maanantai 11. marraskuuta 2019

Formula 10.0.6 uudet ihonhoitotuotteet

*Saatu ilmaistuote


Formula 10.0.6 on tuonut tasaiseen tahtiin markkinoille uusia kosmetiikkatuotteita ja sain itse maahantuojalta testiin kaksi kappaletta brändin viimeaikaisia uutuuksia. Formula 10.0.6 tuotteet tuntuvat monesti olevan suunnattu erityisesti vähän epäpuhtaammalle ja nuorelle iholle, mutta löytyy heidän valikoimistaan hyvin tuotteita myös omalle kuivalle iholleni! Tällä kertaa testiin päätyi sekä ihonpuhdistusöljy että puhdistava kasvonaamio. Öljyputsarit ovat mun suuressa suosiossani ja testailenkin erittäin mieluusti uusia tuotteita siltä saralta. Puhdistavia naamioita multa taas ei kovin paljon tällä hetkellä löydy, sillä kuivaihoisena suosin totta kai paljon juurikin kosteuttavia naamioita niiden syväpuhdistavien sijaan. Tämä kaksikko pääsi testiin heti tuotteet saatuani ja nyt olen jo ehtinyt muodostaa molemmista mielipiteeni.


Formula 10.0.6 tuotteet ovat myynnissä Stockmanneilla ja Kickseissä sekä näiden verkkokaupoissa. Tuotteet ovat verrattain edullisia ja hinnat pyörivät tuotteesta hieman riippuen siinä kymmenen euron kieppeillä. Itse en niinkään tuijota hintalappua ihonhoitotuotteita ostaessani, mutta totta kai on mukavaa, jos toimivaa kosmetiikkaa saa edullisesti! Tämä kaksikko on onnistunut vakuuttamaan mut ja seuraavaksi esittelen teille molemmat tuotteet hieman tarkemmin:


Formula 10.0.6 Bare Face Beauty Skin-Moisturising Cleansing Oil* on useita eri öljyjä sisältävä puhdistusöljy. Itse käytän öljyputsareita aina kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa eli nimenomaan siinä meikinpoistossa. Sen jälkeen puhdistan ihon vielä jollain toisella puhdistusaineella ja kaikki öljyputsarithan eivät edes emulgoidu kasvoilta pois pelkän veden kanssa. Tämä Formula 10.0.6 öljyputsari puhdistaa ihon todella tehokkaasti meikeistä ja itse puhdistusainekin liukenee veden kanssa kasvoilta todella hyvin. Pieni kosteutettu ja ihan hitusen öljyinen tunne kasvoille jää, mutta tämä ei siis välttämättä tarvitse sen takia toista puhdistuainetta kaverikseen. Tuoksu on kuitenkin tässä se, mihin eniten ihastuin! Tuoksu on ihanan mantelinen ja siinä on myös ripaus vaniljaa ja ai että mä rakastan sitä. Hyviä puhdistusöljyjä löytyy muualtakin, mutta näin miellyttävän tuoksuista ja oikeasti toimivaa öljyputsaria en ole vielä löytänyt toista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä, mikäli öljyputsarit ovat mieluisia!
Hinta: noin 9,90 €/110 ml.


Formula 10.0.6 Take Back Control Oil-Controlling Mud Mask* puolestaan ihoa puhdistava mutanaamio. Naamion on tarkoitus puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti ja kontrolloida ihon omaa talintuotantoa. Tästä johtuen naamio on erityisen hyvä juurikin epäpuhtauksiin taipuvalle iholle, mutta käytän myös itse kuivaihoisena syväpuhdistavia naamioita aina silloin tällöin. Tuotteen puhdistava teho perustuu aktiivihiileen, mutta se sisältää myös ihoa kosteuttavaa kaakaovoita. Naamion tulee antaa vaikuttaa kasvoilla 10-15 minuutin ajan, jonka jälkeen se tulee puhdistaa huolellisesti kasvoilta pois. Puhdistusteho tällä naamiolla on mielestäni hyvä. Ei tämä tujuin puhdistava naamio ole, mitä itse olen käyttänyt, mutta ehkä juuri sen takia olenkin pitänyt tätä niin hyvänä tuotteena omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni. Tämä ei kuivata ihoa liikaa, mutta puhdistaa ihon kuitenkin hyvin. Lisäksi kaakaovoi antaa tälle naamiolle uskomattoman herkullisen tuoksun! Nyt on Formula 10.0.6 osannut tehdä kaksi tuoksumaailmaltaan täydellisesti mulle soveltuvaa tuotetta.
Hinta: noin 9,90 €/100 ml.

Ovatko Formula 10.0.6 tuotteet tuttuja? Entä heräsikö mielenkiinto tätä kaksikkoa kohtaan? :)

8 kommenttia:

 1. Todellakin, öljyputsarit ovat ihania! Nyt on vain puhdistustuotteita jemmassa sen verran, ettei ihan heti tarvitse hankkia mutta vastaisuuden varalle koitan muistaa nämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä ihmeessä mielessä! Tää putsari on oikeesti ihan loistava, poistaa meikit superhyvin kasvoilta ja se tuoksu on jotain niin ihanaa<3

   Poista
 2. Kaakaovoi kuulostaa herkulliselta! En ole kummastakaan tuotteesta aiemmin kuullut mutta hyviltä vaikuttavat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on molemmissa kyllä tuoksumaailma enemmän kuin kohdillaan! :)

   Poista
 3. Oi, kuulostavatpa hyviltä :) Tuo öljyputsari kuulostaa sellaiselta, mitä pitää ehkä joskus testata jo ihan tuoksunsakin puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos öljyputsareista tykkää niin ehdottomasti suosittelen testaamaan tota! Ei oo pahan hintainen ja tosi riittoisaa tavaraa + totta kai se ihana tuoksu kruunaa vielä kokonaisuuden<3

   Poista
 4. Pakko kompata ylempää, kaakaovoi kuulostaa herkulliselta! Mulla ei olekaan nyt mitään syväpuhdistavaa naamiota tällä hetkellä, kun edellinen pääsi loppumaan ja en oo ehtinyt ostaa uutta. Tuo vois ihan hyvin olla se mitä kokeilisin seuraavaksi. Stockmannia meillä ei ole, mutta Kicks löytyy täältä, joten hyvin saisin tuota kokeiltua, kun en jaksa netistä tilailla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota voin kyllä ehdottomasti suositella! Mun tekisi mieli käyttää tota ihan sen tuoksunkin takia useasti viikossa, mutta näin kuivaihoisena vähemmän on tässä kohtaa enemmän :D Ei viitsi turhan tujuilla kasvonaamioilla puhdistaa ihoa liian usein, kun se on muutenkin kuivuuteen taipuvainen.

   Poista

Kiitos kommentista!