torstai 14. marraskuuta 2019

Laadukkaat ja edulliset meikkisiveltimet EcoToolsilta!

*Saatu ilmaistuote


Hyvät meikkisiveltimet ovat mielestäni avain onnistuneeseen meikkiin, sillä laadukkaatkaan meikit eivät välttämättä pääse kunnolla oikeuksiinsa, mikäli siveltimet ovat huonot tai vaikkapa likaiset. Multa löytyy melkoinen kokoelma erilaisia meikkisiveltimiä eri brändeiltä ja nyt pääsin vihdoin ja viimein tutustumaan myös EcoToolsiin! EcoTools tunnetaan erityisesti sen ympäristöystävällisyydestä, sillä tuotteita valmistetaan paljon kierrätysmateriaaleista ja esimerkiksi nopeasti uusiutuvaa bambua käytetään suurissa määrin siveltimien varsissa. Brändi on myös eläinkokeeton ja vegaaninen, mistä iso plussa! Olen EcoToolsista totta kai lukenut ja kuullut miljoonia kertoja eikä ole yksi tai kaksi kertaa, kun näitä on tullut kaupassakin hypisteltyä. Olen myös mm. arponut täällä blogissa setin EcoToolsin siveltimiä, mutta omassa käytössä näitä ei ole vielä ollut. Nyt tilanne tuli kuitenkin korjattua, kun sain maahantuojalta testiin EcoToolsin meikkisiveltimiä sekä meikkisieniä ja tässä postauksessa paneudutaan näihin tuotteisiin. 

EcoTools on verrattain edullinen brändi, jonka valikoimista löytyy meikkisiveltimien ja -sienien lisäksi myös esimerkiksi hiusharjoja ja erilaisia ihonhoitovälineitä ja suihkutuotteita. Tuotteita myy mm. Ruohonjuuri, Sokos, Cocopanda sekä Oletkaunis.fi -verkkokauppa.


EcoTools Start The Day Beautifully* sivellinsetti sisältää viisi meikkisivellintä, joista kolme on silmämeikille ja kaksi kasvomeikille soveltuvia. Setti on todella näppärä esimerkiksi aloittelevalle meikkailijalle, sillä siitä löytyy varsinkin silmämeikkisiveltimien suhteen mielestäni kaikki hyvät perussiveltimet. Kokeneempikin meikkaaja toki hyötyy tästä setistä, sillä siveltimet ovat todella laadukkaita ja myös monikäyttöisiä. Siveltimet ovat omaan silmääni todella kauniita vaaleine varsineen. Jokaisen siveltimen karva on myös pehmeää ja iholla miellyttävän tuntuista. Kerron seuraavaksi siveltimistä erikseen vielä hieman tarkemmin:


Aloitetaan näillä silmämeikkisiveltimillä! Setistä löytyy kaksi erilaista luomivärisivellintä, joista toinen, Defined Crease, on häivytyssivellin ja toinen lättänämpi Blurring -sivellin on puolestaan hyvä luomivärin lisäämiseen liikkuvalle luomelle. Blurring toimii tarvittaessa kyllä myös häivytysten teossa, sillä se on muodoltaan melko pyöreä eikä siis yhtä lättänä kuin monet muut siveltimet, jotka on ihan tarkoitettukin luomivärin pakkaamiseen liikkuvalle luomelle. Tällä kaksikolla pärjää mielestäni jo aivan loistavasti arkisissa silmämeikeissä, jos ei halua lähteä sen enempää "hifistelemään" ja tekemään kovin pikkutarkkaa työtä. Itse teen lähes joka arkiaamu silmämeikkini käyttäen kahdesta neljään sivellintä ja tätäkin kaksikkoa olen käyttänyt nyt monena aamuna ja pärjännyt oikein hyvin. Häivytyssivellin on todella hyvän kokoinen ja toimii loistavasti, mikäli häivyttämisessä ei tarvitse olla turhan pikkutarkka, sillä siihen tämä on ehkä hieman turhan iso.

Setin viistopäinen Angled Liner -sivellin toimii hyvin joko kulmasiveltimenä tai esimerkiksi rajausten teossa. Viistopäisten sivellinten kanssa voi tehdä niin kunnon geelirajaukset kuin vähän utuisammat rajaukset ihan luomivärinkin kanssa. Itse käytän tällaisia siveltimiä kuitenkin pääasiassa kulmille. Kaikki setin siveltimet ovat kestäneet hyvin pesut eikä yhdestäkään ole irronnut ainuttakaan karvaa, mikä kertoo paljon sivellinten laadusta.


Näistä kasvomeikkisiveltimistä ehdoton suosikkini on tuo suurempi Full Blush -sivellin. Sivellin on kooltaan tavalliseksi puuterisiveltimeksi vähän turhan pieni, mutta kuten nimikin kertoo, se on tarkoitettu erityisesti poskipunan levitykseen - ja siinä sivellin toimii loistavasti. Tavallisellekin puuterille sivellin kyllä toimii, mikäli puuteria on tarkoitus saada vain jollekin tietylle alueelle kasvoja kuten esimerkiksi silmänympärysalueelle. Itse olen kuitenkin käyttänyt sivellintä nimenomaan poskipunan levitykseen ja varmasti yhtä hyvin tämä toimii myös aurinkopuuterin kanssa.

