torstai 8. elokuuta 2019

Ted Bakerin uutuushajuvesi Est. '88 EdT

*Saatu ilmaistuote


Moikka! Tänään puhutaan jälleen hajuvesistä ja tälläkin kertaa aiheena on nimenomaan Ted Bakerin hajuvesi. Mähän olen tehnyt blogihistoriani aikana tasan yhden postauksen hajuvesistä aiemmin ja sen postauksen kohteena oli Ted Bakerin Polly, mutta nyt keskitytään Ted Bakerin uutuuteen - Est. '88 EdT:een*. Muutama viikko sitten Postissa odotteli Ted Bakerin maahantuojan lähettämä yllätyspaketti, josta tämä ihanuus paljastui! En suinkaan ole paras mahdollinen kuvailemaan tai kertomaan hajuvesistä ja olen toki sitä mieltä, ettei paraskaan kuvaus voita sitä, että käy itse tuoksuttelemassa tuotteen. Parhaani kuitenkin yritän ja toivottavasti saatte tästä postauksesta irti edes jotain!


Ted Baker Est. '88 EdT on tuotekuvauksen mukaan saanut inspiraationsa vahvoista ja itsenäisistä naisista. Alkunuoteista löytyy päärynää, kardemummaa, mandariinia ja petitgrainia. Sydäntuoksuna vallitsee ruusu ja lilja, kun taas pohjanuoteista löytyy meripihkaa, puisia nuotteja sekä vetiveriä. Tuoksu on omasta mielestäni selkeästi aikuisempaan makuun suunnattu, mutta kuitenkin suhteellisen raikas. Itsehän pidän yhä edelleen todella paljon niistä makeista, hieman tyttömäisistä tuoksuista, joten yllätyin kuinka paljon tämäkin mua miellytti. Tuoksu on kuitenkin omaan makuuni riittävän kepeä ja sopii hyvin ihan päiväkäyttöön.


Ulkoasultaan tämä hajuvesi on mielestäni todella kaunis ja uskollinen Ted Bakerin tyylille. Vaaleanpunainen väri pullossa on hempeän naisellinen ja ruusukultainen rusetti ja muut yksityiskohdat kauniita. Itse pidän ehkä kuitenkin enemmän hajuvesistä, joiden pullo on läpinäkyvä. Ei sillä, että mulla olisi ihan äkkiä edes mahdollista saada tätäkään hajuvettä loppumaan, mutta pidän kuitenkin siitä, että pystyn hajuvesipullosta seuraamaan edistymistäni ja kuinka paljon tuotetta on vielä jäljellä.


Est. '99 EdT tulee elokuun aikana Suomeen myyntiin kahdessa eri koossa - 30 ml ja 100 ml. Pienemmän koon ovh on 52,90 € ja suuremman 69,90 €. Hintaero näillä kahdella ei siis ole kovinkaan suuri, eli mikäli tuoksu miellyttää, kannattaa ehdottomasti napata suoraan mukaan se isompi pullo! Hajuvesi tulee olemaan myynnissä Sokoksilla, Sokos Emotioneissa, Stockmanneilla sekä kyseisten kauppojen verkkosivuilla.

Mitkä ovat teidän suosikkihajuvetenne? :)

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis pullo <3 apua, mä kyllä tykkään niin tällaisista hempeistä ja tyttömäisistä pakkauksista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä niin ihanan tyttömäinen, ihan just mun tyylinen<3 :D

   Poista
 2. Aivan upea pullo! Tosin itsekin pidän kaikissa tuotteissa siitä, että pullosta pystyy jotenkin näkemään missä kohdassa mennään :D

  Tällä hetkellä suosikkini on varmaankin Jean Paul Gaultierin Scandal By Night :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sama täällä! Ihan jossain rasvatuubeissakin ärsyttää, jos pakkausmateriaali on niin paksua ettei siitä näe edes valoa vasten läpi :'D Mun täytyy tietää miten edistyn tuotteen kanssa! Oi toi onkin mulle ihan uusi tuoksu, en oo tainnut kuullakaan tosta aiemmin :)

   Poista
 3. Onpa kaunis ja hieman erilaisen näköinen hajuvesipullo :). Tuoksukin kuulostaa hyvältä - itse tykkään usein hajuvesistä, joissa yhtenä ainesosana on lilja :).

  VastaaPoista
 4. IHana pullo, täytyy käydä koetuoksuttamassa. Mulla onkin se Polly edp nyt ollut tässä siitä asti kun ilmesty ja on kyllä ihan loisto tuoksu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!