se on selkeästi laajentunut. Tämä on yksi suosikkiposkipuniani ja ihan taatusti ostan uuden, kun saan joskus tämän yksilön loppumaan.

Benecos Natural Powder Blush Sassy Salmon*. Tämän kanssa en onnistunut, valitettavasti. Mutta toisaalta en ihmettele, sillä kaksi poskipunaa pannuprojektissa on aika paljon, varsinkin kun poskipunat ovat niin vaikeita pannuttaa muutenkin. Tämän kanssa jatketaan vielä ensi vuonna, kyllä mä tästäkin meinaan aion saada sen pannun näkyviin!

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sun Dipped. Pannut ovat ehkä hitusen kasvaneet näissä edellisen katsauksen jälkeen, mutta mitenkään turhan usein en ole tähän tarttunut. Sain kuitenkin tavoitteeni täytettyä eli munhan oli siis tarkoitus saada kahden vaaleimman sävyn pannu näkyviin - ja niin myös sain!


Artistry EXACT FIT Perfecting Concealer*. Jos tuolta nyt yrittäisi niin varmasti tavaraa vielä irtoisi, mutta ei kuitenkaan ilman pientä taistelua ja ilman reunojen kaapimista. Koen siis tämän olevan loppu ja hyvä niin, sillä tämä peiteaine ei todellakaan ole mikään mun suosikkini.

Mirabella Modern Matte Lipstick Crimson. Tästä huulipunasta on jäljellä nyt se, mitä kuvassa näkyy. Ei siis todellakaan paljon, mutta liikaa, sillä mä ihan oikeasti luulin saavani tämän loppumaan. Oma mokahan se on ihan täysin, kun en käyttänyt tätä lopulta riittävän ahkerasti, mutta harmittaa. Ja paljon harmittaakin!

Essence adventure awaits metallic lipstick 02 kisses from asia. Valitettavasti huomasin tämän huulipunan menneen huonoksi jo keväällä, joten jouduin lopettamaan tämän pannutuksen. Nyt puna lähtee pois.


Ekopharma Hilla Kosteuttava Vartalovoide*. Tämän sain loppumaan joskus marraskuun aikana aika piankin sen jälkeen, kun otin tuotteen kunnolla tehokäyttöön. Voide oli itselleni mieluisa, mutta koska mä olen tunnetusti yksi maailman laiskin vartalon rasvaaja, kesti mulla tämän kanssa hyvin kauan.

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter. Vuoden viimeisille päiville se meni, mutta lopulta sain tämänkin purkin tyhjäksi! Reunoilta olisi saanut kaavittua vielä tavaraa hitusen, mutta mun silmissäni tämä on jo tyhjä eikä niistä rippeistä enää olisi riittänyt koko vartalolle. Hyvä tuote, mutta tämän kanssa oli sama ongelma kuin Ekopharman voiteen kanssa - nämä eivät mulla kulu.


Masque Bar Gold Foil Peel-Off Mask*. Tämä oli loppunut jo edellisessä katsauksessa.

Escada Fiesta Carioca EdT. Otin tämän hajuveden kanssa oikein kunnon loppukirin ja ihan oikeasti sain tämän loppumaan! En olisi ikinä uskonut, että niin käy, mutta toisaalta enpä mä tämän loppuvuoden aikana sitten muita hajuvesiä juuri käyttänytkään. Ja täytyy sanoa, ettei tätä varsinaisesti tule myöskään ikävä, sillä tuoksu ei missään vaiheessa ollut mun suosikkini, vaikka ihan hyvä olikin.

19 tuotteesta vain kolme oli siis sellaisia, joissa en päässyt tavoitteeseeni. Ne olivat kaikki meikkituotteita, mikä omalta osaltaan kertoo sen, että nimenomaan meikit ovat mulle itselleni niitä haasteellisimpia tuotteita näissä pannuprojekteissa. Tämän vuoden osalta projekti sujui paremmin kuin edellisenä vuonna, mutta erityisesti Mirabellan huulipuna harmittaa mua, sillä mä todella luulin saavani sen loppumaan. No eipä sitä onneksi paljon enää ole jäljellä, joten etteköhän te pian sen bonjaa roskapostauksistani. Escadan hajuvedestä taas olen todella ylpeä, sillä mähän epäilin koko projektin ajan, etten tule sitä saamaan tyhjäksi. Toisin kuitenkin kävi ja tosta olen todella iloinen!

