sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Boxycharm | Marraskuu 2019


Vihdoin ja viimein se on täällä! Nimittäin mun marraskuun Boxycharm, jota olenkin odotellut jo lähemmäs parin kuukauden ajan. Postin lakko siis sekoitti tämän toimituksen täysin ja elin käytännössä kolmisen viikkoa täysin tiedottomana siitä, onko paketti vielä Suomessa vai onko se lähetetty jo takaisin Jenkkeihin. Postin seurannassa ei ollut mitään tietoa paketista ja USPS:n eli Jenkkien Postin seuranta väitti, että paketti on lähtenyt Helsingistä pois. No, nyt vihdoin pari päivää sitten sain hakea pakettini Postista ja mun suureksi yllätyksekseni paketti ja sen sisältö oli vielä täysin ehjät! Mä olin siis täysin vakuuttunut siitä, että jotain damagea paketti olisi tän kahden kuukauden seikkailunsa aikana ottanut, mutta ehei. Hyvä näin ja nyt pääsen vihdoin kertomaan teille, mitä marraskuun Boxycharm sisälsi:


Boksista paljastui pääasiassa meikkejä ja niiden lisäksi yksi ihonhoitotuote. Boksi ei ollut ensisilmäyksellä paras mahdollinen, sillä Boxycharmien taso on toisinaan todella, todella kova, mutta ei tämä missään nimessä huonoltakaan vaikuttanut. Osa tuotteista oli mulle itselleni ehkä vähän tylsähkön oloisia, mutta oli boksissa muutama oikein mielenkiintoinenkin tuote, joista olin todella innoissani. En siis missään nimessä joutunut boksiin pettymään - päinvastoin olisin ollut pettynyt, mikäli en tätä Postin lakon takia olisi itselleni saanut! Boksista löytyi myös Pretty Vulgarin peiteaineesta neljä eri testisävyä, sillä Boxycharm aikoo ilmeisesti jatkossa lisätä bokseihin myös mm. peiteaineita ja meikkivoiteita. Tämän tuotteen oli siis tarkoitus auttaa heitä kartoittamaan tilaajien kauneusprofiiliin oikea sävy tällaisille tuotteille, mikäli niitä jatkossa bokseihin laitetaan.


Boxycharmeista paljastuu lähes joka kuukausi jokin paletti. Marraskuussa se oli Dominique Cosmeticsin Celestial Thunder Eyeshadow Palette. Paletti on todella upea ja sen sävyt kauniita. Joukkoon mahtuu niin mattaa kuin shimmeriä ja sävyt sointuvat pääasiassa mukavasti yhteen. Paletista löytyy pari väripilkkua, joista erityisesti turkoosi/sininen Mystic Ice tulee todennäköisesti jäämään itselleni turhaksi tässä paletissa. Viime aikoina olen törmännyt todella moniin luomiväripaletteihin, joissa on muuten hyvinkin neutraaleihin sävyihin yhdistetty yksi tai kaksi kunnon väripilkkua. Jostain syystä ne ovat yleensä juurikin sinisiä ja mä en ihan ole tämän "trendin" suurin fani. Paletin mattasävyt vaikuttavat laadultaan oikein hyviltä, mutta paletin yläkuman vaalea shimmersävy Eternal Light ei onnistunut vakuuttamaan mua kädelle swatcheja tehdessäni. Sävy on mitä kaunein, mutta siitä tuntui irtoavan lähinnä pelkkää glitterhippua. Saa nähdä toimiiko tuote paremmin märän siveltimen ja glitterprimerin kanssa, mutta olisin siitä huolimatta toivonut siltä hieman enemmän. Kaunis paletti joka tapauksessa - kyllä tämä käyttöön pääsee.
Hinta: noin $35,00.


