tiistai 31. joulukuuta 2019

Lipstick Love 5 vuotta | Suunnitelmat seuraavalle vuodelle


Tänään on vuoden 2019 viimeinen päivä ja samalla koko vuosikymmenen viimeinen päivä. Näin joulun ja uudenvuoden aikaan myös mun blogini viettää syntymäpäiviään, sillä kirjoitin tänne ensimmäisen postaukseni joulukuun lopulla vuonna 2014. Olen kirjoittanut blogia nyt viiden vuoden ajan ja toivottavasti blogimaailma elää vielä sen verran pitkään, että saan jatkaa kirjoittamista ainakin vielä seuraavat viisi vuotta. Pitkältihän se on myös kiinni ihan omasta halusta ja tässä viimeisen vuoden-parin aikana olenkin valitettavasti joutunut näkemään, kuinka monet suosikkibloggaajani ovat lopettaneet kirjoittamisen erityisesti lukemieni lifestyleblogien joukosta. Itselläni sitä intoa onneksi riittää, ainakin vielä toistaiseksi, eikä lopettaminen ole käynyt mun mielessäni kertaakaan näiden viiden vuoden aikana.

Viiteen vuoteen on mahtunut paljon. Kehitystä on tapahtunut niin tekstien kuin kuvienkin osalta mielestäni melkoisen paljon, mutta toki molemmilla osa-alueilla riittää yhä kehitettävää. Olen saanut näiden vuosien aikana ihan mielettömän ihania yhteistyömahdollisuuksia ja päässyt muutenkin osaksi kauneus- ja kosmetiikkayhteisöä. Teitä lukijoita on kertynyt mukavasti ja ehdottomasti parasta antia bloggaamisessa onkin se, kun saan olla vuorovaikutuksessa teidän kanssanne. Kiitos siis jokaiselle, joka on jättänyt minulle joskus kommenttia! Viime aikoina mulla on kuitenkin ollut sellainen olo, että blogi junnaa vähän paikoillaan eikä kehitystä tapahdu oikein mihinkään suuntaan. Siihen on vaikuttanut osaltaan esimerkiksi tämä jo monta kuukautta jatkunut pimeys, joka on vienyt multa täysin voimat. Kun jatkuvasti sataa, aurinko näyttäytyy ehkä kolme kertaa kuukauden aikana eikä maassa ole senttiäkään lunta, on täällä ihan oikeasti todella, todella pimeää. En ole yksinkertaisesti jaksanut antaa blogille niin paljon aikaa kuin aiemmin, mutta suuntahan tästä on pelkästään ylöspäin! 


Pimeys vaikuttaa myös postaustahtiini ihan siitä syystä, että inhoan keinovalossa kuvaamista ja tänä vuonna keinovalossa ottamani muutamat kuvat ovat olleet mun mielestä tavallistakin rumempia. Mulla ei valitettavasti ole minkäänalaisia rengasvaloja tms. joiden kanssa ottaa kuvia luonnonvalon puuttuessa, joten olenkin yrittänyt käyttää hyödyksi ne kaikki mahdolliset hetket, kun sitä valoa on vain ollut tarpeeksi, jotta saan kuvattua sisältöä blogiini. Ensi vuoden ostossuunnitelmiin kuuluukin ehdottomasti juuri se rengasvalo! Oon miettinyt sellaisen hankkimista jo todella pitkään ja erityisesti talven tultua se tulee aina uudestaan mieleeni. Ehkäpä sekin tuo hieman lisämotivaatiota tai ainakin helpotusta bloggaamiseen, kun on välineet kunnossa kuvien ottamista varten. Myös kameraani olen jo pitkään halunnut uuden objektiivin, mutta se rengasvalo olisi ehdottomasti tärkeämpi investointi. Kuulisin enemmän kuin mielelläni teidän ajatuksia ja suosituksia rengasvaloihin liittyen! Itselläni kun ei ole niistä minkäänlaista kokemusta tai pahemmin edes tietoa.

Blogini alkuaikoina kirjoittelin tänne paljonkin hieman henkilökohtaisempia postauksia elämästäni, mutta niiden kirjoittamisen olen lopettanut jo vuosia sitten ja suurimman osan kyseisistä postauksista myös poistanut. Ihan tavalliset kuulumispostauksetkin ovat näköjään jääneet mulla pikkuhiljaa unholaan, mutta niitä ajattelin koittaa hieman palautella takaisin tänne blogin puolelle ainakin jossain muodossa. Välillä on kuitenkin kiva kirjoitella jostain muustakin kuin kosmetiikasta, vaikka se totta kai edelleen on blogini pääaihe. Tämän kuluneen vuoden aikana olen kirjoittanut myös muutamia pohdiskelevia postauksia esimerkiksi tilaamistani kauneusbokseista ja niiden määrästä, kosmetiikan säilyvyysajoista, asioista mitkä kauneusbloggaajaa ärsyttävät sekä siitä, kun joku toinen kopioi tekstejäni. Jälkimmäistä tapausta en todellakaan toivo kokevani enää ikinä, kerta sitä laatua riitti oikein hyvin kiitos vain, mutta vastaavanlaisten postausten kirjoittamista haluan myös jatkaa myös vuonna 2020. Kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyvät aiheet ovat monesti vähän sellaisen "kevyen hömpän" maineessa, mutta kyllä tähänkin saa halutessaan liitettyä syvällisempiä piirteitä.


