maanantai 19. elokuuta 2019

Murumuru Puhdistusvaahto & Kasvovesi

*Affiliate- eli mainoslinkki


Jolie Box tutustutti mut alkuvuodesta kotimaiseen luonnonkosmetiikkabrändi Murumuruun, kun sain boksin mukana Murumurun C-Vitamiiniseerumin. Rakastuin seerumiin ihan täysin ja olen totta kai kirjoittanut siitä myös ihan oman postauksenkin. Seerumi vetelee jo viimeisiään, mutta nyt kesän aikana sain vihdoin hankittua Murumurua hieman lisää ja tässä postauksessa kerron teille mielipiteeni *Murumurun Puhdistusvaahdosta ja *Kasvovedestä.


Murumuru on tosiaan suomalainen luonnonkosmetiikkaa valmistava brändi, jonka valikoimiin kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi myös hiustenhoitotuotteita. Itse olen ennen kaikkea kiinnostunut juuri niistä ihonhoitotuotteista, sillä huomaan suosivani ihonhoidossa koko ajan enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaa. Ostin *House Of Organicilta itselleni kesäkuussa testiin kasan luonnonkosmetiikkaa ja joukosta löytyi siis myös kaksi Murumurun tuotetta. Nyt olen kumpaakin testaillut sen verran paljon, että pystyn kertomaan niistä teille mielipiteeni. House Of Organicin lisäksi Murumurua myy mm. Ruohonjuuri ja Biodelly. Tuotteet eivät ole omasta mielestäni lainkaan pahan hintaisia eivätkä siis missään nimessä kalliita luonnonkosmetiikkatuotteiksi. 


*Murumuru Puhdistusvaahto on kookosöljypohjainen vaahtoputsari, joka lupaa puhdistaa kasvot tehokkaasti myös meikeistä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää E-vitamiinia ja Sodium PCA:ta, joiden on tarkoitus auttaa kosteuttamaan ihoa ja suojata sitä erilaisilta ympäristön haittavaikutuksilta. Puhdistusvaahdossa on mieto, miellytävä tuoksu, joka ei muistuta lainkaan sitä yrittisen voimakasta tuoksua, joka luonnonkosmetiikalle on monesti tyypillistä. Murumurun tuotteet ovatkin juuri siitä olleet niin ihania, sillä mähän en itse pidä ollenkaan siitä yrttisestä tuoksusta kosmetiikassa.


Käytän itse puhdistusvaahtoja aina kaksoispuhdistuksen viimeisessä vaiheessa. Todella, todella harvoin lähden näiden kanssa puhdistamaan meikkejä pois kasvoilta, mutta sitäkin olen tämän kanssa testannut. Valitettavasti omiin tarpeisiini tämä ei ollut ihan riittävän tehokas tuote meikinpoistossa, sillä kasvoille jäi vielä meikkijämiä aika paljonkin ja jouduin käyttämään vielä toista puhdistusainetta tämän jälkeen. Sinänsä se ei mua haittaa, sillä kuten sanoin, käytän vaahtoputsareita aina kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa eli nimenomaan siinä ihonpuhdistuksessa. Meikit poistan aina toisentyylisellä puhdistustuotteella. Voisin kuvitella tämän toimivan hyvin kevyemmän meikin kanssa, mutta itselläni on käytännössä aina kunnon pakkelikerrokset naamalla ja niiden poistamiseen tämä ei ollut riittävän tehokas. Kaksoispuhdistuksessa tämä taas toimii ihan loistavasti, samoin yksinään käytettynä, kun kasvoilla ei ole ollutkaan meikkiä. Putsari on hellävarainen eikä kuivata ihoa lainkaan. Kasvoille jääneet pienet meikkijämät tämä on puhdistanut hyvin ja iho sekä näyttää että tuntuu hyvältä tämän käytön jälkeen.
Hinta: noin 14,90 €/100 ml.