Kiinnostavatko erilaiset pannuprojektit? Pannutatteko itse kosmetiikkatuotteita? :)

15 kommenttia:

 1. Oho huikea saavutus, hyvä Linda!!
  Sait melkein kaikki tuotteet pannutettua ja voit todella olla siitä ylpeä. Älä siis suotta ruoski itseäsi tuon yhden huulipunan takia :D Sitä on niin vähän jäljellä, että tehokäytössä saat sen kyllä alta puolen vuoden varmasti loppumaan.

  Itsellähän lässähti koko pannuprojekti. Aloitus viime vuonna oli varsin onnistunut, mutta sitten kyllästyin siihen että piti käyttää samoja tuotteita varsinkin kun bokseista tulee aina uusia ja kiinnostavia. Ja siis meikkejä on ihan suorastaan mahdotonta saada pannutettua. Joten koen että mulle tämä projekti ei sitten ihan sovikaan. Tai sitten mun pitäisi osata valita siihen mukaan sellaiset niin mieluisat tuotteet että niitä tulisi muutenkin käytettyä. Tälle vuodelle en ajatellut uutta projektia aloittaa vaan käyttelen tuotteita fiiliksen mukaan ja yritän olla ostelematta liiaksi uusia ennen kuin jemmoja on vähän kulutettu loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo tossa ei varmasti kauan mene, että saan punan loppumaan kunhan vaan muistan sitä käyttää. Toisaalta sen ei pitäisi olla ongelma, sillä se on ehdottomasti mun suosikkini kirkkaanpunaisista huulipunista. Ehkä sen takia mun alitajuntani yrittikin sitä vielä säästellä, kun uutta vastaavaa ei niin vaan ostetakaan :D

   No sepä näissä projekteissa on aina huono puoli, varsinkin jos valitsee sellaisia tuotteita, joiden kanssa joutuu oikeesti tekemään töitä eikä tilaa jää oikein käyttää sitten muita saman kategorian tuotteita :/ Toi sun päätös tälle vuodelle kuulostaa tosi hyvältä! Ylipäänsä musta tuntuu, että monilla on tällä hetkellä tavoitteena hillitä sitä ostamista ja saada vähän varastoja tyhjennettyä - niin myös mulla, vaikka tän pannuprojektin samalla aloitinkin :)

   Poista
 2. Mie aloitan taas joulukalenteriprojektin tälle vuodelle, se on blogin puolella isompi projekti :D
  Youtuben puolella jatkan Project Use It Up -sarjaa, jonka olen aloittanut vuonna 2015, muistuttaa tosin ehkä enemmän kiertävää pannuprojektia, sillä aina tuotteen loppuessa tulee uusi tilalle, itselläni on yleensä saman kategorian tuote.

  Project Polishia teen myös.

  Ziajan kasvsuihke/vesi löytyy itseltänikin ja on muuten riittoisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin mäkin mietin tota, kun olisin voinut viime vuoden tuotteilla sen toteuttaa, mutta unohdin sitten koko homman! No vielähän sen toisaalta ehtisi aloitella jossain muodossa rinnakkain tän 20 loppuun vuoden 2020 aikana -projektin kanssa ;D YouTuben puolella varsinkin törmää tosi mielenkiintoisiin pannuprojekteihin, harmi kun en oo taas pitkiin aikoihin saanut aikaiseksi katsoa mitään videoita, kun tuntuu ettei aikaa vaan ole :/ Pitää koittaa tsempata sen kanssa!