Vieressä oleva Angled Foundation on hieman viistopäinen meikkivoidesivellin. Siveltimen karva on jämäkkää, kuten tämäntyylisissä meikkivoidesiveltimissä aina ja se toimii meikkivoiteen levityksessä moitteettomasti. Omaan makuuni sivellin on ehkä hitusen turhan pieni, mutta se toimii kokonsa puolesta toisaalta ihan loistavasti hieman hankalammissa paikoissa, kuten esimerkiksi silmänalusten ja nenänpielten kanssa. Isomman meikkivoidesiveltimen kanssa mulla on toisinaan hieman vaikeuksia saada meikkivoide kyseisiin kohtiin tasaisesti, mutta tämän siveltimen kanssa sitä ongelmaa ei ole ollut. Pienemmästä koosta on siis hyötyä, vaikka tämän kanssa sitten muuten kestääkin hitusen kauemmin, jotta meikkivoiteen saa kasvoille levitettyä. Se ei kuitenkaan ole mulle niin iso miinus, ettenkö haluaisi tätä sivellintä käyttää, ja tätä tuleekin käytettyä aika lailla yhtä paljon kuin Sigman ja Luxien meikkivoidesiveltimiäkin.


EcoTools Perfecting Blender Duo* on kahden erikokoisen meikkisienen pakkaus. Mä käytän kosteaa meikkisieniä joka kerta meikatessani peiteaineen levitykseen. Lisäksi käyn kasvot meikkisienen kanssa läpi aina meikkivoiteen levityksen jälkeen ja joidenkin meikkivoiteiden kanssa käytän pelkästään meikkisientä. Tämä kaksikko on osoittautunut todella hyväksi Aluksi olin hieman epäileväinen sienten muotoilun takia, sillä näistä ei löydy sitä beautyblenderillekin tyypillistä kapeaa ja suippoa kärkeä, jota itse olin oppinut käyttämään esimerkiksi peiteainetta levitettäessä sy-alueelle. Nopeasti opin kuitenkin löytämään näiden sienten muotoilun hyvät puolet ja sen peiteaineenkin oppi levittämään uudentyyppisellä sienellä hyvin nopeasti.


Sienet ovat muotoilultaan samanlaisia ja suurin ero onkin nimenomaan niiden koossa. Suurempi meikkisieni toimii totta kai loistavasti meikkivoiteen levityksessä ja pienempi on taas täydellinen tarkempaan työskentelyyn, joka on itselläni tarkoittanut peiteaineen levitystä ja paikoilleen taputtelua. Sienet turpoavat kosteina suuremmiksi ja itse käytän näitä aina nimenomaan kosteina. Kukaanhan ei kiellä käyttämästä meikkisieniä ihan kuivanakin, mutta itse en ole kuivaa meikkisientä kasvoillani käyttänyt sitten lukioaikojen. Tämä setti on loistava juurikin siksi, että samalla kertaa saa kaksi erikokoista sientä. Näistä suuremmalla en itse saisi esimerkiksi sitä peiteainetta pakattua silmieni alle, sillä sienistä tosiaan puuttuu se kapea ja suippo kärki, mutta pienemmällä meikkisienellä peiteaineen levitys onnistuu helposti sienen muotoilusta huolimatta. Sienet ovat kuivina pehmeinä ja kosteina selkeästi napakampia, mutta kuitenkin vielä iholla miellyttävän tuntuisia ja pehmeämpi kuin monet muut testaamani meikkisienet. Sienet puhdistuvat pesussa nopeasti ja noin kuukauden käytön jälkeen kummassakaan ei ole vielä havaittavissa mitään hajoamisen tai murenemisen merkkejä. Pidän ehkä yhä edelleen hitusen enemmän esimerkiksi siitä beautyblenderin muotoilusta, mutta mitään muuta vähänkään negatiivista sanottavaa mulla ei näistä EcoToolsin sienistä ole. Sienet ovat mielestäni laadukkaita ja olen todella iloinen, että sain vihdoin tämän kaksikon testattua!

Ovatko EcoToolsin siveltimet tuttuja? Entä minkä brändin meikkisienet ovat teille mieluisimpia? :)

18 kommenttia:

 1. EcoToolsin siveltimiä on mullakin muutama ja oon tykännyt. Meikkisieniä vaihtelen, välillä unohdan niiden käytön moneksi viikoksi ja sitten taas käytän päivittäin.
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vaihtelen jonkin verran käyttämiäni meikkisieniä, mutta RT:n ja beautyblenderin on mun kestosuosikkeja :) Kiitos, samoin sulle! ♥

   Poista
 2. Kuulostavat hyviltä! :) Mulla on vain yksi Ecotoolsin sivellin ja se on valitettavasti jäänyt aika vähälle käytölle muotonsa takia :/ Tai siis se on leveä ja littana ja sellaista aika harvoin käytän meikissäni. Mutta laadultaan hyvä :)

