torstai 19. joulukuuta 2019

Vuoden 2019 Bette Boxien topit ja flopit


Moikka! Olen jo parina vuonna tehnyt aina vuoden päätteeksi katsauksen kuluneen vuoden Bette Boxeihin ja valinnut niiden joukosta sekä kolme parasta että kolme huonointa boksia. Yleensä olen aina ollut sitä mieltä, että boksien taso vaihtelee hurjan paljon, mutta itse asiassa nyt kun kokonaisuutta katsoo, on vähän joka boksissa jotain hyvää ja toisaalta myös jotain huonoa. Tänä vuonna ei tainnut tulla yhtäkään boksia, josta olisin saanut itselleni kaikki tuotteet käyttöön ja mun olikin lopulta itse asiassa todella vaikea valita ne suosikkiboksini. Yksi oli selkeä valinta, mutta kaksi muuta olikin sitten vaikeampia. Monista bokseista meinaan löytyi esimerkiksi yksi superkiva tuote, mutta loppu sisältö ei sitten välttämättä kolahtanutkaan lainkaan. Yllä olevassa kuvassa on kaikki vuoden 2019 Bette Boxit ja seuraavaksi ensin topit ja sitten flopit.

Topit:


Syyskuun Bette Box oli yksi vuoden parhaimpia. Se ei yllä mielestäni samalle tasolle, mihin Bettessä on joskus totuttu, mutta tässä oli mulle tosi kivoja tuotteita. Lumenen meikkivoide esimerkiksi on päässyt mulla kovaan käyttöön ja sitä tulee varmasti ostettua joskus vielä lisääkin. Lisäksi Ziajan voide on todella hyvää ja Bio2You:n öljy ja Yon-Ka:n voide kiinnostavia tuotteita. Boksi olisi todennäköisesti ollut mulle jopa mieluisampi ilman mukana tulleita näytteitä, joiden joukosta löytyi yllätys yllätys mm. hammastahnaa sekä teetä. Joka tapauksessa koko vuoden bokseja kun katsoo, on tämä syyskuu ehdottomasti paras.


Marraskuun Bette Box pääsee myös suosikkeihin ihan siitä syystä, että tämän boksin tuotteista suurin osa pääsi omaan käyttöön. Tuotteet ovat kovin arkisia ja tästä boksista puuttui kaikki se pieni luksuksen tunne, jota kauneusbokseilta odotan. Kokonaisuudessaan tässä oli kuitenkin siitä huolimatta itselleni mieluisia tuotteita, kuten hiussuihke, käsivoide ja kulmaväri. Silicean ravintolisät olivat boksin turhake ja ne olen laittanut pois jo ajat sitten. Tästä boksista puuttuu tosiaan se jokin, joka tekisi tästä jollain tavalla erikoisen ja "ihmeellisen", mutta verrattuna vuoden moniin muihin bokseihin, oli tässä kuitenkin itselleni hyvin mieluisat tuotteet.


Lokakuun Bette Box nousee myös toppeihin, vaikka tämäkään ei missään nimessä ole täydellinen tai edes lähellä sitä. Tässä oli oikeastaan aika pitkälti puolet tuotteista itselleni mieluisia ja toinen puolisko on sitten jo lähtenyt eteenpäin. Ziajan hoitoaine osoittautui ihan loistavasti, samoin Schwarzkopfin shampoo ja Herbinan sy-voide. Rfsu ei kiinnosta ja myös tuo suihkittava kasvovesi lähti jo eteenpäin. Kokonaisuus toimi kuitenkin kivasti ja olin boksiin oikein tyytyväinen, vaikken ihan kaikkia tuotteita omaan käyttööni ottanutkaan.

Flopit:


Joulukuun Bette Box oli ehdottomasti yksi vuoden surkeimmista. Ensinnäkin multa puuttui boksista yksi tuote, mikä sinänsä nyt on ihan inhimillinen vahinko, mutta eipä se puuttuva Manna Kadarin meikkituote tätä boksia olisi pelastanut. En tällä kertaa edes uskaltanut laskea boksin kokonaisarvoa, sillä tiesin ettei se ole korkea. Sain ilmeisesti pitkäaikaistilaajan extrana kolme naamiota ja shampoonäytteen, mutta eivät nekään tätä boksia pelastaneet. Boksin ainut oikeasti hyvä ja itselleni mieluinen tuote oli Glitter by ElinaK:n irtoglitter, joka on hurjan ihana! Myös vartalovoide pääsee käyttöön, mutta esimerkiksi kasvovoiteet olivat molemmat niin pikkiriikkisiä, ettei niistä riitä iloa kuin pieneksi hetkeksi. Boksi olisi ollut mielestäni onnistunut, mikäli tässä olisi ollut vielä jokin yksi tuote. Vaikka sitten sen Manna Kadarin tilalla, mutta jäin kaipaamaan jotain ihanan jouluista - kuten jotain upeaa punaista huulipunaa!


