tiistai 14. tammikuuta 2020

Tehohoitoa iholle Laveran Firming -ampulleilla

*Saatu ilmaistuote


Tänään paneudutaan hieman ihonhoitoon ja tarkemmin sanottuna Laveraan, joka on yksi omista suosikkibräneistäni luonnonkosmetiikan saralta. Laveran tuotteet ovat tulleet itselleni tutuiksi jo kauan sitten ja tälläkin hetkellä multa löytyy Laveraa kosmetiikkavarastoistani. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikaksi suhteellisen edullisia, mutta kuitenkin todella laadukkaita ja helposti saatavilla ihan marketeistakin, mistä johtuen ne ovatkin saavuttaneet selkeästi suuren suosion myös suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Tämänpäiväisen postauksen aiheena on Laveran Two-Phase Firming Treatment*, joka on ehdottomasti paras tuote, mitä olen Laveralta (tai monelta muultakaan ihonhoitobrändiltä) testannut. Sain tämän osana loppukesänä blogimiitin goodiebagia Laveran maahantuojalta NHS:ltä ja tämä oli ehdottomasti yksi koko goodiebagin helmistä!

Laveran tuotteita voi ostaa mm. suuremmista päivittäistavarakaupoista, Sokokselta sekä monista eri verkkokaupoista, kuten NHS ja House of Organic. Tämän tehohoidon hinta on ostopaikasta hieman riippuen noin 22,00 €.


Lavera Two-Phase Firming Treatment on seitsemän päivän tehohoitokuuri kasvojen iholle. Tuote on suunniteltu erityisesti jo hieman ikääntyneemmälle iholle, ja sen tulisi kiinteyttää ihoa, häivyttää ryppyjä ja tehostaa ihon omaa kollageenintuotantoa. Tuotteen yksi avainainesosa on Green Lift Complex -raaka-aineseos, joka vaikuttaa nimenomaan kollageenintuotantoon tehostaen sitä. Yksi pakkaus sisältää seitsemän ampullia, jotka voi käyttää joko viikon mittaisena tehohoitokuurina tai harvemmin esimerkiksi kerran viikossa tukemaan ja tehostamaan omaa ihonhoitorutiinia. Ampullit ovat lasisia ja pakkauksen mukana tulee erillinen muovinen avaaja, jonka kanssa ampullit saa turvallisesti auki.


Tämä tehohoitohan on siis suunnattu itseäni hiema vanhemmille henkilöille, mutta lähdin siitä huolimatta mielenkiinnolla testaamaan miten nämä omalla ihollani toimivat. Alunperin suunnittelin käyttäväni näitä viikon putkeen, mutta matkaan tuli pieniä mutkia ja lopulta käytin nämä reilun kahden viikon aikana pitäen aina silloin tällöin välipäiviä. Tuote itsessään oli hurjan helppokäyttöinen, sillä avaajalla sai ampullin helposti avattua ja nestettä oli ampullissa oikein hyvä määrä. Levitin nesteen painelemalla kasvoilleni parissa-kolmessa eri erässä ennen seerumia ja kasvovoidetta antaen nesteen kunnolla imeytyä ihoon. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin, että iho tuntui pehmeämmältä ja mitä enemmän tuotetta käytin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin. Tämä todella tekee ihosta hurjan pehmeän ja sileän tuntuisen!


Mä en juuri osaa sanoa mitään siihen kuinka hyvin tämä häivyttää esimerkiksi niitä ryppyjä, mutta ehdottomasti voin suositella tätä tehohoitoa ihan jo sillä perusteella, että tämä silottaa ja pehmentää ihoa niin tehokkaasti. En tiedä onko mikään muu seerumi tai vastaava tuote koskaan tehnyt samaa iholleni, vaikka toki niitä hyviä tuotteita löytyy muualtakin. Aion itse ehdottomasti pitää tämän mielessä ja jossain vaiheessa ostaa uuden pakkauksen, vaikka edelleenkään en ole vielä ihan tuotteen varsinaista kohderyhmää ikäni puolesta. Olisikin mielenkiintoista testata mitä ihoni pitää tästä esimerkiksi kymmenen vuoden päästä, mikäli tuotetta on silloin vielä saatavilla!

Käytättekö te vastaavia tehohoitotuotteita kasvoille? Entä onko Lavera brändinä tuttu? :)

10 kommenttia:

 1. Mä just tänään kaivoin nämä ampullit esille ja suihkun jälkeen ajattelin yhden laittaa yöksi. Tykkään todella paljon näistä ja teho on todistettavasti merkittävä.Aamulla on ihanan kosteutettu, pehmeä ja kiinteytynyt iho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää yllätti kyllä tosi positiivisesti! Paljonhan olin lukenut näistä kehuja, mutten oikeasti odottanut näiden olevan näin tehokkaita :)

   Poista
 2. Ampullit on ihana tapa helliä silloin tällöin ihoa oikein kunnolla <3 Parasta näissä on se, että säilöntäaineet on karsittu minimiin, kun seerumi on pakattu ilmatiiviisti ja aina saa tuoreen tavaran kasvoille sopivissa määrin :) Itse en tätä settiä ole vielä testannut, mutta pitää ehdottomasti ottaa pian käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole tainnut koskaan aiemmin käyttää mitään vastaavia ampulleja, mutta ehdottomasti nämä herättivät mun kiinnostuksen muihinkin vastaaviin tuotteisiin! Toivottavasti pidät näistä, kun saat jossain vaiheessa testattua nämä<3

   Poista
 3. Minä tykkäsin hirmuisasti näistä <3 tasoittivat, kosteuttivat ja kirkastivat ihoa. Käytin ihan kuurina <3 voisin ostaa uudelleen, parempia kuin toiset testaamani vastaavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, että säkin olet näistä pitänyt! Mä en ole koskaan käyttänyt mitään samantyylisiä tuotteita, mutta kiinnostus ehdottomasti heräsi :)

   Poista
 4. Nämä on munkin mielestä tosi hyviä ja tehon tosiaan huomaa! Tää tuote pääsi mun 2019 vuoden parhaimpien listalle 😊👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele! Nää on yksinkertaisesti ihan loistavia ja tekee iholle kyllä ihmeitä<3

   Poista
 5. Mun pitää siis hankkia näitä nyt testiin, kun on ollut olo että naama on ihan näpyillä ja ekat juonteetkin alkavat muodostumaan parhaillaan kasvoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin lämpimästi suositella näitä ampulleja<3 Ne kosteuttavat ja tekevät ihosta hurjan pehmeän :) Näppyjä nää tuskin poistaa, mutta nekin voi toki johtua ihan vaan kuivasta ihosta, joten sen puoleen näistä saattaa olla siihenkin apua!

   Poista

Kiitos kommentista!