sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Morphe X Jeffree Star - Yksi parhaimpia luomiväripaletteja aikoihin!


Tänään puhutaan yhdestä mun uusimmasta luomiväripaletistani - Morphe X Jeffree Star Eyeshadow Palettesta. Tämä oli paletti, jonka tiesin tarvitsevani kokoelmiini heti, kun näin että tällainen on tulossa. Morphen luomivärit ovat olleet omaan makuuni laadukkaita ja luotin myös siihen, että Jeffreen nimeä kantava paletti ei voisi olla mitään muuta kuin todella hyvä. Ostin oman palettini Morphen omilta UK-sivuilta, jossa paletin hinta on 49,00 €. Morphe X Jeffree Star -kokoelmaan kuuluu myös meikinkiinnityssuihke, erilaisia sivellinsettejä sekä huulipunasettejä. Värimaailmaltaan kokoelma on ihanan hempeä vaaleanpunainen ja nyt jopa hieman harmittaa, etten tilannut esimerkiksi jotain sivellinsettiä samaan aikaan kokeiluun!


Paletti sisältää jopa 30 eri luomivärisävyä, eli paletti on kooltaan suhteellisen suuri. Neliönmuotoinen paletti vie suhteellisen paljon tilaa, mutta Morphen paletit ovat yleensäkin suurehkoja. Paletista löytyy totta kai suuri peili ja kaikilla sävyillä on myös nimet, jotka eivät valitettavasti näissä kuvissa oikein kunnolla näy. Paletin kolme ylintä riviä on täynnä hempeitä vaaleanpunaisia, pinkkejä, punaisia ja persikkaisia sävyjä. Kaksi alinta riviä edustaa sitten tummempaa sävymaailmaa ja pidän siitä, että jaoittelu paletin sävyillä on tehty näinkin järkevästi eikä ripotellen sävyjä sinne tänne pitkin palettia. Paletista löytyy matta- ja shimmersävyjen lisäksi myös yksi glittersävy. Myös mattaa ja shimmeriä on omasta mielestäni hyvässä suhteessa eli paletti on kaikin puolin oikein toimiva.


Luomivärien laatu on mielestäni melkolailla tasaisen hyvä. Pigmenttiä riittää, luomivärit blendaantuvat luomilla hyvin ja ovat muutenkin oikein helppokäyttöisiä. Primerin nämä mielestäni vaativat alleen, jotta sävyt pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Erityisesti mattasävyt ovat hitusen jauhoisia, mikä toki on niille ihan tyypillistä, mutta se kannattaa muistaa luomivärejä käyttäessä, sillä jauhoiset luomivärit karisevat herkästi alas poskille, mikäli luomiväriä on siveltimessä liikaa. Osassa sävyjä pigmentti on ehkä hitusen heikompi kuin suurimmassa osassa muissa, mutta pääpiirteittäin sanoisin tämän olevan todella laadukas luomiväripaletti ja täysin hintansa (49,00 €) arvoinen.


Tässä muutamista sävyistä tehdyt swatchit, jotka myös kertovat hyvin paletin laadusta. Pigmenttiä riitää ja esimerkiksi paletin mattamusta on oikeasti musta eikä jotain vähän sinnepäin. Paletissa mun suosikkejani ovat ehdottomasti kaikki ne pinkit ja vaaleanpunaiset sävyt, jotka nyt vaan ovat niin mua, mutta yllätyksekseni innostuin suuresti myös paletin vihertävistä, harmahtavista ja rusehtavista sävyistä todella paljon. Useimmiten tartun kuitenkin juuri noihin paletin ylimpien rivien sävyihin ja niillä olen luonut jo lukuisia arkisia silmämeikkejä.


Tässä on pari esimerkkiä meikeistä, jotka olen paletin kanssa tehnyt. Vihertävä halomeikki on syntynyt paletin alimpien rivien kanssa ja pinkki totta kai sitten niillä ylärivin sävyillä. Tällaisia samantyylisiä pinkkejä meikkejä mulla näkee todella, todella usein ja hyvin vastaava look syntyy hyvin myös esimerkiksi Jeffreen Blood Sugarin kanssa. Viherätävä meikki oli mulle jotain vähän erilaisempaa ja vaihtelu kieltämättä virkisti! Näistä kuvista näkee hyvin myös sen eron, mikä kuvien värisävyjen välille tulee, kun toinen on kuvattu auringonpaisteessa ja toinen selkeästi varjoisampaan aikaan ja varjoisammassa paikassa.


Sain tämän Morphen paletin itselleni samoihin aikoihin Hudan The New Nude paletin kanssa. Näitä kahta palettia ei mitenkään voi verrata toisiinsa, sillä ne ovat todella erityyliset, mutta tämä Morphen paletti on loppujen lopuksi osoittautunut mulle aika paljonkin mieluisammaksi. Voin lämpimästi suositella tätä, mikäli paletin sävymaailma kolahtaa! Laadussa ei tosiaan ole valittamista ja vaikka osa paletin sävyistä onkin ehkä vähän turhan lähellä toisiaan, ei tässä sinänsä kuitenkaan pahemmin ole mitään irrallisia sävyjä, jotka eivät joukkoon sopisi. Kokonaisuus toimii loistavasti ja tämän kanssa syntyy lookit niin arkeen kuin juhlaankin.

Mitä sävyjä te suositte silmämeikeissä? :)

9 kommenttia:

 1. Ihana tuo alarivin oliivinvihreä <3 muutenkin nätti kokonaisuus ja varmasti hintansa arvoinen kun onhan tuossa niin paljon värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea ja sen kanssa toi toinen meikki pääasiassa on tehtykin<3 :)

   Poista
 2. Ihan mielettömät meikit sekä paletti, on monta upeaa sävyä joista valita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä kyllä riittää valinnanvaraa yllättävän paljon, vaikka ensivilkaisulla itselle osuu silmään lähinnä noi ylempien rivien vaaleanpunaiset sävyt<3 :D

   Poista
 3. Ihanan kattava paletti, löytyy värejä joka lähtöön! Tuo musta väri hämmästytti suoraan sanottuna, siitä tosiaan löytyy pigmenttiä ja sillä saa varmasti hurjan hyvää jälkeä aikaan :D Kuvien perusteella todella hyvä pigmentti kyllä muissakin sävyissä, ei siinä. Meikkilookitkin ovat jälleen todella ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis niinpä! Toi musta yllätti mutkin ihan täysin. Tosin sille nyt ei ihan hirveästi välttämättä käyttöä tässä paletissa mulle löydy, mutta pigmentti ainakin on kohdillaan<3 :D Kiitos paljon Kata :)

   Poista
 4. Tää paletti on kyllä upea! Täällä on toinen pinkkiä luomiväriä rakastava, joten noi pinkit sävyt vangitsevat katseen aina kun tätä palettia katsoo :D Kiva, että tässä on myös muita sävyjä, joten saa toisaalta myös vähän vaihteluakin :)

  Tosi kauniit meikit olet tehnyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pinkit sävyt varastaa kyllä katseen enkä rehellisesti sanottuna aluksi tätä palettia netistä katsellessani edes kiinnittänyt huomiota noihin alempien rivien sävyihin :D Onneksi nekin on tosi mieluisia mulle! Kiitos paljon<3 :)

   Poista
 5. Ihana paletti, tuosta vasemmasta reunasta ylhäältä alas oleva jono on mun lemppareita tuosta paletista. Saa varmasti kyllä unelmasilmiä näillä meikattua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!