perjantai 6. joulukuuta 2019

Lahjavinkki miehille! Ted Bakerin Tonics -tuoksukokoelma

*Saatu ilmaistuote


Joulu lähestyy ja monet painivat varmasti saman asian kanssa kuin minä - mitä ostaa läheisille joululahjaksi? Rakastan lahjojen antamista, mutta niiden ostaminen tuottaa lähes aina päänvaivaa, varsinkin jos on kyse aikuisen ihmisen lahjoista. Ja vielä tarkemmin aikuisen miehen lahjoista! En kovin monelle miehelle "joudu" niitä lahjoja onneksi ostamaan, mutta tuolle omalle paremmalle puoliskolle niitä tulee kuitenkin annettua vähintään jouluna ja syntymäpäivänä. Ted Baker on hiljattain lanseerannut Tonics -tuoksukokoelman, johon kuuluu kolme erilaista hajuvettä miehille. Oma mieheni rakastaa erilaisia hajuvesiä ja tämä kolmikko oli hänelle ihan loistava yllätys. Sain hajuvedet testiin maahantuojalta ja mieheni on ihastunut näistä käytännössä jokaiseen, vaikka yksi onkin noussut hänen suosioonsa ylitse muiden. Mikäli omalle puolisolle, isälle, veljelle tai vaikkapa ystävälle on vielä joululahja ostamatta, kannattaa pitää tämä uutuuskolmikko mielessä!


Ted Bakerin Tonics -tuoksukokoelmaan kuuluu kolme metallinsävyisiin pulloihin pakattua tuoksua - Ag (hopea), Au (kulta) sekä Cu (kupari). Tuoksut ovat myynnissä kahdessa eri koossa. Kuvassa näkyvät pullot ovat kukin 25 ml kokoisia ja niiden ovh on 33,90 €. Suuremman 100 ml koon ovh on 52,90 €. Tuoksut ovat muiden Ted Bakerin hajuvesien tavoin myynnissä mm. Stockmanneilla sekä Sokoksilla ja Emotioneissa.


Ted Baker Tonics Au EdT* on kullanväriseen pulloon pakattu "täyteläisen pehmeäksi ja dramaattiseksi" kuvailtu miesten tuoksu. Alkunuoteista löytyy neilikkaa ja bergamottia, sydäntuoksuna vallitsee seetripuu, jasmiini sekä gardenia. Pohjatuoksuna Au:sta löytyy myskiä ja vaniljaa. Tuoksu on ollut mieluinen sekä miehelleni että minulle, joka joudun tuoksua kuitenkin haistelemaan, vaikken sitä toki itseeni suihkikaan. Tuoksussa mielestäni parasta on se, että vaikka se onkin hyvin miehinen, on siinä havaittavissa myös ripaus sitä vaniljaa, josta itse niin kovasti pidän! Se muuten sopii yllättävänkin hyvin myös miesten tuoksuihin.


Ted Baker Tonics Cu EdT* on puolestaan pakattu kuparinväriseen pulloon. Tätä tuoksua kuvaillaan "arvoituksellisen intensiiviseksi ja raikkaaksi". Pohjatuoksuna Cu:ssa vallitsee greippi sekä bergamotti. Sydäntuoksuna tuoksusta löytyy pippuri ja merelliset elementit, kun taas pohjatuoksuna on seetripuu, myski ja patsuli. Tämä on ehdottomasti mieheni suosikkituoksu näistä kolmesta ja samalla se on itse asiassa myös mulle mieluisin. Tuoksussa on havaittavissa mukavaa raikkautta, mutta samalla se on mukavan "tumma" ja juuri sellainen, mistä miesten tuoksuissa eniten pidän. Mies onkin käyttänyt tätä jo todella useita kertoja ja olenkin jo miettinyt, että tämä pitää hankkia hänelle jossain vaiheessa myös isommassa 100 ml koossa!


Ted Baker Tonics Ag EdT* on totta kai pakattu hopeansävyiseen pulloon. Tämä "klassisen ajaton ja hienostunut tuoksu" on suunnattu erityisesti miehille, jotka arvostaa elämässä sen pieniä yksityiskohtia. Alkunuotteina Ag:ssa vallitsee orvokinlehdet sekä pippuri. Sydäntuoksuna tässä on eukalyptusta, nahkaa ja patsulia. Pohjalta löytyy vielä ambraa, seetripuuta sekä myskiä. Tästä tulee ehdottomasti eniten mieleen jokin mauste, mutta en oikein osaa sanoa että mikä eikä osaa miehenikään. Tuoksu ei ole missään nimessä huono, mutta mulle itselleni tämä on tästä kolmikosta vähiten mieluinen. Mies sen sijaan pitää tästä ja hän onkin käyttänyt tätä useita kertoja, mikä totta kai on pääasia! Oma nenänikin on tähän pikkuhiljaa jo tottunut, vaikka edelleen Cu on meille molemmille se kaikkein mieluisin tuoksu.


Tässä on ehdottomasti tuoksukolmikko, joka kannattaa pitää mielessä, mikäli uusille miesten tuoksuille on tarvetta - joko itselle tai lahjaksi! Minun ja mieheni molempien suosikki näistä oli siis kuparinvärinen Cu ja hyvänä kakkosena tulee kultainen Au. Näiden pienempien 25 ml kokoisten pullojen ainut huono puoli on se, että ne ovat niin ohuita, ettei pulloja saa pystyasentoon. Suuremmissa 100 ml kokoisissa pulloissa ei tätä samaa ongelmaa luulisi onneksi olevan!

Ovatko Ted Bakerin tuoksut tuttuja, miesten tai naisten? Entä onko lahjojen ostaminen teille helppoa vai tuskailetteko niiden kanssa joskus yhtä paljon kuin minä? :)

2 kommenttia:

  1. Tuo Cu tuli betessä, en ole kyllä suihkinut sitä kenellekkään. Tuoksut on helppoja lahjoja myös miehille, mutta he eivät kai niin käytä noita tuoksuja aktiivisesti kuten naiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuli mullekin ja sitä kautta näistä niin kiinnostuinkin! Varmaan riippuu paljon miehestä/naisesta, että kuinka paljon niitä tuoksuja käyttää :) Oma mies käyttää niitä pääasiassa vain viikonloppuisin, kun arkena töissä ei koe sellaisia tarpeelliseksi. Sama homma oikeestaan mulla, mutta ihan siitä syystä, etten töissä saa tuoksuja käyttää!

      Poista

Kiitos kommentista!