perjantai 20. syyskuuta 2019

Ensikosketus Whamisaan


Whamisa on korealaista luonnonkosmetiikkaa edustava brändi, jonka tuotteet ovat kiinnostaneet itseäni jo kauan. Whamisan yksi suosituimpia tuotteita on jo lähes kulttimaineen saanut Toner Deep Rich, jonka sanotaan olevan sekä kasvovesi että hoitoneste samassa paketissa. Tämä kyseinen tuote on ollut mulla ostoslistalla jo ties kuinka kauan ja nyt Jolien alennusmyynneistä sain sen jokin aika sitten vihdoin itselleni hankittua! Lisäksi ostin testiin myös Whamisan öljypuhdistustuotteen ja kaupan päälle tilaukseen tuli myös brändin Hydrogel Mask. Whamisan tuotteilla on korkeahko hinta, mikä on omalta osaltaan vaikuttanut siihen, että olen venyttänyt ja venyttänyt niiden ostamista. Joliella oli kuitenkin tosiaan pienet alennusmyynnit hiljattain ja sainkin tuotteet -30% alennuksella. Mitkä ovat ensivaikutelmani näistä tuotteista?


Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil on mm. hasselpähkinä- ja avokadoöljyä sisältävä öljyputsari. Sen tulisi poistaa tehokkaasti meikit ja muut kasvoilla olevat epäpuhtaudet. Tuote toimii tuotekuvauksen mukaan hyvin joko kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa tai sitten ihan yksinään käytettynä. Joidenkin öljyputsareiden "ongelma" on se, ettei niitä saa kasvoilta pois pelkän veden kanssa, mutta tämä emulgoituu kasvoilta pois helposti vain vedellä, eikä siis välttämättä vaadi enää toista putsaria kaverikseen. Itse suosin kuitenkin öljyputsareita aina osana kaksoispuhdistusta, sillä vaikka ne tehokkaita ovatkin myös yksinään käytettyinä, haluan käydä kasvoni läpi vielä toisenkin puhdistusaineen kanssa.


Sain elokuun Ihana Sinä -boksin mukana pienen matkakoon tätä putsaria, eli olin päässyt tätä jo testailemaan ennen kuin Jolien tilaus mulle saapui. Ensivaikutelma oli oikein positiivinen eikä se ole siitä huonompaan suuntaan ainakaan muuttunut. Putsari poistaa tehokkaasti kasvoilta meikit, kuten öljyputsarit yleensäkin, ja puhdistuu tosiaan pois kasvoilta pelkän veden kanssa. Tässä on mieto, hieman yrttinen tuoksu, mutta tuoksu on tosiaan niin mieto, ettei se häiritse mua lainkaan, vaikken yleensä siitä yrttisestä tuoksusta niin välitäkään. Olen ollut todella tyytyväinen tämän putsarin tehoon ja pullo itsessäänkin on hurjan kaunis. Meikit poistuvat tämän kanssa loistavasti ja tätä on ollut kaiken kaikkiaan ilo käyttää! Käytän tosiaan tämän jälkeen aina vielä jotain toistakin puhdistusainetta, mutta uskoisin tämän toimivan hyvin myös yksinään käytettynä. 150 ml kokoisesta pullosta riittää myös iloa pitkäksi aikaa, eli vaikka putsari ei halvin mahdollinen olekaan, koen saavani rahoilleni hyvin vastinetta.
Hinta: noin 31,90 €/150 ml.


Tilaukseeni tuli tosian kaupan päälle tämä Whamisa Organic Seeds Hydrogel Mask, joka on yksittäispakattu soijaa, kauraa ja riisiä sisältävä geelimäinen kangasnaamio. Naamion tulisi vaalentaa pigmenttiläiskiä, vähentää juonteita sekä parantaa ihon elastisuutta. Tämä ei ehkä ollut paras mahdollinen naamio juuri mulle, mutta mielenkiinnolla lähdin tätä testaamaan! Naamio on kaksiosainen eli pakkauksesta löytyi erilliset palat kasvojen ala- ja yläosille. En ollut aiemmin käyttänyt tällaista geelimuodossa olevaa naamiota koko kasvoille, vaikka esimerkiksi silmänalusnaamioiden kanssa nämä ovatkin tulleet tutuiksi. Naamiota oli hitusen hankala käsitellä, sillä se oli todella liukas ja liian kovat otteet saivat sen herkästi repeämään. Kasvoille asettamista siis todellakin helpotti se, että naamio oli kahdessa eri osassa! Lopulta kun naamion kasvoille sai, pysyi se paikoillaan yllättävänkin hyvin ja noin 20-30 minuutin odotusajan jälkeen lähestulkoon kaikki seerumi oli imeytynyt ihoon.