Elokuun Bette Box oli toinen ihan ehdoton floppi. Kesän Bettejä hehkutettiin ihan älyttömästi etukäteen, mutta varsinkin tämä elokuun boksi jätti mut kyllä todella kylmäksi. Tästä boksista mulla pääsi käyttöön tasan yksi tuote, Vichyn peiteaine, eikä sekään tullut edes kaikille tilaaijlle! En nyt tähän hätään muista mikä oli vaihoehtoisena tuotteena sen kanssa, mutta muistaakseni ei mitään niin hyvää, että olisin sen ottanut mieluummin kuin tämän peiteaineen. Elokuun boksissa oli mm. muutama pakkaus Oslo Skin Labin kollageenijauhetta, joka sinänsä olisi ollut ihan ok tuote, mutta nämä bokseihin laitettavat määrät ovat vain ihan naurettavia. Kun tuotekuvauksessakin sanotaan, että tuloksia nähdäkseen tuotetta pitää käyttää x määrä viikkoja niin muutama pussukka ei mitenkään voi kertoa vielä mitään. Ymmärrän, että Bettessäkin ideana on nimenomaan tutustua ja kokeilla erilaisia tuotteita, mistä johtuen kaikkea ei tule esimerkiksi täysikokoisena. On kuitenkin eri testata jotain voidetta muutamia päiviä ja saada siitä edes jokin käsitys kuin juoda muutaman päivän ravintolisää, jonka ei edes pitäisi näyttää vaikutuksiaan siinä ajassa.


Toukokuun Bette Box pääsee myös floppeihin ja suurimpana syynä tässä on samojen tuotteiden kierrättäminen. Kun yhdestä boksista löytyy kaksi tuotetta, jotka on saanut bokseista aiemmin jo kahteen otteeseen, alkaa hymy hiukan hyytyä. Mä en tilaa kauneusbokseja sen takia, että voisin saada saman tuotteen sieltä kolmesti. Kaksi kertaa vielä jotenkin ymmärrän, jos niiden välissä on pitempi aika, mutta nyt tässä oli siis kaksi tuotetta (Ultrasun ja rfsu), jotka molemmat ovat tulleet mulle bokseista jo kahdesti aiemmin. Tästä boksista annoin myös avaamattomana eteenpäin sekä siveltimen että puuterin, joten ihan hirveästi en itse tästä iloa saanut. Boksin sisältö ei sinänsä ole huono, se on oikeastaan mukavan monipuolinen, mutta floppeihin se pääsee ihan ansaitusti juurikin siitä syystä, että tässä oli ne kaksi tuotetta, jotka ovat tulleet bokseista jo useampaan kertaan aiemmin.

Mun mielestä on ehkä hitusen huolestuttavaa, että mulle oli niin vaikea valita noita vuoden kolmea parasta boksia. Floppiboksit tuli valittua oikeinkin helposti ja samoin tiesin heti, että syyskuun Bette pääsee suosikkeihini. Loka- ja marraskuun boksit sen sijaan tuli vähän kuin valittua sen keskitason joukosta, mutta yhtä lailla olisin totta puhuen voinut laittaa niiden tilalle jonkun alkuvuoden boksin tai esimerkiksi heinäkuun boksin. Olen monet kerrat miettinyt tilaukseni lopettamista ja kerran LivBox-aikoina sen tehnytkin, mutta katsotaan nyt taas jonkun aikaa, josko taso joulukuun jäljiltä nousisi. Bettellä on kuitenkin esimerkiksi asiakaspalvelu toiminut aina todella hyvin, toisin kuin eräällä toisella kotimaisella kauneusboksilla, mitä arvostan todella paljon.

Mitkä ovat teidän suosikkinne ja inhokkinne vuoden 2019 Bette Boxeista? :)

12 kommenttia:

 1. Tätä oli kyllä ilo lukea! Vaikken tilaakaan mitään boxia, niin tämä postaus oli tosi mielenkiintoinen. Betten sisältöä olen pitkään seurannut ja miettinyt, että miksi sitä vielä tilataan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit postauksesta! Mä luulen, että Bettellä on yllättävänkin suuri tilaajakunta ja varmasti sisällöt vetoaa erityisesti sellaisiin, jotka ei muuten omista mielettömiä määriä kosmetiikkaa :) Näin kauneusbloggaaja Bettejen sisällöt harvoin enää ainakaan yllättävät, mutta vielä en oo tilauksesta kuitekaan luopunut!

   Poista
 2. Kiva katsaus vuiden Betteihin! Syys-tai lokakuu ois mun suosikki.Ei harmita että lopetin tilauksen, ihan ok bokseja muttei mitään huikeita.