  Mä suosin kans beautyblenderiä tai vastaavan mallista sientä, jossa on kapea kärki, mutta nämä näyttävät kyllä mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot kuitenkin tykännyt siveltimen laadusta, vaikkei se muotoilultaan ihan ookaan sulle paras mahdollinen! Kapeakärkiset meikkisienet on mun suosikkeja, ehdottomasti, mutta näidenkin muotoilu toimii kyllä yllättävänkin hyvin :)

   Poista
 3. Ecotools siveltimet on tosi hyviä ja laadukkaita. Meikkisieniä en koskaan ole testannut, mutta uskon että myös ne lunastaa odotukset. Tykkään kans tosi paljon heidän ideologiastaan, että siveltimien varsi on uusiutuvaa bambua ja muutenkin käyttävät kierrätettyjä materiaaleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ideologia tässä just onkin yksi iso juttu mullekin! Ja tässäkin sen huomaa, että kierrätysmateriaaleja hyödyntämällä saa ihan yhtä laadukasta kuin käyttämällä kokonaan uusia materiaaleja :D

   Poista
 4. Ai niin ja piti vielä lisätä, että itse pidän eniten Real Techiniques meikkisienistä ja siveltimissä olen rakastunut FARAH brush sekä Luxie siveltimiin vaikka jälkimmäisissä onkin välillä laadussa hiukan toivomista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RT:n meikkisienet on hyviä! Ostan niitä yleensä bb:n sijaan ihan vaan, koska ne on edullisempia ja ajaa kuitenkin asiansa ihan samalla tavalla :D Luxien siveltimiä löytyy multakin ja niistä oon pääsääntöisesti tykännyt myös. Sigmaa ei kuitenkaan voita mikään<3

   Poista
 5. Mä sain nyt samat siveltimet vuosi sitten pr-näytteenä. Nuo silmämeikkisiveltimet on jokapäiväisessä käytössä, ne eivät ole muuttaneet muotoaan eivätkä tiputtaneet yhtään karvaa. Blurring sivellin on hyvä häivyttelyssä ja tuo viisto kulmakarvojen värjäämisessä ;D Ecotoolsin siveltimet on hyvinkin laadukkaita, mulla on kabuki ollut yli 10v ja toimii hyvin edelleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin ihan mahtavaa kuulla, että siveltimet on pitkässäkin juoksussa noin laadukkaita! Ja niinhän sen pitääkin mennä, ettei hyvästä siveltimestä irtoa niitä karvoja kuin vasta vuosien päästä :)

   Poista
 6. Mulla on pari Ecotoolsin sivellintä jota ilman en voisi enää olla, harmi, että niistä toinen ei ole tässä uusitussa mallistossa ja pelkään sikana, että milloin se hajoaa. :( Toivon, ettei milloinkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi eii, toivottavasti kyseinen sivellin ei hajoa vielä pitkiin aikoihin! Tai EcoTools tuo sen uudestaan myyntiin ja saat ostettua vaikkapa jemmaan yhden varalle :D

   Poista
 7. Luin tämän jo kun julkaisit tän postauksen, mutta pakko tulla hehkuttamaan näitä, koska Ecotoolsit ovat vaan parhaita! :D Mulla on vain ja ainoastaan Ecotoolseja, mitään muuta en suostu ostamaan. :) Tuo kulmille tarkoitettu on ihan paras kulmien tekemiseen, mun pitäisi kyllä uusia se, kun vuosien käytön jälkeen se on valitettavasti kyllä kokenut jo kovia :) Mutta kyllä se on käytössä kestänytkin monta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että oot noin tykästynyt EcoToolsiin<3 En yhtään ihmettele, sillä onhan nää siveltimet ihan superlaadukkaita! Heh, joo ei mitkään siveltimet ikuisia ole, mutta kyllä se laadusta jotain kertoo, että yksi ja sama sivellin säilyy hyvänä vuosikausia, kun jotkut hajoavat jo parissa kuukaudessa :D

   Poista
 8. Musta tämä Ecotoolsin uusi ilme on ihanan raikas<3 Tykkään merkin siveltimistä ja siitä tulikin mieleen, että voisin tuossa joku päivä näpytellä postauksen lempparisiveltimistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä<3 Tykkään näistä enemmän kuin vaikkapa niistä vanhemmista keltavartisista siveltimistä! Hei tee ihmeessä! Tollanen postaus kuulostaa superkivalta<3 Voisin itsekin koittaa kehittää jonkinlaista postausta siveltimistä, vaikka eri brändeihin liittyen ym. :)

   Poista
 9. Mie myös tykkään paljon, hinta ja laatu kohtaa, edullisia ja hyviä. Kauniin näköiset, kun varsi on bambua. Myös joku kiva SE viime joululta tuli ostettua jossa metallit ja siveltimen kärjet ovat liilan sävyiset :)

  www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että säkin tykkäät EcoToolsista<3 Noi bambuvarret on kyllä paitsi ekologiset niin myös tosi tyylikkäät ja kauniit!

   Poista

Kiitos kommentista!