tiistai 15. lokakuuta 2019

Ihonhoitoa SkinMoodin tuotteilla

*Saatu ilmaistuote


Sain Hyvän Olon Maailmalta jokin aika sitten testiin pari kappaletta SkinMoodin tuotteita, jotka on tehty sekä helpottamaan, nopeuttamaan että tehostamaan ihonpuhdistusta. SkinMoodilta on Bette Boxin mukana tullut joskus muistaakseni jokin meikkisieni, mutta muuten brändi on jäänyt itselleni tuntemattomammaksi. Oli siis senkin puoleen todella kiva päästä tutustumaan näihin! SkinMoodin valikoimista löytyy erilaisia meikkisieniä, konjac-sieniä, ihonpuhdistusliinoja sekä uutuutena suureen suosioon noussut gua sha. Tuotteita myydään esimerkiksi Ruohonjuuressa, Biodellyssa ja Lifessa hieman ripotellen, joten kaikkia SkinMoodin tuotteita ei ihan jokaisesta näistä kaupoista löydy. Tarkemman jälleenmyyntilistan löydätte Hyvän Olon Maailman verkkosivuilta!


Sain siis testiin kaksi kappaletta SkinMoodin tuotteita, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa. Erilaiset konjac-sienet ovat varmasti tulleet vuosien saatossa tutuiksi todella monille, kuten myös erilaiset liinat, joita voi käyttää apuna esimerkiksi meikinpuhdistuksessa ja kuvan pörröinen ruskea kangaslappunen edustaa juurikin tällaista tuotetta. Mä lukeudun ehdottomasti siihen kastiin, joka pärjää ihonpuhdistuksessaan vallan mainiosti ilman mitään apuvälineitä, olivat ne sitten konjac-sieniä, puhdistusliinoja tai joitain ihonpuhdistuslaitteita. Nyt olen kuitenkin käyttänyt näitä tuotteita säännöllisesti ja miten on - auttavatko ja nopeuttavatko ne ihon puhdistamista?


SkinMoodilta löytyy viisi erilaista konjac-sientä eri ihotyyppien tarpeisiin. Itse kuiva- ja herkkäihoisena sain luonnollisesti testiin SkinMood Magical Konjac Sponge Aloen*, joka sisältää ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa. Konjac-sienen on tarkoitus tehostaa ihon puhdistusta ja samalla myös kuoria ihoa hellävaraisesti. Se on tarkoitus ensin upottaa veteen, jotta se kostuu ja pehmenee kauttaaltaan, jonka jälkeen pehmeällä sienellä käydään kasvot huolellisesti läpi. Konjac-sieni toimii loistavasti yhdessä meikinpuhdistusaineen kanssa tehostaen putsarin tehoa ja olenkin huomannut, että konjac-sientä käytettyäni ei misellivesilappuun ole ihonpuhdistuksen jälkeen jäänyt enää minkäänlaisia meikkijämiä, kun ilman sientä niitä on yleensä aina lapussa edes jonkin verran. Jatkuvaan päivittäiseen käyttöön en kuitenkaan ole itse vieläkään valmis konjac-sientä ottamaan, mutta muutaman kerran viikossa voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä. Hyvin tämä siis kuitenkin asiansa ajaa!


Kuvassa näkyvä Bio2You:n kasvonaamio pääsee piakkoin esille ihan omassa postauksessaan, mutta manitsen sen jo tässä yhteydessä, sillä olen yhdistänyt konjac-sienen myös kasvonaamion kanssa. Tällöin sieni on siis apuna kasvonaamion puhdistuksessa, eli kun naamio on saanut vaikuttaa iholla riittävän kauan, käyn kostean konjac-sienen kanssa vielä kasvot läpi, jolloin ylimääräinen naamio jää sieneen kiinni ja puhdistuu iholta pois. Tämä tapa toimii erityisen hyvin sellaisten naamioiden kanssa, joita ei ole välttämätöntä pestä kasvoilta kokonaan pois vaan jotka voi muutenkin jättää imeytymään pitemmäksikin aikaa. Tällöin konjac-sienen kanssa ei tarvitse välttämättä saada kaikkea naamiota pois, mutta isommat rippeet, jotka eivät ihoon ole imeytyneet, saa näppärästi poistettua kastelematta kasvojen ihoa kokonaan.
Hinta: noin 9,50 €.


SkinMood Mikrokuitupesusieni* on brändin uutuustuote ja tämä ruskea pörröinen pyöreä lappunen tuli osana kauneusbloggaajien kesämiitin goodiebagia. Tämän mikrokuitupesusienen on tarkoitus poistaa kasvoilta meikit ilman mitään puhdistusainetta, mutta itse käytän tällaisten tuotteiden kanssa aina myös jotain puhdistusainetta. En jaksa uskoa siihen, että mikään meikinpuhdistusliina tai -sieni yksinään poistaisi kasvoilta sitä määrää meikkiä, mitä itsekin lähes päivittäin käytän. Tämä mikrokuitusieni on kooltaan melko iso, missä on sekä hyvät että huonot puolet. Suuren koon ansiosta tällä saa käytyä kasvot todella nopeasti läpi ja pörröinen karva tuntuu ihoa vasten todella pehmeältä - mitään kuorivaa vaikutusta tällä ei siis ole, kuten vaikkapa konjac-sienellä. Suuri koko aiheuttaa kuitenkin myös sen, että mikäli tuotteen kanssa käyttää puhdistusainetta tai jotain muuta tuotetta, joka ei sovellu silmille, saa olla aika varovainen, ettei ainetta vahingossa joudu silmiin. Tämäkin toki ratkeaa ihan sillä, että käyttää vain sellaisia tuotteita, jotka eivät ole silmille haitallisia tai on muuten vain varovainen.


