sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Huxley Secret Of Sahara Cream; Glow Awakening


Onko Huxley teille tuttu brändi? Sain itse ensikosketukseni Huxleyyn viime kesänä, kun ostin testiin heidän paljonkehutun kasvoveden. Nyt loppusyksystä tilasin vihdoin itselleni testiin toisenkin Huxleyn tuotteen ja pitkän miettimisen jälkeen päädyin tähän Huxley Secret Of Sahara Cream; Glow Awakening -kasvovoiteeseen, josta kerron teille tarkemmin tässä postauksessa. Huxley on siis laadukas korealainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet on pakattu pelkistettyihin, mutta todella kauniisiin ja laadukkaisiin pakkauksiin. Huxleyn tuotteita myy mm. Bearel sekä eleven. Oman voiteeni ostin Bearelilta alennusten aikaan. Normaalihinta voiteelle on noin 34,90 € hieman ostopaikasta riippuen.


Huxley Secret Of Sahara Cream; Glow Awakening on mm. kaktusviikunan siemenöljyä sekä niasiiniamidia sisältävä kasvoja kirkastava, ravitseva ja heleyttävä voide. Kaktusviikunan siemenöljyn tulisi kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Se onkin yksi Huxleyn tuotteiden pääraaka-aineista! Niasiiniamidi puolestaan kirkastaa sameaa ihoa ja vahvistaa ihon elastisuutta. Voide on koostumukseltaan paksuhkoa ja täyteläistä. Pieni määrä kerralla riittää koko kasvoille ja vaikka voide ei ihan sekunneissa imeydykään, olen pystynyt käyttämään tätä hyvin myös päivävoiteena kiireettöminä aamuina. Pääasiassa suosin tätä kuitenkin yövoiteena ja uskon, että erityisesti kesäaikaan tämä olisi omalle kuivalle iholleni sihen ihan loistava tuote. Voide tekee ihosta sileän, pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Tästä löytyy tosin myös jonkin verran silikonia, joka omalta osaltaan varmasti vaikuttaa siihen sileään tunteeseen, mutta myös ne kosteutustehot ovat tällä mielestäni oikein hyvät. 


Voiteessa on sama raikas tuoksu kuin Huxleyn tonerissakin. Itse kuvailisin sitä "vihreäksi", sillä mua itseäni tuoksu muistuttaa etäisesti kesästä ja esimerkiksi nurmikon tuoksusta. Tuoksu on itselleni mieluisa, mutta ei mikään miedoin mahdollinen, joten hajusteherkkien kannattaa ehdottomasti tuoksutella voide ennen ostopäätöksen tekemistä. Purnukan mukana tulee myös muovinen spaatteli, jota voi halutessaan käyttää voiteen annostelussa. Itse en ole kuitenkaan koskaan oppinut näitä spaatteleita käyttämään, vaikka tokihan ne olisivat huomattavasti hygieenisempi vaihtoehto kuin sormet, joilla siis itse voidetta purnukasta nappaan. 


Tästä kasvovoiteesta tuli heti kättelyssä yksi suosikeistani. Se on kosteuttava, sen pakkaus on todella kaunis ja laadukas ja rakastan voiteen tuoksua. Huxley on mulle kuin sellaista pientä arjen luksusta. Huxleyn tuotteet eivät ole sieltä kaikkein kalleimmasta päästä, vaikka eivät nämä ihan ilmaisiakaan ole. Hinta-laatusuhde onkin mielestäni näin kahden tuotteen perusteella Huxleylla mielestäni oikein kohdillaan. Ehdottomasti haluan jatkaa brändiin tutustumista ja ostankin varmasti uusia tuotteita heiltä testiin heti, kun saan varastojani ensin vähän tyhjemmiksi. Mikäli korealainen kosmetiikka kiinnostaa, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Huxleyn valikoimiin!

Onko Huxley tuttu? Mitä suosittelet brändiltä? :)

4 kommenttia:

 1. Huxley on ihana <3 Heidän toner on mun ikisuosikki ja lisäksi olen testannut myös yönaamiota ja puhdistusgeeliä. Se puhdistusgeeli on kuivalle iholle loistava, sillä iho ei jää sen jäljiltä yhtään kuivaksi tai kiristeleväksi :)

  Tämä voide kuulostaa tosi hyvältä! Täytyy lisätä tämä kiinnostavien tuotteiden listaan. Mulla on vain nyt niin paljon kasvovoiteita, etten viitsi uusia hankkia lähiaikoina testiin :/ Mutta todella hyvältä kuulostava tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistinkin, että sä tykkäät Huxleysta, enkä yhtään ihmettele<3 Täytyykin pitää toi puhdistusgeeli mielessä! Yleensä ne meinaan ei oo kuivalle iholle hyviä ja sen takia niitä oon vältellyt, vaikka tykkään just siitä geelikoostumuksesta mikä niissä on :D

   Mullakin on kasvovoiteita ihan liikaa, enkä tätäkään siis olisi tarvinnut, mutta nyt käyttelen innolla tätä pois ja annan muiden odotella :)

   Poista
 2. En oo tästä koskaan kuullut, pitää alkaa etsimään noin ylipäätään uusia tuotteita testiin kun iho alkaa selkeästi ikääntymään kolmenkympin lähestyessä :D Tuntuu, että jokainen finni jättää peräänsä viikoiksi ellei kuukausiksi näppyjä. Tällaista ei ole koskaan ollut aiemmin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät hyvät tuotteet, joilla saat ihon kenkkuilun kuriin! Tollaset yllättäen ilmenevät muutokset ihon kunnossa on tosi kurjia :/

   Poista

Kiitos kommentista!