Juice Beautyn Stem Cellular Anti-Wrinkle Eye Treatmentin sain valita itselleni kahden tuotteen joukosta ja tämä on siis sy-iholle tarkoitettu tehohoitotuote. Tuotteen pitäisi vähentää silmänympärysalueen tummuutta ja häivyttää sen pieniä juonteita. Kerran olen tätä kokeillut ja ihan mukavasti tämä tuntui ainakin kosteuttavan ihoa, jos ei muuta. Mä en ehkä ole vielä täysin tämän tuotteen kohderyhmää ja hitusen ehkä harmittaa, etten valinnut toisena vaihtoehtona ollutta Kypriksen seerumia, mutta mieluusti käytän tämänkin tuotteen pois. 
Hinta: noin $50,00.


Boksin ehkä tylsin tuote oli tämä Illuminatin Cosmetic Sponge, joka on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan meikkisieni. Mä käytän meikkisientä meikatessani ihan päivittäin, mutta koen nämä silti hitusen tylsiksi, vaikka nämä käyttökelpoisia toki ovatkin. En ehkä kuitenkaan toivo saavani tällaisia kauneusbokseista, vaikka toisaalta nämä ovatkin periaatteessa verrattavissa meikkisiveltimiin, joita bokseista myös tulee vähän väliä ja jotka taas ovat mulle yleensä hyvinkin mieluisia. Tämä Illuminatin meikkisieni näyttää muotoilultaan aivan beautyblenderiltä, jollainen mulla tällä hetkellä on käytössä, joten muotoilun puolesta tämä tulee varmasti olemaan mulle mieluinen. Vielä en ole tätä testannut ja tämä jääkin odottelemaan käyttöönottoa, sillä mulla on tällä hetkellä jo kolme meikkisientä käytössä.
Hinta: noin $21,00.


Tämä Dose Of Colorsin Liquid Matte Lipstick puolestaan oli ehdottomasti yksi boksin parhaimpia tuotteita! Sain tämän nestemäisen mattahuulipunan sävyssä Date Night, jota erehdyin ensin luulemaan kirkkaanpunaiseksi. Sävy onkin kuitenkin enemmän marjan- tai vadelmanpunainen ja huulilla ihan valtavan kaunis. Nämä Dose Of Colorsin punat ovat huulilla yllättävänkin miellyttävän tuntuisia mattapuniksi ja tämä tulee varmasti pääsemään mulla kovaan käyttöön, vaikka olenkin taas viime aikoina suosinut aiempaa enemmän neutraaleja sävyjä huulilla. Uusia huulipunia on kuitenkin aina kiva saada, joten olen tästä hurjan iloinen!
Hinta: noin $18,00.


Viimeisenä vielä Milk Makeupin Holographic Stick, joka on sekä poskille, huulille että silmille tarkoitettu puikkomuodossa oleva highlighter. Mä en tiedä mitä on tapahtunut ihan perinteisten puuteristen highlighterien ihannoinnille, kun näistä Jenkkibokseista tulee nykyään vähän väliä nimenomaan näitä puikkohighlightereita tai vaihtoehtoisesti nestemäisiä. Ja mä kun en syty oikein kummallekaan ainakaan yhtä paljon kuin niille ihan perinteisille puuterisille versioille. Tämä on sävyltään vaalea ja sävy taittaa vaaleanviolettiin sekä vaaleanpunaiseen. Tuote muistuttaa mua aika paljonkin marraskuun Ipsy Plussan mukana tulleesta Trèstiquen highlighterista, jota olen tainnut käyttää ehkä kerran. Veikkaan, että annan tämän suosiolla eteenpäin, sillä mulla ei ole käyttöä kahdelle näikin samankaltaiselle puikkohighlighterille. Tässä tosin on tuotetta varmaan noin 10 kertaa enemmän, mutta en usko saavani tätä ikinä käytettyä loppuun saakka.
Hinta: noin $28,00.

Boksin paras tuote oli ehdottomasti Dose Of Colorsin huulipuna ja hyvänä kakkosena perässä tulevat Dominique Cosmeticsin luomiväripaletti sekä Juice Beautyn tehohoito. Boksin kokonaisarvo oli marraskuussa noin $152,00 eli rahoilleni sain taas ihan reilusti vastinetta. Joulukuun boksia odotellessa!

Mitä mieltä olette sisällöstä? Mikä tuote näistä viidestä olisi ollut mieluisin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!