SkinMoodin Mikorkuitupesusienen tulisi kestää jopa 200 käyttökertaa ja sen voi puhdistaa joko pesukoneessa tai käsinpesulla saippuan kanssa. Erilaiset ihonpuhdistusta helpottavat tuotteet ovat näppäriä matkoilla ja tämänkin voisin hyvin kuvitella nappaavani reissun päälle mukaan. Normaalissa arkikäytössä en tällaisia tuotteita jaksa käyttää päivittäin, mutta päätin testata tätä myös hieman toisessa muodossa - yhdistettynä kasvojenkuorinta-aineeseen! (Kuvassa olevan Bio2You:n kuorinnan esittelen myös piakkoin blogissa.) Pointtina tässä on siis joko levittää kuorinta-aine mikrokuitusientä apuna käyttäen tai vain poistaa kuorinta-aine sienellä, kun sen on ensin hieronut kasvoihin käsillä. Tällöin sieni edesauttaa sitä, että kasvot saa kuorittua tehokkaammin ja myös nopeammin. Tässä tosin on nyt juuri se vaara, että kuorinta-ainetta päätyy silmiin, mutta siltäkin välttyy olemalla varovainen silmien lähellä. Pari kertaa olen tätä tyyliä kokeillut, mutta todennut pääseväni ehkä kuitenkin helpommalla, mikäli käytän rakeellisten kuorintojen kanssa vain käsiäni. Happokuorintojen kanssa tämä voisikin ehkä olla ihan näppärä, sitä pitää testata seuraavaksi!
Hinta: noin 9,90 €.

Onko SkinMood tuttu brändi? Entä käytättekö te ihonhoidossanne esimerkiksi konjac-sieniä tai muita vastaavia tuotteita? :)

8 kommenttia:

 1. Konjac sientä käytän melkein päivittäin. Omalle rasvoittuvalle iholle ne ovat olleet todella hyviä, auttavat puhdistamaan ihoa hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että konjac-sieni auttaa sua epäpuhtaan ihon kanssa! Oon monilta kuullut ihan samaa ja onneksi näitä on tehty eri ihotyypeille sopiviksi :)

   Poista
 2. Eka kertaa törmään tuollaiseen karvaturrukka sieneen, ihana ja melko pehmoisen näköinen ja kuuloinen :D Mutta ehkä tosiaan hieman epäkäytänöllinen suuren kokonsa vuoksi, etenkin kun mun täytyisi varoa just niitä silmiä kun on volyymiripset.

  Konjac sientä olen kokeillut muutama vuosi sitten ja tässä nyt jonkin aikaa mietiskellyt, että pitäisikö kokeilla uudelleen. Oon nyt pitkästä aikaa lukenut niistä blogeissa, nyt taas täällä törmäsin siihen. Onko se unohtunut pariksi vuodeksi ja nyt taas noussut vai mikä juttu tää on :')

  Käsillä täälläkin mennään ihonpuhdistuksen kanssa, mitään tällaisia apuvälineitä ei tosiaan oo tullut käytettyä, mutta olishan se kiva kokeilla! Jotenkin tuntuu, että omassa arjessa voisi toimia hyvinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sulle toi ei kyllä varmasti olisi ihan se paras mahdollinen, kun tota ei oo niin helppo "hallita" kuin vaikka jotain musliiniliinaa, jonka saa taitettua ym. tai konjac-sientä. Voi olla, että konjac-sienet on nyt hetken olleet ainakin blogeissa vähemmän esillä ja mullakin on tosiaan hetki jos toinenkin mennyt siitä, kun oon sellaista viimeksi käyttänyt :D Ja mulla itse asiassa on yksi käyttämätön konjac-sieni kaapeissa, taisin saada sellaisen viime vuoden joulukalentereista?

   Poista
 3. Käytin aikoinaan konjac-sientä iltapuhdistuksessa, mutta jostain syystä kasvojen iho muuttui kovin epätasaisen tuntoiseksi ja epäpuhtaudet lisääntyivät pysyvästi, vaikka en ihoa raastanutkaan sienellä. Iho on voinut paremmin, kun jätin konjac-sienet pois ja kuorin ihon 1-2 kertaa viikossa kuorinta-aineella. Ilmeisesti konjac-sienen käyttö päivittäin oli liikaa, kun sienihän tosiaan toimii kuorinnan tavoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut just tota, että konjac-sieni aiheuttaa epäpuhtauksia iholle ainakin liian usein käytettynä. Ja samalla taas toiset saa nimenomaan hyötyä siitä sienestä ja ne epäpuhtaudet vähenee! Ei noi jokaisen iholle varmasti sovi, ainakaan päivittäiseen käyttöön, ja sehän selviää vain kokeilemalla miten oma iho reagoi. Hyvä että oot saanut ihosi parempaan kuntoon nyt!

   Poista
 4. Mä käytin jonkun aikaa konjac-sientä, mutta sitten se vaan jäi, ja yhtä lailla on jääneet kaikki ihonhoitolaitteet alkuinnostuksen jälkeen :D Tykkään kyllä öljypuhdistuskakkujen kanssa käyttää jotain sientä, jotta ihosta tulee varmasti puhdas. Mutta yksinään en näe sieniä tai liinoja tarpeeksi tehokkaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ihan sama mulla, esim. joku pieni Foreokin multa löytyy, mutta ehei en mä sitä muista käyttää :D Vaikka sekin teki oikeesti iholle ihan hyvää ja sitä oli ihan hauskakin käyttää. Hyvä kun muistutit tosta öljypuhdistuskakusta, kun mun on pitänyt jo ties miten pitkään ottaa se Luonkosin puhdistuskakku testiin! Nyt sitten ehkä vihdoin muistan sen tehdä<3

   Poista

Kiitos kommentista!