lauantai 30. marraskuuta 2019

ARVONTA - Ihanan Essencen tuotepaketti

*Arvonnan palkinto saatu ilmaistuotteena essencen maahantuojalta


Moikka! Joulu lähestyy ja sain ihan mahtavan tilaisuuden järjestää teille pienoisen kosmetiikka-arvonnan. Sain essencen maahantuojalta ihanan paketillisen brändin uusia Crystal Power -sarjan tuotteita, mutta koska mulla oli niistä itselläni jo entuudestaan iso osa, päätin arpoa tämän paketin yhdelle seuraajalleni! Mulla ei ole täällä blogin puolella ollutkaan pitkiin aikoihin arvontoja, joten oli korkea aikakin jo saada sellainen tänne. Ja mikä ihaninta, saan lähettää tämän paketillisen essenceä yhdelle lukijalleni vähän kuin joululahjaksi ♥


Essencen Crystal Power -tuotteissa pääosassa ovat kimallus ja metallinhohto! Sarjaan kuuluu upeita kynsilakkoja, kaunis luomiväripaletti, toimiva highlighter- ja poskipunapaletti sekä huulipuna, jonka sävy huulilla määräytyy niiden pH-arvon mukaan. Hinta-laatusuhde on näissä enemmän kuin kohdillaan, kuten essencellä yleensäkin, ja sarja on kuin tehty parhaillaan käynnissä olevaan pikkujoulukauteen sekä joulun ja uudenvuoden juhliin. Mikäli arpaonni ei osu kohdalle, mutta tuotteet kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti katsastaa essencen hyllyt, joita löytyy mm. Citymarketeista ja Tokmanneilta!


Arvonnan tuotteet on kaikki saatu ilmaistuotteita essencen maahantuojalta, mutta postitan itse paketin voittajalle arvonnan päätyttyä. Kaikki tuotteet ovat koskemattomia ja kynsilakat ja huulipuna täysin avaamattomia. Molemmat paletit avasin kuvia varten, mutta niissä olevat suojamuovit ovat edelleen paikoillaan. Sama arvonta on myös käynnissä Instagramissa, josta minut löytää nimimerkillä @lipsticklovelinda. Tuplaa voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instassa!

Arvonnan säännöt:
  • Arvonta on avoin kaikille. Osallistuaksesi arvontaan jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot mikä on mielestäsi parasta talvessa?
  • Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen jättämistä ja suostumusta siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi mahdollisen arvontavoiton osuessa kohdallesi ottaakseni sinuun yhteyttä. Mikäli et halua sitä julkisesti lisätä kommenttisi yhteyteen, voit lähettää sen minulle myös sähköpostitse osoitteeseen lipstickklove@outlook.com. 
  • Poistan kaikki postauksen kommentit, kun arvonta on suoritettu ja voittaja tavoitettu.
  • Postitan palkinnon vain Suomeen.
  • Arvonta päättyy sunnuntaina 8.12.2019 klo 23.59.
  • Ilmoitan voittajan nimen tämän postauksen yhteydessä sekä postauksen kommenttiboksissa sekä Instagramissa kyseisen kuvan kommenteissa.
Arvonta on päättynyt ja voittaja löytyi Instagramin puolelta :) Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Onnea arvontaan!