   Paljon tsemppiä sun projekteihin<3 :)

   Poista
 3. Tosi mahtava saavutus! Mä en pystyis samaan, tuskastuttaa aina kun avaan poskipunan tai jonku paletin, koska ne ei kulu loppuun ei sitten millään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo ei ne kyllä kulukaan :D Poskipunatkin on yleensä niin isoja, että jos ei keskity dippaamaan sitä sivellintä just siihen keskelle niin sen pannutus kestää pienen ikuisuuden. Sama luomiväreissä, kun ei niitä yleensä kerralla tarvitse kovinkaan montaa ja jos on käytössä useampi paletti niin ei niitä samoja tule aina käytettyä!

   Poista
 4. Hei ootko kuullut, viimeinen BetteBox ilmestyy tammikuussa! Goodie box on ostanut Betten ja bette on helmikuusta lähtien Goodiebox.. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kuullut! Saa nähdä mitä muutos tuo tullessaan, itse odottelen ainakin mielenkiinnolla, sillä Goodiebox itsessäänkin kiinnosti mua hurjasti<3

   Poista
 5. Hienostihan sie onnistuit, älä masentele yhden huulipunan takia jota on ihan rippeet jäljellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei pitäisi ruoskia itseä tollaisen takia, mutta olin vaan niin varma, että saan sen loppumaan<3 :D

   Poista
 6. Oi, hyvin onnistuit! Ja sait vielä hajuvedenkin loppumaan! Mä yritin joskus pannuprojektia, mutta tylsistyn niin nopeasti käyttämään samoja tuotteita ettei siitä tullut mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se noissa onkin aina riskinä :/ Ja just sen takia mä lopetin mun Pan That Paletten viime vuonna aika nopeasti, kun en yksinkertaisesti halunnut keskittyä niin intensiivisesti yhteen luomiväripalettiin. Tää projekti on siitä kiva, että tähän voi valita myös niitä helppoja tuotteita, jotka loppuu varmasti vuoden aikana, vaikka käyttäisi muitakin saman kategorian tuotteita. Heittää muutaman haastavamman jutun joukkoon vaan niin ei tuu niin helppoa touhusta :D

   Poista
 7. Hyvin kulunut kyllä näitä pannutettavia! Musta tuntuu, että pitää myös itse tehdä joku pannutusprojekti, mutten vielä tiedä miten sen toteutan ja mitä tuotteita siihen valitsisin. Tai sitten vaan menen sillä niin pitkään kunnes ei ole varastoa - ei ostaisi muotoilutuotteita hiuksiin ennenkuin ne kaikki surkeat vaahdot ja geelitkin olisi käytettynä. Tietysti meikkijutuissa tää ois vähän niin ja näin, jossain vaiheessa pitäis heittää luomiväripalettejakin hygieniasyistä roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun suunnitelmat ihan pelkästä varastojen tyhjentämisestäkin kuulostaa tosi hyvältä! Ei siitä sen enempää tarvii mitään projektia tehdä, mutta toisaalta esim. blogin puolelle tehdyt katsaukset pitää itseäkin vähän paremmin perillä siitä, kuinka siinä projektissaan on onnistunut :) Innolla odotan, josko kehittelet jonkun blogiin päätyvän pannuprojektin! Ja tsemppiä joka tapauksessa<3

   Poista
 8. Mä luin tän jo aiemmin puhelimella ja en vaan oo ennättänyt kommentoida tähän, pakko oli kuitenkin tulla näin jälkikäteen vielä kommentti heittämään, vaikka julkaisit yli viikko sit tämän! :D

  Mä oon myös todella yllättynyt kuinka ton hajuveden sait loppumaan, sillä itse olisin myös varmasti ihan todella epäilevä jos sellaista yrittäisin vuodessa saada loppumaan. Hajuvedet kestää yleensä niin pitkään ja itse tykkään kaiken lisäksi joka kerralla käyttää eri hajuvettä kuin viimeksi, se lisäisi epäilystäni omalla kohdalla. Eniwei hyvin tehty!

  Tietysti meikit kestää ehkä pidempään ja ovat riittoisia, sen vuoksi ehkä osa meikeistä on vaikea saada vuodessa loppuun, oot silti suoriutunut ihan älyttömän hyvin tässä, sillä kolme tuotetta yhdeksästätoista jäi, ei paha!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!