*Murumuru Kasvovesi nousi hetkessä yhdeksi suosikikseni! Kasvovesi sisältää mm. prebiootteja, Sodium PCA:ta sekä inkiväärin juuriuutetta. Näiden on tarkoitus auttaa ihon omaa suojakerrosta toimimaan oikein sekä kosteuttaa ja virkistää ihoa. Kasvoveden tarkoitus on palauttaa ihonpuhdistuksen jälkeen ihon oma pH-arvo optimaaliselle tasolle ja tuotekuvauksen mukaan tämä poistaa vielä loputkin meikkijämät kasvoilta. Itse olen sitä mieltä, ettei kasvovesilappuun ole enää hyvä jäädä mitään meikkijämiä, mutta toisaalta mä käytän kasvovettä pääasiassa aamuisin, jolloin niitä meikkijämiä ei toki edellisen illan puhdistuksen jälkeen kasvoilta löydy. Tuotetta voi käyttää joko perinteisesti vanulapun kanssa tai taputella se suoraan sormien kanssa kasvoille. Kasvovettä on myös mahdollista kerrostaa, mutta itse pyrin hoitamaan kuivaa ihoani kerrostamalla sitten esimerkiksi hoitovesiä enkä niinkään kasvovesiä.


Olen käyttänyt tätä kasvovettä nyt reilun kuukauden ajan useamman kerran viikossa ja mun ihoni on pitänyt tästä todella paljon. Kasvovesi kosteuttaa ihoa mukavasti eikä tee siitä lainkaan kiristävän tuntuista. Tuoksu tässä on karkkisen makea, ei lainkaan luonnonkosmetiikkamainen, mutta kuitenkin sen verran voimakas, että hajusteherkille tämä ei välttämättä sovi. Käytän itse kasvovettä aina vanulapun kanssa ja pääasiassa tosiaan aamuisin, jolloin tämä valmistelee kasvot todella hyvin vastaanottamaan muut aamurutiiniini kuuluvat ihonhoitotuotteet. Mua harmittaa, että tätä myydään vain 100 ml koossa, sillä tämähän loppuu multa alta aikayksikön, mutta lisää tulen ostamaan ihan ehdottomasti! Tästä on tosiaan tullut lyhyessä ajassa yksi suosikkini kasvovesien joukossa. Mádaralta ja Huxleylta löytyy myös todella hyvät kasvovedet, mutta suosin myös mielelläni suomalaisia tuotteita, eli tätä tulee varmasti ostettua vielä useampikin pullo.
Hinta: noin 14,90 €/100 ml.

Suositteko te suomalaista kosmetiikkaa? Entä ovatko Murumurun tuotteet tulleet jo tutuiksi? :)

4 kommenttia:

 1. Nää Murumurun purkit ja ihan itse nimikin on jo niin suloisia, että voisin pistää kokeiluun jo melkeinpä sen perusteella :D No eivaan oikeesti, ihan siksi koska kotimainen ja onhan se kiva, että on myös luonnonkosmetiikkaa, vaikken sinänsä pyri kokonaan siihen kosmetiikassa. Puhdistusvaahto on hyvä putsari, mutta se ei tosiaan riitä putsaamaan kaikkea meikkiä kasvoilta, silti oon tykästynyt kovasti puhdistusvaahtoihin, kun jotkut ovat niin pehmoisia :) Kasvovettä käytän itse aamuin illoin, joten tuota voisi ostaa testiin. Jos ei ole ihan mun juttu, niin ei se 100 milliä kestä pitkään :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että sä saattaisit kyllä tykätä näistä<3 Eli osta ihmeessä jotain testiin, jos yhtään siltä tuntuu ja uusille kosmetiikkatuotteille on tarvetta! Nää on aika monet kooltaan aika pieniä tuotteita, eli mitään jättipakkauksia ei ole tiedossa, mikä on ihan hyvä siinä vaiheessa, jos ei vielä tiedä tykkääkö jostain tuotteesta vai ei :D

   Poista
 2. Mä tykkään myös sarjan ulkoasusta, mutta vielä en ole ennättänyt tutustua itse tuotteisiin.
  Kiva kuitenkin kuulla käyttökokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on jotenkin ihanan simppeli ja kaunis ulkoasu<3 Ja tuotteet toki itsessäänkin on oikein hyviä!

   Poista

Kiitos kommentista!