  Ihanaa joulun odotusta Linda ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taso oli tosiaan ihan ok munkin mielestä, kun koko vuoden bokseja katsoo. Ei mitään maatamullistavaa ja parannettavaa kyllä löytyy! Kiitos samoin sulle<3

   Poista
 3. Olisi tosi vaikea valita parhaat, mulla oli lokakuusta vielä se köykäisempi versio. Muuten top 3 samoissa fiiliksissä, toukokuun boksi ehdottomasti vuoden floppi myös. Lähtwe mulla pitkälle tauolle. Olen saanut syksyllä rikkinäisiä tuotteita, puuttunut osa tuotteista ja meni 3 viikkoa vastata kyselyihin ja laittaa perässä ne jo kerran luvatusta korvauksesta puuttumaan jääneet tuotteet. Ei siis heilläkään asiakaspalvelu loista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuun boksista ei mulle jäänyt käteen paljon mitään.. Toi sivellinkin tuli muistaakseni useana eri versiona ja tietty sain itse just sellaisen, mille ei oo käyttöä :D No se meni jollekin työkaverille! Oi ei, kurja kuulla että sun kohdalla ei oo Betten asiakaspalvelu pelittänyt hyvin :( Toi on aina kurjaa, jos vastauksia saa odotella pitkään!

   Poista
 4. Mä tykkäsin itse kovasti tammikuun boksista. Se oli jotenkin raikas ja erilainen. Kaikki tuottee muistaakseni päätyivät myös omaankäyttöön.

  Erityisemmin muut Bettet ei sitten sykähdyttäneetkään ja tammikuun lahjaboksin jälkeen tuskin tulenkaan kyseistä boksia enää tilaamaan, koska tarjolla on niin paljon parempia vaihtoehtoja että miksi tuhlaisin rahaa sellaiseen joka ei vastaa mieltymyksiä tai tavarat jää vain kaappiin turhana pyörimään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tammikuu oli myös hyvä j mäen tuotteiden puolesta!

   Poista
  2. Tammikuu oli mulla myös vahvana vaihtoehtona noihin top-bokseihin, mutta koska J.Mäen tuotteet multa löytyi jo, oli Ziajan entsyymikuorinta oikeestaan ainut tuote, mikä todella ilahdutti uutena ja mikä on mulla edelleen käytössä :D Toi Love Beauty & Planetin kuorinta vaikutti kivalta, mutta en tykkää sen tuoksusta ja se on sen takia jäänyt tosi vähälle käytölle.

   Toi on ihan fiksua ajattelua. Turhaan sitä on ostaa/tilata jotain sellaista, mistä ei itselle jää käteen juuri mitään, kun rahat voi aina käyttää johonkin muuhun! Onneksi Suomessa on jo useampikin boksivaihtoehto, mitä pystyy tilaamaan<3

   Poista
 5. Mä voin niin samaistua tuohon elokuun boxiin, se oli tosiaan floppi ja iso olikin :D Ja sit toi syyskuun boxi.. Voi vitsi mä muistan kuinka mua harmitti, kun mulla oli tosiaan ne kesän kuukausien boxit vaan tilattuna ja elokuu oli viimeinen ja sen pettymyksen jälkeen olis tuo syyskuun boxi ollut ihan superihana, mutta tilasin perinteisesti vaan ne kolme. :D Täältähän mä kateuksissani luin tuosta syyskuun boxista sit :'D

  Voi sitä boxien jännitystä ja avaamista, se on niin ihanaa kuitenkin! No ensi kesää ootellessa, kun pistän todennäkösesti nyt sen Ihana Sinä- boxin kesän kuukausille tilaukseen 8) Siihen asti jänskäilen sun blogissa näitä muita ihania boxeja - vaikken ennätä nykyään aina kommentoimaan (harmittaa!) niin tulee kyllä luettua puhelimella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo se on aina se pieni miinuspuoli noissa, kun tilaa vaan jonkun tietyn määrän bokseja, että aina saattaa sieltä heti oman tilauksen päätyttyä tullakin joku tositosi hyvä boksi! Niin kuin nyt kävi :/

   Toivottavasti sulla ei tule Ihana Sinän kanssa mitään ongelmia, jos sen päädyt kesällä tilaamaan. Boksissa itsessäänhän ei ole yhtään mitään vikaa - päinvastoin ne sisällöt on täyttä timanttia, mutta aspa ei toimi ollenkaan. Mä olen yli kaksi kuukautta odottanut vastausta viestiini, vaikka sieltä luvataan vastaus vuorokauden kuluessa. Enkä todellakaan ole ainut, kenellä on näitä huonoja kokemuksia. Ja sen takia siis oman tilaukseni lopetinkin :/ Mutta siis toivottavasti sulla sujuu kesällä kaikki ongelmitta<3

   Poista
 6. Joukuun boxia on kovasti haukuttu - itse kuitenkin yllätyin tuon boxin yhdestä tuotteesta. Love beauty & planetin Muru muru butter & rosen body butter oli mulle kyllä aivan loistava tuote! Vartalovoi auttoi erityisen hyvin kuivaa ja ihottumaista ihoani paranemaan lähes normaaliksi ja mikä tuoksu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!