Näiden viiden vuoden aikana mun kosmetiikkavarastoni ovat täyttyneet ja olenkin jo pitkään ollut siinä pisteessä, että lähes kaikille tuotteille löytyy varastoistani uusi korvaaja vanhan loputtua. Ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteiden joukosta mulla ei taida olla yhtään tuotetta, jolle ei sitä korvaajaa löytyisi. Meikkien osalta niitä on jonkin verran, mutta ei kuitenkaan paljon. Aionkin pyrkiä käyttämään vuonna 2020 mahdollisimman paljon varastojani tyhjemmiksi ja minimoimaan siis uuden kosmetiikan ostamisen. Instagramin puolella monet ovat sanoneet pitävänsä ensi vuonna ns. No Buy -vuoden, mutta itse en ihan siihen kuitenkaan lähde. Uutta kosmetiikkaa tulee varmasti ostettua ja heräteostoksena varsinkin meikkejä, mutta yritän kuitenkin saada sitä ostelua vähennettyä entisestään, jotta ihan oikeasti saan noita varastoja tyhjemmiksi. Aloitan myös uuden pannuprojektin nyt vuodenvaihteen jälkeen, kunhan olen ensin saanut kerrottua teille vuoden 2019 projektin onnistumisesta. Ostospostaukset ovat vuosi vuodelta vähentyneet blogissani ja samalla linjalla jatketaan siis toivottavasti myös ensi vuonna.

Toivon vuoden 2020 tuovan blogiini jotain uutta. Mitä se voisi olla, sitä en vielä osaa sanoa. Onneksi on koko vuosi aikaa keksiä ja kehitellä taas uusia juttuja!

Hyvää uutta vuotta 2020 kaikille lukijoilleni ♥

12 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama, en siedä keinovalossa otettuja kuvia. Tänä vuonna kun ei ole ollut lunta niin ei ole ollut sitäkään valoa mitä yleensä. Kaikki mun suunnittelemat meikkipostaukset on jääneet, koska kuvausaikaa on ehkä se 1h, eikä silloinkaan ole valo riittänyt. Pakko vaan jättää ne kevääseen. :( Olen miettinyt rengasvaloa kans, mut en vaan halua sellaista nurkkiini pyörimään, joten näillä mennään, onneksi se päivä alkaa nyt pidentymään. :D

  Hyvää uutta vuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se lumi tekisi kyllä ihmeitä, kun se tuo yllättävänkin paljon valoa! Mulla on käytännössä viikonloput olleet ainoita mahdollisia hetkiä kuvata mitään, sillä oon muuten sen mahdollisen valoisan ajan aina töissä. Ja kuten säkin sanoit, ei se valo ole välttämättä riittänyt silloinkaan.. Onneksi nyt oli muutama valoisampi päivä niin sai taas jotain aikaiseksi!

   Kiitos samoin! ♥

   Poista
 2. Hyvää Uutta vuotta Linda ja synttärionnittelut Ihanalle blogille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maikku ja hyvät uudet vuodet sinnekin! ♥

   Poista
 3. Onnea blogillesi!

  Tuo valon puute on todella inhottavaa. Meikkikuvia ei saa otettua ja toisaalta koen että rengasvalolla kuviin tulee liian voimakas valo joka sekin vääristää. Kevääksi siis pakko jättää monia kiinnostavia projekteja ihan sen takia ettei valoa vaan ole tarpeeksi. Se kyllä harmittaa 😕

  Ja toki väistämättä aina tulee arvioitua omia tuotoksia hyvin kriittisesti ja miettii mihin suuntaan pitää kehittyä. Blogisi on kiinnostava ihan tällaisenakin joten jatka ihmeessä bloggailua ❤️

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meikkikuviin se rengasvalo ei välttämättä oo paras mahdollinen myöskään. Luonnonvaloa kiitos siis lisää :D Kiitos paljon kehuista ja kauniista sanoista Ansku<3

   Ja hyvät uudet vuodet myös sinulle!

   Poista
 4. Koitan myös täällä lähteä mukaan tähän "no buy" juttuun ja oikeasti vain pyrkiä vähentämään kaikesta turhasta ja kirppis pöytäkin on jo taas varattu! Myös kosmetiikan osalta varastoa on LIIKAA, eli pitää ensiksi käyttää ja sitten vasta ostaa. Nyt jo vanhojen varastojen käyttö tulee olemaan mun tavoite ja pitää ottaa pari tuotetta 2020 pannutukseen.

  Mukavaaa uutta vuotta ja blogisynttäreistä onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tuntuu olevan todella monella tavoite ensi vuodeksi! Ja hyvä tavoite se onkin :) Mä tiedän, että mulla ei mikään ns. totaalikieltäytyminen onnistu myöskään kosmetiikan ostamisessa, joten parempi antaa itselleen lupa ostella edes jotain kuin kieltää se kokonaan. Siitä ei tuu loppupeleissä kuin paha mieli, kun sorrun kuitenkin johonkin :D Tsemppiä sulle projektiin<3

   Kiitos ja hyvää uutta vuotta sinnekin! ♥

   Poista
 5. No loistavaa, pannuprojekti ja varastojen kuluttaminen tekis terää mullekin. Mielellään luen sellaisia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tekee varmasti hyvää itse kullekin, jos varastot on päässeet täyttymään<3 ;) Kiva kuulla!

   Poista
 6. Mä vihaan kans tätä pimeyttä ja keinovalojen käyttöä. Jotenkin tuntuu ettei millään onnistu oikeanlaisen valon saaminen eikä meikkikuvistakaan tule hyviä :/ Mutta toivottavasti pian alkaa taas valostumaan päivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon unohtanut meikkikuvat nyt ihan kokonaan, katsellaan taas maalis-huhtikuussa uudemman kerran :D Onneksi nyt on sentään vähän paistellut aurinkokin viime päivinä, se piristää kummasti!

   Poista

Kiitos kommentista!