En kuitenkaan voi sanoa, että tämä olisi mulle tehnyt oikeastaan yhtään mitään. Yleensä kangasnaamiot tuntuvat aina kosteutavan ihoa oikein mukavasti ja illalla juuri tämän käytettyäni kasvot tuntuivatkin kosteutetuilta. Aamulla taas mistään extrakosteutuksesta ei ollut mitään tietoa, eli mä en kokenut tämän sopivan itselleni kovinkaan hyvin. Tämä on myös suhteellisen hintava eikä siis missään nimessä omasta mielestäni hintansa arvoinen, kun tästä ei kerran mulle juuri mitään hyötyä ollutkaan. Ehdottomasti kannattaa kuitenkin antaa tälle mahdollisuus, mikäli kaipaat vaikkapa juuri naamiota, joka auttaa vaalentamaan niitä pigmenttiläiskiä! Itselläni ei sellaisia vielä ainakaan ole, joten en siis yksinkertaisesti ollut tämän tuotteen kohderyhmää.
Hinta: noin 9,90 €/kpl.


Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich oli se, mitä ensisijaisesti halusin lähteä Whamisalta testaamaan! Tätä kasvovettä on kehuttu todella paljon vähän joka puolella ja hinta onkin ollut ainut este, miksen tätä ollut aikaisemmin itselleni raaskinut hankkia. Tämä kasvovesi on koostumukseltaankin hieman hoitovesimäinen eli hitusen paksumpi kuin kasvovedet yleensä. Se sisältää mm. voikukkauutetta ja arganöljyä, joiden on tarkoitus sekä ravita että kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tuotteen sanotaan olevan hyvä apu erityisesti pintakuivalle iholle ja odotin mielenkiinnolla kuinka tämä omalla kuivalla ihollani tulee toimimaan.


Kasvoveden hieman tavallista paksumpi koostumus saa tämän tosiaan muistuttamaan enemmän hoitovettä kuin varsinaista kasvovettä. Itse lisään kasvoveden yleensä aina kasvoille vanulappua apuna käyttäen, mutta tämän olen painellut kasvoille suoraan kämmeniä ja sormia käyttäen. Miellänkin tämän itse ehkä enemmän juurikin hoitovedeksi kuin kasvovedeksi ja olenkin monesti huomannut tarttuvani tähän vielä sen jälkeen, kun olen jo käynyt kasvot läpi jonkin toisen kasvoveden kanssa. Kiireisiin aamuihin tämä on kuin tehty, sillä tämä tosiaan ajaa sekä sen kasvoveden että hoitoveden tehtävän eikä päälle tarvitse enää laittaa kuin seerumi ja kasvovoide ennen meikkaamisen aloittamista! Tuote auttaa kosteuttamaan ihoa todella hyvin, mutta uskoisin tämän sopivan kuivan ihon lisäksi myös rasvoittuvammalle iholle, sillä ei tämä mikään superkosteuttava kuitenkaan ole - kuten ei varmasti yksikään kasvovesi. Mä olen ollut tähän oikein tyytyväinen ja vaikka hinta hieman kirpaiseekin, on tämä kuitenkin onneksi todella riittoisaa ja pullo tulee kestämään mulla varmasti useamman kuukauden. Kannatti ehdottomasti hankkia tämä testiin!
Hinta: noin 41,90 €/120 ml.

Onko Whamisa tuttu? Mitä suosittelisitte brändiltä? :)

4 kommenttia:

 1. Whamisa kiinnostaa mua kanssa todella paljon, ja etenkin tuo toner! :) Täytyy joskus testailla nämä itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mäkin haluan ehdottomasti testata Whamisalta muitakin tuotteita! ♥

   Poista
 2. Whamisalta ainoat tuotteet joita en ymmärrä on noi gel maskit, ne ei tee yhtään mitään ja vaikeat pitää kasvoilla, vaikka olisi makuuasennossa. :D Hoitovesistä tykkään eniten siitä normaalista, mutta Richia tykkään käyttää ihan pahinten pakkasten aikaan, muuten se tuntuu mulle jotenkin liiankin tuhdilta. Kuorintalaput kannattaa ainakin testata, ne on ihan parhaita, sekä Water Cream on ihana meikin alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toi pysyi kasvoilla kyllä hyvin, kun ne palat sai asettumaan paikoilleen, mutta ei toi joo oikein mitään iholle tehnyt :D Sääli, sillä ton hintaiselta naamiolta jo odottaisi jotain tehoakin. Oi kiitos suosituksista! Just tällaisia kaipasinkin, noi molemmat sun mainitsemat tuotteet lähtee ehdottomasti testiin jossain vaiheessa :)

   Poista

Kiitos kommentista!